• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın herkese :))))

günlerdir kafamı karıstıran hangi tüp bebek merkezi çözülmüş değil lütfen akıl verin :))) ankara hrs hast. tarık aksu mu ???? Gen-art aysun baltacı mı ???? anatolia ya mı ???? bilemedim ve az süre kaldı .... bu ayın sonunda genetik sonuçlar çıkacak ve adet 2. günü doktorun görmesi ve tedaviye başlaması lazım ... zaman kısıtlı............... hakkımızda hayırlısı olur inşallah :)))

günlerdir kafamı karıstıran hangi tüp bebek merkezi çözülmüş değil lütfen akıl verin :))) ankara hrs hast. tarık aksu mu ???? Gen-art aysun baltacı mı ???? anatolia ya mı ???? bilemedim ve az süre kaldı .... bu ayın sonunda genetik sonuçlar çıkacak ve adet 2. günü doktorun görmesi ve tedaviye başlaması lazım ... zaman kısıtlı............... hakkımızda hayırlısı olur inşallah :)))

Günaydınlarrr...

Ankara hakkında hiç bir fikrim yok,o yüzden maalesef sana fikir veremem,ama daha önce yaşadığın sürecide(ilgi alaka)dikkate alarak ve en önemlisi hangi merkezin başarı oranı daha yüksekse hangisi içine siniyorsa onu seç derim.

Bende dün gittim doktorumla görüşmeye,dedim ki biz doğal yolla hamilelik hedefliyoruz,tedavi düşünmüyoruz şimdilik,ama birde size danışalım diye geldim,siz ne dersiniz deyince o da haklı olarak bi hormonlarına ve Amh bakalım ona göre konuşalım der,sonuçlar dün çıkacaktı,ama Amh en erken Pazartesi öğleden sonra veya salı çıkacakmış heyecanla bekliyorum,inşallah güzel değerlerle karşılaşırım.

Hepinize iyi hafta sonları...
Sevgiler...

herkese günaydın kışlar nasıl gidiyor tedavileriniz ummu tutku ne yaptınız zeytunnn nasılsın selcan cmas1 nevser elifooo kışlar hepimizin hakkında hayırlısı kızlar zöhre anayı daha önce duymamıştım ama şöyle bir şey söylemek isterim bu rabbim benden dileyin dua edin ben icabet edeyim der bende bir değişiklik yok kırmızılar gelmedi beklemedeyim açıkçası gelirse tekar deneyecekmiyim inanın bir fikrim bile yok 3 olumlu olmayan sonuçtan sonra sanki artık dururumu kabullendim sanırım ve herşeyi akışına bırakınca hayatımdaki o büyük dalgalar birazda olsa duruldu daha sakinledim çok şükür arkadaşlarım sizlerin güzel haberlerinizi almak beni ziyadesiyle mutlu mesut ediyor

hepinize kocaman sevgiler iyi haftasonları

Günaydınlarrr...

Ankara hakkında hiç bir fikrim yok,o yüzden maalesef sana fikir veremem,ama daha önce yaşadığın sürecide(ilgi alaka)dikkate alarak ve en önemlisi hangi merkezin başarı oranı daha yüksekse hangisi içine siniyorsa onu seç derim.

Bende dün gittim doktorumla görüşmeye,dedim ki biz doğal yolla hamilelik hedefliyoruz,tedavi düşünmüyoruz şimdilik,ama birde size danışalım diye geldim,siz ne dersiniz deyince o da haklı olarak bi hormonlarına ve Amh bakalım ona göre konuşalım der,sonuçlar dün çıkacaktı,ama Amh en erken Pazartesi öğleden sonra veya salı çıkacakmış heyecanla bekliyorum,inşallah güzel değerlerle karşılaşırım.

Hepinize iyi hafta sonları...
Sevgiler...

inşallah rabbim doğru yeri seçmemi nasip eder :))) ama yaşım dan dolayı korkuyorum çok :( genç olsaydım zaten beklerdim :))) Keşke doğal yolla olsa allahım nasip etsin bizim gibi emek veren isteyen herkese inşallah :))) inşallah sonuçlarınız iyi çıkar ve rabbim bebişlerinizi kucağınıza almak nasip eder :)))

herkese günaydın kışlar nasıl gidiyor tedavileriniz ummu tutku ne yaptınız zeytunnn nasılsın selcan cmas1 nevser elifooo kışlar hepimizin hakkında hayırlısı kızlar zöhre anayı daha önce duymamıştım ama şöyle bir şey söylemek isterim bu rabbim benden dileyin dua edin ben icabet edeyim der bende bir değişiklik yok kırmızılar gelmedi beklemedeyim açıkçası gelirse tekar deneyecekmiyim inanın bir fikrim bile yok 3 olumlu olmayan sonuçtan sonra sanki artık dururumu kabullendim sanırım ve herşeyi akışına bırakınca hayatımdaki o büyük dalgalar birazda olsa duruldu daha sakinledim çok şükür arkadaşlarım sizlerin güzel haberlerinizi almak beni ziyadesiyle mutlu mesut ediyor

canım benim :)) benimde 3 tane olumlu olmayan tedeviden sonra bu ayki adet çok az sürdü inan çok korktum ne oluyor diye ama inş rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin . bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz:))))

canım sakin ol biz ne kadar acele etsekte herşey olacağına varıyor..anatolia hakkında hiç iyi şeyler duymadım canım..diğerlerini bilmiyorum..allah kolaylık versin tabi birde bebiş..:49::49:

canım doktoruna danışsan .adet söktürücü kullanırsın .sakinleşenler en yakın zamanda bebğine kavuşuyorlar..işallah seninde gelsin meleğin..:49::49:

