• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bende dün dr a gittim.medicalparka gittim bu sefer riskli gebelik doktoru dedi randevu aldığım müşteri hiz. temsilcisi batıkentte hastane uzak ama sigorta kapsamındaki tüm hastaneler çouzak
Bebegimhadi Bebegimhadi canım nasılsın? Neler yapiyosun?
günaydın gnowe ve arkadaşlar :KK37:bende dün medicalparka gittim, randevu aldığım müşteri hiz. temsilcisi riskli gebelik doktoru ertan öztürk deyince bende onu seçtim :KK66::KK66: hastane batıkentte evime uzak ama sigorta kapsamındaki tüm hastaneler uzak aslında. dr umu beğendim iletişimi iyi ve sempatik doktor tavsiyesi sitesine bakmıştım dr hakkında 8 yorumda cok iyiydi.kendisine sordum riskli gebelik doktoru değilmiş aslında.
bizim bebek iyi herşeyi güzel hatta 3 gün önde ama aslında bu 5. gün embriyosu olmasından geliyor.dr.da bunu söylemek aklıma gelmedi.babası yani eşim kalp atışını duydu :) doktora şaka olarak dedik ki b. diyor ki bu çocuğun % 80 i senin diyor dr bey dedim.:KK19: doktor da öyle gözükse de aslında % 100 ü babanın dedi.çünkü iğnelerimi görüyor eşim kendinde hak iddia edemiyor.:KK48: 15 gün sonra muayene yine.darısı tüm forumdaki sevgili dostlarıma eşlerinizde inşallah yaşasın bizlerden iyi anne baba olacak inş.
bende bir kanama alanı da gördü dr. yürüyüş spor yapma dedi.şaşırdım valla yorulmak yasak. ama çok önemli değil kanama alanı. sıkıntı yaşarsam da kendisine gideceğim ve istirahat verecek.
gnowee gnowee sen ne yaptın dr a gittin mi yoksa erken mi daha :anneadayı: güzel haberlerle inş.

canım senin tek kesemi var iki kesemi var merak ediyorum hep soracağım unutuyorum
canım benim oğlumda gebelik belli olması ile hormonların etkisinden sanırım çok duygusal olmuş herşeye ağlar durumda idim
tek kese var canım :KK9: bize tek yeter de artar şu an canım :dua: maddi manevi

Günaydınnnn :)) nasılsınız? Herkes iyidir, herkes mutludur umarım.
Haftanın son günü bugün :halay:
kocam geldi bir de çok şükür. :dua:
ve bugün keseyi görmeye gideceğiz. :skandal:

Dualarınıza çok ihtiyacım var. Benim için güzel dileklerinizi evrene göndermeyi unutmayın, lütfen...

Ha bi de sabah bi yazı ilişti gözüme. Onu da paylaşayım:

https://www.haberler.com/bilim-dunyasinda-bir-ilk-insan-embriyosunda-10075290-haberi/

canım eşin gelmiş gözün aydın inşallah kesenizide sağlıkla görürsünüz bir tanem
senin iki embriyomu tek embriyo transferimi yapılmıştı hatırlayamadım
hayırlı haberlerini bekliyoruz sonucu yaz oldumu canım

Slm arkadaşlar..39 yaşındayım amh 0.01 FSH 90ı bile gördüğüm oldu..
4 tüp bebek denedik olmadı... 5. Tüp bebek Denememizde transferi beklerken normal hamile kaldım.. hiç ama hiç umudunuzukaybetmeğin.. Allah isteyen her kadına bebeğini kucaklamayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah..

canım yaa ne güzel bir mucize göstermiş rabbim sana sağlıkla kucağında gör evladını inşallah tebrik ederim

tek kese var canım :KK9: bize tek yeter de artar şu an canım :dua: maddi manevi

maşallah maşallah rabbim sana ve eşine bağışlasın sağlıkla ve hayırlısı ile

kalp atışı duymuşsunuz süper sağlıkla büyüsün kuzum
içimden paşam diyesim geldi :))

canım senin tek kesemi var iki kesemi var merak ediyorum hep soracağım unutuyorum
canım benim oğlumda gebelik belli olması ile hormonların etkisinden sanırım çok duygusal olmuş herşeye ağlar durumda idim
biz şimdilik iyiyiz canım duygusallık bana daha gelemedi.eskiden sen beni görsen ben ne ağlıyordum.istanbula giderken yollarda ağlaya ağlaya gidiyordum tutamıyordum kendimi :KK61:.gözyaşım bitti artık öyle ağladım. canım, olmayacak diye korkuyordum olsun diye ağlıyordum. şimdi bebeğin güzel iyi olduğu haberlerinin telaşı var sadece.

Son düzenleme:
bende dün dr a gittim.medicalparka gittim bu sefer riskli gebelik doktoru dedi randevu aldığım müşteri hiz. temsilcisi batıkentte hastane uzak ama sigorta kapsamındaki tüm hastaneler çouzak

