duova, selcan,ümmü, brezey, hope, tutku, ........ vs vs veeeeee yeni gelen arkadaşlar
herkese selam olsun,
yavaş yavaş geçmişi okuyacağım, ve yazacağım sizlere. bende ki son durum şudur bilginize.
heyecannnnnn yapmayın henüz bişey yok ama olacak hepberaber........
şöyle şekerler:
iki üç aydır dinlenmedeydim, yine ben bu ay birşey yapmayacağım diyordum, brezzey ısrar edince gittim, tek yumi vardı, adetin 3.günü 8 mm idi, hatta bir de 11 mm lik kist vardı, neyse tedaviye başladık, kist olsa da tedavi olabiliyormuş onu öğrenmiş oldum, yumi ve kist ayrı ayrı büyüdüler, cuma günü de opu oldum, inanırmısınız kistten de yumi çıktı, (geçen ayın çatlamayan yumisi yani) sanırım biesteronun faydası),, neyse 2 yumoş çıktı ama ptesi aradılar 1 tane döllenmiş ve 3 gün embriyosu 8 hücreli olarak donduruldu. benim daha önceki dondurulmuşlardan 1 tane kalmıştı, şimdi bu da eklenince 2 tane oluyor, yani öyle fazla birşey birikmedi henüz.. öncekilerden 3 tane ve 1 tane olmak üzere transfer olmuştum hatırlarsanız, bir yıldan fazladır uğraşıyorum ya toplamda 6 tane birikmişken, ilk transferde 3 ünü ikinci transferde birini kullanınca 2 tane kalıyor, bu ayrıntıyı mini tüp merak edenler için yazıyorum şekerler...., gerçi ilk transferde endo çok ince olduğundan boşu boşuna 3 embriyoyu kaybetmiş olduk, ama o zaman ki şartlar onu gerektiyordu, çünkü endonun normale dönme ihtimali hiç yok gibiydi..... şükürki şu an iyi ....neyse canlar hepinizi öpüyorum....... fazla anlatacak duurum olmayınca pek yazmıyorum, ama takipteyim, hepinize sevgiler..