Merhaba arkadaslar,
ummuseleme, neler yapiyorsun? yazdiklarindan anladigim kadariyla sanirim memlekete gittin.dügün hazirligina yardim edecektin. su an kullandigin ilaclarla birlikte yumurta takibide yapilacakmi yapilacaksa, iyide olur yumurtanin takibi ile hamile olabilirsin.kürlere devam ediyorsun hala bitmemisti az kaldi canim seninde hamile haberini almaya insallah.
tutku34,sonucun negatif olmasina üzüldüm canim, ama pes etme derim kendi yumurtan var daha biliyorsun. ilk denemde pozitif sonuc almayabilirsin bu hep böyle olacak degil, donasyon son care yumurtan var hala.. sadece kaliteli hale gelmesi icin birseyler yapilmali iyi bir tedaviyle iyi bir doktorla onuda basaracaksin eminim.
lejena,canim sonucu almaya az kaldi bak geldi gecti iste, sira kucagina almada onada az kaldi darisi bekleyen tüm arkadaslara.
deti,selam canim senin son durum doktorun kesenin kücük oldugunu söylemisti. tekrar doktora gittin sanirim her sey yolundadir umarim.
secancigim,canim uamrim daha iyisindir, yarin kontrolün vardi umarim iyi haberle dönersin.
breezey,yeni annemiz nasilsin iyisindir umuyorum.bir süre hava degisimine yollayalim senide, topigi kim bekleyecek hic demeden gitmissin.bize daha cok görev düstü desene simdi, topigi calmasinlar diye buradayiz sen gelinceye kadar
.
hope,nerelerdesin hic görünmez oldun.
alis,bir süredir denk gelmiyoruz, umarim hersey yolundadir.neler yaptin en son doktordan sonra anlatmadin.