• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ahh ummucumm insallah ama cok korkuyorum adet sancilrindan bide sivilcede cikdi ya cenemde yin 8 i benim evlenme yildonumum tamm ayy insallah tutunmadir yarabbim

işallah çifte bayram yaparsın canım..:emir_bebek::emir_bebek: stres yapma..rahat ol tutunuyorsa bebişler rahaat tutunsunlar canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..işallah hamiş kalırsın..:49::49:

Arkadaşlar merhaba

benim 2 gün önce randevum vardı..detaylı usg de bebek gayet iyi..

ama benim rahim ağzı kısalmış...yani rahim ağzı yetmezliği denen durum..

doktorum ilaç verdi...sırtüstü yatıcan ..sadece tuvalete kalkıcan dedi...

şu anda da yasakları deliyorum yani.:53:..ama size haber vermeden edemedim...

haftaya yine bakılacak..o zamana kadar yatıcam yani..

bu arada bir kaç gündür okuyamadım yazdıklarınızı...

çok hızlı göz gezdirdim...Selcan'ım ve Tutku'cuğum kötü haberi aldım maalesef...

ümidinizi yitirmeyin kendinizi çok yıpratmayın oldu mu? sizleri çok öpüyorum...

diğer arkadaşlarım affetsin, detaylı okuyamıyorum şu anda...

unuttuklarım olur diye :17: tek tek adlarınızı yazmıycam ama hepinizi çok öpüyorum...

bol bol sabır , ümit, mücadele gücü diliyorum herkese....

unutmayın bir iki denemede pes etmek yok...bunun uzun zaman alabilecek bir mücadele olduğunu

hepimiz öğrendik artık....

herkese bol şanslar ...

canım lütfen doktorunu dinle, ve bol bol istirahat et... bize de haftada bir selam versen yeter.....önemli olan şimdi sizin sağlığınız.

Ic tatlim.ic kullanan cok kisi varmis bende arastirip alicam. Inşallah inşallah

Aminnnnn tekiz. Ikiz. Ucuz hepsinden de olabilir :))

Alisalis ablam ananas ve kavrulmamis kabak cekirdegi yemeyi denedinmi acaba endo kalinkigi icin bu ikiside cok faydalidir kesinlikle tavsiye ederim
miranda tatlım, transfer olunca ananası embriyo tutunsun diye yemiştim, şimdi de faydası olursa yiyeyim o zaman

canım ben de bir numara yok, beklemedeyim, geçen ay adet 45 gün gecikince doktor cylo verdi onu içiyorum, sanırım bayramda biter ve regl olurum.. inşallah yani. yoksa durumlar kötü.... inşallah öyle olmaz , köttü düşünmeyelim iyi olsun. bu arada saraçoğluna kayıt oldum hala kısmet olup da arayamadım. sen de benim gibi beklemedesin , inşallah bir an önce operasyondan hayırlısıyla kurtulursun tatlım.

