• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kaderdaslarim hepimizin kadir gecesi mubarek.olsun inşallah. Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin.

iyi hafta sonlari arkadaslar,

benim dun gece itibariyle dusuk gerceklesti. gece sanci cektim butun gece parcalar dustu fazla detaya girmek istemiyorum
hos bi goruntu degildi cunku. bu sabah itibariyle daha iyiyim cok sukur. cok korkuyordum ama korktugum gibi olmadi.

insallah Allah fazla bekletmeden tez zamanda yine nasip eder hayirlisiyla. butun arkadaslarima amin...

kadir geceniz mubarek olsun bu arada Allah hepimizin dualarini kabul etsin kimsenin boynunu bukuk koymasin.

hepinize sonsuz sevgilerimi yolluyorum...opuldunuz!

Selcancim bu zor gunleri henen atlat kuzum Allah bu güzel gecede bütün dualarini kabul etsin gönlüne göre versin insallah, simdiden sonra kendine cok iyi bak öptüm seni cokkk

Kizlar Allah dualarinizi kabul etsin hayirli evlatlar nasip etsin hepimize ben inaniyorum ki hepimiz sirayla basaricaz simdi oturup guzel bir yasin okurdum hepimiz adina ama hastayim yinede dualarim sizlerle öptüm sevgiyle hepinizi

Iyi haftalar arkadaslar,bizim topik iyice asagilara düsmüstü, yazayim bari 2.sayfaya kadar gitmeden dedim.

selcan,nasil oldun canim daha iyisndir umarim gecmis olsun. diliyorumki bir daha yasama böyle bir aciyi hic bir kadin yasamasin.

ummu,memlekete gittin serin serin uyursun bu gece, arada bak burayada haberdar et bizi.

diger tüm arkadaslar, selamlar sevgiler.

Son düzenleme:
Iyi haftalar arkadaslar,bizim topik iyice asagilara düsmüstü, yazayim bari 2.sayfaya kadar gitmeden dedim.

selcan,nasil oldun canim daha iyisndir umarim gecmis olsun. diliyorumki bir daha yasama böyle bir aciyi hic bir kadin yasamasin.

ummu,memlekete gittin serin serin uyursun bu gece, arada bak burayada haberdar et bizi.

diger tüm arkadaslar, selamlar sevgiler.

selam duovacım..geldim memleketteyim..:) baya bi koşturma telaş içindeyiz..ama hava çok güzel mis..:)) gece yorganla yatıyorum..o derece yani..:9: sen nasılsın nasıl gidiyor canım..
arkadaşlar nerelerdesiniz..hepiniz iyisinizdir umarım..:16:

iyi hafta sonlari arkadaslar,

benim dun gece itibariyle dusuk gerceklesti. gece sanci cektim butun gece parcalar dustu fazla detaya girmek istemiyorum
hos bi goruntu degildi cunku. bu sabah itibariyle daha iyiyim cok sukur. cok korkuyordum ama korktugum gibi olmadi.

insallah Allah fazla bekletmeden tez zamanda yine nasip eder hayirlisiyla. butun arkadaslarima amin...

kadir geceniz mubarek olsun bu arada Allah hepimizin dualarini kabul etsin kimsenin boynunu bukuk koymasin.

hepinize sonsuz sevgilerimi yolluyorum...opuldunuz!

Canim selcancim, Bizim icin hamile kalmak zor kalince umit olusuyor sonra boyle olaylar yasanmasi hic kolay degil. Canim Allahim yardimcin olsun! Baska ne diyebilirim bilemiyorum..Sadece duaciyim canim tez zamanda Rabbim hamilleligi nasip edip embriyonlarin rahimine sikkica tutusup Allahin yardimiyle saaglam bir sekilde bebisini eline alip SUKUR kizlar demayi nasip etsin!