Canim ben 1yildir evliyim bu 4. Tup denemem daha oncekilerde hic embriyom olusmamisti...herhangi bir hamileligimde olmadi... iste ilk kez bi embriyom olunca adamin oglu olmus tutmus seyini koparmis modunda ne halt edecegimi bilemiyorum:))) simdi 5.gun asamasina ulasmayi ve micro array yapmaya karar verdik. Bi micro arrayda tun kromozomlar inceleniyor.. saniyorum tutkununki de micro arreydi...herbir emriyo icin 800 tl odemek gerekiyor... bakalim hayirlisi.... acikcasi bende bu kez de embriyo olmasa idi artik bidaha yapmayacaktim... bakalim bu inceleme sonucu ne cikacak... rabbim hepimiz icin hakkimizda hayirlisi ne ise onu versin diyorum....

Zeytunn senin daha önce kaybedillmiş bir hamileliğin oldu mu? Bu kaçıncı denemen? Benden çok doktorunu dinlemeni tavsiye ederim :) doktorun ne diyor bu konuda. Ogt nin ne kadar bir riski var bilmiyorum ama bana aytuğ kolonkaya da dahil olmak üzere görüştüğüm 3 doktorda pgt önerdi bu doktorların tamamı istanbulda bilinen doktorlar... Tabiii benim kaubedilmiş 2 hamileliğim var.
[/QUOTE]

MicroarrY sonucu cikti mi? Cok merak ediyorum. Ben de bugun dr la görüştum. Laboratuvar da her türlü teknoloji var ddi neyse...bana dedi ki simdi bosuna yaptirma zaten bozukluk varsa dogal seleksiyonla o olmaz dedi....vb..ama bu olma sa gelecek seferde acgh.mikroarrayla baktircam ..

Yapmamistir bence yoksa hemen ekstradan bedelini oderdi. Yani maliyet acisindan. Bu PGT ancak bence cok sayida embriyosu olanlara yapilir gibi geliyor bana. Ben dogal eliminasyonu daha mantikli buluyorum. 5.gune kadar gelirse zaten bir nevi test gibi. Hani kesin birsey yok ama. Zaten eldeki embriyolarla sansi deneye deneye bulmayacakmiyiz sonunda diyorum.

PGT yapılabilmesi için sizin ayrıca para ödemeniz gerekiyor zaten.Ben tanesine 275 TL ödemiştim.5. güne gelmesini beklmeeden genelde 3. günde transfer yapılıyor.Siz neden 5. güne ya blastist aşamasına kadar beklediniz? Bizim yaş grubumuz için riskli bir durum bu.[/QUOTE]

Nedeni su ya PGT yapicaksin ki bunun icin dollenmis embryo sayisi bayagi fazla olmasi gerekiyor. 5 yada 6 embriyo olunca PGT yapacak kadar gormuyurlar. Dogal seleksiyonunun PGT yani 5 gun blastonun tutunma sansi fazla oldugu icin. Yani 5 kadar geldiyse iyi olma ihtimali yuksek diye. Sence 3 .gun transferi daha mi yi? Genelde bilinen 5.gun tercihtir diye duydum hep.. 275 TL ucuzmuz aslinda ama nedense oyle yada boyle embriyolara zarar verme ihtimali var PGT'nin

Yapmamistir bence yoksa hemen ekstradan bedelini oderdi. Yani maliyet acisindan. Bu PGT ancak bence cok sayida embriyosu olanlara yapilir gibi geliyor bana. Ben dogal eliminasyonu daha mantikli buluyorum. 5.gune kadar gelirse zaten bir nevi test gibi. Hani kesin birsey yok ama. Zaten eldeki embriyolarla sansi deneye deneye bulmayacakmiyiz sonunda diyorum.

