• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

teşekkür ederim... dilerim " sıra kimde " diye yaptığımız hamile totemimiz de sen de bizlere sürpriz yaparsın canım akidecik:1:

Sevgili brezzy bizim hormonsuz hamisimiz:54::54::54:
inan seni gördükce icim kipir kipir ediyor.. ALLAH yarabbim yüzünden... daha dogrusu tüm hamislerimizin yüzünden gülücükleri EKSIK etmesinnnnnnnnnnnnnnnnn
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::54::54:

ben bügün randevuma gittim.... hem sevindim hem agladim...

kapidan iceriye girdigimde herkes önce birbirne bakiyor... acaba yüzündeki ifade nedir, nasil, gülüyormu, üzülüyormu diye...
ALLAH yarabbim kimseye üzüntüden göz yasi döktürmesin...bugün ilk defa kendime ne Kadar bencilsin demek geldi icimden ki ben ilk denememi ardimda birakmisim olmamis... ya peki üc, bes denmeyi arkada birakanlari gördüm Baska bir merkezde 5 deneyimi negativ olarak ardinda birakip altinciyi benim gittigim merkezde yaptirmaya gelenleri gördüm bugün... Onun icin kendime hemen SUS konusma dedim...:43:

doktorum bana iki ay beklememi tavsiye etti... kullandigim ilaclarin yüksek dozajda verildigi icin.. bende iki ay cok uzun bir Zaman dedigimde bana gülerek tamam o Zaman önümüzdeki adettinizde beni ariyor randevu aliyorsunuz dedi... ve farkli bir tedavi yöntemi uygulayacagini söyledi farkli ilaclar ve dozaji o Kadar yüksek olmayacakmis... hangi ilaclar oldugunu söylemedi.. bekliyecegim simdi ... herzaman üfff beee yine adet oldum diye hep kizardim kendime simdiyse hemen olsam diye bekliyorum...
ve sunu söyledi yumurta oldugu sürece korkmamam gerektigini söyledi...
Korkmuyorum...

ayrica bol bol Organik gida tüketmemi söyledi... zaten hersey hormonlu dedi mümkün oldugu Kadar Organik gida tüketilmesi gerektigini söyledi...
Nerede Istanbulda Organik Gida... :44::44: hersey hormonlu zaten :(

ALLAHin izniyle olacak ben buna inaniyorum... HEPIMIZIN bebisleri :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:olacak...

Buradan tüm hamislerimize tekrar güzel bir sürec dilerim...

Saygi ve Segiyle kalin hepiniz :54::54:

Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...[/QUOTE]

ela hangi hastaneye gidiyorsun..tedavinle ilgili gelişmeleri yaz canım..sonu bebişli olsun işallah..:emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederim... dilerim " sıra kimde " diye yaptığımız hamile totemimiz de sen de bizlere sürpriz yaparsın canım akidecik:1:

inan seni gördükce icim kipir kipir ediyor.. ALLAH yarabbim yüzünden... daha dogrusu tüm hamislerimizin yüzünden gülücükleri EKSIK etmesinnnnnnnnnnnnnnnnn
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::54::54:

kapidan iceriye girdigimde herkes önce birbirne bakiyor... acaba yüzündeki ifade nedir, nasil, gülüyormu, üzülüyormu diye...
ALLAH yarabbim kimseye üzüntüden göz yasi döktürmesin...bugün ilk defa kendime ne Kadar bencilsin demek geldi icimden ki ben ilk denememi ardimda birakmisim olmamis... ya peki üc, bes denmeyi arkada birakanlari gördüm Baska bir merkezde 5 deneyimi negativ olarak ardinda birakip altinciyi benim gittigim merkezde yaptirmaya gelenleri gördüm bugün... Onun icin kendime hemen SUS konusma dedim...:43:

doktorum bana iki ay beklememi tavsiye etti... kullandigim ilaclarin yüksek dozajda verildigi icin.. bende iki ay cok uzun bir Zaman dedigimde bana gülerek tamam o Zaman önümüzdeki adettinizde beni ariyor randevu aliyorsunuz dedi... ve farkli bir tedavi yöntemi uygulayacagini söyledi farkli ilaclar ve dozaji o Kadar yüksek olmayacakmis... hangi ilaclar oldugunu söylemedi.. bekliyecegim simdi ... herzaman üfff beee yine adet oldum diye hep kizardim kendime simdiyse hemen olsam diye bekliyorum...
ve sunu söyledi yumurta oldugu sürece korkmamam gerektigini söyledi...
Korkmuyorum...

ayrica bol bol Organik gida tüketmemi söyledi... zaten hersey hormonlu dedi mümkün oldugu Kadar Organik gida tüketilmesi gerektigini söyledi...

