- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 255
- 173
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
- #3.861
Kaderdaslarim hepimizin kadir gecesi mubarek.olsun inşallah. Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim.ananas rahim.kalinlastirdigi icin tutunmada yardimci oluyo ayrica kavrulmamis kabak cekirdegide
iyi hafta sonlari arkadaslar,
benim dun gece itibariyle dusuk gerceklesti. gece sanci cektim butun gece parcalar dustu fazla detaya girmek istemiyorum
hos bi goruntu degildi cunku. bu sabah itibariyle daha iyiyim cok sukur. cok korkuyordum ama korktugum gibi olmadi.
insallah Allah fazla bekletmeden tez zamanda yine nasip eder hayirlisiyla. butun arkadaslarima amin...
kadir geceniz mubarek olsun bu arada Allah hepimizin dualarini kabul etsin kimsenin boynunu bukuk koymasin.
hepinize sonsuz sevgilerimi yolluyorum...opuldunuz!
Iyi haftalar arkadaslar,bizim topik iyice asagilara düsmüstü, yazayim bari 2.sayfaya kadar gitmeden dedim.
selcan,nasil oldun canim daha iyisndir umarim gecmis olsun. diliyorumki bir daha yasama böyle bir aciyi hic bir kadin yasamasin.
ummu,memlekete gittin serin serin uyursun bu gece, arada bak burayada haberdar et bizi.
diger tüm arkadaslar, selamlar sevgiler.
iyi hafta sonlari arkadaslar,
benim dun gece itibariyle dusuk gerceklesti. gece sanci cektim butun gece parcalar dustu fazla detaya girmek istemiyorum
hos bi goruntu degildi cunku. bu sabah itibariyle daha iyiyim cok sukur. cok korkuyordum ama korktugum gibi olmadi.
insallah Allah fazla bekletmeden tez zamanda yine nasip eder hayirlisiyla. butun arkadaslarima amin...
kadir geceniz mubarek olsun bu arada Allah hepimizin dualarini kabul etsin kimsenin boynunu bukuk koymasin.
hepinize sonsuz sevgilerimi yolluyorum...opuldunuz!
Herkes nerelere kayboldu arkadaşlarrrrr...
merhaba arkadaslar,
beni merak edip soran arkadaslarim cok sagolun iyiyim henuz ise baslamadim pazartesi basliycam kismet olursa.
benim dun doktor kontrolum vardi rahim tamamen temizlenmis icerde parca kalmamis rahim cok iyi gorunuyor dedi doktor.
dusukte hic korktugum gibi olmadi cok sukur. ilk zamanlar cok uzulmustum
stresten uzuntuden gozumde bile iltihap gibi bidurum olustu. ama hepsi gecti bitti artik uzuntu yok biran once bebek calismalari
var. etrafimdaki tanidiklar dusukten sonra cok cabuk hamile kalabilecegimi soyluyorlar Allah bilir artik. Tek dilegim hayirlisiyla
tez zamanda bebek sahibi olmak.
kendinize cok cici bakin Allaha emanet olun hepinizi cok cok opuyorum
tutkucum burdayiz is yogun arda bir kk goz atiyorum..
Sevgili arkadaslar öncelikle hepinizin gecmis kandilini tekrar kutlar nice kandiller dilerim...
Mubarek gecede buraya uzun uzun yazdim tüm dertlerimi sizlerle paylastim ama sonra tüm yazdiklarim silindi neden bilmiyorum... bende neyse bundada bir hayir vardir dedim... ondan önce basim bayagi bir dumanliydi defalarca sifremi yanlis yazdigim icin giris yapamadim... sonra fark ettim...
Hic birinizi yalniz birakmadim gelip okuyordum ama giris yapamiyordum...
SelcanKerem Ve Tutku cok gecmis olsun canlar... hep dedigimiz gibi yilmak yok devam ediyoruz..
Kuka canim...inan cok üzüldüm ama bak ne diyecegim.... Bundada bir hayir vardir. Ben önceden hep neden nicin ve niye diye sorardim artik somuyorum cunkü sordukca cevap olmadigi gibi sorular artiyor ve cevapsiz kaliyor...
Seni sevmeyeni sende sevme derler ya söylemesi cok kolay gelde sen cekene sor... ALLAH yarabbim sana herseyin en güzelini nasip eder INSALLAH sen yeterki kalbini Temiz tut canim... benim esimin birinci evliliginden iki tane cocugu var bak ben ugrasiyorum bende olmuyor... Doktor spermler zayif diyor.. bildigin gibi benden bir yumurta alabildiler ve döllenmedi...
Ve yillardir ben hep sucu kendimde zannediyordum... cünkü esinin zaten var etrafindaki insanlar sana tuhaf tuhaf "sen neden cocuk yapmiyorsun keske seninde birtane olsun " diyorlardi bilmiyorlardiki benim icimde ne alevler dalgalaniyor.
