• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

-arnavut kırmızlar geldi mi?
-ümmü ist.a geldin mi?

ne durumdasınız acaba? sağlık sıhhat ve bebek dilerim.. habersiz bırakmayın..

canım erken adet olcam olcam dedim olmadım ..bugün adetin 24. günündeyim adet olmadım bekliyorum..gelince gidiyorum işallah:10:10:
arnavutu bende merak ediyorum naptı acaba..
alısalıs gelmiş hoşgelmiş..güzel haberlerle gelmiş..:):49:
duoavayı merak ediyorum..duova canım işallah su gibi geçsin oparasyonun başarılar diliyorum canım..
kızlar hepinizi öpüyorum..:16::16

canım erken adet olcam olcam dedim olmadım ..bugün adetin 24. günündeyim adet olmadım bekliyorum..gelince gidiyorum işallah:10:10:
arnavutu bende merak ediyorum naptı acaba..
alısalıs gelmiş hoşgelmiş..güzel haberlerle gelmiş..:):49:
duoavayı merak ediyorum..duova canım işallah su gibi geçsin oparasyonun başarılar diliyorum canım..
kızlar hepinizi öpüyorum..:16::16

hamilemisin yoksa ummucum? regl belirtilerin var mi?

Ümmü'cüm son tedavide olan 1 embriyoyu 5. güne bekletmeye karar vermiştk ancak kendisi 5. güne ulaşmak istemedi .... bundan sonrası için ne olur bilemiyorum... Mustafa hoca bişey demedi. Hemşiresi arayıp embriyonun 5. güne ulaşmadığı bilgisini verdi. bunun dışında bişey demediler. bana daha önce vermiş olduğu arginmax men - solgar folic asid - solgar balık hapı ve dhea yı kullanmaya devam ediyorum... dün adet oldum. bakalım sonraki adet döneminde ne olur ne görürüz ne görmeyiz kısmet bu işler ... hayırlısı diyorum arkadaşım.... rabbim hepimize hakkımızda en hayırlı olanı versin ...

yok tatlım değilim..
zeytun senin tedavin ne oldu ne zaman tekrar deniyosun mustafa hoca bir şey söyledimi..tekrar olursa 5. güne kadar bekletcekmisin..bazı embriyolar ana rahmini istermiş rahat gelişmek için diyolar bilemiyorum..

Ümmü'cüm son tedavide olan 1 embriyoyu 5. güne bekletmeye karar vermiştk ancak kendisi 5. güne ulaşmak istemedi .... bundan sonrası için ne olur bilemiyorum... Mustafa hoca bişey demedi. Hemşiresi arayıp embriyonun 5. güne ulaşmadığı bilgisini verdi. bunun dışında bişey demediler. bana daha önce vermiş olduğu arginmax men - solgar folic asid - solgar balık hapı ve dhea yı kullanmaya devam ediyorum... dün adet oldum. bakalım sonraki adet döneminde ne olur ne görürüz ne görmeyiz kısmet bu işler ... hayırlısı diyorum arkadaşım.... rabbim hepimize hakkımızda en hayırlı olanı versin ...

SELAM KIZLAR
zeytun arkadasim neden Arginmax men kulaniyosun bende aldim women aldim nedenini yazarsan sevinirim bana doktor ikiside ayni demisti bol şans diliyorum sana ve tüm arkadaslara ama topigin siradaki hamilesi selcan,(icimdeki his bu insalah yanilmam) bu kesin sonra hepimize sira gelcek inşallah sirayla gelsin hemen gelsin enson bana gelsin yeterki gelsin inşallah Amin canlarim öptüm

işallah canım herşeyin hayırlısı..arginmax women kullanıyorum ben sen men yazmışsın neden men canım eişinmi kullanıyor..birde günde kaç tane içiyosun

Günaydın topiğimizin çıtır fıstıkları....

Ümmü - Acmila Mustafa Bahçeci bey arginmax men'i hem eşimin hemde benim kullanmamı istedi. genelde hep sorgularım neden diye - bu kez sormamışım :)) valla bende bilmiyorum Mustafa bey kullan dedi kullanıyorum.... sabah öğle akşam 2 şer adet olmak üzere günde toplam 6 adet kullanıyorum. eşimde aynı dozda kullanıyor.

Bende sıradaki hamişin Selcan olacağını düşünüyorum peşi sıra Nevser olacak gibi bir his var içimde ... haydi kızlar sizden beklentimiz çok büyük .... Nevser gezmeyi bırak çalışmaya bak....:))
SELAM KIZLAR
zeytun arkadasim neden Arginmax men kulaniyosun bende aldim women aldim nedenini yazarsan sevinirim bana doktor ikiside ayni demisti bol şans diliyorum sana ve tüm arkadaslara ama topigin siradaki hamilesi selcan,(icimdeki his bu insalah yanilmam) bu kesin sonra hepimize sira gelcek inşallah sirayla gelsin hemen gelsin enson bana gelsin yeterki gelsin inşallah Amin canlarim öptüm

Merhaba arkadaşlar bugun 10.30.da opum var..lütfen dua edin. Sevgilerimle...hepinizi seviyorum. ..

aa ne cabuk yahu ne kadar hizli yuruyor orda sastim kaldim. keske burda da boyle olsa.

bisuru bisuru yumyumun toplansin hepside bebek olsun insallah arkadasim. Allah yardimcin olsun.

Merhaba arkadaşlar bugun 10.30.da opum var..lütfen dua edin. Sevgilerimle...hepinizi seviyorum. ..

aa ne cabuk yahu ne kadar hizli yuruyor orda sastim kaldim. keske burda da boyle olsa.

bisuru bisuru yumyumun toplansin hepside bebek olsun insallah arkadasim. Allah yardimcin olsun.

yok canım nerde o günler..:)) bu ay çalışamadık eşim bu ay çok yoğun ve yorgun ..o yüzden hiç sanmıyorum canım :50:
sen nasılsın selcan bu ay yumi takibi yapıyormusun veya ateş ölçme yapıcam diyodun..:49::49:

kuzum bu isler hic belli olmuyor breezeyimiz hamile kaldigi ay sadece iki kere calisma yapmislar hatirlarsan.

regl gunun tam olarak ne zamandi peki?

Back