Kendine dikkat et! Allahim yardimcin olsun!

merhaba arkadaslar,

beni merak edip soran arkadaslarim cok sagolun iyiyim henuz ise baslamadim pazartesi basliycam kismet olursa.

benim dun doktor kontrolum vardi rahim tamamen temizlenmis icerde parca kalmamis rahim cok iyi gorunuyor dedi doktor.
dusukte hic korktugum gibi olmadi cok sukur. ilk zamanlar cok uzulmustum
stresten uzuntuden gozumde bile iltihap gibi bidurum olustu. ama hepsi gecti bitti artik uzuntu yok biran once bebek calismalari
var. etrafimdaki tanidiklar dusukten sonra cok cabuk hamile kalabilecegimi soyluyorlar Allah bilir artik. Tek dilegim hayirlisiyla
tez zamanda bebek sahibi olmak.

kendinize cok cici bakin Allaha emanet olun hepinizi cok cok opuyorum:16:

merhaba arkadaslar,

beni merak edip soran arkadaslarim cok sagolun iyiyim henuz ise baslamadim pazartesi basliycam kismet olursa.

benim dun doktor kontrolum vardi rahim tamamen temizlenmis icerde parca kalmamis rahim cok iyi gorunuyor dedi doktor.
dusukte hic korktugum gibi olmadi cok sukur. ilk zamanlar cok uzulmustum
stresten uzuntuden gozumde bile iltihap gibi bidurum olustu. ama hepsi gecti bitti artik uzuntu yok biran once bebek calismalari
var. etrafimdaki tanidiklar dusukten sonra cok cabuk hamile kalabilecegimi soyluyorlar Allah bilir artik. Tek dilegim hayirlisiyla
tez zamanda bebek sahibi olmak.

kendinize cok cici bakin Allaha emanet olun hepinizi cok cok opuyorum:16:

Canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et hepsi geçecek ve biz yeniden başlayacağız tamam mı:))))
Öpüyorumm..

Bugün itibariyle 9.haftadayım. Bana sorsanız 9 ay geçti gibi. Yaşadıklarımı özetleyeceğim.

Gerçi trajediyle mutluluk arasında gidip gelmekten günde 100 ml progestan almaktan duygu durum bozukluğu içindeyim.

26 Temmuz'da İstanbul'da doktora gittim kalp atışını duydum ve akşamına Kiev'e kocamın yanına uçtum.

Doktor gerçi herşeyde olduğu gibi yolculuğa da gitmesen iyi olur dedi. Ama yakın olduğu için (2saat) izin verdi.

Bebeğin küçük olduğunu söyledi belki büyür iki hafta bekleyelim dedi. İçim yine buruk ayrıldım .

İstanbul'da çok sıkılmıştım. Buraya gelmek bana çok iyi geldi. Orman gibi parklarda dolaştım.

Burada bir köy evimiz var Daça deniyor. Oraya gittik temiz hava, orman kendimi çok harika hissettim.

Bu kadar harikalıktan korktum ve hamileliğimden şüphe ettim. Evimize yakın Kiev'in çok iyi bir kadın doğum kliniğine gittik. Ultrason

İle baktılar 26 Temmuz'da 6 mm olan bebeğim 1 Ağustos'da 12 mm olmuş kalp atımı ise 140

Oradaki doktorlar normal dediler. Sevinerek eve geldik.

Ertesi gün yine köye gittik. Ben bu sefer abartarak 10 kişilik yemek yaptım ve misafir ağırladım. Şapşal ben aklıma bakın biz Türkler

Böyleyiz demek isteim :P

Yetmedi dallardan armut elma topladım. Ağaca çıkacaktım kocam kızdı da kendime geldim.

Pazar gece döndük. Ertesi gün ben evde bir uyumuşum yorgunluktan. Kalktım küçük bir akşam yemeği hazırladım. Yerken içinden bir

Sıcaklık aktı. Koştum tuvalete orada donup kaldım. Çünkü lekelenme falan değil büyük bir damla kan geldi... Kocam geldi yatağa

Yatırdı ve hemen doktoru aradı. Bu arada kanama devam etmedi.altımda havlu bacak aramda tuvalet kağıtları buz gibi ağlayamadan

kaskatı yatıyordum. Doktor No-spa diye rahimin kasılmasını önleyici hap verdi ve yarın sabah gelin dedi.

