• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

inşallah canım, haklısın bakalım neler olacak zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor.. düşününce başıma ağrılar giriyor ama nasip demekten başka çare yok.. Era yapıpta negatif mi aldılar işte Cem'in dediği çıkıyor o zaman.. o gün bana illede para harcamak istiyorsan yapalım dedi yani garantisi yok başarı şansı %65-70 dedi %30 zaten hep var kaldı ki normal kadında bile bu oran yok dedi.. önce Allaha sonra ona güvenerek karar yapmama kararı aldım.. ilk defa olacağı için sanırım çok heyecanlıyım bir o kadarda sakinim:)))) sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
era testi % 25 daha şansı arttırıyor demişti erbil bey. o da olsun dedi eksik kalmasın aman :KK48: evet o 2 arkadaşım yine de negatif aldı.Allah yardımcıları olsun inş. herşeyi yapıp negatif almak çok zor sonrası için iyi bir psikoloji gerektiriyor.inşallah onlarda bebeğine kavuşur.aynen bende öyleydim yapabileceğin birşey yok hem heyecanlısın hem sakin oluyor insan.bir de rüya gibi geldi geçti şimdi arkama bakınca

Son düzenleme:
maşallah size yaaa ne güzel inşallah bizlerde en kısa zamanda bu duyguları yaşar ve paylaşırız:))))) Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah:))) kaç haftalık oldu şimdi... zaman çabuk geçiyor...
altta çıkıyor resimde aslında 8+2 günlük.hayırlısıyla :nazar: amin sen ve tüm arkadaşlarımın da inşallah bebek paylaşımları olsun.genetikte cinsiyeti görüyorlar hatta kıbrısta ki cinsiyet seçimi bu şekilde oluyor.ama türkiyede yasak diye ispanyada cinsiyeti de görüyorlar ama bize bildirilmiyor diye biliyorum.belki bizim labaratuvar bile biliyordur aslında, ama söylemek yasak

genetiğe gitti geldi benim ki beni bekliyor söylemezler tabi aslında insan öğrenmek ister mi onu da bilemedim ki...

bilmemek en güzeli arkadaşım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlad/ evladlar nasip etsin
bana sordu dr ilk çocuğunuz kızmı erkek mi diye bende acaba niye sordu diye merak ettim
rabbim ne verirse sağlıkla ve hayırlısı ile kabulümüz

era testi % 25 daha şansı arttırıyor demişti erbil bey. o da olsun dedi eksik kalmasın aman :KK48: evet o 2 arkadaşım yine de negatif aldı.Allah yardımcıları olsun inş. herşeyi yapıp negatif almak çok zor sonrası için iyi bir psikoloji gerektiriyor.inşallah onlarda bebeğine kavuşur.aynen bende öyleydim yapabileceğin birşey yok hem heyecanlısın hem sakin oluyor insan.bir de rüya gibi geldi geçti şimdi arkama bakınca
inşallah bende onu diyeceğim günler gelir:))) haklısın hayırlısı Allahtan inanmazsın meraktan az önce aradım embriyonun kalitesini sordum merak işte insan miniğini merak ediyor.. kaç hücreli vs.. embriyolog transfer günü detay konuşacağız genetiğe gittiği için gelişimi vs hepsi var dedi.. ama sayılmayacak kadar hücresi var dedi şükürler olsun ki inşallah annesine de tutunur:)))) minnakım.. sana bilgi verdiler mi transfer günü insan merak ediyor işte sanki bilipte ne yapacaksak işte.. analık olmadan da endişe başlıyor...

bilmemek en güzeli arkadaşım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlad/ evladlar nasip etsin
bana sordu dr ilk çocuğunuz kızmı erkek mi diye bende acaba niye sordu diye merak ettim
rabbim ne verirse sağlıkla ve hayırlısı ile kabulümüz
bencede insan daha çok heyecanlanır.. bence onun için sormuşlardır hayırlısı Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kız erkek önemli değil:))))

altta çıkıyor resimde aslında 8+2 günlük.hayırlısıyla :nazar: amin sen ve tüm arkadaşlarımın da inşallah bebek paylaşımları olsun.genetikte cinsiyeti görüyorlar hatta kıbrısta ki cinsiyet seçimi bu şekilde oluyor.ama türkiyede yasak diye ispanyada cinsiyeti de görüyorlar ama bize bildirilmiyor diye biliyorum.belki bizim labaratuvar bile biliyordur aslında, ama söylemek yasak
maşallah ona güzel güzel sağlıkla büyüsün inşallah minik kuzu:)))) evet yasak ama fazla embriyo olunca soruyorlar bazı dr'lar özel bir yerde arkadaşım yaptırdı ona soruyorlarmış kız mı erkek mi var diye oda evde bir erkek var gönlü kızdan yanaydı tabi sonra düştü ama tahmini kızdı diye... nasip Allah gönlüne göre versin sen ne hissediyorsun?

Bana geçen transferimde doktorum tutunursa bebeğin, cinsiyetine bakar öğreniriz demişti. Yani kalp atışları duyulduktan sonra söyleyecekti sanırım. Ama tutmadı. Ben de sonrasında sormadım zaten.

