• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydınnn,iyi haftalar olsun hepimizeee...

Duova,
Sen çok yaşa :) 1-2 gündür sen vardın aklımda,acaba ameliyat oldu mu olacak mı diye,bizi merakta bırakma,bilgi verirsen sevinirim.
Sevgiler...

Sende cok yasa arkadasim, bu hafta olacagim buraya gunü yazmayayim. operasyon sonrasi size durumumu mutlaka yazacagim hoscakal.

Acaba hangi hastanede olacak! Böyle sanal sanal değil gerçek ziyaretler yapsak keşke! Gerçek mis kokan çiçeklerle!...:10:

Ahh ne güzel olurdu elinizde hemde papatyalarla yanima gelseydiniz. yurtdisinda yasiyorum canim keske yakin olsaydik. o nedenle anneme bile operasyon sonrasi durumumu arayip anlatacagim. simdi uzakta olunca cok merak eder diye tarihi söylemedim hoscakal.

zeytunn arkadasim ya ben uzuldum ama sen sakin birakma kendini olur mu. insallah bundan sonraki denemelerin sana bebegini getirir.
bunu cok icten diliyorum.

Tutkucum sende durumlar nasil? tedavide ne asamadasin.
Menopur iğneye başladım.Az sonra doktora yumurta takibi için gideceğim.İnşallah büyümüştürde emeklerim boşa gitmez.
Sevgiler....

hadi insallah arkadasim. merakla bekliyorum sonucu bende.

Ahh ne güzel olurdu elinizde hemde papatyalarla yanima gelseydiniz. yurtdisinda yasiyorum canim keske yakin olsaydik. o nedenle anneme bile operasyon sonrasi durumumu arayip anlatacagim. simdi uzakta olunca cok merak eder diye tarihi söylemedim hoscakal.

bizim de kaderimiz boyle arkadasim. ikizler dogdugunda ben de birbasima kalmistim iki bebekle. insan en cok annesini boyle zamanlarda yaninda istiyor.

Kızlar günaydın ;

Bulunduğum yerde telefonum çekmediğinden yazışmalarınıza katılamadım.

Bendeki son durum embriyomuz 5. güne ulaşamadı :( Bunda da var bir hayır diyorum. Rabbim hepimize ne istiyorsak onu kısmet etsin inşallah ...

Mevlana'nın herşeydeki sırrı "Sabırdır".

Açlığa sabredersin adı "oruç" olur.
Acıya sabredersin adı "metanet" olur.
İnsanlara sabredersin adı "hoşgörü" olur.
Dileğe sabredersin adı "dua"olur.
Duygulara sabredersin adı "gözyaşı" olur.
Özleme sabredersin adı"hasret" olur.
Sevgiye sabredersin adı "AŞK" olur...

(Hz. Mevlana)
Günaydın herkese :))

inşallah rabbim gönlünüze göre versin sakın üzülmeyin sabır allahım bize güç kuvvet versin gönlümüzdekini nasip eder inşallah :)))

zeytunn arkadasim ya ben uzuldum ama sen sakin birakma kendini olur mu. insallah bundan sonraki denemelerin sana bebegini getirir.

Menopur iğneye başladım.Az sonra doktora yumurta takibi için gideceğim.İnşallah büyümüştürde emeklerim boşa gitmez.
Sevgiler....

Arkadaşlar şimdi de size bir başka araştırmamın sonuçlarını yazacağım. eminim işinize yarayacak.. Piyasada satılan monegon, menapur ve merional. Bunlar aslında içerikleri aynı. Sadece menşeileri farklı yani biri alman çişi, biri portekiz çişi , diğeri isviçre...

dr.um bana reçetede menopur yazdı. Ben bir öncekinde managon almıştım ve yine menagona devam ediyorum.. farkı sadece fiyatı...

menopur 230 TL iken menagon 130 TL....(Bir kutusu yani 75*5=375IU)

herbir kutuda 100 TL fark bayağı çok!!

merional i de hesapladım 150 IU=50 TL imiş. yani 375 ıu= 125TL eder.

dolayısıyla portekiz çişi menopur en pahalısı...

diyelim ki her denemede en az üç kutu kullanırsak toplamda 300 TL.den fazla ödemiş oluruz...:44:

Acaba hangi hastanede olacak! Böyle sanal sanal değil gerçek ziyaretler yapsak keşke! Gerçek mis kokan çiçeklerle!...:10:

Sende cok yasa arkadasim, bu hafta olacagim buraya gunü yazmayayim. operasyon sonrasi size durumumu mutlaka yazacagim hoscakal.

