Günaydın amin herkesin darısı başına. doktorlar sana olur demiş...benim 40 yaşındayken bile gittiğim devletteki doktor " ileriye gitmiyorsunuz geriye gidiyorsunuz en kısa zamanda evlenin dedi "
ve ben bir yıl sonra Amh yi ölçtürdüğümde gördüm ki 0.95 olan amh 0.56 ve % 40 kayıp içerisindeyim.ben şoka girdim 1 yılda bu kadar nasıl düşebilir ! sana tekrar tekrar aşılama yapmışlar.benim yukarıda bahsettiğim 42.5 da hamile kalan arkadaşım önce aşılama yaptı o ay negatif alıp ertesi ay doğal uğraştı hamile kaldı.aşılamaya olumlu bakmaz
tüp bebek yaptırın aşılama yaptıracağınıza der.tüp bebek doktorları tabi ki tüp bebeğe gel diyor.ama 42 yaşında bekle olur diyen doktordan başka bir doktora daha gidip fikir almak iyi olur.çünkü bana hiç bekle diyen dr. olmadı.
bu arada benim de aslında sıkıntım yok fsh biraz yüksek tabi asıl sıkıntı ileri yaş sebebiyle yumurta rezervinin azalmış olması.eşimde % 2 morfoloji yine yarı yarıya düşük.aslında onun da sıkıntısı yok ama sorun ileri yaş var.bu yaşta çocuk isteyenlerin elini çabuk tutması kaderini kendi belirlediği Allahın da takdir ettiği bir sınırdayız. inşallah istediğin zamanda ikinci çocuğuna kavuşursun