Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben 40 yaşındayım bana gerek yok dedi genetik için bizde dinledik inşallah pişman olmayız
inşallah olmazsın ama Dr ne derse ona güveniyoruz başta insan tecrübesiz oluyor sonrasında tecrübe kazanıyor Allah bu konuda tecrübelendirmesin kimseyi en kısa zamanda güzel haberleri alırsın inşallah..

canım benim bence çok erken daha bekle bence inşallah hakkında hayırlısı olsun..evet çok zor bir süreç çok haklısın ama pes etmek olur mu öyle hemen ilk denemen sonuçta.. bence bunları kan testinden sonra düşün belki de minik karnında hem onu üzüyorsun.. dün bir yazı okudum başka forumda yine böyle idrarda negatif üzülüyor kan veriyor bir bakıyor hamile yani diyeceğim o ki herşey Allahtan tabiki ama lütfen hemen pes etme öyle.... inşallah pozitif olur..

Evet çok mucizeler duyuyoruz ve şahid oluyoruz. İnan ben bu forma yorumları okuduktan sonra katılmaya karar verdim.İnsana moral oluyor. Ben bu yaşta 4. denemem .
hayat sürprizlerle dolu, benim içinde şimdilik bir hayal ama nedense içimdeki yerin dolacağını düşünüyorum kim bilir.. sen bekle evrene mesajını gönder Allah verir sabrın sonu selamet inşallah... 4. deneme için baya araştırmışsındır iyi bir merkez olması çok önemli nerede tedavi görüyorsun?

bahçeci fulyada remzi bey de tedavi görüyorum. İlk iki denemem istanbul dışı bir fakültede yapıldı.Bahçecide 2. olacak dondurulmuş embiryolar transfer edilecek inşallah kasımda.

Benim bir akrabamda bahçeci umutta yaptırdı ikinci denemede ikizleri oldu.tabii onun yaşı çok genç.aslında benim niyetimde orasıydı ama kısmet burda başladım bir yıl oldu.

İnşallah canım. Ama şu an hem maddi hem manevi bir süre ara vermek zorumdayım. Ne zaman toparlanırsam artık...

TEDAVİNİZE BAŞLAMADAN ÖNCE BİR SÜRÜ TEST İSTENDİ BENDE BU SAYEDE TROİD HASTASI OLDUĞUMU ÖĞRENDİM SİZDEN İSTENMEDİMİ

bahçeci fulyada remzi bey de tedavi görüyorum. İlk iki denemem istanbul dışı bir fakültede yapıldı.Bahçecide 2. olacak dondurulmuş embiryolar transfer edilecek inşallah kasımda.
yaşınız kaçtı, Bahçeci genelde genetikçidir aslında hele ki dışarıda 2 deneme yapılmış.. şaşırdım doğrusu

İnşallah canım. Ama şu an hem maddi hem manevi bir süre ara vermek zorumdayım. Ne zaman toparlanırsam artık...
çok haklısın sorma bende aynı şeyi düşünmek bile istemiyorum ama inan ki daha erken 12. gün kan testini ver Allahtan ümit kesilmez.. belli mi olur geç döllenme olmuştur, seninki 3. gün embriyosu değil miydi? sanki daha geç yerleşiyor diye duymuştum..

Bende fakülte de bütün testler yapıldı genetik testlerde. Ocakta Remzi beyde hapatit , troid vb hem bende hemde eşimden istemişti normal çıktı. Kliniğe yakın açık earda hsg çekildi. Ameliyatta da kendisi yine kamera ile bakmıştı.

genetik test yapıldıysa elinde sağlıklı embriyo var o zaman.. ne güzel testler yapılmış inşallah yüzün bu sefer güler canım son olsun inşallah...

5. Gün canım. Test günüm cumartesi.

Amin inşallah canım

TEDAVİNİZE BAŞLAMADAN ÖNCE BİR SÜRÜ TEST İSTENDİ BENDE BU SAYEDE TROİD HASTASI OLDUĞUMU ÖĞRENDİM SİZDEN İSTENMEDİMİ

Bana fakülte de bütün testler yapıldı genetik testlerde. Ocakta Remzi beyde hapatit , troid vb hem bende hemde eşimden bütün testleri istemişti normal çıktı.Genetik daha önce yapıldığı için istenmedi.

ArkadaşlarAllah hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah deyip derdimi yazıcam yine, bilenler bilir kayınvalidemle oturuyorum,zorluklarla ikiz bebek sahibi oldum 3 haftalık ,Allah ömür versin ama bu kaynanamdan çektiklerim uüzünden onun bile tadına varamadım,kadın baştan aşağı kapris ,her hareketimi kollayıp laf sokuyor,bakıcı parasını verecek diye ses çıkartmıyordum ama artık sabrım sınırda ,zaten anlamış normalde küser benle ama para vericem diye küsmüyor falan demiş yeğenime,kocama anlatıyorum şu an ayrı ev yada onu kütahyadaki evine yollama fikrine karşı çıkıyor,konuşursa konuş konuşmazsa konuşma diyor, aynı evde küs yaşa yani,kadın zaten o evi benimsemiş beni fazlalık görüyor halbuki ev kocama işinden dolayı verilen lojman mapıcam ben delirmek üzereyim

Olumsuz düşünmek için 8. gün erken. Zaten idrarda geç çıkıyor. İnşallah bu forum grubundakiler artık negatif görmezBu süreçte evet hepimiz çok yoruluyoruz, hırpalanıyoruz. Ama arkadaşların dedikleri gibi sabırlı olmak lazım. Hemen koyverme kendini. Elinden geldiği imkanlar ölçüsünde devam etmeni isterim. Olmazsa da dünyanın sonu değil, bu hepimiz için geçerli. Önemli olan sağlıklarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…