Keşke,ama Duova arkadaşımız çooook uzaklarda,ama kalbimiz ve dualarımız onunla.
Seni seviyoruz çikolatamız :))

Son düzenleme:

nevsercim degerlerini cok merak ediyorum. umarim super sonuclar alirsin. bizde dogal hamilelik icin cok calisiyoruz coookkk:17:

arnavut canim ummu arkadasimizinda soyledigi gibi bi doktora gitseydin. biran once reglinin baslamasi dilegiyle.

duovam az kaldi senden de iyi haberler almak umidiyle bizi sakin merakta birakma olur mu?

ummucum sen nasilsin transferine karar verdin mi?

elifoooo ve cmas arkadaslarim sizde tupbebekte en iyi sonuclari almaniz umidiyle

herkese hollanda dan kucak dolusu sevgiler:48:

Aferinnn çalışan demir ışıldar :))
Değerleri bende çok merak ediyorum,ama nedense Amh çıkmadı birtürlü,güya özel laboratuvarda yaptırıyorum ona rağmen bugün 2defa aradım henüz hazır değil dediler,diğer tahlilleri ise hastanede yaptırdım,cuma günü çıkacaktı,ama ben gidip almadım Amh da çıksın hepsini bir götüreyim doktora diye,yarın sabah erkenden gidecem ve eve döndüğümde ancak size haber verebilecem.
Iyi gecelerrrr...
Muckkk

Aferinnn çalışan demir ışıldar :))
Değerleri bende çok merak ediyorum,ama nedense Amh çıkmadı birtürlü,güya özel laboratuvarda yaptırıyorum ona rağmen bugün 2defa aradım henüz hazır değil dediler,diğer tahlilleri ise hastanede yaptırdım,cuma günü çıkacaktı,ama ben gidip almadım Amh da çıksın hepsini bir götüreyim doktora diye,yarın sabah erkenden gidecem ve eve döndüğümde ancak size haber verebilecem.
Iyi gecelerrrr...
Muckkk

merakla bekliyorum nevsercim:6:

Songül D. 18/11/2013 11:52:04

Sayin Hocam, ALLAH sizden razi olsun. hergun evde sizin sayfaniz acik ve 3 senedir sayfaniza yazmayi bekledim. Ben Belcika ve Turkiye de cok doktorlara gittim erken menopoz teshisi kondu amh degeri de 0.4 idi. esimde de hareketli sperm sayisi dusuktu. Her tup bebek denememde folikul olusmadigini veya yumurtanin gelismedigi soylenerek tedavi birakildi sonunda doktorlar cocugun olmaz, ancak maddi olarak yipranirsin bosuna cabalama dediler. Buarada kurlerinizi sabirla 3sene kullandim. Sizinle son gorusmemizde kurlerinizin herkese faydasi oldugunu neden bana fayda etmedigini sormustum. Bana sende isik gormesem kurleri biraktirrim kul hakkini uzerime alamam demistiniz. Suan 3 aylik hamileyim cok tesekkur ederim. Herkesin muradina tez zamanda kavusmasini, sabirla inanarak kurlerinizi kullanmalarini diliyorum.

Son düzenleme:
Songül D. 18/11/2013 11:52:04

Sayin Hocam, ALLAH sizden razi olsun. hergun evde sizin sayfaniz acik ve 3 senedir sayfaniza yazmayi bekledim. Ben Belcika ve Turkiye de cok doktorlara gittim erken menopoz teshisi kondu amh degeri de 0.4 idi. esimde de hareketli sperm sayisi dusuktu. Her tup bebek denememde folikul olusmadigini veya yumurtanin gelismedigi soylenerek tedavi birakildi sonunda doktorlar cocugun olmaz, ancak maddi olarak yipranirsin bosuna cabalama dediler. Buarada kurlerinizi sabirla 3sene kullandim. Sizinle son gorusmemizde kurlerinizin herkese faydasi oldugunu neden bana fayda etmedigini sormustum. Bana sende isik gormesem kurleri biraktirrim kul hakkini uzerime alamam demistiniz. Suan 3 aylik hamileyim cok tesekkur ederim. Herkesin muradina tez zamanda kavusmasini, sabirla inanarak kurlerinizi kullanmalarini diliyorum.

Günaydın :)))

sizden bu kürler nedir ? sizden ricam bana neyi kullandınız söylebilirmisiniz???