Hapı içim. Sabaha kadar çok az uyudum. Biraz lekelenme oldu ama sıcak kan olmadı şükür. Orda burda araştırmaya başladım yatağın

İçinde elimde iPad . Parça yoksa düşük başlamamıştır tüp bebek hamileliğinde ilaçlarında etkisiyle olabilir diye bişeyler okuyup zorla iyi

Kısımları kendime almaya çalışıyordum. Sabah tuvalette siyah kan ve bir parça gördüm. İşte dünya o zaman durdu. Ben

dondum. seslenmek istedm kocama "düşük başlıyor " diye sesim çıkmadı kabus !

Zarzor ruh gibi giyindim. Kanama leke şeklinde oldu biraz ve bitti. Kliniğe geldiğimizde donuk Halim devam ediyordu. Kocamın bana

bakışındaki dehşeti görüyordum ama farklı davranmıyorum. Ultrasonda doktorun ilk "yaşıyor" kelimesini duyana kadar taş kesilmiştim.

Sonra ben bir ağla bir ağla salya sümük :) neyse coraspirin ve hibor 5000ml hemen kesmemi söylediler. Progestan ve estrofem e

devam. Önce bir iğne sonra serum verdiler. Sanırım kan akışkanlığı ile ilgili. Bir hap ve popodan fitil verdiler. En önemlisi kanda

değerler normal Çıktı. 3 gün hep dinlen yat herşey normal dediler. Kanama sebebi tam olarak bilinmiyor ama aldığınız ilaçlar arttırıyor

dediler.bebeğim şuan 19 mm ve kalp atımı 170 imiş . Yaşıyor kelimesini rusca " jivoy" sayıklaya sayıklaya eve geldim:)

Valla bilemiyorum ama hani Tr buralardan yani kuzey Avrupa ülkelerinden daha gelişmiş deniyor ama burada doktora muayene olmak

terapiye gelmek gibi birşey aldıkları paranın hakkını veriyorlar. Çok zaman ayırıyorlar ve en ince detaya kadar anlatıyorlar.Gerçi kırık

Rusçam ile söylediklerinin %30' unu ancak anlıyorum (kocam sürekli çevirdi). Muayene ultrason dialog tam 2 saat sürdü. Elimde değil

Acıbadem'de gittiğim Prof. 15. Dakikada kapının önünde oluyorum. Cep telini bile vermedi! Gerçi istememiştim ama önceki olumsuz

gebeliğimdeki doktorum gece gündüz sor ara diye kendi vermişti. Prof. Filan değil. 12.hafta durumuma göre değiştirebilirim

doktorumu..

Şuan yataktan yazıyorum. Pazar İstanbul'a dönüyorum. Çok meşgul Prof. um randevu verirse Pazartesi hemen gideceğim.

Yaa arkadaşlar durumum böyle.. Ama şunu söylemek istiyorum buradaki doktor bu yaşadıklarımı gençlerinde yaşadığını herşeyin

yaşım ile ilgili olmadığını söyledi. Varın siz değerlendirin ..

Hepinize sevgilerimde....

Öncelikle çok geçmiş olsun.Daha öndecede sürekli söylediğim gibi lütfen gönlünü ferah tut , herşey yolunda gidecek.
Bu tür şeyler birçok kişinin başına gelebiliyor, yaşla ilgisi yok yani.