günaydın gnowe ve arkadaşlar :KK37:bende dün medicalparka gittim, randevu aldığım müşteri hiz. temsilcisi riskli gebelik doktoru ertan öztürk deyince bende onu seçtim :KK66::KK66: hastane batıkentte evime uzak ama sigorta kapsamındaki tüm hastaneler uzak aslında. dr umu beğendim iletişimi iyi ve sempatik doktor tavsiyesi sitesine bakmıştım dr hakkında 8 yorumda cok iyiydi.kendisine sordum riskli gebelik doktoru değilmiş aslında.
bizim bebek iyi herşeyi güzel hatta 3 gün önde ama aslında bu 5. gün embriyosu olmasından geliyor.dr.da bunu söylemek aklıma gelmedi.babası yani eşim kalp atışını duydu :) doktora şaka olarak dedik ki b. diyor ki bu çocuğun % 80 i senin diyor dr bey dedim.:KK19: doktor da öyle gözükse de aslında % 100 ü babanın dedi.çünkü iğnelerimi görüyor eşim kendinde hak iddia edemiyor.:KK48: 15 gün sonra muayene yine.darısı tüm forumdaki sevgili dostlarıma eşlerinizde inşallah yaşasın bizlerden iyi anne baba olacak inş.
bende bir kanama alanı da gördü dr. yürüyüş spor yapma dedi.şaşırdım valla yorulmak yasak. ama çok önemli değil kanama alanı. sıkıntı yaşarsam da kendisine gideceğim ve istirahat verecek.
gnowee gnowee sen ne yaptın dr a gittin mi yoksa erken mi daha :anneadayı: güzel haberlerle inş.

Canım benim çok sevindim. :) Hem anne hem bebek çok iyi demek :) maşallah. Hep böyle mutlu ayrılın her muayenenizden inşallah. Kanama alanı olması ne demekmiş ki? Aman dikkat et. Demek yürüyüş bile tehlikeli olabiliyor böyle durumlarda. 15 gün sonra mı bir sonraki muayene? Çok uzunmuş ya. Ben her hafta gitmek isterim valla. Hatta her gün gidip kontrol ettirmek isterim:)

Ben de bugün gideceğim kontrole. İnşallah keseyi/keseleri göreceğiz. Benim özellikle 2 gündür ağrılarım var belimde ve karnımda. Sürekli adet olacakmışım gibi. Dayanılmaz ağrılar değil ama süreklilik arz ediyor. Sende böyle birşey oldu mu?

Slm arkadaşlar..39 yaşındayım amh 0.01 FSH 90ı bile gördüğüm oldu..
4 tüp bebek denedik olmadı... 5. Tüp bebek Denememizde transferi beklerken normal hamile kaldım.. hiç ama hiç umudunuzukaybetmeğin.. Allah isteyen her kadına bebeğini kucaklamayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah..
tebrik ederim gözünüz aydın tabi canım niye olmasın vakti saati gelsin yeter ki :anneadayı: bende dr.uma iğnelerle ilgili yaşım 43 dedim doktor 50 yaşında doğum yaptırdığım var dedi.:) yani sen kendini öyle sıkıntılı zannetmeye geldi konu.

canım eşin gelmiş gözün aydın inşallah kesenizide sağlıkla görürsünüz bir tanem
senin iki embriyomu tek embriyo transferimi yapılmıştı hatırlayamadım
hayırlı haberlerini bekliyoruz sonucu yaz oldumu canım
Çook teşekkür ederim :KK36:
İki embriyo transfer edildi bana, genetiğe gitmediği için. Genetiğe gönderseydik tek konacaktı. Yazicam tabi sonucu. İnşallah güzel şeyler olacak anlatacaklarım akşama :KK54::dondurma:

Çook teşekkür ederim :KK36:
İki embriyo transfer edildi bana, genetiğe gitmediği için. Genetiğe gönderseydik tek konacaktı. Yazicam tabi sonucu. İnşallah güzel şeyler olacak anlatacaklarım akşama :KK54::dondurma:
çok teşekkür ederim.canım senin içinde güzel dileklerine katılıyorum muayenende güzel haberlerin olsun inş. kanama alanı olmuş iste.bizim diğer arkadaşın sürekli lekelenmesi var her hafta kontrolde.biraz riskli tabi bu iş, sıkıntı olursa dinleniyorsun kanama geçiyor.
kesenizi gördüğünüz kalp atışını duyduğunuz mutlu haberlerinle inşallah :nazar::KK200:

Bir ayda ortalama 100 sayfa eskitiyoruz:). Yani ekim sonuna doğru olur 6 bin. Ben en az 3 hamilelik bekliyorum demiştim. Bu gidişle daha fazla olacak gibi:rapci:. Olsun olsun, herkes isteğine, bebislerine kavussun. Sana da bol şans diliyorum canım. Kolay ve sorunsuz transfer diliyorum. :nazar:
Amin çok teşekkürler:)))) inşallah canım

Ertnur cidden era testine gerek yok.cem beyin dedigi dogru negatifin yok ki tedbir olsun bu test.benim diger kızlar onceden negatifleri oldugundan era testi oldular ne yazik yine negatif.bende pozitif cunku daha vucudun tepkisi belli degildi ki.yasında iyi güzel sonuclar ins. :nazar::nazar:
inşallah canım, haklısın bakalım neler olacak zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor.. düşününce başıma ağrılar giriyor ama nasip demekten başka çare yok.. Era yapıpta negatif mi aldılar işte Cem'in dediği çıkıyor o zaman.. o gün bana illede para harcamak istiyorsan yapalım dedi yani garantisi yok başarı şansı %65-70 dedi %30 zaten hep var kaldı ki normal kadında bile bu oran yok dedi.. önce Allaha sonra ona güvenerek karar yapmama kararı aldım.. ilk defa olacağı için sanırım çok heyecanlıyım bir o kadarda sakinim:)))) sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

maşallah size yaaa ne güzel inşallah bizlerde en kısa zamanda bu duyguları yaşar ve paylaşırız:))))) Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah:))) kaç haftalık oldu şimdi... zaman çabuk geçiyor...

bu arada aklıma takılan bir şey var transfer ettikleri embriyonun cinsini biliyor mu dr'lar merak ediyorum bir arkadaşım biliyorlar dedi sizce kızlar...

Back
X