• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Elimde hiç kalmadı canım ya. Karnımdaki İki taneden başka. Tabi hala ordalarsa...Diğerleri transfer edebilecek kadar iyi gelişmemişler. Öyle dendi.
hayırlısı canım benim inşallah kuzucuklar annelerine sıkı sıkı tutunur bende de 1 tane var Allah büyük can bulacaksa zaten 1 tanede yeter.. inşallah en kısa zamanda gelirler:)))

canım seninde ekim ayında transfer olacaksın demek. herşey çok güzel gelişir ve güzel sonuçlar alırsın inşallah
dualarım seninle. inşallah zıbınını giyer kuzun veya kuzuların canım.
evet ekim ortası olur hayırlısıyla sanırım ekim ayı sonbahar ama bizim içimizde bahar olsun inşallah:))) güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hepimizin güzel olur bu sene bitmeden yüzümüz gülsün inşallah....

bu arada şimdi dikkat ettim poppy73 poppy73 dediği gibi 6000 sayfaya 108 sayfa kaldı hayırlısıyla:)))) aralığı bulur mu dersiniz bu sayfayı bulmak:))))
Bir ayda ortalama 100 sayfa eskitiyoruz:). Yani ekim sonuna doğru olur 6 bin. Ben en az 3 hamilelik bekliyorum demiştim. Bu gidişle daha fazla olacak gibi:rapci:. Olsun olsun, herkes isteğine, bebislerine kavussun. Sana da bol şans diliyorum canım. Kolay ve sorunsuz transfer diliyorum. :nazar:

Günaydın Kızlar, nasılsınız? nasıl gidiyor hamile arkadaşlar umarım iyisinizdir:)))) tedaviye yeni başlayan canlar size de selam olsun inşallah her şey su gibi geçer.. A anneveoglusu canım inşallah hepsi 5. güne gider:)))) transfer bekleyen benim gibi arkadaşlar umarım bizimde yüzümüz güler:))) şimdi ben kısaca son durumdan bahsedeyim:))) dün dr gittim hayırlısıyla son finale girdik:)))) Estrafem verdi 9 ekimde kontrol var sonrasında transfer günü belirlenecek inşallah güzel hamile arkadaşlar sizden olmadığı kadar dua istiyorum sanırım şimdi gerçekten ihtiyacım var beni de dualarınıza alırsanız çok sevinirim:)))) era testini konuştuk Dr Cem bey daha önce hiç negatif geçmişim olmadığından Era'ya gerek olmadığını söyledi baya açıklama yaptı ve bu testi yapmama kararı aldık.. hayırlısıyla inşallah hayırlı olur Bahçecinin alt katında Joker var oraya girip minik bir zıbın aldım evrene mesajımı yolladım açtım ellerimi Allahım'a yalvarıyorum sizdeki enerji ve dualarla inşallah bende güzel haberler alacağım nasip olursa:)))) ben hazırım yuvamızda ona yer açtık gelmek isterse inşallah tüm kalbimle hazırım.. sizi de bilgilendirmek istedim.. sevgiler...
Ertnur cidden era testine gerek yok.cem beyin dedigi dogru negatifin yok ki tedbir olsun bu test.benim diger kızlar onceden negatifleri oldugundan era testi oldular ne yazik yine negatif.bende pozitif cunku daha vucudun tepkisi belli degildi ki.yasında iyi güzel sonuclar ins. :nazar::nazar:

Guvenebilecegin birini bulup butun sürec boyunca onunla devam etmek önemli tabi ki,bizde 31.haftamizdayiz son 7 haftamiz allahın izniyle,sezeryan olacak buyuk ihtimalle insallah...
Oo ne guzel masallah.simdi arkadaşımla konusuyorum da bebegin aglama sesini duyunca sende aglayacaksın duygu seli bosalacak dedi.yani senin bu duygularına az kaldı.sağlıkla kucagına al ins.:KK9:

Oo ne guzel masallah.simdi arkadaşımla konusuyorum da bebegin aglama sesini duyunca sende aglayacaksın duygu seli bosalacak dedi.yani senin bu duygularına az kaldı.sağlıkla kucagına al ins.:KK9:

Ayyy insallah arkadaşim insallah sende bende dileyen herkes kucagina alsın evladıni saglikla insallah,daha simdiden tekmeleriyle duygulandiriyor zaten geldiginde napariz bilemiyorum,hwr kontrolde kaygili ama ultrasonda gordugun anda hic bitmesin istiyorsun,heyecanli guzel kontroller seni bekliyor insallah ve burada emek veren butun arkadaşlarimizi...

Bu ay tedaviye baslamiyorum yumurta görülmedi. Temmuz ayında da ilaçlarla bir yumurta görülüp opu da boş çıkmıştı.
Hormon değerlerim de düzelme varmış. Biesteron kullanmaya devam et dedi doktor.
günaydın :KK37: evet olsun başka ay devam edersin.hormon değerlerin düzelmiş tebrik ederim.

canım senin tek kesemi var iki kesemi var merak ediyorum hep soracağım unutuyorum
canım benim oğlumda gebelik belli olması ile hormonların etkisinden sanırım çok duygusal olmuş herşeye ağlar durumda idim

Günaydınnnn :)) nasılsınız? Herkes iyidir, herkes mutludur umarım.
Haftanın son günü bugün :halay:
kocam geldi bir de çok şükür. :dua:
ve bugün keseyi görmeye gideceğiz. :skandal:

Dualarınıza çok ihtiyacım var. Benim için güzel dileklerinizi evrene göndermeyi unutmayın, lütfen...

Ha bi de sabah bi yazı ilişti gözüme. Onu da paylaşayım:

https://www.haberler.com/bilim-dunyasinda-bir-ilk-insan-embriyosunda-10075290-haberi/

Günaydınnnn :)) nasılsınız? Herkes iyidir, herkes mutludur umarım.
Haftanın son günü bugün :halay:
kocam geldi bir de çok şükür. :dua:
ve bugün keseyi görmeye gideceğiz. :skandal:

Dualarınıza çok ihtiyacım var. Benim için güzel dileklerinizi evrene göndermeyi unutmayın, lütfen...

Ha bi de sabah bi yazı ilişti gözüme. Onu da paylaşayım:

https://www.haberler.com/bilim-dunyasinda-bir-ilk-insan-embriyosunda-10075290-haberi/
Günaydın. Hadi güzel haberler almaya devam inşallah:halay:önce kese sonra güm güm kalp atışı :emir_bebek:

Slm arkadaşlar..39 yaşındayım amh 0.01 FSH 90ı bile gördüğüm oldu..
4 tüp bebek denedik olmadı... 5. Tüp bebek Denememizde transferi beklerken normal hamile kaldım.. hiç ama hiç umudunuzukaybetmeğin.. Allah isteyen her kadına bebeğini kucaklamayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah..
Bayılıyorum böyle haberlere. :-)Ne güzel örnekler bunlar... :KK73::KK73:
sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah bebeğinizi.

Back
X