• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yaşım 42 ben bu süreçte toplam 5 ameliyat geçirdim. olsun da artık herşeye razıyım.
Bunlarla geçmiş olsun canım. İnşallah dondurulmuş embriyoların bu sefer sana tutunurlar. Ben de bu grupta yeniyim. Allah hepimizin bu yolda verdiği emekleri boşa çıkarmasın ve tez zamanda artık bebeklerimize kavuşalım böyle tatlı tatlı minnaklarımıza :anne:

ArkadaşlarAllah hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah deyip derdimi yazıcam yine, bilenler bilir kayınvalidemle oturuyorum,zorluklarla ikiz bebek sahibi oldum 3 haftalık ,Allah ömür versin ama bu kaynanamdan çektiklerim uüzünden onun bile tadına varamadım,kadın baştan aşağı kapris ,her hareketimi kollayıp laf sokuyor,bakıcı parasını verecek diye ses çıkartmıyordum ama artık sabrım sınırda ,zaten anlamış normalde küser benle ama para vericem diye küsmüyor falan demiş yeğenime,kocama anlatıyorum şu an ayrı ev yada onu kütahyadaki evine yollama fikrine karşı çıkıyor,konuşursa konuş konuşmazsa konuşma diyor, aynı evde küs yaşa yani,kadın zaten o evi benimsemiş beni fazlalık görüyor halbuki ev kocama işinden dolayı verilen lojman mapıcam ben delirmek üzereyim
Canım durumunu halini çok iyi anlıyorum. Çok haklısın ama eşinin dediği gibi olmaz olmuyor işte. Aynı evin içinde insan sesini duymaya bile dayanamazken dip dibe yaşamak çok güç. Kaldı ki sen lohusasın hassassın şu an üzülmemem kızlarınla amneliğin keyfini mutlu heyecanlı bir şekilde yaşaman gerek.
Bilmiyorum senin için keşke elimizd m bir şey gelse. Allaha dua et bir hal yoluna koyar allah. Sen bile inanamazsın. Ama o zamana kadar ne yapılabilir bilemiyorum inan.

Canım durumunu halini çok iyi anlıyorum. Çok haklısın ama eşinin dediği gibi olmaz olmuyor işte. Aynı evin içinde insan sesini duymaya bile dayanamazken dip dibe yaşamak çok güç. Kaldı ki sen lohusasın hassassın şu an üzülmemem kızlarınla amneliğin keyfini mutlu heyecanlı bir şekilde yaşaman gerek.
Bilmiyorum senin için keşke elimizd m bir şey gelse. Allaha dua et bir hal yoluna koyar allah. Sen bile inanamazsın. Ama o zamana kadar ne yapılabilir bilemiyorum inan.
Ahhh canım boşanmaya kalksam kocamı seviyorum dayanamam yokluğuna,sürekli şikayet etsem zaten benden ve evden uzaklaşıyor,işyerinde rahat gece 1 de geliyor zaten Kadın bunu nasıl etki altına almış o da mutsuz ama hiçbirşey yapmıyor,kadın dul kalmış 36 yasında çok adamlarla gezmiş huysuzluğundan evlenememiş kalmış oğlunun başına,kendime yada ona zarar vermekten korkuyorum artık tek değilim 2 de çocugum var dünya tatlısı ,duruyorum ... kocam işinde kaplan evde kedi ama damarına basınca o da deliriyor mahfoldum ben

Ahhh canım boşanmaya kalksam kocamı seviyorum dayanamam yokluğuna,sürekli şikayet etsem zaten benden ve evden uzaklaşıyor,işyerinde rahat gece 1 de geliyor zaten Kadın bunu nasıl etki altına almış o da mutsuz ama hiçbirşey yapmıyor,kadın dul kalmış 36 yasında çok adamlarla gezmiş huysuzluğundan evlenememiş kalmış oğlunun başına,kendime yada ona zarar vermekten korkuyorum artık tek değilim 2 de çocugum var dünya tatlısı ,duruyorum ... kocam işinde kaplan evde kedi ama damarına basınca o da deliriyor mahfoldum ben
Bebekler biraz büyüyünce işe başlasan? Kafanı dinlersin biraz. Bakıcı ve kayınvaliden bakmaz mı bebeklere?

Bebekler biraz büyüyünce işe başlasan? Kafanı dinlersin biraz. Bakıcı ve kayınvaliden bakmaz mı bebeklere?
Doğum izni bitince 8 ay ücretsiz izin hakkım var , 1 yasına gelmiş oluyorlar başlarım belki ama bu kadın bakıcıyada huzur vermez ki ,gerçi kadın kendi evimde bakarım diyor ama yetişkin oğlu falan var evde nasıl güvenir bırakırım,neler duyuyoruz Allah korusun , bakalım hayat kendi içinde bir çözüm verir inşallah dua etmekten başka çarem yok şu an

