• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

A anneveoglusu OPU'n sorunsuz geçsin umarım.
sevil35 sevil35 Haremiz Haremiz emoşlar sıkı sıkı tutunsun.
ys3m ys3m tedavin inşallah güzel geçer. Sağlıklı yumişlerin olup hepsi döllensinler inşallah.
ertnur ertnur DED transfer olacaksın hadi hayırlı olsun. Benim de 1 tane 6. Gün dondurulmuş embriyom var önceden. Ama farklı doktor ile yola devam ediyorum artık. O da ne önceden transfer edilenleri ne de dondurulmuş olanı kaliteli buldu:KK43:Eşim de onu bırakalım diyor. Sıfırdan tedaviye başlıcaz inşallah bakalım kasım reglimde. Ameliyat oldum, iyileşmesini bekliyoruz. Ama aklım hala donmuş olanda acaba olur muydu diye:110:

ys3m ys3m tedavin inşallah güzel geçer. Sağlıklı yumişlerin olup hepsi döllensinler inşallah.
ertnur ertnur DED transfer olacaksın hadi hayırlı olsun. Benim de 1 tane 6. Gün dondurulmuş embriyom var önceden. Ama farklı doktor ile yola devam ediyorum artık. O da ne önceden transfer edilenleri ne de dondurulmuş olanı kaliteli buldu:KK43:Eşim de onu bırakalım diyor. Sıfırdan tedaviye başlıcaz inşallah bakalım kasım reglimde. Ameliyat oldum, iyileşmesini bekliyoruz. Ama aklım hala donmuş olanda acaba olur muydu diye:110:
Doktorunun embriyo kalitesi hakkında açıklamaları bilgilendirici ve haklı ise üzülme.doktorların bu konularda gerceği söylememeleri bana çok kötü geldi şimdi.

Teşekkür ederim canım hayırlısı neden kaliteli bulmadı yada nasıl anladı.. 6. Gün blast oluyor kaliteli diye biliyorum benimde 1 tane var genetiğe gitti trmiz geldi inşallah sonuda güzel olur ve tutunur... kalbinden ne geçiyorsa bence kimse bilemez sonucunu mevlam ne yazmışsa.. hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Zamanından önce assisted hatching yapılmış dedi. Daha hücre zarı incelmemiş, tam açılmamış. Olması gereken embriyo şekline bakınca aslında bizimki bi yamuk görünüyordu :KK43:Yaptığı açıklamalar çok kafama yattı inşallah bu sefer sorunsuz geçer.

Merhaba ben de kasım adeti ile başlayacağım Antalya da tedaviye inşallah hep beraber güzel haber alırız :KK54:

İlk tedavim ocak ayındaydı 4 yumurta toplanmıştı mart ayında düşük oldu, 2. Tedavim haziran ayındaydı 6 yumurta toplandı tutmadı. Yaşım 39 rezerv azlığı var, eşimde morfoloji 2 çok beklemek istemiyordum bu nedenle merkezimi değiştirmiştim eylül reglimle başlıycaktım, alahım nasip etti bu ay kendiliğinden geldi bebeğim, darısı sizlerin başına en kısa sürede inşallah
Sizin yaşınız 40 altı. Tüp bebek dr ları hastaları en baştan 40 yaş altı ve üstü şeklinde ayırıyor zaten. Rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :nazar:

Eskiden kesin bahceci diyordum erbil bey varken.erbil beyin ozel muayenesini tavsiye ederim aslında.bahcecide bazi seyleri eksik gorüyorum.erbil bey sonrası pek ilgi alaka ve ihtimam göremedim.bekletildim bilgi verilmedi doktorlar evet bana git gel diyordu ama bana bilgi vermiyorlardı yogunluktan.yani erbil bey calıskan ve vakitli calışıyormus beni hizli hizlı alırdı.sonra bu tür artı ları göremedim malesef

Ben bu söylediklerine cok katilamiycam arkadasim,ben ne zaman istesem bilgi aldim kimi aradiysam.ulastim,ulasamadiysam.mutlaka geri donuldu,evet senin doktorunun tedavinin ortasinda ayrilmasi hastalar acisindan moral bozucu olmustur elbette bu konuda katilirim tedavinin ortasinda baska bir doktor kontrolune gecmek zor olmustur,doktorunun cok iyi oldugunu biliyorum bu konuda hem fikiriz ama ben bahcecinin laboratuarina guveniyorum,embriyolog necati bey alaninda cok iyi yogunluk butun merkezlerde var diye dusunuyorum okuduklarimdan,ama kimseye de illa oraya gidin ya da gitmeyin diyemem herkes kendi süzgecinden gecirip kendisi icin en uygun yere gitmeli elbette,insallah herkesin cabalari sonuc veeir,burda da yakin zaman da transfer olan tedavileri devam eden butun arkadaslarima pozitif sonuclardiliyorum allahimdan,seninde hamilelwigin umarim sorunsuz geciyordur ve saglikla kicagina alirsin bebisini,simdi sirada cinsiyet var sanirim hayirli haberlee insallah..