Sen bu bebeği Allahın izni ile kucağına alacaksın emin ol.Sakin ve pozitif ol lütfen..
Kendine çok iyi bak.Öpüyorummm...

selam selcan, daha iyi olmana sevindim canim, parca kalmamasi cok iyi yoksa kürtaj yaparlardi.bazi doktorlar hic korunmadan, hamile kalinabilir diyor bazilari en az 1 adet gecirdikten sonra korunma birakilabilir diyor, benim doktorum 3 ay bekle demisti. doktorunla bu konuda konusmussundur. gözün icin birseyler yaptinmi? iltihap gecirmek icin cok gecmis olsun. bolca dinlen düsük sonrasi bünye zayif düsebiliyor bu yüzden beslenmene dikkat et öptüm hoscakal.

deti,gecmis olsun arkadasim bol bol dinlen.10 kisilik yemek yapmissin.misafir agirladin olmasin daha yorma kendini en azindan 12. hafta dolana kadar,bebegin saglikli ve yasiyor. hic korkma aklina kötü seyler getirme iyi bak bebegine ve kendine bolca dinlen .

bende butun topik arkadaslarimin bayramini kutluyor hepinizin yanaklarindan opuyorum.
ve diliyorum ki gelecek diger butun ramazan bayramlarini bebeklerimizle kutlayalim.

arkadaslar biliyorsunuz ben hamile kalmadan once doktor beni tupbebek icin sevk etmisti. lakin dogal yoldan hamile kalabildigim
icin durumlar degisti. doktorum benim durumumu diger jinelok doktorlarla gorusup haftaya beni arayip bildirecek. bakalim nasil bir
sonuc ve cozumle gelicek.

butun bu yasananlardan sonra biraz uykusuzluk cekiyorum galiba psikolojik olarak atlatmam biraz zaman alacak ama genelde
yinede iyiyim cok sukur.

Deticim kendine dikkat et Allahin izniyle bebegine kavusacaksin stresten mumkun oldugunca uzak dur inan bana en buyuk dusman
stres.

tekrardan herkese hayirli bayramlar:72::16:

Sevgili arkadaslar öncelikle hepinizin gecmis kandilini tekrar kutlar nice kandiller dilerim...

Mubarek gecede buraya uzun uzun yazdim tüm dertlerimi sizlerle paylastim ama sonra tüm yazdiklarim silindi neden bilmiyorum... bende neyse bundada bir hayir vardir dedim... ondan önce basim bayagi bir dumanliydi defalarca sifremi yanlis yazdigim icin giris yapamadim... sonra fark ettim...

Hic birinizi yalniz birakmadim gelip okuyordum ama giris yapamiyordum...

SelcanKerem Ve Tutku cok gecmis olsun canlar... hep dedigimiz gibi yilmak yok devam ediyoruz..

Kuka canim...inan cok üzüldüm ama bak ne diyecegim.... Bundada bir hayir vardir. Ben önceden hep neden nicin ve niye diye sorardim artik somuyorum cunkü sordukca cevap olmadigi gibi sorular artiyor ve cevapsiz kaliyor...
Seni sevmeyeni sende sevme derler ya söylemesi cok kolay gelde sen cekene sor... ALLAH yarabbim sana herseyin en güzelini nasip eder INSALLAH sen yeterki kalbini Temiz tut canim... benim esimin birinci evliliginden iki tane cocugu var bak ben ugrasiyorum bende olmuyor... Doktor spermler zayif diyor.. bildigin gibi benden bir yumurta alabildiler ve döllenmedi...
Ve yillardir ben hep sucu kendimde zannediyordum... cünkü esinin zaten var etrafindaki insanlar sana tuhaf tuhaf "sen neden cocuk yapmiyorsun keske seninde birtane olsun " diyorlardi bilmiyorlardiki benim icimde ne alevler dalgalaniyor.
Simdi diyeceksinki Sperm zayifligi var o iki cocuk nasil olmus... biliyormusun ben bunu kendime defalarca soruyorum.. ama cevap alamiyorum :( :( :(
Bunlari yazmak benim icin hic kolay degil ben tüp bebege bas vurdugumu kimseye söyleyemiyorum... Sadece sizlerle paylasiyorum. Biz bundan iki yil önce tüp bebek icin arastirma ve muayne olduk.. ama o zaman sartlar el vermedi bu yila nasipmis.. iste bu ilk denememizde olumsuz oldu :(

Bakin size ne anlatacagim...