alısalıs meraba..:) e2 tüp bebek tedavimde 38 olmuştu estrofem ve nar suları içmiştim..bu ay soğan kürü ile nar suları içtim..birde çörek otu yağı 40 dı canım ilaçsız..doktorumda normal kadın doğumcu eskilerden galiba..endoyu sorum 21. gün anlaşılır..o zaman gel dedi..yumurtlama olup olmadığınada progestron testi ile bakacakmış..:53: soğan kürü gerçekten mucize..brezeeyde soğan kürü yapmıştı hamile kaldı..:49: bence dene canım..vucutta östrojen artıkça endoda sorun kalkar işallah..saraçoğluylada görüş canım..pazartesi salı ve çarşamba günleri soruları cevaplıyor..saat 2,5 dan itibaren..yanlız sabırlı olmak lazım düşürmek için..bi yarım saatini alabilir..sonra zaten hoca rahat rahat kkonuşuyor..:)) sen şu an neler yapıyorsun canım..cylodan hariç..hayırlı haberlerini bekliyoruz..:49::49::54:
ümmücüğüm, tatlım benim e2 de o rakamlarda. zaten tüp bebek için 50 ve altı olması gerekiyor, ben öyle biliyorum, e ozaman bizimki normal değerler..... peki o zaman niye ostrojen yok deniyor anlamadım vallahi... gerçi benim geçen ay hiç kan tahlilim olmadı . ve tedavi iptal olmuştu... şimdiye kadar e2 50 nin altında iken şimdi birden çok fazla mı değişti acaba,,,,, bu durum bu ay belli olur herhalde.
ptesi saraçoğluyla bir görüşelim bakalım.
ben clyo nun dışında, klasik takviyelerimi alıyorum,,,,, yani folic asit, coraspirin, biosteron içiyorum, ama bu ay bazı takviyeleri azalttım , acaba ters mi tepti diye. mesela ruşeym kapsül, donq guai , omega3, quenzim q10 olanları birgün içiyorum birgün içmiyorum, bazen günde 1 bazen günde 2 gibi içip , ortaya karışık yapıyorum yani.
sen adetin 21.günü yumurtlamayı öğreneceksin ya, endo yumurtladıktan sonra incelmezmi yani tedavide 15.günlerde falan öğreniyoruz sanki.. neyse sen zaten nigde de olacaksın.... işte canım son durumlar bunlar, bir arkadaş yazı paylaşmış doğal yolla şans fazla vs diye, işte inşallah bize de bu şans düşer, aslında çok mantıklı, herşeyi Allah ayarlıyor ve tutunma ihtimali hayli yüksek, inşallah bize de olur
Ahh ummucumm insallah ama cok korkuyorum adet sancilrindan bide sivilcede cikdi ya cenemde yin 8 i benim evlenme yildonumum tamm ayy insallah tutunmadir yarabbim
canım, inşallah herşey yolunda gider, sen lütfen pozitif olmaya çalış

Herkese selam uzun süre girmedim nete kafami dinledim topiginiz seslenmis selcankerem ve tutku üzüldüm gercekten ama hayat devam ediyo mucadeleye devam Allah birkere verdiyse birdaha verir yipratmayin kendinizi
Bende 3dememede yine negatif aldim napalim vermeyince vermiyo Allah simdi su branca ursuliu getirdim polanyadan hap seklinde bir denicem insalah yararini görünüm ve sizlerede tavsiye ederim herkese sabirlar sevgiler eylüle kadar iyi bakmam lazim kendime eylülde istanbulda denicem yine baklalim kismet

Teşekkür ederim canım.Zaten toparladım kendimi artık önümüzdeki maçlara bakacağız:))))))

Alis Alis selam ben bu tedavimi STANBUL TUP BEBEK MERKEZINDE oldum ARET KAMAR drum ve gercekden cokkk pozitif bir insan ve acik sozlu .ben sadece 5 gun hap kullandim iki olgun yumurtayla transfere gttim ancak simdi karindn gne bantlar gel ve vitaminler aliyorum ancak sunu soylememiyim cok memnun kaldim merkezden

Öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah 8 ağustosta hamileyim yazarsın:)
Benimsen tedavi de tüm değerlerim normal olmasına rağmen tüp bebekte negatif sonuç aldım.İstanbul tüp bebek merkezinde mini tüp bebek denesem mi acaba diye düşünüyorum.Sanırım sen bu tedaviyi gördün.Benim 9 yumurtam oluştu,6 tanesi olgundu 4 tanesi döllendi.3 tanesi 1 kalite idi.PGT yaptırdım 1 tane sağlıklı geldi oda tutunmadı.

Mini tüp denesem şansım olurmu acaba ? Az yumurta kaliteli yumurta .
Yoksa direkt donasyonmu denesem diye gidip geliyorum :)
Yada kıbrısta ikisini birlikte de deneyebilirim.2-3 ay dinleneceğim.Ekim-kasım gibi tekrar düşünebilirimmm.