Günaydın :)))

sizden bu kürler nedir ? sizden ricam bana neyi kullandınız söylebilirmisiniz???

bu yaziyi Saracoglunun sayfasindan alinti yaptim elifcim. ben kendim iki ay once sogan kuru yapmistim. dusukten 2ay sonra yani.
ben cok faydasini gordum.

kurler kisiden kisiye degisiyor elifcim. hamile kaldigim ay saracogluyla irtibata gecmistim ama o ay hamile kaldigim icin birdaha aramadim. ummu ve tutku arkadaslarimiz kurlerini kullandilar.

sogan kurunu sorarsan eger gunde 2kere ac karnina yapiyorsun. 1.5 bardak klorsuz suyu kaynattiktan sonra icerise orta boy kuru sogani dorde bolup agzi kapali 5 dkka kaynatiyosun sogutmadan sicak iciyorsun. herseferinde taze hazirlanmali.

calisan bayanlar icin aksam yemeginden once ve yatmadan once yapilabilir.

breezey arkadasimiz sogan kuru yaptigi ay hamile kaldi:49:

bu yaziyi Saracoglunun sayfasindan alinti yaptim elifcim. ben kendim iki ay once sogan kuru yapmistim. dusukten 2ay sonra yani.
ben cok faydasini gordum.

kurler kisiden kisiye degisiyor elifcim. hamile kaldigim ay saracogluyla irtibata gecmistim ama o ay hamile kaldigim icin birdaha aramadim. ummu ve tutku arkadaslarimiz kurlerini kullandilar.

sogan kurunu sorarsan eger gunde 2kere ac karnina yapiyorsun. 1.5 bardak klorsuz suyu kaynattiktan sonra icerise orta boy kuru sogani dorde bolup agzi kapali 5 dkka kaynatiyosun sogutmadan sicak iciyorsun. herseferinde taze hazirlanmali.

calisan bayanlar icin aksam yemeginden once ve yatmadan once yapilabilir.

breezey arkadasimiz sogan kuru yaptigi ay hamile kaldi:49:

çok sağol arkadaşım :)) hemen yapıcam ... ilaç içmekten bıktım... sürekli kilo almaktan bıktım... rabbim yardım etsin bize ne olur bazen hiç gücüm kalmadı diyorum :(( ama allahım bize güç kuvvet versin inşallah. inşallah bütün isteyen herkese nasip etsin ....

çok sağol arkadaşım :)) hemen yapıcam ... ilaç içmekten bıktım... sürekli kilo almaktan bıktım... rabbim yardım etsin bize ne olur bazen hiç gücüm kalmadı diyorum :(( ama allahım bize güç kuvvet versin inşallah. inşallah bütün isteyen herkese nasip etsin ....

selcancım :))

kafam karışıyor bazen sen nerde yaşıyordun ???

sogan kurune adetin bitiminden 2-3 gun sonra baslaniyor canim. veya reglin 10.gunu. bende bir iki ay sonra tekrar yapmayi dusunuyorum.

amin arkadasim rabbim tez zamanda versin insallah bebeklerimizi hayirlisiyla.

sogan kurune adetin bitiminden 2-3 gun sonra baslaniyor canim. veya reglin 10.gunu. bende bir iki ay sonra tekrar yapmayi dusunuyorum.

amin arkadasim rabbim tez zamanda versin insallah bebeklerimizi hayirlisiyla.

amin :)))
birde kuru incir kürü varmış. onada baktım saraçoğlu sitesinden . inş rabbim kimsenin emeğini başa çıkarmasın:)))

amin :)))
birde kuru incir kürü varmış. onada baktım saraçoğlu sitesinden . inş rabbim kimsenin emeğini başa çıkarmasın:)))

dikkat et arkadasim iki kuru ayni anda yapamiyorsun. genelde sogan kuruyle baslaniyor o bittikten sonra incir kuruyle devam ediliyor.

ama sogan kuru yaparken kuru incir yiyebilirsin ki inanilmaz faydali yunan mitelojisinde bile dogurganligi simgeliyormus.

birkeresinde haberturkte saracoglunun aciklamasi vardi. incir kuru klomen ilaciyla ayni etkiyi gosteriyormus.

tühhhhh ankarada olsaydın görüşürdük :)))

ama ankaraya gelirsen eğer ben ismet mobilya da çalışıyorum herzaman beklerim :)))))

gelmem mi hic? daha agustos sonu eylul basi ordaydim. kizkardesim orda. evlenmeden once senede 2 kez geliyordum lakin artik zor gibi gorunuyor. kismet napalim.

tam olarak nerdeydi ismet mobilya elifcim. Ankara'ya geldigimde mutlaka ugramayi isterim.

Back