Benim benden iki Yas Kücük kiz kardesim var... evliligi hic düsünmüyordu.. meslegiyle evliydi benim gözümde Taki gecen yil birisini taniyincaya Kadar neyse evlendiler suan 41 yasinda.. Cocuk derseniz ILLALLAH derdi.... seviyorum ama aksam annesine babasina geri vermek sartiyla diyordu hep...

bundan bir bucuk hafta önce burada hem sevindim hem agladim...
Telefonuma resimli mesaj geldi... tanimadigim bir numaradan ALLAH ALLAH dedim birisi benimle dalga geciyor diye düsündüm... cünkü resim bir ultrasyon resimi ve bebegin elini resmen görebiliyorsunuz...

Geri aradim cevap vermiyor sonra onlar beni aradilar bana sürpiriz yapmis kiz kardesim... abla esim bumarasini degistirdi ve ilk sana gönderdik diye söyledi... siz gelinde bana Sorun.. basladim aglamaya. bana niye agliyorsun diye soruyor ikide bir bende sevincten dedim. Evet hem sevincten hem üzüntüden ve benim kiz kardesim cocuk istemiyordu bile...
Rahatsizlanmis antibiotik alamak zorunda kalmis ve korunma tableti aldigi halde hamile biliyormusunuz. Gelinde buna aglmayin bagirmayin...

Alllahima isyan etmedim... aklima sizler kendim geldim ne Kadar ugrasiyoruz olmuyor benim kardesim istemedigi halde oluyor...

Bana gelince....
Biliyorsunuz birinci olumsuzlugu arkada biraktim. Ikinciyi bu ay yaptiracaktim ama vaz gectim doktorumun söyledigini uygulamaya karar verdim yani tedaviden iki ay sonra...cünkü adetim hem 12 gün önce geldi birde asiri agrilar ve cok kanamam vardi bilmiyorum belkide ilaclardan dolayi oldu ama esimle birdahaki ay icin karar aldik.

Bu arada Miranda sormustu hangi hastane diye...
Mirandacim ben medicana beylikdüzüne gidioyrum..doktorum Selman bey. Neden orasi dersen ben bundan iki yil önce ilk görüsmemi orada yaptim ve cok arastirdim.. ilk önce esi aysun hanimla tanismistim bana cok sempatik ve acik sözlü geldi birde benim bilmedigim aysun hanim kendisi de bebek istiyormus ki yasi dersen 45, 46 civarlarinda ve güzel haber nedir biliyormusun... Aysun hanimin bir bebegi oldu..
beni bizi en iyi kim anlar dr. Selman bey anlar yani aysun hanimin esi... bende bundan dolayi hastanemi ve doktorlarimi degisitirmedim.. ayrica genelde yurt disinda yasadigim icin burada kiraladigimiz evimize cok yakin.. Ilgi alaka dersen sagolsunlar ellerinden geleni yapiyorlar..

Iste böyle arkadaslar hic ama hic birinizi unutmadigim... unutamam cünkü bu dertlerimi sorunlarimi paylastigim tek dostlarimsiniz... benim tedavi basvurumumu sizlerden baska bir ALLAH´in kulu bilmiyor.. kimi diyor bundan sonra istesende senin cocugun olmaz cünkü sen 40 gectin.. kimi diyor neden cocuk yapmadin... gelinde patlamayin kendimi isime ve evime verdim arkadaslar... yoksa ben kafayi yiyecegim... bunlar böyle derken hangisine diyeceksiniz ben tüp bebege bas vurdum diye...

sizelere yemin ederim göz yaslarimda boguluyorum suan...

Hic birinizi tanimiyorum ama cok seviyorum...

Hepinizin mubarek ramazan bayraminizi kutlar nice bayramlar dilerim... ALLAH yarabbim hepinizin evinden huzuru neseyi Eksik etmesin... su mubarek arife gününde INSALLAH bizlerin ellerinide bos birakmaz...

ALLAHin selami meleklerin koruyucu kanatlari üzerinizden EKSIK olmasi....