Ama besinci gune gelipte a kalite embriyo bile gorunuste iyi olsa da icerik olarak bozuk kromozom lu olabilir. Miş...tabi bu embriyo tutunmayabilir ya da tutunsa da bir sure sonra düşük le doğal seleksiyon olabilir. ..ama ya o da olmazsa....tabi koryon bişey testi var ve sonra amniyosentez var hamile lik devam ederken. Bu sekilde de ....neyse bilmiyorum yani is taaaaa oralara gelmeden en basinda bilmek iyi olur. Allahim hepimize hayırlı olani versin. Benim birinci denemem negatif cikinca uzuldum tabi iki gun kendime gelmedim. Sonra birden aklım başıma geldi. Cok sukur dedim. Negatif olduguna gore demekki bir yerde bi arıza var..iyiki olmamis onlar dedim. .ve insallah bundan sonraki denemelerimde de olmazsa yine sukretmek istiyorum. ..allahim saglikli sihhatli bebekler nasip eylesin hepimize....[/QUOTE]

Dogru yaklasim seninkisi. PGT konusunda islem yaptigim 4 ayri doktorda hic uygulama yapmak istemedi. Embiyoskopi denen yontemle izleyen var yada 5.gun transferle tatmin oluyorlar. Bilemiyorum bende hangisi mantikli artik..

Iyi aksamlar arkadaslar,

Topigimiz 3. sayfaya kadar gitmis birseyler yazayim dedim:42: yarin yeni bir hafta basliyor mutlu bir hafta gecirmeniz dilgiyle.

Kızlar günaydın ;

Bulunduğum yerde telefonum çekmediğinden yazışmalarınıza katılamadım.

Bendeki son durum embriyomuz 5. güne ulaşamadı :( Bunda da var bir hayır diyorum. Rabbim hepimize ne istiyorsak onu kısmet etsin inşallah ...

Mevlana'nın herşeydeki sırrı "Sabırdır".

Açlığa sabredersin adı "oruç" olur.
Acıya sabredersin adı "metanet" olur.
İnsanlara sabredersin adı "hoşgörü" olur.
Dileğe sabredersin adı "dua"olur.
Duygulara sabredersin adı "gözyaşı" olur.
Özleme sabredersin adı"hasret" olur.
Sevgiye sabredersin adı "AŞK" olur...

(Hz. Mevlana)

Iyi aksamlar arkadaslar,

Topigimiz 3. sayfaya kadar gitmis birseyler yazayim dedim:42: yarin yeni bir hafta basliyor mutlu bir hafta gecirmeniz dilgiyle.

Günaydınnn,iyi haftalar olsun hepimizeee...

Duova,
Sen çok yaşa :) 1-2 gündür sen vardın aklımda,acaba ameliyat oldu mu olacak mı diye,bizi merakta bırakma,bilgi verirsen sevinirim.
Sevgiler...

Kızlar günaydın ;

Bendeki son durum embriyomuz 5. güne ulaşamadı :( Bunda da var bir hayır diyorum. Rabbim hepimize ne istiyorsak onu kısmet etsin inşallah ...

(Hz. Mevlana)

Günaydın arkadaşım,
Vardır bundada bir hayır,üzülme demeye dilim varmıyor bizler bukadar isterken,çaba gösterirken mümkün değil üzülmemek,ama çabuk toparlanıp önümüzdeki maçlara bakmamız lazım,birazdaha sabırla inşallah tez zamanda burdan güzel haberler paylaşırız.
Çoookkk sevgiler...

Kızlar günaydın ;

(Hz. Mevlana)

Gerçekten de çok güzel yaklaşmışsın. Tebrik ederim. Evet bunda da bir hayır vardır. İnşallah bu ay bir değil büssürü yumişin olur.. Döllenir tutunur yaşar büyür doğar ve aşkına-aşklarına kavuşursun!

Günaydınnn,iyi haftalar olsun hepimizeee...

Duova,
Sen çok yaşa :) 1-2 gündür sen vardın aklımda,acaba ameliyat oldu mu olacak mı diye,bizi merakta bırakma,bilgi verirsen sevinirim.
Sevgiler...

Acaba hangi hastanede olacak! Böyle sanal sanal değil gerçek ziyaretler yapsak keşke! Gerçek mis kokan çiçeklerle!...:10:

zeytunn arkadasim ya ben uzuldum ama sen sakin birakma kendini olur mu. insallah bundan sonraki denemelerin sana bebegini getirir.
bunu cok icten diliyorum.

Tutkucum sende durumlar nasil? tedavide ne asamadasin.

nevsercim degerlerini cok merak ediyorum. umarim super sonuclar alirsin. bizde dogal hamilelik icin cok calisiyoruz coookkk:17:

arnavut canim ummu arkadasimizinda soyledigi gibi bi doktora gitseydin. biran once reglinin baslamasi dilegiyle.

duovam az kaldi senden de iyi haberler almak umidiyle bizi sakin merakta birakma olur mu?

ummucum sen nasilsin transferine karar verdin mi?

elifoooo ve cmas arkadaslarim sizde tupbebekte en iyi sonuclari almaniz umidiyle

herkese hollanda dan kucak dolusu sevgiler:48:

zeytunn arkadasim ya ben uzuldum ama sen sakin birakma kendini olur mu. insallah bundan sonraki denemelerin sana bebegini getirir.
bunu cok icten diliyorum.

Tutkucum sende durumlar nasil? tedavide ne asamadasin.
Menopur iğneye başladım.Az sonra doktora yumurta takibi için gideceğim.İnşallah büyümüştürde emeklerim boşa gitmez.
Sevgiler....

Back