Kararlıyımmmm bu bebeği istiyorummm:)))))))

ben bu aralar topige giremiyorum evdeyim hala ise baslamadim ne zaman baslarim bilemiyorum.

dun yine gittim doktora benim bebek 6.haftada beni birakmis yani gelismesi durmus. ama hala dusmedi nasil tutunduysa artik.

ben kurtaji secmedim daha dogrusu kocam istemiyor korkuyor adam kurtajdan zarar verirlerde cocuk olmaz diye.

pazartesiye kadar dusuk baslamazsa doktor rahim etrafina 4 tane fitil yerlestircek ertesi sabah tekrar kontrol var fitiller gorevlerini
yapiyor mu diye. ben once fitili bana vericek kendim vericem sandim doktor hayir hersey benim kontrolum altinda olucak dedim
ne yalan soyleyim bayagi bi rahatladim.

bu arada arkadaslar dun doktoruma sordum neden hollanda da takviye olara progestron verilmedigi konusunda
dedim ki turkiyede belkcikada fransada bu takviye var neden burda yok diye.

arkadaslar progestronun hamile kadinlarda bebegin tutunma konusunda yardimci oldugu bilimsel olarak hala kanitlanmamis.
ee burasi holalanda bilimsel kanitlanmayan ilaclari asla onermezler yazmazlar. ama kadinlarada bi zarar vermiyormus yani kanser konusunda. o da kanitlanmamis cunku.

bende tutku gibi bu bebek ve dusuk olayini kabullendim. onceleri cok ama cok uzuldum saftim kaydi resmen. Allahtan hayirlisi buymus diyerek teselli ediyorum kendimi. hic degilse boylelikler tuplerimin tikali olmadigini dogal yoldan hamile kalabildigimi ogrendim.

simdiki tek dilegim biran once bu durumdan hayirlisi kurtulup biran once tekrar bebek calismalarina baslayabilmek. Allahim fazla bekletmetmeden tez zamanda nasip eder insallah. isteyen butun arkadaslarima.

lejena canim Allaha emanet ol sende kuzunda. insallah zararsiz ziyansiz atlaticaksin.

tutkucum yilmak yok yola devam.

alisalis duova ummu akidecik miranda breezey hope acmila ve diger butun topic arkadaslarim Allah hepinizin dualarini kabul etsin
fazla bekletmeden tez zamanda bebeklerinize kavustursun insallah.

Sevgiler...

Son düzenleme:
ben bu aralar topige giremiyorum evdeyim hala ise baslamadim ne zaman baslarim bilemiyorum.

dun yine gittim doktora benim bebek 6.haftada beni birakmis yani gelismesi durmus. ama hala dusmedi nasil tutunduysa artik.

ben kurtaji secmedim daha dogrusu kocam istemiyor korkuyor adam kurtajdan zarar verirlerde cocuk olmaz diye.

pazartesiye kadar dusuk baslamazsa doktor rahim etrafina 4 tane fitil yerlestircek ertesi sabah tekrar kontrol var fitiller gorevlerini
yapiyor mu diye. ben once fitili bana vericek kendim vericem sandim doktor hayir hersey benim kontrolum altinda olucak dedim

bu arada arkadaslar dun doktoruma sordum neden hollanda da takviye olara progestron verilmedigi konusunda

arkadaslar progestronun hamile kadinlarda bebegin tutunma konusunda yardimci oldugu bilimsel olarak hala kanitlanmamis.
ee burasi holalanda bilimsel kanitlanmayan ilaclari asla onermezler yazmazlar. ama kadinlarada bi zarar vermiyormus yani kanser konusunda. o da kanitlanmamis cunku.

