- 18 Haziran 2015
- 782
- 1.366
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.101
inşallah olmazsın ama Dr ne derse ona güveniyoruz başta insan tecrübesiz oluyor sonrasında tecrübe kazanıyor Allah bu konuda tecrübelendirmesin kimseyi en kısa zamanda güzel haberleri alırsın inşallah..ben 40 yaşındayım bana gerek yok dedi genetik için bizde dinledik inşallah pişman olmayız
canım benim bence çok erken daha bekle bence inşallah hakkında hayırlısı olsun..evet çok zor bir süreç çok haklısın ama pes etmek olur mu öyle hemen ilk denemen sonuçta.. bence bunları kan testinden sonra düşün belki de minik karnında hem onu üzüyorsun.. dün bir yazı okudum başka forumda yine böyle idrarda negatif üzülüyor kan veriyor bir bakıyor hamile yani diyeceğim o ki herşey Allahtan tabiki ama lütfen hemen pes etme öyle.... inşallah pozitif olur..Kızlar ben nu sabah idrar testi yaptım malesef negatif. Bugün 8. Gün ve adet sancısı gibi sancım oluyor arada. Zaten 3 gün sonra adet günüm.
Allahın sağlıklılarsa nasip et diye dua ettim hep. Tutmama sebebi ne hiç bilemiyorum bilemeyeceğim tabiki. Allahın taktirine güveniyorum bir bildiği, bu sonuçta hayrıma bir durum muhakkak vardı diyorum ve
Bu bebek sayfasını uzuuunca bir süreliğine kapatıyorum. Belkide bir daha açmam bilemiyorum. Yoruldum her açıdan çok zor bir süreçti. Tekrar denemeye ne hevesim ne gücüm var. İlerde ne olur bilemem. Sizlere bol şans diliyorum.
sonuçtan ümitli olmamama rağmen test günümde kan testi yaptıracağım. Tek yapacağım bu.
hayat sürprizlerle dolu, benim içinde şimdilik bir hayal ama nedense içimdeki yerin dolacağını düşünüyorum kim bilir.. sen bekle evrene mesajını gönder Allah verir sabrın sonu selamet inşallah... 4. deneme için baya araştırmışsındır iyi bir merkez olması çok önemli nerede tedavi görüyorsun?Evet çok mucizeler duyuyoruz ve şahid oluyoruz. İnan ben bu forma yorumları okuduktan sonra katılmaya karar verdim.İnsana moral oluyor. Ben bu yaşta 4. denemem .
İnşallah canım. Ama şu an hem maddi hem manevi bir süre ara vermek zorumdayım. Ne zaman toparlanırsam artık...canım benim bence çok erken daha bekle bence inşallah hakkında hayırlısı olsun..evet çok zor bir süreç çok haklısın ama pes etmek olur mu öyle hemen ilk denemen sonuçta.. bence bunları kan testinden sonra düşün belki de minik karnında hem onu üzüyorsun.. dün bir yazı okudum başka forumda yine böyle idrarda negatif üzülüyor kan veriyor bir bakıyor hamile yani diyeceğim o ki herşey Allahtan tabiki ama lütfen hemen pes etme öyle.... inşallah pozitif olur..
TEDAVİNİZE BAŞLAMADAN ÖNCE BİR SÜRÜ TEST İSTENDİ BENDE BU SAYEDE TROİD HASTASI OLDUĞUMU ÖĞRENDİM SİZDEN İSTENMEDİMİinşallah bende 4 ameliyatımı başka yerde olmuştum en sonundakini ben yapacam dedi bizde tamam dedik . şimdi lucrin deport 3.75 mg ayda bir yaptırıyorum. ilk ay adet oldum. ama menepoz belirtileri beni çok bunaltıyor. ter başma asabilik bu iğne çok etkiliyor.kafamı kurcalayan kasımda tedaviye başlayıcam hiç tetkik istemedi direk estrofem ve coraspine başla dedi istanbul dışında olduğumdan sürekli gidemiyorum.
yaşınız kaçtı, Bahçeci genelde genetikçidir aslında hele ki dışarıda 2 deneme yapılmış.. şaşırdım doğrusubahçeci fulyada remzi bey de tedavi görüyorum. İlk iki denemem istanbul dışı bir fakültede yapıldı.Bahçecide 2. olacak dondurulmuş embiryolar transfer edilecek inşallah kasımda.
