- Konu Sahibi akideciknane
- #5.441
gez canım gez.... ne gezdin be nevser ... tabi gezmeyecende ne yapacan sende haklısın be evladım :))
kocan haklı takma bu kadar ... bu muhteşem değerlerle o bebek sana gelecek sadece vakti saatini bekliyor... annesinin gezi programını tamamlamasını bekliyor... tabi bu arada gezmekden fırsat bulabilirsen birazda çalışma yap derim :))
İzmir'in kızları güzel olur senden de bir güzellik bekleriz artık şekerim :))
bende en çok kitap okuyarak rahatlayabilenlerdenim... şu tüp sürecimde 5-6 kitap okudum. Tuncay Özkan'ın Ötekiler'i en beğendiğimdi. sabah kontrole giderken başlayıp akşam dönüşte bitirmiştim. okumayı seversen öneririm.
kocan haklı takma bu kadar ... bu muhteşem değerlerle o bebek sana gelecek sadece vakti saatini bekliyor... annesinin gezi programını tamamlamasını bekliyor... tabi bu arada gezmekden fırsat bulabilirsen birazda çalışma yap derim :))
İzmir'in kızları güzel olur senden de bir güzellik bekleriz artık şekerim :))
bende en çok kitap okuyarak rahatlayabilenlerdenim... şu tüp sürecimde 5-6 kitap okudum. Tuncay Özkan'ın Ötekiler'i en beğendiğimdi. sabah kontrole giderken başlayıp akşam dönüşte bitirmiştim. okumayı seversen öneririm.
Zeytunummm,
Cok tesekkur ederim,biraz rahatladim,bende biraz arastirdim normal gibi gordum degerleri,ama doktorum en gec pazartesi goruselim demisti Amh cikmayinca oldu carsamba derken ne yalan soyliyim azicik gerildim buna ilave olarak bir de kocamdan firca yedim herseyi cok takiyosun kafaya diye simdi kendimi biraz rahatlatmanin yollarini ariyorum,1-2 arkadasimi aradim atacam kendimi Izmir sokaklarina kafa bosaltacagim :) Yakinda olanlar buyursun gelsin :))