bende tutku gibi bu bebek ve dusuk olayini kabullendim. onceleri cok ama cok uzuldum saftim kaydi resmen. Allahtan hayirlisi buymus diyerek teselli ediyorum kendimi. hic degilse boylelikler tuplerimin tikali olmadigini dogal yoldan hamile kalabildigimi ogrendim.

simdiki tek dilegim biran once bu durumdan hayirlisi kurtulup biran once tekrar bebek calismalarina baslayabilmek. Allahim fazla bekletmetmeden tez zamanda nasip eder insallah. isteyen butun arkadaslarima.

lejena canim Allaha emanet ol sende kuzunda. insallah zararsiz ziyansiz atlaticaksin.

alisalis duova ummu akidecik miranda breezey hope acmila ve diger butun topic arkadaslarim Allah hepinizin dualarini kabul etsin

Sevgiler...

Gececek bu günlerinde selcancigim,rahmin kendi kendini tahliye etmesini beklemen en dogrusu, kürtaj bazen uzun süreli kalici hasarlar olusturabiliyor.benim düsükte rahim agzina gelen parcalari ara ara cikardilar, kürtaj yapmadilar bende istememistim.tez zamanda sagligina kavusmani ve bebek calismalarina devam etmeni diliyorum.az bir zaman sonra eminimki hepimiz sirayla hamile olacagiz.

Sevgiler...

Kendini toparlamana çok sevindim biz güçlüyüzz:))))

Bende Kürtaj olmuştumya sağ kasığımda halen ağrılar kaldı.Hisreroskopide yapıldı ama ağrılar devam.
Burdaki doktorum az yapışıklık var demişti en son yumurta takibinde.Kürtaj mutlaka iz bırakıyor.
Önce banada fitil verildi çok fazla ağrım oldu ama düşük olmamıştı.
Allah yardımcın olsun canım.Öpüyorummm...

canım lütfen doktorunu dinle, ve bol bol istirahat et... bize de haftada bir selam versen yeter.....önemli olan şimdi sizin sağlığınız.

miranda tatlım, transfer olunca ananası embriyo tutunsun diye yemiştim, şimdi de faydası olursa yiyeyim o zaman

ümmücüğüm, tatlım benim e2 de o rakamlarda. zaten tüp bebek için 50 ve altı olması gerekiyor, ben öyle biliyorum, e ozaman bizimki normal değerler..... peki o zaman niye ostrojen yok deniyor anlamadım vallahi... gerçi benim geçen ay hiç kan tahlilim olmadı . ve tedavi iptal olmuştu... şimdiye kadar e2 50 nin altında iken şimdi birden çok fazla mı değişti acaba,,,,, bu durum bu ay belli olur herhalde.
ptesi saraçoğluyla bir görüşelim bakalım.
ben clyo nun dışında, klasik takviyelerimi alıyorum,,,,, yani folic asit, coraspirin, biosteron içiyorum, ama bu ay bazı takviyeleri azalttım , acaba ters mi tepti diye. mesela ruşeym kapsül, donq guai , omega3, quenzim q10 olanları birgün içiyorum birgün içmiyorum, bazen günde 1 bazen günde 2 gibi içip , ortaya karışık yapıyorum yani.
sen adetin 21.günü yumurtlamayı öğreneceksin ya, endo yumurtladıktan sonra incelmezmi yani tedavide 15.günlerde falan öğreniyoruz sanki.. neyse sen zaten nigde de olacaksın.... işte canım son durumlar bunlar, bir arkadaş yazı paylaşmış doğal yolla şans fazla vs diye, işte inşallah bize de bu şans düşer, aslında çok mantıklı, herşeyi Allah ayarlıyor ve tutunma ihtimali hayli yüksek, inşallah bize de olur