çok haklısın sorma bende aynı şeyi düşünmek bile istemiyorum ama inan ki daha erken 12. gün kan testini ver Allahtan ümit kesilmez.. belli mi olur geç döllenme olmuştur, seninki 3. gün embriyosu değil miydi? sanki daha geç yerleşiyor diye duymuştum..İnşallah canım. Ama şu an hem maddi hem manevi bir süre ara vermek zorumdayım. Ne zaman toparlanırsam artık...
genetik test yapıldıysa elinde sağlıklı embriyo var o zaman.. ne güzel testler yapılmış inşallah yüzün bu sefer güler canım son olsun inşallah...Bende fakülte de bütün testler yapıldı genetik testlerde. Ocakta Remzi beyde hapatit , troid vb hem bende hemde eşimden istemişti normal çıktı. Kliniğe yakın açık earda hsg çekildi. Ameliyatta da kendisi yine kamera ile bakmıştı.
5. Gün canım. Test günüm cumartesi.çok haklısın sorma bende aynı şeyi düşünmek bile istemiyorum ama inan ki daha erken 12. gün kan testini ver Allahtan ümit kesilmez.. belli mi olur geç döllenme olmuştur, seninki 3. gün embriyosu değil miydi? sanki daha geç yerleşiyor diye duymuştum..
Amin inşallah canımBana genetik test yapıldı. Embiryolara değil. 5. gün embiryoları inşallah sıkıntı yoktur, rabbim sıkıntı vermesin hiçbirimize hep mutlu ayrılalım bu sayfadan. Birbirimize hep dua edelim. Mutluluklar paylaşınca artar, sıkıntı paylaşılınca azalır.
az kalmış hayırlısıyla ne güzel inşallah sonu güzel olacak şu an üzüldüğünle kalıcaksın inşallah canım5. Gün canım. Test günüm cumartesi.
TEDAVİNİZE BAŞLAMADAN ÖNCE BİR SÜRÜ TEST İSTENDİ BENDE BU SAYEDE TROİD HASTASI OLDUĞUMU ÖĞRENDİM SİZDEN İSTENMEDİMİinşallah bende 4 ameliyatımı başka yerde olmuştum en sonundakini ben yapacam dedi bizde tamam dedik . şimdi lucrin deport 3.75 mg ayda bir yaptırıyorum. ilk ay adet oldum. ama menepoz belirtileri beni çok bunaltıyor. ter başma asabilik bu iğne çok etkiliyor.kafamı kurcalayan kasımda tedaviye başlayıcam hiç tetkik istemedi direk estrofem ve coraspine başla dedi istanbul dışında olduğumdan sürekli gidemiyorum.
Olumsuz düşünmek için 8. gün erken. Zaten idrarda geç çıkıyor. İnşallah bu forum grubundakiler artık negatif görmezKızlar ben nu sabah idrar testi yaptım malesef negatif. Bugün 8. Gün ve adet sancısı gibi sancım oluyor arada. Zaten 3 gün sonra adet günüm.
Allahın sağlıklılarsa nasip et diye dua ettim hep. Tutmama sebebi ne hiç bilemiyorum bilemeyeceğim tabiki. Allahın taktirine güveniyorum bir bildiği, bu sonuçta hayrıma bir durum muhakkak vardı diyorum ve
Bu bebek sayfasını uzuuunca bir süreliğine kapatıyorum. Belkide bir daha açmam bilemiyorum. Yoruldum her açıdan çok zor bir süreçti. Tekrar denemeye ne hevesim ne gücüm var. İlerde ne olur bilemem. Sizlere bol şans diliyorum.
sonuçtan ümitli olmamama rağmen test günümde kan testi yaptıracağım. Tek yapacağım bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?