- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
- #58.941
bende dün dr a gittim.medicalparka gittim bu sefer riskli gebelik doktoru dedi randevu aldığım müşteri hiz. temsilcisi batıkentte hastane uzak ama sigorta kapsamındaki tüm hastaneler çouzak
bende dün medicalparka gittim, randevu aldığım müşteri hiz. temsilcisi riskli gebelik doktoru ertan öztürk deyince bende onu seçtim 
hastane batıkentte evime uzak ama sigorta kapsamındaki tüm hastaneler uzak aslında. dr umu beğendim iletişimi iyi ve sempatik doktor tavsiyesi sitesine bakmıştım dr hakkında 8 yorumda cok iyiydi.kendisine sordum riskli gebelik doktoru değilmiş aslında.
bizim bebek iyi herşeyi güzel hatta 3 gün önde ama aslında bu 5. gün embriyosu olmasından geliyor.dr.da bunu söylemek aklıma gelmedi.babası yani eşim kalp atışını duydu :) doktora şaka olarak dedik ki b. diyor ki bu çocuğun % 80 i senin diyor dr bey dedim.
doktor da öyle gözükse de aslında % 100 ü babanın dedi.çünkü iğnelerimi görüyor eşim kendinde hak iddia edemiyor.
15 gün sonra muayene yine.darısı tüm forumdaki sevgili dostlarıma eşlerinizde inşallah yaşasın bizlerden iyi anne baba olacak inş.
bende bir kanama alanı da gördü dr. yürüyüş spor yapma dedi.şaşırdım valla yorulmak yasak. ama çok önemli değil kanama alanı. sıkıntı yaşarsam da kendisine gideceğim ve istirahat verecek.
gnowee
sen ne yaptın dr a gittin mi yoksa erken mi daha
güzel haberlerle inş.
günaydın gnowe ve arkadaşlarBebegimhadi canım nasılsın? Neler yapiyosun?

bizim bebek iyi herşeyi güzel hatta 3 gün önde ama aslında bu 5. gün embriyosu olmasından geliyor.dr.da bunu söylemek aklıma gelmedi.babası yani eşim kalp atışını duydu :) doktora şaka olarak dedik ki b. diyor ki bu çocuğun % 80 i senin diyor dr bey dedim.

bende bir kanama alanı da gördü dr. yürüyüş spor yapma dedi.şaşırdım valla yorulmak yasak. ama çok önemli değil kanama alanı. sıkıntı yaşarsam da kendisine gideceğim ve istirahat verecek.