• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

opu sürecini sabırsızlıkla bekliyorum canım
teşekkür ederim iyi dileklerin için sen nasılsın testi tekrarladın mı kese görmeye ne zaman gidiyorsun

@assmnm inşallah onunda embriyolar sağlıkla gelişir sonucu güzel olur inşallah
evet bugün kan verdim, 2 katına ulaşmış değerim. bir sorun yok şimdilik çok şükür. Keseyi görmeye 14 ekimde gideceğim. kalp atışı için de 30 ekimde. inşallah onlar da sorunsuz geçer. :dua:

evet bugün kan verdim, 2 katına ulaşmış değerim. bir sorun yok şimdilik çok şükür. Keseyi görmeye 14 ekimde gideceğim. kalp atışı için de 30 ekimde. inşallah onlar da sorunsuz geçer. :dua:
rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin canım

Benimki iğnelere basladigimdan beri yasak:) c.tesi opu olucam yasak devam ediyor cnm
anladım canım şimdi hemşireye sordum oda yasak dedi

sen iğnelerin kaçıncı günü opu oluyorsun benim 7. günüm artık göbeğim ağrıyor iğne yaparken

anladım canım şimdi hemşireye sordum oda yasak dedi

sen iğnelerin kaçıncı günü opu oluyorsun benim 7. günüm artık göbeğim ağrıyor iğne yaparken
9 gün kullandım iğneleri. 12. Gün opu olacak. Benimde morarmalar oldu ama 3. Denemem olduğu için alıştım çok ağrılı olmadı transfer sonrasindaki iğneler fena ediyor. Senin ne zaman opu günü bellimi?

maşallah gnowee gnowee darısı keseye ve kalp atışına görürsün canım için rahat olsun :anneadayı::nazar:

9 gün kullandım iğneleri. 12. Gün opu olacak. Benimde morarmalar oldu ama 3. Denemem olduğu için alıştım çok ağrılı olmadı transfer sonrasindaki iğneler fena ediyor. Senin ne zaman opu günü bellimi?
pazartesi veya salı günü belli olur sanırım benim opu
dr perşembe -cumartesi arası bir gün dedi bakalım ne zaman olacak

senin opu sonrası transfer olucakmı bu ay

pazartesi veya salı günü belli olur sanırım benim opu
dr perşembe -cumartesi arası bir gün dedi bakalım ne zaman olacak

senin opu sonrası transfer olucakmı bu ay
Hayirlisi olsun cnm. Evet kan tahlili yapıldı dün sonuç iyi bu ay yapabiliriz dedi daha önceki dondurulmuştu. Salı transfer yapılacak sanırım

Evet dün aradı. 5 tamesi döllenmiş hepsi iyi gidiyormuş biri geriden gidiyormuş:)) tembel. Bakalım bugün ne olacak. İnşallah 5 tanesi güzelce devam ediyordur.
Hayırlı olsun canım güzel haberlerin katlanarak devam etsin inşallah

arkadaşlarr size güzel haberi vermeye geldiiim :))
Bhcg sonucum 253 çıktı :)
hepinize dualarınız, güzel dilekleriniz, pozitif enerjiniz için teşekkür ederim. iyi ki varsınız :)

inşallah keseyi gördüğümüzü, kalp atışını duyduğumuzu, sağlıklı bir bebek olduğunu öğrendiğimizi de haber verebilirim.
ayyyy harika haber, seni merak ettim, gireyim bakayım ne yapmış diye? inanılmaz bir haber, nasıl mutlu oldum, umutlarımızı çoğalttınız bebeğimhadi ile birlikte. inşallah aynı şekilde devam eder, kucağına alırsın bebişini:KK200::KK200::KK200:

Selam kızlar suan merkezdeyim opu oldum 6 tane yumurtam toplandı Dr um içleri dolu inşallah daha iyi Embryo elde edeceğiz dedi yarin ebryolar hakkinda bilgi verecek ilaclarimi yazdı hersey yolundaymis salı transferim olacak inşallah .haberler böyle :anneadayı::KK200:
Ay aynı zamanda ve aynı durumdayız. İnşallah seninkiler de güzelce bölünür. o zaman 3. Gün transferi mi olacak?

Ay aynı zamanda ve aynı durumdayız. İnşallah seninkiler de güzelce bölünür. o zaman 3. Gün transferi mi olacak?
Evet canım 3 gün transfer olacak. Hadi hayırlısı ikimiz icinde:) takiplesiriiz durumlarımızı. opuda yumurtaların boş yada dolu olduğu belli oluyormu? Icleri dolu dedi ama ne bileyim insan inanamıyor:))

Evet canım 3 gün transfer olacak. Hadi hayırlısı ikimiz icinde:) takiplesiriiz durumlarımızı. opuda yumurtaların boş yada dolu olduğu belli oluyormu? Icleri dolu dedi ama ne bileyim insan inanamıyor:))
Bilemiyorum ki belli olur mu. Ama içini ferah tut inşallah yarın güzel haberler alacaksın.yumurtalarına güven:)
Hangi iğneleri kullanmıştım transfer öncesi.
Opun kaçıncı gün oldu?
Bir de şu an hangi ilaçları verdi?

Back
X