Simdi diyeceksinki Sperm zayifligi var o iki cocuk nasil olmus... biliyormusun ben bunu kendime defalarca soruyorum.. ama cevap alamiyorum
Bunlari yazmak benim icin hic kolay degil ben tüp bebege bas vurdugumu kimseye söyleyemiyorum... Sadece sizlerle paylasiyorum. Biz bundan iki yil önce tüp bebek icin arastirma ve muayne olduk.. ama o zaman sartlar el vermedi bu yila nasipmis.. iste bu ilk denememizde olumsuz oldu
Bakin size ne anlatacagim...
Benim benden iki Yas Kücük kiz kardesim var... evliligi hic düsünmüyordu.. meslegiyle evliydi benim gözümde Taki gecen yil birisini taniyincaya Kadar neyse evlendiler suan 41 yasinda.. Cocuk derseniz ILLALLAH derdi.... seviyorum ama aksam annesine babasina geri vermek sartiyla diyordu hep...
bundan bir bucuk hafta önce burada hem sevindim hem agladim...
Telefonuma resimli mesaj geldi... tanimadigim bir numaradan ALLAH ALLAH dedim birisi benimle dalga geciyor diye düsündüm... cünkü resim bir ultrasyon resimi ve bebegin elini resmen görebiliyorsunuz...
Geri aradim cevap vermiyor sonra onlar beni aradilar bana sürpiriz yapmis kiz kardesim... abla esim bumarasini degistirdi ve ilk sana gönderdik diye söyledi... siz gelinde bana Sorun.. basladim aglamaya. bana niye agliyorsun diye soruyor ikide bir bende sevincten dedim. Evet hem sevincten hem üzüntüden ve benim kiz kardesim cocuk istemiyordu bile...
Rahatsizlanmis antibiotik alamak zorunda kalmis ve korunma tableti aldigi halde hamile biliyormusunuz. Gelinde buna aglmayin bagirmayin...
Alllahima isyan etmedim... aklima sizler kendim geldim ne Kadar ugrasiyoruz olmuyor benim kardesim istemedigi halde oluyor...
Bana gelince....
Biliyorsunuz birinci olumsuzlugu arkada biraktim. Ikinciyi bu ay yaptiracaktim ama vaz gectim doktorumun söyledigini uygulamaya karar verdim yani tedaviden iki ay sonra...cünkü adetim hem 12 gün önce geldi birde asiri agrilar ve cok kanamam vardi bilmiyorum belkide ilaclardan dolayi oldu ama esimle birdahaki ay icin karar aldik.
Bu arada Miranda sormustu hangi hastane diye...
Mirandacim ben medicana beylikdüzüne gidioyrum..doktorum Selman bey. Neden orasi dersen ben bundan iki yil önce ilk görüsmemi orada yaptim ve cok arastirdim.. ilk önce esi aysun hanimla tanismistim bana cok sempatik ve acik sözlü geldi birde benim bilmedigim aysun hanim kendisi de bebek istiyormus ki yasi dersen 45, 46 civarlarinda ve güzel haber nedir biliyormusun... Aysun hanimin bir bebegi oldu..
beni bizi en iyi kim anlar dr. Selman bey anlar yani aysun hanimin esi... bende bundan dolayi hastanemi ve doktorlarimi degisitirmedim.. ayrica genelde yurt disinda yasadigim icin burada kiraladigimiz evimize cok yakin.. Ilgi alaka dersen sagolsunlar ellerinden geleni yapiyorlar..
Iste böyle arkadaslar hic ama hic birinizi unutmadigim... unutamam cünkü bu dertlerimi sorunlarimi paylastigim tek dostlarimsiniz... benim tedavi basvurumumu sizlerden baska bir ALLAH´in kulu bilmiyor.. kimi diyor bundan sonra istesende senin cocugun olmaz cünkü sen 40 gectin.. kimi diyor neden cocuk yapmadin... gelinde patlamayin kendimi isime ve evime verdim arkadaslar... yoksa ben kafayi yiyecegim... bunlar böyle derken hangisine diyeceksiniz ben tüp bebege bas vurdum diye...
sizelere yemin ederim göz yaslarimda boguluyorum suan...
Hic birinizi tanimiyorum ama cok seviyorum...
Hepinizin mubarek ramazan bayraminizi kutlar nice bayramlar dilerim... ALLAH yarabbim hepinizin evinden huzuru neseyi Eksik etmesin... su mubarek arife gününde INSALLAH bizlerin ellerinide bos birakmaz...
ALLAHin selami meleklerin koruyucu kanatlari üzerinizden EKSIK olmasi....
Hepinizi öptüm....
Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...
deti çok geçmiş olsun..dikkat et kendine çok yorma..işallah kucağına aldığın günleride duyarız..hamileliğin boyunca çok ama çok dikkatli ol..allaha emanet olun...
sevgili arkadaşlar ramazan bayramızınız kutlu olsun dualarınız kabul olsun tez zamanda işalllah..isteyen herkesin kucağı tez zamanda dolsun..