- Konu Sahibi akideciknane
- #3.781
teşekkür ederim... dilerim " sıra kimde " diye yaptığımız hamile totemimiz de sen de bizlere sürpriz yaparsın canım akidecik
Sevgili brezzy bizim hormonsuz hamisimiz
inan seni gördükce icim kipir kipir ediyor.. ALLAH yarabbim yüzünden... daha dogrusu tüm hamislerimizin yüzünden gülücükleri EKSIK etmesinnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bügün randevuma gittim.... hem sevindim hem agladim...
kapidan iceriye girdigimde herkes önce birbirne bakiyor... acaba yüzündeki ifade nedir, nasil, gülüyormu, üzülüyormu diye...
ALLAH yarabbim kimseye üzüntüden göz yasi döktürmesin...bugün ilk defa kendime ne Kadar bencilsin demek geldi icimden ki ben ilk denememi ardimda birakmisim olmamis... ya peki üc, bes denmeyi arkada birakanlari gördüm Baska bir merkezde 5 deneyimi negativ olarak ardinda birakip altinciyi benim gittigim merkezde yaptirmaya gelenleri gördüm bugün... Onun icin kendime hemen SUS konusma dedim...
doktorum bana iki ay beklememi tavsiye etti... kullandigim ilaclarin yüksek dozajda verildigi icin.. bende iki ay cok uzun bir Zaman dedigimde bana gülerek tamam o Zaman önümüzdeki adettinizde beni ariyor randevu aliyorsunuz dedi... ve farkli bir tedavi yöntemi uygulayacagini söyledi farkli ilaclar ve dozaji o Kadar yüksek olmayacakmis... hangi ilaclar oldugunu söylemedi.. bekliyecegim simdi ... herzaman üfff beee yine adet oldum diye hep kizardim kendime simdiyse hemen olsam diye bekliyorum...
ve sunu söyledi yumurta oldugu sürece korkmamam gerektigini söyledi...
Korkmuyorum...
ayrica bol bol Organik gida tüketmemi söyledi... zaten hersey hormonlu dedi mümkün oldugu Kadar Organik gida tüketilmesi gerektigini söyledi...
Nerede Istanbulda Organik Gida... :44::44: hersey hormonlu zaten
ALLAHin izniyle olacak ben buna inaniyorum... HEPIMIZIN bebisleri olacak...
Buradan tüm hamislerimize tekrar güzel bir sürec dilerim...
Saygi ve Segiyle kalin hepiniz
Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...[/QUOTE]
ela hangi hastaneye gidiyorsun..tedavinle ilgili gelişmeleri yaz canım..sonu bebişli olsun işallah..