• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

gez canım gez.... ne gezdin be nevser ... tabi gezmeyecende ne yapacan sende haklısın be evladım :))

kocan haklı takma bu kadar ... bu muhteşem değerlerle o bebek sana gelecek sadece vakti saatini bekliyor... annesinin gezi programını tamamlamasını bekliyor... tabi bu arada gezmekden fırsat bulabilirsen birazda çalışma yap derim :))

İzmir'in kızları güzel olur senden de bir güzellik bekleriz artık şekerim :))

bende en çok kitap okuyarak rahatlayabilenlerdenim... şu tüp sürecimde 5-6 kitap okudum. Tuncay Özkan'ın Ötekiler'i en beğendiğimdi. sabah kontrole giderken başlayıp akşam dönüşte bitirmiştim. okumayı seversen öneririm.

Zeytunummm,
Cok tesekkur ederim,biraz rahatladim,bende biraz arastirdim normal gibi gordum degerleri,ama doktorum en gec pazartesi goruselim demisti Amh cikmayinca oldu carsamba derken ne yalan soyliyim azicik gerildim :( buna ilave olarak bir de kocamdan firca yedim herseyi cok takiyosun kafaya diye :( simdi kendimi biraz rahatlatmanin yollarini ariyorum,1-2 arkadasimi aradim atacam kendimi Izmir sokaklarina kafa bosaltacagim :) Yakinda olanlar buyursun gelsin :))

Selam kızlar,

Ne Amh miş :( hala çıkmadı,laboratuvar yarına ancak hazır olur dedi :( yumurtalar çok galiba sayıyorlar mı ne :)) Ha hah haaa...
Diğer sonuçlar şu şekilde :
Fsh 4.98
Lh 2.28
Prolaktin 9.15
E2 85

Bu değerlerle ilgili fikri olan var mı ? Bana bişey ifade etmiyorlar :) Amh hazır olmadığı içinde doktorumla görüşmedim.

Öpüldünüz...

canim ben birtek fsh'tan anladigim icin degerin super masallah:nazar:
cunku burda birtek tupbebek olayinda birtek fsh degerine bakiliyor. benimki 6 kusur cikmisti en son ve doktorum degeri cok iyi bir sonuc diye degerlendirmisti.

umarim bu sonuclar sana tez zamanda bebek getirir. hepimize insallah:emir_bebek:

duova, selcan,ümmü, brezey, hope, tutku, ........ vs vs veeeeee yeni gelen arkadaşlar

herkese selam olsun,

yavaş yavaş geçmişi okuyacağım, ve yazacağım sizlere. bende ki son durum şudur bilginize.

heyecannnnnn yapmayın henüz bişey yok ama olacak hepberaber........

şöyle şekerler:

iki üç aydır dinlenmedeydim, yine ben bu ay birşey yapmayacağım diyordum, brezzey ısrar edince gittim, tek yumi vardı, adetin 3.günü 8 mm idi, hatta bir de 11 mm lik kist vardı, neyse tedaviye başladık, kist olsa da tedavi olabiliyormuş onu öğrenmiş oldum, yumi ve kist ayrı ayrı büyüdüler, cuma günü de opu oldum, inanırmısınız kistten de yumi çıktı, (geçen ayın çatlamayan yumisi yani) sanırım biesteronun faydası),, neyse 2 yumoş çıktı ama ptesi aradılar 1 tane döllenmiş ve 3 gün embriyosu 8 hücreli olarak donduruldu. benim daha önceki dondurulmuşlardan 1 tane kalmıştı, şimdi bu da eklenince 2 tane oluyor, yani öyle fazla birşey birikmedi henüz.. öncekilerden 3 tane ve 1 tane olmak üzere transfer olmuştum hatırlarsanız, bir yıldan fazladır uğraşıyorum ya toplamda 6 tane birikmişken, ilk transferde 3 ünü ikinci transferde birini kullanınca 2 tane kalıyor, bu ayrıntıyı mini tüp merak edenler için yazıyorum şekerler...., gerçi ilk transferde endo çok ince olduğundan boşu boşuna 3 embriyoyu kaybetmiş olduk, ama o zaman ki şartlar onu gerektiyordu, çünkü endonun normale dönme ihtimali hiç yok gibiydi..... şükürki şu an iyi ....neyse canlar hepinizi öpüyorum....... fazla anlatacak duurum olmayınca pek yazmıyorum, ama takipteyim, hepinize sevgiler..

