• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ozel mesaj alamiyorum yazacakdimmmmm neden mesaj alamiyorum.ay bu beklemede zor alisss cimde biseyler var ordami degilmi bilmiyorumm

alabilirsin, ama 100 tane mesajın olunca da atabilirsin. inşallah içindedir tatlım sen öyle düşün ki öyle olsun, hep diyoruz ya HAYIRLISIYLA OLSUN ve hemen olsun.
FSH iciniki yol biri BRANCA URSULAI diye bir ilac romanyadan geliyor birde Hayit tozu denendi canim

hayıt çayı almıştım onu içeyim olmazsa. ayrıca biösteron içiyorum, sanırım yumurta kalitesi ve fsh için. sen de fazla takılma, yat artık ki bebiş tutunsun...

Ben simdi kacayimm yarin girerim istanbul cok sicakk valla belcikayi ozledimm ya .bu arada ilaca ihtiyaci olan varsa bana ulassin.hepimizin dualari kabul olsun karni bebekle dolsun.benim test gunum evlilik yildonumum yaa

Arkadaşlar merhaba

benim 2 gün önce randevum vardı..detaylı usg de bebek gayet iyi..

ama benim rahim ağzı kısalmış...yani rahim ağzı yetmezliği denen durum..

doktorum ilaç verdi...sırtüstü yatıcan ..sadece tuvalete kalkıcan dedi...

şu anda da yasakları deliyorum yani.:53:..ama size haber vermeden edemedim...

haftaya yine bakılacak..o zamana kadar yatıcam yani..

bu arada bir kaç gündür okuyamadım yazdıklarınızı...

çok hızlı göz gezdirdim...Selcan'ım ve Tutku'cuğum kötü haberi aldım maalesef...

ümidinizi yitirmeyin kendinizi çok yıpratmayın oldu mu? sizleri çok öpüyorum...

diğer arkadaşlarım affetsin, detaylı okuyamıyorum şu anda...

unuttuklarım olur diye :17: tek tek adlarınızı yazmıycam ama hepinizi çok öpüyorum...

bol bol sabır , ümit, mücadele gücü diliyorum herkese....

unutmayın bir iki denemede pes etmek yok...bunun uzun zaman alabilecek bir mücadele olduğunu

hepimiz öğrendik artık....

herkese bol şanslar ...

infolik benimde kafamı karıştırıyor ..içmesemmi acaba..:53: ama ters etkisi olmaz dır heralde..:53:..canım seninde işallah en kısa zamanda göbüşün dolsun..:):49::emir_bebek::emir_bebek:
Ic tatlim.ic kullanan cok kisi varmis bende arastirip alicam. Inşallah inşallah
allahım şu iftar saatinin yüzü suyu hürmetine..gönüllerimizdeki muradı hayırla sağlıkla ver..topiğimizde hamile kalmayan kalmasın herkesin kucağı dolsun allahım..ikiz üçüz..bol bol ver allahım..isteyen herkese en yakın zamanda..aminn:49::49::emir_bebek::emir_bebek:
Aminnnnn tekiz. Ikiz. Ucuz hepsinden de olabilir :))
canım ben de 1,5 yıldır uğraşıyorum, hep aynı tedaviyi gördüm, mini tüp bebek tedavisi. 5 gün hap içip, sonra bir iki iğne ve opu. sonra da dondurdum. şu ana kadar bir kez transfer oldum, negatif, sebebi de endometrium 5,7 mm yi geçmedi,,, şu anda da 2 tane donmuş embiryom var ama endo ince diye bekliyorum, ayrıca her ay yumoş olursa biriktirmeyi düşünüyorum.... sanırım aynı tedavideyiz. inşallah endo kalınlığın iyidir ve tutunur bebişin

Alisalis ablam ananas ve kavrulmamis kabak cekirdegi yemeyi denedinmi acaba endo kalinkigi icin bu ikiside cok faydalidir kesinlikle tavsiye ederim

Arkadaşlar merhaba

çok hızlı göz gezdirdim...Selcan'ım ve Tutku'cuğum kötü haberi aldım maalesef...

unuttuklarım olur diye :17: tek tek adlarınızı yazmıycam ama hepinizi çok öpüyorum...

unutmayın bir iki denemede pes etmek yok...bunun uzun zaman alabilecek bir mücadele olduğunu

herkese bol şanslar ...

Canım kendine çok dikkat et yeğenimize iyi bak öpüyorummm...

canım ben de bir numara yok, beklemedeyim, geçen ay adet 45 gün gecikince doktor cylo verdi onu içiyorum, sanırım bayramda biter ve regl olurum.. inşallah yani. yoksa durumlar kötü.... inşallah öyle olmaz , köttü düşünmeyelim iyi olsun. bu arada saraçoğluna kayıt oldum hala kısmet olup da arayamadım. sen de benim gibi beklemedesin , inşallah bir an önce operasyondan hayırlısıyla kurtulursun tatlım.
tutkucum canım, senden çok umutluydum ben, ama hala umutluyum maşallah amh değerin iyi, ve sonuca ulaşacaksın gör bak, ama tedavi ama kendiliğinden bu iş olacak, biraz daha sabır

ümmücüm lütfen ikiz alayım..... bir taşta iki küş olsun, çok ihtiyacım var. nolaaaaarrrr

duovacım, zaman geçiyor diye stres yapma, bak bir anda adet olamıyorsun (benim gibi) yine 1 ay gidiyor,,,, yani biz kastıkça engel giriyor bilesin..... o yüzden koyver gitsin ,bir müddet daha....