Bende bebekler ne yapıyor birlikte ne yapıyorsunuz merak ediyordum.esinin dedigi gibi yap bence; söylüyorsun kayınvalidenin gitmesini esin duymazdan geliyor.sende kayınvalidenle konusmamaya muhatap olmamaya calıs küs yani.en iyisi küsmek madem bunu becerebiliyorsun tepkini koymuş olursun.o evde kayınvalidende olunca onunda evi o yüzden ikiniz gibi bir hayat bekleme bence.cocuklarınla zaman gecir o yokmus gibi davran.benimde kayınpederim var hafif felcli islerini yapar odasından cıkmıyor odasında da tv si var hersey var.huzurlu orada.bizi rahatsiz etmez bir saygısı vardır.senin kayınvalidenin biraz beyni sulanmış da olabilir.bu nedenle davranıslarina bosuna takılma küs gitsin.ve işinden hicbir zaman istifa etme hayatının garantisi olan sey işimiz bence.hayatta en cok kendine güven ve ilerideki hayatında bu parana ihtiyacın olacak :KK37:

Günaydın amin herkesin darısı başına. doktorlar sana olur demiş...benim 40 yaşındayken bile gittiğim devletteki doktor " ileriye gitmiyorsunuz geriye gidiyorsunuz en kısa zamanda evlenin dedi "
ve ben bir yıl sonra Amh yi ölçtürdüğümde gördüm ki 0.95 olan amh 0.56 ve % 40 kayıp içerisindeyim.ben şoka girdim 1 yılda bu kadar nasıl düşebilir ! sana tekrar tekrar aşılama yapmışlar.benim yukarıda bahsettiğim 42.5 da hamile kalan arkadaşım önce aşılama yaptı o ay negatif alıp ertesi ay doğal uğraştı hamile kaldı.aşılamaya olumlu bakmaz tüp bebek yaptırın aşılama yaptıracağınıza der.tüp bebek doktorları tabi ki tüp bebeğe gel diyor.ama 42 yaşında bekle olur diyen doktordan başka bir doktora daha gidip fikir almak iyi olur.çünkü bana hiç bekle diyen dr. olmadı.
bu arada benim de aslında sıkıntım yok fsh biraz yüksek tabi asıl sıkıntı ileri yaş sebebiyle yumurta rezervinin azalmış olması.eşimde % 2 morfoloji yine yarı yarıya düşük.aslında onun da sıkıntısı yok ama sorun ileri yaş var.bu yaşta çocuk isteyenlerin elini çabuk tutması kaderini kendi belirlediği Allahın da takdir ettiği bir sınırdayız. inşallah istediğin zamanda ikinci çocuğuna kavuşursun :KK45:
Ne güzel anlatmışsın

ArkadaşlarAllah hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah deyip derdimi yazıcam yine, bilenler bilir kayınvalidemle oturuyorum,zorluklarla ikiz bebek sahibi oldum 3 haftalık ,Allah ömür versin ama bu kaynanamdan çektiklerim uüzünden onun bile tadına varamadım,kadın baştan aşağı kapris ,her hareketimi kollayıp laf sokuyor,bakıcı parasını verecek diye ses çıkartmıyordum ama artık sabrım sınırda ,zaten anlamış normalde küser benle ama para vericem diye küsmüyor falan demiş yeğenime,kocama anlatıyorum şu an ayrı ev yada onu kütahyadaki evine yollama fikrine karşı çıkıyor,konuşursa konuş konuşmazsa konuşma diyor, aynı evde küs yaşa yani,kadın zaten o evi benimsemiş beni fazlalık görüyor halbuki ev kocama işinden dolayı verilen lojman mapıcam ben delirmek üzereyim

canım oğluna düşkün bir kyvde bende de var burda eşler denge unsuru arkadaşım. ilk yıllarda bu daha can sıkıcı oluyor.

Sana tavsiyem kendini doldurma zor olarak elde ettiğin iki evladın var onlara sorumluluğun var kendine psikolojik ve bünye olarak iyi bakmalısın annesi olmayanın kimsesi olmaz.

Eğer gönderemiyorsan kyvdeyi bu aile huzurunu etkiliyorsa kalmasıda sıkıntı olabilir ama bunun için evliliğini tehlikeye atmaya gerek yok. görmezden gel zorda olsa evladlarına yoğunlaş gerisini arkaya at. Hormonların tavan şu an herşey üstüne geliyor gibi geliyor eminim ama inan bunlarda geçecek birde bakacaksın kavga ile geçmiş yıllar sonrasında evladların en güzel zamanları sana zehir olmuş bunu yapma

Sen eşinle iyi ol o kyvde bundan rahatsız olsun. gerginlik olduğunda balkona çık odana git tek kal ama doldurma kendini neden böyle şöyle diyerek artık annesin sen güçlü olmak zorundasın. O evin senin olduğunu davranışlarınla hissettir.