Hepinizi öptüm....:54:

Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...

deti çok geçmiş olsun..dikkat et kendine çok yorma..işallah kucağına aldığın günleride duyarız..:emir_bebek:hamileliğin boyunca çok ama çok dikkatli ol..allaha emanet olun...
sevgili arkadaşlar ramazan bayramızınız kutlu olsun :72::72:dualarınız kabul olsun tez zamanda işalllah..:49:isteyen herkesin kucağı tez zamanda dolsun..:54::54:

Sevgili arkadaslar öncelikle hepinizin gecmis kandilini tekrar kutlar nice kandiller dilerim...

Mubarek gecede buraya uzun uzun yazdim tüm dertlerimi sizlerle paylastim ama sonra tüm yazdiklarim silindi neden bilmiyorum... bende neyse bundada bir hayir vardir dedim... ondan önce basim bayagi bir dumanliydi defalarca sifremi yanlis yazdigim icin giris yapamadim... sonra fark ettim...

Hic birinizi yalniz birakmadim gelip okuyordum ama giris yapamiyordum...

SelcanKerem Ve Tutku cok gecmis olsun canlar... hep dedigimiz gibi yilmak yok devam ediyoruz..

Kuka canim...inan cok üzüldüm ama bak ne diyecegim.... Bundada bir hayir vardir. Ben önceden hep neden nicin ve niye diye sorardim artik somuyorum cunkü sordukca cevap olmadigi gibi sorular artiyor ve cevapsiz kaliyor...
Seni sevmeyeni sende sevme derler ya söylemesi cok kolay gelde sen cekene sor... ALLAH yarabbim sana herseyin en güzelini nasip eder INSALLAH sen yeterki kalbini Temiz tut canim... benim esimin birinci evliliginden iki tane cocugu var bak ben ugrasiyorum bende olmuyor... Doktor spermler zayif diyor.. bildigin gibi benden bir yumurta alabildiler ve döllenmedi...
Ve yillardir ben hep sucu kendimde zannediyordum... cünkü esinin zaten var etrafindaki insanlar sana tuhaf tuhaf "sen neden cocuk yapmiyorsun keske seninde birtane olsun " diyorlardi bilmiyorlardiki benim icimde ne alevler dalgalaniyor.
Simdi diyeceksinki Sperm zayifligi var o iki cocuk nasil olmus... biliyormusun ben bunu kendime defalarca soruyorum.. ama cevap alamiyorum :( :( :(
Bunlari yazmak benim icin hic kolay degil ben tüp bebege bas vurdugumu kimseye söyleyemiyorum... Sadece sizlerle paylasiyorum. Biz bundan iki yil önce tüp bebek icin arastirma ve muayne olduk.. ama o zaman sartlar el vermedi bu yila nasipmis.. iste bu ilk denememizde olumsuz oldu :(

Bakin size ne anlatacagim...

Benim benden iki Yas Kücük kiz kardesim var... evliligi hic düsünmüyordu.. meslegiyle evliydi benim gözümde Taki gecen yil birisini taniyincaya Kadar neyse evlendiler suan 41 yasinda.. Cocuk derseniz ILLALLAH derdi.... seviyorum ama aksam annesine babasina geri vermek sartiyla diyordu hep...

bundan bir bucuk hafta önce burada hem sevindim hem agladim...
Telefonuma resimli mesaj geldi... tanimadigim bir numaradan ALLAH ALLAH dedim birisi benimle dalga geciyor diye düsündüm... cünkü resim bir ultrasyon resimi ve bebegin elini resmen görebiliyorsunuz...

Geri aradim cevap vermiyor sonra onlar beni aradilar bana sürpiriz yapmis kiz kardesim... abla esim bumarasini degistirdi ve ilk sana gönderdik diye söyledi... siz gelinde bana Sorun.. basladim aglamaya. bana niye agliyorsun diye soruyor ikide bir bende sevincten dedim. Evet hem sevincten hem üzüntüden ve benim kiz kardesim cocuk istemiyordu bile...
Rahatsizlanmis antibiotik alamak zorunda kalmis ve korunma tableti aldigi halde hamile biliyormusunuz. Gelinde buna aglmayin bagirmayin...