ümmücüm e2 kaç olunca endo da sorun olmuyor....... ben hala saraçoğluyla görüşedim, kısmet olup da arayamıyorum.. yine ptesi gününe kaldı....
sende memlekete gidip doğal yoldan hamile kal da ge.... ay valla böyle olursa hemen niğdeye gidiyorum, senden sonra yani.... ona göre

alısalıs meraba..:) e2 tüp bebek tedavimde 38 olmuştu estrofem ve nar suları içmiştim..bu ay soğan kürü ile nar suları içtim..birde çörek otu yağı 40 dı canım ilaçsız..doktorumda normal kadın doğumcu eskilerden galiba..endoyu sorum 21. gün anlaşılır..o zaman gel dedi..yumurtlama olup olmadığınada progestron testi ile bakacakmış..:53: soğan kürü gerçekten mucize..brezeeyde soğan kürü yapmıştı hamile kaldı..:49: bence dene canım..vucutta östrojen artıkça endoda sorun kalkar işallah..saraçoğluylada görüş canım..pazartesi salı ve çarşamba günleri soruları cevaplıyor..saat 2,5 dan itibaren..yanlız sabırlı olmak lazım düşürmek için..bi yarım saatini alabilir..sonra zaten hoca rahat rahat kkonuşuyor..:)) sen şu an neler yapıyorsun canım..cylodan hariç..hayırlı haberlerini bekliyoruz..:49::49::54:

Arkadaşlar merhaba

herkese bol şanslar ...

canım çok dikkat et kendine..bol bol dinlen..güzel beslen..öpüyorum sizi..:54::54::16::16:

Ic tatlim.ic kullanan cok kisi varmis bende arastirip alicam. Inşallah inşallah

Aminnnnn tekiz. Ikiz. Ucuz hepsinden de olabilir :))

Alisalis ablam ananas ve kavrulmamis kabak cekirdegi yemeyi denedinmi acaba endo kalinkigi icin bu ikiside cok faydalidir kesinlikle tavsiye ederim

ayy canım rahatladım..içelim bakalım şifa olsun..:) allahım isteyen herkese bol bol versin..ikizinden üçüzünden..:)):49::49::emir_bebek::emir_bebek:

canlı selam gülneva77..:16::16:

canım a.s bu sayfaya daha önce hiç yazmamıştım..ama yazılanları yakınen takip ediyorum..hamile kalan arkadaşları en içten dileklerimle kutluyorum..Allahım sağlıklı kucaklarına almayıda nasip etsin..sen neler yaptın canım ..bugün doktora gidicem diye yazmışsın..

canım a.s bu sayfaya daha önce hiç yazmamıştım..ama yazılanları yakınen takip ediyorum..hamile kalan arkadaşları en içten dileklerimle kutluyorum..Allahım sağlıklı kucaklarına almayıda nasip etsin..sen neler yaptın canım ..bugün doktora gidicem diye yazmışsın..

hoşgeldin canım..malesef gidemedim..eşim arabayla gitmiş..:)) otobüslede gidesim yok..dışarı çok sıcak..malum adana..:)) artık eylüle kalır..bakalım zaten istanbul bahçeciye gitmek istiyorum..allah yardımcımız olsun canım...

Slm bir guzel yazmistim yanlislikla silmisim
Bir deneme yapalim once

Herkese selam uzun süre girmedim nete kafami dinledim topiginiz seslenmis selcankerem ve tutku üzüldüm gercekten ama hayat devam ediyo mucadeleye devam Allah birkere verdiyse birdaha verir yipratmayin kendinizi
Bende 3dememede yine negatif aldim napalim vermeyince vermiyo Allah simdi su branca ursuliu getirdim polanyadan hap seklinde bir denicem insalah yararini görünüm ve sizlerede tavsiye ederim herkese sabirlar sevgiler eylüle kadar iyi bakmam lazim kendime eylülde istanbulda denicem yine baklalim kismet

Herkese selam uzun süre girmedim nete kafami dinledim topiginiz seslenmis selcankerem ve tutku üzüldüm gercekten ama hayat devam ediyo mucadeleye devam Allah birkere verdiyse birdaha verir yipratmayin kendinizi
Bende 3dememede yine negatif aldim napalim vermeyince vermiyo Allah simdi su branca ursuliu getirdim polanyadan hap seklinde bir denicem insalah yararini görünüm ve sizlerede tavsiye ederim herkese sabirlar sevgiler eylüle kadar iyi bakmam lazim kendime eylülde istanbulda denicem yine baklalim kismet

hayırlı olsun..branca bende duydum..bununla hamile kalanlarda var..işallah faydası olur..sana bebğini getirir canım..bende istanbulu düşünüyorum ..hepimizin hayelleri eylülde başlyıcak sanırım..sen hangi hastaneyi düşünüyorsun..bende 3 defa denedim malesef negatif sonuçlandı..bundan sonra yüzümüz hepimiizn güler işallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

SLMM KIZLAR ay bugun cok kotu adet sanclarm oldu cok korkuyorum adet olcam diyeeee

selam akideciknane..söylediğin belirtiler ..işallah tutunma belirtileridir..genelde adet sancıları olunca pozitif sonuç alınıyor..işalllah sende burdan hamileyim haberini verirsin..:emir_bebek::emir_bebek:test günün ne zaman canım kaç gün kaldı..:49::49:

Ahh ummucumm insallah ama cok korkuyorum adet sancilrindan bide sivilcede cikdi ya cenemde yin 8 i benim evlenme yildonumum tamm ayy insallah tutunmadir yarabbim

Back