ALLAHin izniyle olacak ben buna inaniyorum... HEPIMIZIN bebisleri :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:olacak...

Doktorun kim canım ?

Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...[/QUOTE]

Çok moralim bozuldu benim ya. Ben bu bebeği çok ama çok istemiştim. Kendimi de hazırladım galiba.Aslında ağlamak istiyorum ama onu da yapamıyorum nedense.

Ben çok inatçı bir insanımdır.Daha önce yumurta donasyonu için görüşmelerim olmuştu.Acaba diyorum hiç beklemeden donasyonumu düşünsem malum yaş geçiyor.Birde olsa bile sağlıklı olmadığı için düşebiliyor bizim yaşlarımızda.

Offf Offff ....

kızlar çok üzgünüm değerim 1 çıktı.Çarşamba tekrar edelim dediler....

sevgili tutku ,

benim ilk deneme de değerim 0,31 çıkmıştı .. üstelik ben salak doktorun yönlendirmesiyle buna bile sevinmiştim.
Rabbimden ümit kesilmez kuzum.
Gördüğümüz tedavi tüp bebek... ilerleyişi farklı.
çarşamba günü git ve bebeğine bir şans daha ver. Bakarsın sürpriz olur...belki de hayırlısı olan buydu demen gerekir.
ne olur üzülme daha doğrusu az üzül aksi olursa da...
Rabbim kimbilir nasıl bir müjde verecek sana ki bu olmadı belki de...

Bak benn çok üzülmüştüm...çok ağlamıştım...
ama bugün... Allahıma şükürler olsun.

Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...

sevgili ela ,
hormonsuz gıdalar artık pek çok markette var , bence denemelisin.
bizim alamanyalı hope , geçen ay hamile totemi yapılırken , benim için " organik organik besleniyor haspam , o hamile kalmayacak da ben mi kalacağım " demişti.
bizim evimizin terasında eşimle yetiştirdiğimiz bir sürü sebzemiz var.yeşilliğimiz var.
ben bu hamileliğim de onların da etkisi olduğuna inanıyorum kuzum.
kendine şans ver kuzum. Rabbim sana vereceği müjde için kimbilir neleri bahane olarak sana sunacak...
kendine , vücuduna şans ver.:31::34:

Çok moralim bozuldu benim ya. Ben bu bebeği çok ama çok istemiştim. Kendimi de hazırladım galiba.Aslında ağlamak istiyorum ama onu da yapamıyorum nedense.

Ben çok inatçı bir insanımdır.Daha önce yumurta donasyonu için görüşmelerim olmuştu.Acaba diyorum hiç beklemeden donasyonumu düşünsem malum yaş geçiyor.Birde olsa bile sağlıklı olmadığı için düşebiliyor bizim yaşlarımızda.

Offf Offff ....

Tutku hepimiz yaşadık canım bunları ...sevgili elanın mesajında bahsettiği gibi , kimimiz 1 kez kimimiz pek çok kez.

yanlış bilmiyorsam bir evladın var.Yani daha önce hamileliği tatmışsın.
tekrar olmaması için ortada bir neden yok.
diyeceksin ki doktorlar...
boş ver onları...
onlar tüm kadınlara için , herkes için öyle konuşuyor.

ama bizim topiğimizin kadınları onların bildiği kadınlardan değil.
bunu teker teker ispat edeceğiz.
kendine inan sevgili arkadaşım...
Rabbim hayırlısıyla verecektir buna eminim.:16:

Canım çok teşekkür ederim ilgin için.Ama vazgeçmedim ben.Bu bebeği çooookkkkk istiyorummm..
Doğal yoldan olsa bile kaliteli embriyo olmadığı için şansım düşük.

En güzeli yumurta donasyonu diye düşünüyorum..

selcankerem hayırlı haberlerle gel işallah..seni merak ediyoruz canım..:49::49::49:
berzeey sana aynen katılıyorum btün yazdıklarına...yılmak yol..:49::49::49::49:

selcankerem hayırlı haberlerle gel işallah..seni merak ediyoruz canım..:49::49::49:
berzeey sana aynen katılıyorum btün yazdıklarına...yılmak yol..:49::49::49::49:

herkese hayirli aksamlar,

benim hamilelik sevincim buraya kadarmis arkadaslar maalesef bebek yok gelismemis gebelik.

