canım ben de bir numara yok, beklemedeyim, geçen ay adet 45 gün gecikince doktor cylo verdi onu içiyorum, sanırım bayramda biter ve regl olurum.. inşallah yani. yoksa durumlar kötü.... inşallah öyle olmaz , köttü düşünmeyelim iyi olsun. bu arada saraçoğluna kayıt oldum hala kısmet olup da arayamadım. sen de benim gibi beklemedesin , inşallah bir an önce operasyondan hayırlısıyla kurtulursun tatlım.
alısalıs meraba..:) e2
tüp bebek tedavimde 38 olmuştu estrofem ve nar suları içmiştim..bu ay soğan kürü ile nar suları içtim..birde çörek otu yağı 40 dı canım ilaçsız..doktorumda normal kadın doğumcu eskilerden galiba..endoyu sorum 21. gün anlaşılır..o zaman gel dedi..yumurtlama olup olmadığınada progestron testi ile bakacakmış..
soğan kürü gerçekten mucize..brezeeyde soğan kürü yapmıştı hamile kaldı..
bence dene canım..vucutta östrojen artıkça endoda sorun kalkar işallah..saraçoğluylada görüş canım..pazartesi salı ve çarşamba günleri soruları cevaplıyor..saat 2,5 dan itibaren..yanlız sabırlı olmak lazım düşürmek için..bi yarım saatini alabilir..sonra zaten hoca rahat rahat kkonuşuyor..:)) sen şu an neler yapıyorsun canım..cylodan hariç..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
ümmücüğüm, tatlım benim e2 de o rakamlarda. zaten tüp bebek için 50 ve altı olması gerekiyor, ben öyle biliyorum, e ozaman bizimki normal değerler..... peki o zaman niye ostrojen yok deniyor anlamadım vallahi... gerçi benim geçen ay hiç kan tahlilim olmadı . ve tedavi iptal olmuştu... şimdiye kadar e2 50 nin altında iken şimdi birden çok fazla mı değişti acaba,,,,, bu durum bu ay belli olur herhalde.
ptesi saraçoğluyla bir görüşelim bakalım.
ben clyo nun dışında, klasik takviyelerimi alıyorum,,,,, yani folic asit, coraspirin, biosteron içiyorum, ama bu ay bazı takviyeleri azalttım , acaba ters mi tepti diye. mesela ruşeym kapsül, donq guai , omega3, quenzim q10 olanları birgün içiyorum birgün içmiyorum, bazen günde 1 bazen günde 2 gibi içip , ortaya karışık yapıyorum yani.
sen adetin 21.günü yumurtlamayı öğreneceksin ya, endo yumurtladıktan sonra incelmezmi yani tedavide 15.günlerde falan öğreniyoruz sanki.. neyse sen zaten nigde de olacaksın.... işte canım son durumlar bunlar, bir arkadaş yazı paylaşmış doğal yolla şans fazla vs diye, işte inşallah bize de bu şans düşer, aslında çok mantıklı, herşeyi Allah ayarlıyor ve tutunma ihtimali hayli yüksek, inşallah bize de olur
Ahh ummucumm insallah ama cok korkuyorum adet sancilrindan bide sivilcede cikdi ya cenemde yin 8 i benim evlenme yildonumum tamm ayy insallah tutunmadir yarabbim
canım, inşallah herşey yolunda gider, sen lütfen pozitif olmaya çalış