Alis arkadasim verdigin haberler karsisinda senin adina cok ama cok sevindim. umarim en kisa zamanda dondurulmus embriyolarin sana bebek olur. azmin elinden ne kurtulmus ki masallah arkadasim sana:29:

Bugün dr. Gittim. Yuminin birinin sekli biraz tam yuvarlak degildi. Pek birşey olmayabilirmis ondan.ama belkide altinda bir yumi daha olabilirmis. Yani simdi seni düşünüyorum da acaba bu seninki gibi gecen ayin çatlamayan yumisi olabilir mi....

Allahim daha neler duyacagiz bakalim. tam yuvarlak degil de neymis yahu:44:

gez canım gez.... ne gezdin be nevser ... tabi gezmeyecende ne yapacan sende haklısın be evladım :))

kocan haklı takma bu kadar ... bu muhteşem değerlerle o bebek sana gelecek sadece vakti saatini bekliyor... annesinin gezi programını tamamlamasını bekliyor... tabi bu arada gezmekden fırsat bulabilirsen birazda çalışma yap derim :))

bende en çok kitap okuyarak rahatlayabilenlerdenim... şu tüp sürecimde 5-6 kitap okudum. Tuncay Özkan'ın Ötekiler'i en beğendiğimdi. sabah kontrole giderken başlayıp akşam dönüşte bitirmiştim. okumayı seversen öneririm.

sevgili zeytunn tavsiyelerine ben uydum ve kitap okumaya basladim:103: birde neredeyse her aksam yemekten sonra 40 dkka yuruyus yapiyorum. pazartesi basladim:4:

Hakikaten ne gezdim be :) Ama hakkım değil mi,15 senelik işimden istifa edince fırsat bu fırsat deyip kendimi biraz gezmelere verdim,ama ufak ufak ne yapacağıma karar vermem lazım,hem sıkılmaya başlıyorum ufak ufak,birde tek eşimin geliri yetmez oldu gezmelerime :)
Kitap okumayı çok severim,ama son zamanlarda nedense odaklanamıyorum okuduklarıma,o yüzden onada ara verdim bir süre.

sevgili zeytunn tavsiyelerine ben uydum ve kitap okumaya basladim:103: birde neredeyse her aksam yemekten sonra 40 dkka yuruyus yapiyorum. pazartesi basladim:4:

Ayyyy ne güzel ya,çok özeniyorum sana arkadaşım yürüyüş yapıyorsun,bisiklete biniyorsun full sağlıklı yaşamsın valla :)) Bravooo :))
Ben ise aynı kiloda olmama rağmen bi genişledim,bi şiştim sanki,ama folik asit yaptı deyip boğazımdan da kısmıyorum :))
Doktorum bile gördüğünde kilolara dikkat dedi,aynı kilodayım deyince ; ben bilmem pazı yapmışsınız resmen dedi,ama tartı israrla eski kilomu gösteriyor diye daha bunalıma girmedim :((

-arnavut kırmızlar geldi mi?
-ümmü ist.a geldin mi?

ne durumdasınız acaba? sağlık sıhhat ve bebek dilerim.. habersiz bırakmayın..