Allahim hayirlisini versin kaderimiz boyleymis. persembe kesin emin olmak icin tekrar ultrasonla bakicak doktor sonra ya kurtaj ya
ilaclarla dusuk tabii o zamana dusuk baslamazsa.

Allaha emanet olun cok opuyorum.

benim hamilelik sevincim buraya kadarmis arkadaslar maalesef bebek yok gelismemis gebelik.

Allahim hayirlisini versin kaderimiz boyleymis. persembe kesin emin olmak icin tekrar ultrasonla bakicak doktor sonra ya kurtaj ya

Bende bugün hastanedeydim ögleden sonra gittim.senide merak ettim eve gelene kadar aklimdaydin.elimizden gelen birsey olsa keske persembeye kadar yinede umut etmeye devam edelim.dilerimki yanilmis olsun doktor canim öpüyorum seni.:16:

cnm geçmiş olsun....hangi ilacı kullanıyorsun..şimdi tiroit hormonların nasıl düzeldimi...kullandığın ilacın hiç yan etkisi oldumu...

Filo, eut..x kullanıyorum. Kilo vermekte zorlanıyorum. Tedaviler falan derken de 13 yılda 20 küsur kg aldım. Çok zor verip çok kolay alıyorum. Yumurta rezervim inanılmaz azaldı, erken menapoz olabilirmiş... Sende de mi troit sorunu var?

:(( canım benim ne diyeceğimi bilemedim..ama inanıyorumki en kısa zamanda tekrar hamiş kalacaksın canım..gelecek bebeğin allagın izniyle:49::49:..tekrar hamile kaldığında çok ama çok dikkat et canım..birde türkiyeye gelirsen kanda pıhtılaşma testlerini yaptırmanı tavsiye ederim..zaten bir dahakine doktorunda progesteron takviyesi verecektir.gerçi orda nasıl uygulama yapılıyor bilmiyorum ama..konuşursun doktorunla canım...seni çok öpüyorum..yılmak yok..işallah sonuca isteyen herkes ulaşssın..allahım bu yolda yarı yolda bırakmasın canım..:54::54:

Canım lütfen üzülme.Bende şubatta aynı nedenle bebeğimi kaybetmiştim.hemde 2 ayı geçmişti.Seni çok iyi anlıyorum.
Ama üzülmemeye çalış ne olur.Ben vazgeçmiş değilim sende vazgeçme lütfen ? çaresiz değiliz en son çare donasyon.Öpüyorum.Sevgilerrr..

Selcancim canim hamile kalabilmek o kadar ugras ve sonucuna bakmak kolay olmuyor...Ne desem de bos ama kendine iyi bak lutfen ve hamilelik oldu dusuk olsa bile demek cocuk sahibi olabilme sansin da var canim Ins hersey yoluna girer kendine dikkat et!

Tutkucum tabbii uzuluyorsundur uzulmemek elde degil ama canim umitini kaybetme yikilma arkadaslarin dediklerigibi guclu ol! Olacak diye dusun olacak! Allah Yardimcin olsun!

Elacim yikilmak yok canim biraz kendini toparlayip yola devam etmeliyiz...Canim dusun ez azindan yaninda esin ve ailen var... esin bu yolu seninle beraber gidiyor...
Canim ben cabaliyorum esim 40-yasinda 15-sene sonra orta yolda birakti suan hamile gemc bayan yaninda....Buna ragmen dogal yoldan tedavilerime devam ediyorum...edecegim de Cocugu olmayacak ve doguramayan kadin diye yuzume gulenlere INAT ederek yoluma devam edecegim hayatima da birisi girer insallah hamile kalip cocugu elime aacagim canim...

O yuzden canim ne olur iyi seyler dusunup yikilma yolunadevam et luitfen!

alaraha canim evet bu ilaclar igneler kilo baya yapar ben de 1-1.5 sene sonra tam olarak kendime gelebildim...Saagligin yerinde olsun! kendine iyi bak...Menopoz degildir insalah degldir....Sogan kurunu denedin mi?

Canim Kizlar ben yazdiklarinizi okuyup egliyorum tutku suan ne halde iten yiyor kendini selcan da ayni ama buna ragmen bir-birine destek veriyor AH CANLARIM bu yolda cabalayanlardan Allah eslerinizden de sizlerden de razi olsun! Cunku kolay degil ve DAHA COK ANNE OLMAYA HAD EDIYYORSUNUZDUR! INSALLH KIZLAR OLACAGIZ..

