• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

maşallah sana ,biraz sancın olması normal,inşallah hepsi döllenir benim gibi ikiz bebişlerin olur :) tebrik ederim seni

inşallah canım merakla bugün aramalarını bekliyorum. kaçı döllendi acaba
inşallah arkadaşım allah razı olsun

Günaydın Kızlar, nasılsınız? nasıl gidiyor hamile arkadaşlar umarım iyisinizdir:)))) tedaviye yeni başlayan canlar size de selam olsun inşallah her şey su gibi geçer.. A anneveoglusu canım inşallah hepsi 5. güne gider:)))) transfer bekleyen benim gibi arkadaşlar umarım bizimde yüzümüz güler:))) şimdi ben kısaca son durumdan bahsedeyim:))) dün dr gittim hayırlısıyla son finale girdik:)))) Estrafem verdi 9 ekimde kontrol var sonrasında transfer günü belirlenecek inşallah güzel hamile arkadaşlar sizden olmadığı kadar dua istiyorum sanırım şimdi gerçekten ihtiyacım var beni de dualarınıza alırsanız çok sevinirim:)))) era testini konuştuk Dr Cem bey daha önce hiç negatif geçmişim olmadığından Era'ya gerek olmadığını söyledi baya açıklama yaptı ve bu testi yapmama kararı aldık.. hayırlısıyla inşallah hayırlı olur Bahçecinin alt katında Joker var oraya girip minik bir zıbın aldım evrene mesajımı yolladım açtım ellerimi Allahım'a yalvarıyorum sizdeki enerji ve dualarla inşallah bende güzel haberler alacağım nasip olursa:)))) ben hazırım yuvamızda ona yer açtık gelmek isterse inşallah tüm kalbimle hazırım.. sizi de bilgilendirmek istedim.. sevgiler...

Günaydın Kızlar, nasılsınız? nasıl gidiyor hamile arkadaşlar umarım iyisinizdir:)))) tedaviye yeni başlayan canlar size de selam olsun inşallah her şey su gibi geçer.. A anneveoglusu canım inşallah hepsi 5. güne gider:)))) transfer bekleyen benim gibi arkadaşlar umarım bizimde yüzümüz güler:))) şimdi ben kısaca son durumdan bahsedeyim:))) dün dr gittim hayırlısıyla son finale girdik:)))) Estrafem verdi 9 ekimde kontrol var sonrasında transfer günü belirlenecek inşallah güzel hamile arkadaşlar sizden olmadığı kadar dua istiyorum sanırım şimdi gerçekten ihtiyacım var beni de dualarınıza alırsanız çok sevinirim:)))) era testini konuştuk Dr Cem bey daha önce hiç negatif geçmişim olmadığından Era'ya gerek olmadığını söyledi baya açıklama yaptı ve bu testi yapmama kararı aldık.. hayırlısıyla inşallah hayırlı olur Bahçecinin alt katında Joker var oraya girip minik bir zıbın aldım evrene mesajımı yolladım açtım ellerimi Allahım'a yalvarıyorum sizdeki enerji ve dualarla inşallah bende güzel haberler alacağım nasip olursa:)))) ben hazırım yuvamızda ona yer açtık gelmek isterse inşallah tüm kalbimle hazırım.. sizi de bilgilendirmek istedim.. sevgiler...
Bol şans sana bana hepimize. Tüm isteyen ve bekleyenlerin allahım hayırlısıyla kucaklarını doldursun inşallah.

Bol şans sana bana hepimize. Tüm isteyen ve bekleyenlerin allahım hayırlısıyla kucaklarını doldursun inşallah.
Amin inşallah canım senin nasıl gidiyor nasılsın ağrı sızı var mı? çalışıyor musun bakalım ne kadar evde olurum ben çalışıyorum sanırım 3-4 gün dinlenme yeter.. bu arada transferden önce neler yaptın estrofem sende kullandın mı? ben birde vitamin kullanıyorum.. bakalım kontrolde daha neler verecek:)