Alllahima isyan etmedim... aklima sizler kendim geldim ne Kadar ugrasiyoruz olmuyor benim kardesim istemedigi halde oluyor...

Bana gelince....
Biliyorsunuz birinci olumsuzlugu arkada biraktim. Ikinciyi bu ay yaptiracaktim ama vaz gectim doktorumun söyledigini uygulamaya karar verdim yani tedaviden iki ay sonra...cünkü adetim hem 12 gün önce geldi birde asiri agrilar ve cok kanamam vardi bilmiyorum belkide ilaclardan dolayi oldu ama esimle birdahaki ay icin karar aldik.

Bu arada Miranda sormustu hangi hastane diye...
Mirandacim ben medicana beylikdüzüne gidioyrum..doktorum Selman bey. Neden orasi dersen ben bundan iki yil önce ilk görüsmemi orada yaptim ve cok arastirdim.. ilk önce esi aysun hanimla tanismistim bana cok sempatik ve acik sözlü geldi birde benim bilmedigim aysun hanim kendisi de bebek istiyormus ki yasi dersen 45, 46 civarlarinda ve güzel haber nedir biliyormusun... Aysun hanimin bir bebegi oldu..
beni bizi en iyi kim anlar dr. Selman bey anlar yani aysun hanimin esi... bende bundan dolayi hastanemi ve doktorlarimi degisitirmedim.. ayrica genelde yurt disinda yasadigim icin burada kiraladigimiz evimize cok yakin.. Ilgi alaka dersen sagolsunlar ellerinden geleni yapiyorlar..

Iste böyle arkadaslar hic ama hic birinizi unutmadigim... unutamam cünkü bu dertlerimi sorunlarimi paylastigim tek dostlarimsiniz... benim tedavi basvurumumu sizlerden baska bir ALLAH´in kulu bilmiyor.. kimi diyor bundan sonra istesende senin cocugun olmaz cünkü sen 40 gectin.. kimi diyor neden cocuk yapmadin... gelinde patlamayin kendimi isime ve evime verdim arkadaslar... yoksa ben kafayi yiyecegim... bunlar böyle derken hangisine diyeceksiniz ben tüp bebege bas vurdum diye...

sizelere yemin ederim göz yaslarimda boguluyorum suan...

Hic birinizi tanimiyorum ama cok seviyorum...

Hepinizin mubarek ramazan bayraminizi kutlar nice bayramlar dilerim... ALLAH yarabbim hepinizin evinden huzuru neseyi Eksik etmesin... su mubarek arife gününde INSALLAH bizlerin ellerinide bos birakmaz...

ALLAHin selami meleklerin koruyucu kanatlari üzerinizden EKSIK olmasi....

Hepinizi öptüm....:54:

Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...

Selamlar arkadasim, bu kadar hassas olman dogal tabii bir biz biliriz yasadiklarimizi,ama bak ne güzel tüp tedavinde baslamis. daha moralli rahat olmalisin.akilna kötü seyler getirmeden pozitif düsünerek devam et tedaviye, cok daha beklemeden bebegini kucagina almani dilerim.bizi gelismelerden haber edersen bilgilenmis oluruz.sanada iyi bayramlar canim hoscakal.

deti çok geçmiş olsun..dikkat et kendine çok yorma..işallah kucağına aldığın günleride duyarız..:emir_bebek:hamileliğin boyunca çok ama çok dikkatli ol..allaha emanet olun...
sevgili arkadaşlar ramazan bayramızınız kutlu olsun :72::72:dualarınız kabul olsun tez zamanda işalllah..:49:isteyen herkesin kucağı tez zamanda dolsun..:54::54:

Selam ummucugum, gittin serin memlekete burayi unuttun.:52:saka tabii canim bende 10 Agustosta Türkiye'ye gelemiyorum.benim randevuyu buradaki hastane 26 agustosa vermis gidip gelmeyim bari burada muayene olayim sonra bakayim dedim.seninde bayramin kutlu olsun. mutlu saglikli nice bayramlar olsun hepimize.

Back