Simdi yazmadan gidemedim..Kizlar ben once Allahin yardimiyla sonra suluk tedavisiyle hormonlar normale geciyor buna inandim cunku sulukten sonra 1-ay icerisinde degisiklikler olur yuz vucu olarak agiran yerler geciyor....Hormon normale donuyor....

esim olan yuzsuz az dayansaydi orta yolda birakmasaydi belki hamile kalabilirdim diyorum....

hepinizi opuyorum!

Brezneeycim deti pufii isimlerini saymadigim arkadslar Allaha emanet olun! kendinize iyi bakin OPtum herkezi!!!!

5.gün 5 gün boyunca dedi canım..günde 2 tane..birde infolik verdi..adet bitincede smaer vercem..fsh 7 lerdeydi..yani aslından ilk fs 12 lerdeydi biosteron dhea arginmax kullanmıştım tüp doktorum ocak ayında vermişti..7 lerdeydi haziran ayına kadar..ama bu ay yükselmiş..prolaktinde 14 olmuş yüksek değil ama oda 8 di mesela..soğan kürü iyi gelmedimi dersin..bugün biosteron dhea tekrar aldım içice..soğan bitti..aslanpençesine başlanıyr..
ayy bulantısıda başlamış..:nazar::nazar: allah tamamına erdirsin canım benim kucağın dolsun işallah..:54:
selcan kuzumda dilnemsin..mucizeler hiç belli olmaz..:49::49:
Bence değerlerin gayet iyi ummucum fsh surekli.oynayan bir Hormon onu dert etme tiroid antikorlar icin endokrine tda dahiliyeye gitmeni oneriyorum eger üniversite hastanesi varsa yakininda oraya basvur izellerde bu antikor yuksek fiyatlı cunku.
Birde bu inofolic pko lu hastalar icinmis sana neden verdi pko varmi sende b3ndemi kullansam acaba :)
Sevgili Breezey,

hic bir sakincasi yok canim... genelde almanyada yasiyorum ama bu sürec icin istanbula geldik ve suan istanbulda hastanede tedavi görüyorum...
Program yani terapiye gelince...
ilk 15.07.de gittim ve Menagon, Orgolutron ve Folbil verdiler. ve ayni bugün ilk ultrasyon yapildiginda 4 yumurta oldugu söylendi sonraki ultrasyonda yumurtanin birtanesinin Cabuk büyüdügü ve bunun bos olabilecegi söylenmisti.. ücüncü ultrasyonda iki yumurtanin iyi gelistigi ve ücüncünün Kücük oldugu söylendi. Pazar günü catlatma ignesi dedikleri Ovitrelle ugulandi....

beni en cok üzen tüm ilaclarin hepsinin yumurta toplama günü receteye yazilip alinmasi örnegin benim Estrefem dolapta bekliyor simdi...:17:

bu Therapi boyunca alinan kan tahlilerim hepsi iyi gelmisti. dün de yazdigim gibi simdi Pazartesi tekrar görüsmeye gidecegim... artik Pazartesi hangi Therapi ve ne Zaman tekrar baslayabilirim onu ögrenecegim... Tabiki bana kalsa hemen :43:

Bu arada canim senin adina inan cok sevindim... ALLAH yarabbim sag salim kucagina verir INSALLAH...

Sevgiler

Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...
Hkkinda hayirlisi inşallah hangi hastaneye gidiyorsun.
Canim bende Trooit antikorlari yuksekdi. Siz ne tur bitkisel tedavi yada kur uyguluyorsunuz bunlara. Ben sadece troit hapi aliyorum. Baska'da doktor birsey vermedi. Hashamito troit benimkisi yani. O antikorlara'da yeni bakildi.
Arkadasim antikor ilacla dusecek bir sey degip yuksekse hasimato hastalığının habercisidir.
selam canlar..:16::16:
tutku hayırlı haberlerini bekiyoruz..:49::49:
dupava canım çok sağol iyi dileklerin için.:54::54::54:.aynısı senin içinde canım..bir an önce işlerini halledip..bebişine kavuşursun..:emir_bebek::emir_bebek:
selcan canım nasıl oldun..tekrar kontrolün ne zamandı canım..:49:
duova canım troid antikorlar demişsin ben tekrar smae için hastaneye gidicem..acaba her hastane yapıyormuki..sorayım..zaten tahlillerimi eksik yapmış..t3 ve t4 de baktımamış..troidide yazdım deyince ne bileyim sadece tsh ye baktırmış..:53:hep bir şeyleri eksik bırakıyorlar..:53:
lejana deti pufy selcan brezey cici hamişlerimiz nasılsınız..bizede hamiş hamiş dua edin canlarım..:16::16:topiğimizde hamiş kalmayan kalmasın..
Ve tiroidten suphen varsa tiroid usg de cektirebilirsin.ayrica kilo durumun ne bilmiyorum ama insulin direncinede bir baktir.seni bahceciye bekliyoriz erbil beye :)