Ayyyy ne güzel ya,çok özeniyorum sana arkadaşım yürüyüş yapıyorsun,bisiklete biniyorsun full sağlıklı yaşamsın valla :)) Bravooo :))
Ben ise aynı kiloda olmama rağmen bi genişledim,bi şiştim sanki,ama folik asit yaptı deyip boğazımdan da kısmıyorum :))
Doktorum bile gördüğünde kilolara dikkat dedi,aynı kilodayım deyince ; ben bilmem pazı yapmışsınız resmen dedi,ama tartı israrla eski kilomu gösteriyor diye daha bunalıma girmedim :((

Bende tedaviye başladım ve 12 kilo aldım :( nisandan beri aşılama 3 tüp bebek ve halim felaket :( birde hamile kalırsak bu kilolarla vay halimize :))))

Selcan maşallah sağlık küpü gibisin...

bende dönem dönem yürüyorum nedense bu aralar bir rehavet çöktü üstüme... son ay 3 kilo alıvermişim.. biran önce yürüyüşe başlamazsam kendileri sürekli bende kalacaklar gibi... bu tarz misafirleri pek sevmiyorum gitsinler lütfen biran önce :))

Selcan maşallah sağlık küpü gibisin...

bende dönem dönem yürüyorum nedense bu aralar bir rehavet çöktü üstüme... son ay 3 kilo alıvermişim.. biran önce yürüyüşe başlamazsam kendileri sürekli bende kalacaklar gibi... bu tarz misafirleri pek sevmiyorum gitsinler lütfen biran önce :))

ah arkadaslarim ben gecen seneye kadar deli gibi spor yapardim haftada iki kere spor merkezine bi kac kerede kosuya cikardim. incecik biseydim :) ama kocacim hollandaya gelince birakmami istedi. mecburen biraktim. nevsercim sana katiliyorum folikasit sanki kilo aldiriyor. bunun bende farkina vardim. bebek gelincede insallah elbet veririz kilolari. sorun yeter ki kiloda bitsin

sen o tartiyi sakin degistirme nevsercim:51:

Son düzenleme:
arkadaşım nevser biraz önce selcan la whatsahpdan konuştuk ve öğrendimki sen ankarada yaşıyormussun eğer istersen görüşelim ben özelden size cep numaramı yazıcam :)))

yaniliyorda olabilirim aklimda Ankara diye kalmis ama kafalar surekli karisik oldugu icin bilemiycem yani:52::37:

Son düzenleme:
Kızlarrr kafalar karışmata haklı... Nevser 1 ay önce İstanbul sokaklarına boşalttı kafayı - bugün İzmir sokaklarına ... Sanki daha önce Ankara'da yaşıyorda İstanbul'a gezmeye gidiyorum dedi gibi kalmış benim aklımdada. An itibari ile kendisi Kordon'da kafasını boşaltıyor :))

yaniliyorda olabilirim aklimda Ankara diye kalmis ama kafalar surekli karisik oldugu icin bilemiycem yani:52::37:

NevSer kullanıcısından alıntı
Zeytunummm,
Cok tesekkur ederim,biraz rahatladim,bende biraz arastirdim normal gibi gordum degerleri,ama doktorum en gec pazartesi goruselim demisti Amh cikmayinca oldu carsamba derken ne yalan soyliyim azicik gerildim :( buna ilave olarak bir de kocamdan firca yedim herseyi cok takiyosun kafaya diye :( simdi kendimi biraz rahatlatmanin yollarini ariyorum,1-2 arkadasimi aradim atacam kendimi Izmir sokaklarina kafa bosaltacagim :) Yakinda olanlar buyursun gelsin :))

Tabi spor salununda rakı viski yok :)) Keşke bırakmasaydın...

ah arkadaslarim ben gecen seneye kadar deli gibi spor yapardim haftada iki kere spor merkezine bi kac kerede kosuya cikardim. incecik biseydim :) ama kocacim hollandaya gelince birakmami istedi. mecburen biraktim. nevsercim sana katiliyorum folikasit sanki kilo aldiriyor. bunun bende farkina vardim. bebek gelincede insallah elbet veririz kilolari. sorun yeter ki kiloda bitsin

sen o tartiyi sakin degistirme nevsercim:51:

Back