Bu arada Bebegimhadi Bebegimhadi sen kalp atışlarını ne zaman duymuştun? Kaç hafta kaç günlükken?

inşallah bende onu diyeceğim günler gelir:))) haklısın hayırlısı Allahtan inanmazsın meraktan az önce aradım embriyonun kalitesini sordum merak işte insan miniğini merak ediyor.. kaç hücreli vs.. embriyolog transfer günü detay konuşacağız genetiğe gittiği için gelişimi vs hepsi var dedi.. ama sayılmayacak kadar hücresi var dedi şükürler olsun ki inşallah annesine de tutunur:)))) minnakım.. sana bilgi verdiler mi transfer günü insan merak ediyor işte sanki bilipte ne yapacaksak işte.. analık olmadan da endişe başlıyor...
:KK48: bende son günler telefon açtım birinin kalitesini bilmiyordum söylediler.sana da 5 bb gibi bir şey söylemeleri gerekirdi yuvarlamışlar. transfer günü artık embriyoloğa sorarsın. evet bilgi veriyorlar kalitesi gayet iyi demişti ama negatif alan arkadaşlarıma da gayet iyi dendiğinden bundan etkilenmedim. kalitesini merak ediyorsan tekrar görüş ve kalitesinin kaç olduğunu öğren bak o zaman embriyolog güzel açıklıyor işte şu kalite iyi bir kalite vs. vs.
inşallah tutunacak annesine minnağın ..

Geçmiş olsun Bebegimhadi Bebegimhadi . Kanama bölgesi olduğu için mi riskli gebelik uzmanı arıyorsun? Umarım gerek kalmaz rahat geçirirsin gebeliğini.

Kızlar birşey sorucam size. Benim geçen ay histereskopide myomum alındı. 2 gündür koyu bi kanamam var ama tam kanama da başlamıyor. Günü de nerdeyse geldi. Sizin başınıza geldi mi hiç böyle birşey?

Bana geçen transferimde doktorum tutunursa bebeğin, cinsiyetine bakar öğreniriz demişti. Yani kalp atışları duyulduktan sonra söyleyecekti sanırım. Ama tutmadı. Ben de sonrasında sormadım zaten.

Bu arada Bebegimhadi Bebegimhadi sen kalp atışlarını ne zaman duymuştun? Kaç hafta kaç günlükken?
gnowee gnowee kasık ağrısı bendeki tek belirti o yüzden tutunma belirtisi olarak görüyorum sende de varmış.kalp atışını 6+0 da özel hastanede duymadı dr. baya sıkıntı oldu.benimle transferi olan arkadaşım "sıkıntı olmaz ultrasonu kötüdür onun dedi ve başka hastaneye gitmemi söyledi. ertesi gün zekai tahir doğum hastanesi yani devlette 6+1 ken kalp atışı duyuldu.dr. a sordum bugün mü atmaya başladı acaba diye.yok bu hafta 6. haftada duyulur dedi ve "ben onu bilmem ben duydum" dedi.kalp atışının 7. haftaya kadar duyulması gayet normalmiş.9. haftaya kadar bile normal diye okudum bir yerlerde.senin kaç hafta oldu ?

ertnur ertnur ve Bebegimhadi Bebegimhadi Kızlar bir eğitim konferansı videosunda izlemiştim embriyo kalitesi ne kadar iyi ise genetikten sağlıklı gelme ihtimali de o kadar artıyor diye. Ama genetikten sağlıklı gelmiş ise düşük kaliteli ile yüksek kalitelinin başarı şansı aynı oluyormuş. Onun için ertnur ertnur için rahat etsin.
Benim de geçen ay 4 embriyom genetiğe gitmişti 1 tanesi sağlıklı geldi. Kaliteleri farklı farklı idi. Bu bilgiden dolayı hangisi sağlam çok önemli değil şu anda.

Geçmiş olsun Bebegimhadi Bebegimhadi . Kanama bölgesi olduğu için mi riskli gebelik uzmanı arıyorsun? Umarım gerek kalmaz rahat geçirirsin gebeliğini.

Kızlar birşey sorucam size. Benim geçen ay histereskopide myomum alındı. 2 gündür koyu bi kanamam var ama tam kanama da başlamıyor. Günü de nerdeyse geldi. Sizin başınıza geldi mi hiç böyle birşey?
sağol...kanamayı yeni öğrendim dün.birlikte transfer olduğum arkadaşım perinatoloji riskli gebelik uzmanı olanların ultrason cihazları daha iyi vs diye ona gitmemi tavsiye etti.bende tavsiyesine uydum :) sana çook geçmiş olsun

ertnur ertnur ve Bebegimhadi Bebegimhadi Kızlar bir eğitim konferansı videosunda izlemiştim embriyo kalitesi ne kadar iyi ise genetikten sağlıklı gelme ihtimali de o kadar artıyor diye. Ama genetikten sağlıklı gelmiş ise düşük kaliteli ile yüksek kalitelinin başarı şansı aynı oluyormuş. Onun için ertnur ertnur için rahat etsin.
Benim de geçen ay 4 embriyom genetiğe gitmişti 1 tanesi sağlıklı geldi. Kaliteleri farklı farklı idi. Bu bilgiden dolayı hangisi sağlam çok önemli değil şu anda.
1 embriyon sağlıklı gelmiş çok sevindim gözün aydın.:nazar::nazar: evet güzel anlatmışsın.

canım ben iki kere kapalı miyon ameliyatı oldum öyle kanama filan olmuyor lekelenme şeklinde 2 gün olup kesiliyordu normal bence yaşadığın

geçmiş olsun ne kadardı miyonun seninde mi gebeliği etkileme durumu vardı
ben bu opu öncesi dr kontrolünde sordum 1,5 cm imiş benimki

Slm arkadaşlar..39 yaşındayım amh 0.01 FSH 90ı bile gördüğüm oldu..
4 tüp bebek denedik olmadı... 5. Tüp bebek Denememizde transferi beklerken normal hamile kaldım.. hiç ama hiç umudunuzukaybetmeğin.. Allah isteyen her kadına bebeğini kucaklamayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah..

Merhaba arkadaşım senin adına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç haftalıkmış bebişin?

Back
X