Amin inşallah canım senin nasıl gidiyor nasılsın ağrı sızı var mı? çalışıyor musun bakalım ne kadar evde olurum ben çalışıyorum sanırım 3-4 gün dinlenme yeter.. bu arada transferden önce neler yaptın estrofem sende kullandın mı? ben birde vitamin kullanıyorum.. bakalım kontrolde daha neler verecek:)
İyiyim canım ne bilim sanki bir şey yokmuş gibi normalim yani. Öyle bi farklılık yok.
Benim doktorum da era ya gerek görmedi. Ben transferden hemen önce climara bant, crinone jel kullanmaya naşlamıştım. Şimdi de progeston iğnesi kan sulandırıcı enox iğne ve prednol diye bi ilaç eklendi onlara. Hepsini kullanıyorum.
İzinliyim hala. Ayın 10 umda işbaşı yapacağım. O zamana kadar inşallah güzel haberi alırım da öyle başlarım işe diyorum.
Allah yardımcımız olsun

İyiyim canım ne bilim sanki bir şey yokmuş gibi normalim yani. Öyle bi farklılık yok.
Benim doktorum da era ya gerek görmedi. Ben transferden hemen önce climara bant, crinone jel kullanmaya naşlamıştım. Şimdi de progeston iğnesi kan sulandırıcı enox iğne ve prednol diye bi ilaç eklendi onlara. Hepsini kullanıyorum.
İzinliyim hala. Ayın 10 umda işbaşı yapacağım. O zamana kadar inşallah güzel haberi alırım da öyle başlarım işe diyorum.
Allah yardımcımız olsun
Bekleme sürecinde izin alman iyi olmuş. Kafanı dinler, stresten uzak kalırsın. Neyle vakit geçirmek hoşuna gidiyorsa onu yap canım. Güzel haberlerinizi alalım inşallah:KK200:

Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah canım izinli olman güzelmiş ben baya yoğunum o yüzden belki 2-3 gün rapor alırım onun haricinde çalışırım zaten oda yetiyormuş sanırım ilk günler önemli hayırlısı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın:)))

ne kadar güzel bir hareket ben de gidip hemen alayim pembesinden :KK37:
estrofem ben de kullanmistim rahim kalinligi icin. Zibinini hazirladigin bebisinin tutunabilmesi icin Rahmini hazirliyorlar :anneadayı:

evet doğrudur canım.hamilelik iyi gidiyor daha doktor seçmedim bir onun sıkıntısı var . senin hamilelik nasıl geçiyor kaç ay oldu :KK28::anneadayı:

Guvenebilecegin birini bulup butun sürec boyunca onunla devam etmek önemli tabi ki,bizde 31.haftamizdayiz son 7 haftamiz allahın izniyle,sezeryan olacak buyuk ihtimalle insallah...

Allah yardımcımız olsun

izinli olman çok iyi olmuş canım inşallah güzel haberler alacağız senden sevil35 sevil35 ve ertnur ertnur dan

canım seninde ekim ayında transfer olacaksın demek. herşey çok güzel gelişir ve güzel sonuçlar alırsın inşallah
dualarım seninle. inşallah zıbınını giyer kuzun veya kuzuların canım.

ne kadar güzel bir hareket ben de gidip hemen alayim pembesinden :KK37:
estrofem ben de kullanmistim rahim kalinligi icin. Zibinini hazirladigin bebisinin tutunabilmesi icin Rahmini hazirliyorlar :anneadayı:
çok sağol canım Amin inşallah herşey güzel gider. evet renkli aldım kız ve erkek için:)))) elim bir pembeye gitti bir maviye ama ben direk renkli olanı seçtim şansa artık:)))))

Kilinikten aradılar 12 yumurtadan 10nu olgun çıkmış 8i döllenebilmiş 3 ve 5 günler tekrar arayacağız dedi
rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin
maşallah ne kadar güzel:)) çok şükür sakin ol herşey çok daha iyi ilerliyor sakin durabilsek bide tabi....

Gözün aydın canım maşallah. Hep söylüyorum bir olsun akıllı olsun inşallah.
evet zaten elde 1 var hayırlısıyla dün hemşireyi gördüm oda öyle diyor altın yumurta kalmış bekliyor dedim öyle bakalım:))))senin kaç tanesi donduruldu sanırım 2 transfer oldu...

evet zaten elde 1 var hayırlısıyla dün hemşireyi gördüm oda öyle diyor altın yumurta kalmış bekliyor dedim öyle bakalım:))))senin kaç tanesi donduruldu sanırım 2 transfer oldu...
Elimde hiç kalmadı canım ya. Karnımdaki İki taneden başka. Tabi hala ordalarsa...Diğerleri transfer edebilecek kadar iyi gelişmemişler. Öyle dendi.

Back
X