Uzuldum cnm hakkinda hayirlisi ama cok sukurki normal yoldan hamile kalabiliyorsun.bu hollanda politikası kotu en azindan progesteron takviyesi verip bebegi tutabilirlerdi.

Bence değerlerin gayet iyi ummucum fsh surekli.oynayan bir Hormon onu dert etme tiroid antikorlar icin endokrine tda dahiliyeye gitmeni oneriyorum eger üniversite hastanesi varsa yakininda oraya basvur izellerde bu antikor yuksek fiyatlı cunku.
Birde bu inofolic pko lu hastalar icinmis sana neden verdi pko varmi sende b3ndemi kullansam acaba :)

Hkkinda hayirlisi inşallah hangi hastaneye gidiyorsun.

Arkadasim antikor ilacla dusecek bir sey degip yuksekse hasimato hastalığının habercisidir.

Ve tiroidten suphen varsa tiroid usg de cektirebilirsin.ayrica kilo durumun ne bilmiyorum ama insulin direncinede bir baktir.seni bahceciye bekliyoriz erbil beye :)

Uzuldum cnm hakkinda hayirlisi ama cok sukurki normal yoldan hamile kalabiliyorsun.bu hollanda politikası kotu en azindan progesteron takviyesi verip bebegi tutabilirlerdi.

canım troid için usg ylede bakıldı çok şükür bişey yok..troid sınırın hafif üstünde..doktorlar 2 yada 3 arasında olmasını istiyorlar..ilaç kullanıyorum düzenli..infolik için reçeteyi okudum evet pko için yazıyordu..ama doktor bana yumurtalıklara iyi geliyor diye verdi..fsh 10 olmuş çok yüksek değil..işallah daha yükselmez..biosterona başladım..tekrar düşer işallah..evet canım işallah bahçeciye bende gelmek istiyorum..çok iyi şeyler duyorum..senin tedavin nasıl gidiyor..işallah bebişine yada bebişlerine kavuşursun...:)

canım troid için usg ylede bakıldı çok şükür bişey yok..troid sınırın hafif üstünde..doktorlar 2 yada 3 arasında olmasını istiyorlar..ilaç kullanıyorum düzenli..infolik için reçeteyi okudum evet pko için yazıyordu..ama doktor bana yumurtalıklara iyi geliyor diye verdi..fsh 10 olmuş çok yüksek değil..işallah daha yükselmez..biosterona başladım..tekrar düşer işallah..evet canım işallah bahçeciye bende gelmek istiyorum..çok iyi şeyler duyorum..senin tedavin nasıl gidiyor..işallah bebişine yada bebişlerine kavuşursun...:)

Ozaman sadace antikora baktirman yeter bende arastiriyirum simdi belki bende alip icerim dr takibi sart değilse tabi.ben tavas yavas rwstlerimi yaptiriyorum bayram sonrası rahim filmi ve genetik tahlilleri yaptircam birde spermiyogram suan tup düşünmüyorum normal deneyecegiz bakalım

Sevgili topikdaşlarım :37:

napıyosunuz nasılsınız bakalım...

biliyorum bencilce ama , bir süreliğine kendimle ve topikle ilgili aldığım bir kararımı paylaşmak istiyorum.

henüz çok erken ve yeni de olsa yaşadığım hamileliğim sebebi ile sanırım , duygusal olarak garip günler geçiriyorum.

bu yüzden , bir süre topiğe yazamayacağım.

hepinizden şimdiden özür diliyorum.

Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Kocaman öpüyor ve kucaklıyorum.

dilerim tedavi olanlar başarılı tedavilerine , transfer bekleyenler kaliteli embriyolarına , test için gün sayanlar kat be kat artmış hcg değerlerine , bebişlerinin doğmasını bekleyenler sağlıkla sıhhatle hamileliklerini sürdürüp bebişlerine , bir kayıp yaşayıp üzülenler ama ne olursa olsun umudunu yitirmeyenler yeniden göbüşlerinde bebişlerine tez zamanda kavuşurlar inşallah.
Mübarek ayın rahmeti ve bereketi hepimizi sevindirsin.

kendim içinse sizlerden her zaman yaptığınız gibi yürekten dualarınızı eksik etmemenizi ve yarın 5 haftalık olacak biriciğimle , hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirip , onu kucağıma almayı diliyorum.

Bu süreç duygusal açıdan umduğumdan zorlu geçecek sanırım.

yine arada uğrar , bakarım size... ama eskisi kadar yoğun yazamayacağım , kusuruma bakmayın tekrar.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun...:16::3:

Ozaman sadace antikora baktirman yeter bende arastiriyirum simdi belki bende alip icerim dr takibi sart değilse tabi.ben tavas yavas rwstlerimi yaptiriyorum bayram sonrası rahim filmi ve genetik tahlilleri yaptircam birde spermiyogram suan tup düşünmüyorum normal deneyecegiz bakalım

hayırlı olsun canım işallah tez zamanda hamiş kalırsın..hemde doğalından..:emir_bebek::emir_bebek: şu an 2 klomen 2 infolik verdi bana adetin 21. günü progesterona babakacakmış..yumurtlama durumu varmı diye..ama ben şehir dışındayım..gerçi progesterona baktırım olmassa..hayırlı olsun canım..işalllah isteyen herkes hepimiz kavuşuruz muradımıza..:):49::49::49:

Sevgili topikdaşlarım :37:

napıyosunuz nasılsınız bakalım...

biliyorum bencilce ama , bir süreliğine kendimle ve topikle ilgili aldığım bir kararımı paylaşmak istiyorum.

henüz çok erken ve yeni de olsa yaşadığım hamileliğim sebebi ile sanırım , duygusal olarak garip günler geçiriyorum.

bu yüzden , bir süre topiğe yazamayacağım.

hepinizden şimdiden özür diliyorum.

Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Kocaman öpüyor ve kucaklıyorum.

dilerim tedavi olanlar başarılı tedavilerine , transfer bekleyenler kaliteli embriyolarına , test için gün sayanlar kat be kat artmış hcg değerlerine , bebişlerinin doğmasını bekleyenler sağlıkla sıhhatle hamileliklerini sürdürüp bebişlerine , bir kayıp yaşayıp üzülenler ama ne olursa olsun umudunu yitirmeyenler yeniden göbüşlerinde bebişlerine tez zamanda kavuşurlar inşallah.
Mübarek ayın rahmeti ve bereketi hepimizi sevindirsin.

kendim içinse sizlerden her zaman yaptığınız gibi yürekten dualarınızı eksik etmemenizi ve yarın 5 haftalık olacak biriciğimle , hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirip , onu kucağıma almayı diliyorum.

Bu süreç duygusal açıdan umduğumdan zorlu geçecek sanırım.

yine arada uğrar , bakarım size... ama eskisi kadar yoğun yazamayacağım , kusuruma bakmayın tekrar.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun...:16::3:

canım çok şaşırdım..:53: burda seni üzecek herhangi bir şey oldumu..neden gelmiyceksin..h:em üzüntülerrimizi hem sevinçlerimizi paylaşmıyormuyuz....sensiz toğimizin tadı çıkmazki canım..

Breezney canim bu hafta uzulduk baya arkadslarimiz arka-arkaya olumsuzluklar yasadi beraber uzulduk...Ben kk acinca ne olur hamile haberi olsun diye aciyordum okuyunca HAYIRLISI diyordum UZULDUM ....Insallah bu uzuntulerimiz son olur... Onemlisi kizlar massallah toplanip yola devam edebilmeleri ....

Kendine iyi bak canim insallah arada olsa bile gireceksin degil mi? Allahim yardimcin olsun canim!

Günaydın Arkadaşlar,

Bugün ikinci testi yaptırmaya gitmedim bence gerek de yok zaten. Eşimle de çok gerildik. Sanırım uzunca süre vazgeçtimmm.
Tek başıma uğraşmaktan yoruldum artık.Vaçgeçtimmmm gözlerindennnn:(
Hayırlısı olsun.Sevgilerrr....

Back