Sizin yaşınız 40 altı. Tüp bebek dr ları hastaları en baştan 40 yaş altı ve üstü şeklinde ayırıyor zaten. Rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :nazar:
Kız ne 40 altı 39 um hatta doktorum Temmuz'da 39+2 yazdırdı verdiği formlara :))) artı önemli olan yumurtalık rezervi benim rezerve bakınca 42-43 yaş rezervi demişti doktorlar yani rezervim de çok parlak değildi, kafan rahat olsun bunları takma kafana ben doktorlardan bunları duyunca 1 yıl çok karamsar çok mutsuz oldumson 1 aydır buradaki formlar sayesinde çok iyi hissediyordum kendimi

Ben bu söylediklerine cok katilamiycam arkadasim,ben ne zaman istesem bilgi aldim kimi aradiysam.ulastim,ulasamadiysam.mutlaka geri donuldu,evet senin doktorunun tedavinin ortasinda ayrilmasi hastalar acisindan moral bozucu olmustur elbette bu konuda katilirim tedavinin ortasinda baska bir doktor kontrolune gecmek zor olmustur,doktorunun cok iyi oldugunu biliyorum bu konuda hem fikiriz ama ben bahcecinin laboratuarina guveniyorum,embriyolog necati bey alaninda cok iyi yogunluk butun merkezlerde var diye dusunuyorum okuduklarimdan,ama kimseye de illa oraya gidin ya da gitmeyin diyemem herkes kendi süzgecinden gecirip kendisi icin en uygun yere gitmeli elbette,insallah herkesin cabalari sonuc veeir,burda da yakin zaman da transfer olan tedavileri devam eden butun arkadaslarima pozitif sonuclardiliyorum allahimdan,seninde hamilelwigin umarim sorunsuz geciyordur ve saglikla kicagina alirsin bebisini,simdi sirada cinsiyet var sanirim hayirli haberlee insallah..
evet doğrudur canım.hamilelik iyi gidiyor daha doktor seçmedim bir onun sıkıntısı var . senin hamilelik nasıl geçiyor kaç ay oldu :KK28::anneadayı:

E stradiol eğer kaç olmalı
arkadaslarin cevabina göre anladigim adetin 2.günü 50nin alti olmasi gerekiyor
Evet o kadar iğne stres üzüntü ve bugün bu duyguyu yaşıyorum inşallah hepiniz en kısa sürede bu duyguyu yaşayın dualarım sizlerle. Kan testini yarın yaptırıcam canım, gittiğim bi doktorum vardı onunla devam edicem.
kan testini yaptirdin mi güzel haberler vardir inşallah.

amin inşallah , senin tedavin da güzel geçer inşallah.

Merhaba ben de kasım adeti ile başlayacağım Antalya da tedaviye inşallah hep beraber güzel haber alırız :KK54:
hayirlisi olsun senin için de inşallah hep beraber doldururuz sayfayi güzel haberlerle

İyiyim canım iyi geçti sancim var biraz 12 yumurta toplama olmuş
maşallah. 12 yumurtadan birkaci tutunsun inşallah annesine

sevil35 sevil35 transfer sonrasi nasil hissediyorsun kendini senin de güzel haberlerini bekliyoruz.

Sağol canım benim inşallah. Tenrik ederim seni.Sen hiç üzülme sıkılma. Benim kardeşim de ikiz doğurdu ama anca bir ay emzirebildi. Mamayla büyüdüler. Artık mamalar o kadar güzel ki. Maşallah çok zekiler. Allah sağlık versin ailene be sana önemli olan bu. Öpüyorum seni.
İyiyim canım iyi geçti sancim var biraz 12 yumurta toplama olmuş
maşallah sana ,biraz sancın olması normal,inşallah hepsi döllenir benim gibi ikiz bebişlerin olur :) tebrik ederim seni

Back
X