Herzaman burdayız yazabilirsin. Ama kyvde oğlu ile mutlu yaşayacak diye iki kuzuyu babasız bırakma sevdiğinde ayrı kalma. Onun sizinle olmasını kabul et ve kyvdeye senin evin hanımı olduğunu aldığın kararlar ve davranışlarla hissettir zamanla oda yola gelecektir bu akşamdan sabaha olmayacak zamanla olacak sabır kendini yıpratmadan kuzularına sarılarak geçir bu dönemi

Kızlar ben nu sabah idrar testi yaptım malesef negatif. Bugün 8. Gün ve adet sancısı gibi sancım oluyor arada. Zaten 3 gün sonra adet günüm.
Allahın sağlıklılarsa nasip et diye dua ettim hep. Tutmama sebebi ne hiç bilemiyorum bilemeyeceğim tabiki. Allahın taktirine güveniyorum bir bildiği, bu sonuçta hayrıma bir durum muhakkak vardı diyorum ve
Bu bebek sayfasını uzuuunca bir süreliğine kapatıyorum. Belkide bir daha açmam bilemiyorum. Yoruldum her açıdan çok zor bir süreçti. Tekrar denemeye ne hevesim ne gücüm var. İlerde ne olur bilemem. Sizlere bol şans diliyorum.
sonuçtan ümitli olmamama rağmen test günümde kan testi yaptıracağım. Tek yapacağım bu.

Canim hep derler bekleyin diye ama bekleyenini cok nadir gördüm. bekleyemeyen ve 8.gününde yapanlardan birisi de bendim. tabiki de negatif cikmisti hatta 9.ve 10.günlerde bile negatifti benimki. fakat 12.günde kan testinde pozitifi görmüştüm değerim düşük te olsa. Simdi sen kendine dikkat ediyorsun hic üzülmüyorsun ve birsey düşünmüyorsun Rabbim izin verirse 12.gününde inşallah pozitifi görürsün.

Sizin yeğeninize öyle birsey söylemesi hic hos değil. Umarim yeğeniniz gereken cevabi vermişti kendisine.
Ne kadar esinizin annesi de olsa kan baginiz yok eger sizi ve maddi manevi yipranmanizdan sonra kavuştuğunuz bebeklerinizi üzecek davranislarda bulunursa siz de onu üzün. Empati kursa tavirlarinda değişiklik olmasi gerekiyor. Sahsen nasil istiyorsaniz öyle davranin derim. Esiniz de sizin sinmenizi istiyorsa o da hata yapiyor demektir. En önemlisi esinizin annesiyle oturup bu isi halletmesidir derim..
Iyi bakin kendinize ve bebeklerinize..

Selam kızlar Dr dan geldim e2 ve progeston için kan verdim ilaç takviyesi dedi çokmu düşük dedim biri biraz düşük bu ilaveyle daha iyi olacak dedi estrafomene başlıyorum bu aksam. hayırlısı ne yapayım

E2 ve progesteron değerler sonuclarini aldin mi ?
hamilelik varligi azcok belli olur bu değerlerle diye biliyorum

E2 ve progesteron değerler sonuclarini aldin mi ?
hamilelik varligi azcok belli olur bu değerlerle diye biliyorum
1 tanesinin biraz düşük olduğunu söyledi dr um. Ilave ilaç verdi çokmu düşük dedim kullan daha iyi olacak dedi pek ümidim yok açıkçası bugün 8. Günüm duramazdım evde test yapardım içimden gelmiyor niye bilmiyorum p.tesi test günüm bekleyeceğim hayırlısı Allahtan

1 tanesinin biraz düşük olduğunu söyledi dr um. Ilave ilaç verdi çokmu düşük dedim kullan daha iyi olacak dedi pek ümidim yok açıkçası bugün 8. Günüm duramazdım evde test yapardım içimden gelmiyor niye bilmiyorum p.tesi test günüm bekleyeceğim hayırlısı Allahtan
ne güzel kontrole çağırmış ilk defa duydum valla harika, inşallah sonu güzel olur..

ilaç verdiyse demek ki birseyler var da ilaç veriyor diye düşünebiliriz.

CANIM ERKEN TEST YAPIP STERS OLMA ZAMANINI BEKLE ARKADAŞIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ

Kızlar ben nu sabah idrar testi yaptım malesef negatif. Bugün 8. Gün ve adet sancısı gibi sancım oluyor arada. Zaten 3 gün sonra adet günüm.
Allahın sağlıklılarsa nasip et diye dua ettim hep. Tutmama sebebi ne hiç bilemiyorum bilemeyeceğim tabiki. Allahın taktirine güveniyorum bir bildiği, bu sonuçta hayrıma bir durum muhakkak vardı diyorum ve
Bu bebek sayfasını uzuuunca bir süreliğine kapatıyorum. Belkide bir daha açmam bilemiyorum. Yoruldum her açıdan çok zor bir süreçti. Tekrar denemeye ne hevesim ne gücüm var. İlerde ne olur bilemem. Sizlere bol şans diliyorum.
sonuçtan ümitli olmamama rağmen test günümde kan testi yaptıracağım. Tek yapacağım bu.
Canım benim ümüitlendirmek değil niyetim ama ben bu son gebeliğimde bir sürü para verip erken gebelik testi aldım sonuç negatifti 2 gün sonra 3 liraya bir test aldım pozitifi gördüm hemen modun düşmesin test gününü bekle bence olmazsada olmaz dünyada herkes çocuk sahibi olacak diye birşey yok,ayrıca itiraf edeyim 40 dan sonra anne olmak cidden zor...

Back
X