canım, inşallah herşey yolunda gider, sen lütfen pozitif olmaya çalış

canım benime2 normalde 20 lerdeydi..hatta dahada düşebiliyodu..benim 2 aydır 30 üstü oldu..saraçoğluyla görüştüğümde e2 20 lerde dedim östrojen düşük dedi..tüp denememde ve sonrasında benim e2 çok şükür iyi oldu..zaten östrojen düşük olunca yada fsh yükseliyorsa vucutta sıcaklık oluyor..ates basmaları oluyor..ben bunu 2 ay önce yaşadım ve östrojeni artırmya çalıştım ..benim gittiğim doktor brezeeyin dediği gibi eski nesil galiba..:)) 21. gün neye bakacan inceyse o günden sonra ne yapabilirsinki..ya zaten bu doktora ben hormonlarıma baktırayım smear aldırayım diye gittim..o yüzden bişey beklemiyorum...işallah sende görüş saraçoğluyla..ve soğan kürünü yapmaya başla canım.:)) ondan sonra gelin bebişler..:emir_bebek::emir_bebek: buyursun gelsin..:))qenzim10 kanı pıtılaştıryormuş aspirinle birlikte kullanman iyi olmayabilir..aspirin yerine ben yarım bardağa..2 yemek kaşığı limon sıkıp içiyorum kanı sulandıyormuş..saraçoplunun tavsiyesi..elimizden gelen,i yapalım..kısmetimizde varsa bulcak bizi işallah..hemende bulsun işallah..:))

Sevgiler...

meraba canım toparlanmış olmana sevindim..tekrar hamiş kalacaksın..allah tez zamanda göndersin meleğini canım..stres yapma..demekki yumoşlar çalışıyor..:54::54:

hayırlı olsun..branca bende duydum..bununla hamile kalanlarda var..işallah faydası olur..sana bebğini getirir canım..bende istanbulu düşünüyorum ..hepimizin hayelleri eylülde başlyıcak sanırım..sen hangi hastaneyi düşünüyorsun..bende 3 defa denedim malesef negatif sonuçlandı..bundan sonra yüzümüz hepimiizn güler işallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

Sagol ummuselem güzel dileklerin icin branca yi adetim bitigi gün almaya baslicam baklim faydasini görürsem tavsiye ederim hepinize hata temin etmenizide saglarim
Romanyadan aldirdim ama sansa adam almanca biliyormuş
Eylude istanbuldayim ama hangi hastane karar veremedim bahceci Şişli Memorial yada ferti-jin yardim edin lütfen kizlar tavsiye edebileceginiz merkez ve doktorlar var mi simdiden hepinize teşekürler Allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Ummuselem Biosteron dhea kac mg kulaniyorsun

iyi hafta sonlari arkadaslar,

benim dun gece itibariyle dusuk gerceklesti. gece sanci cektim butun gece parcalar dustu fazla detaya girmek istemiyorum
hos bi goruntu degildi cunku. bu sabah itibariyle daha iyiyim cok sukur. cok korkuyordum ama korktugum gibi olmadi.

insallah Allah fazla bekletmeden tez zamanda yine nasip eder hayirlisiyla. butun arkadaslarima amin...

kadir geceniz mubarek olsun bu arada Allah hepimizin dualarini kabul etsin kimsenin boynunu bukuk koymasin.

hepinize sonsuz sevgilerimi yolluyorum...opuldunuz!

Sagol ummuselem güzel dileklerin icin branca yi adetim bitigi gün almaya baslicam baklim faydasini görürsem tavsiye ederim hepinize hata temin etmenizide saglarim
Eylude istanbuldayim ama hangi hastane karar veremedim bahceci Şişli Memorial yada ferti-jin yardim edin lütfen kizlar tavsiye edebileceginiz merkez ve doktorlar var mi simdiden hepinize teşekürler Allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah

canım ben bahçeci yi düşünüyorum..sen istersen hepsiyle görüş içine sinen hangisi olursa oraya git canım..işallah hayırla sağlıkla bebğine kavuşursun..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..biosteron günde 2 tane alıyorum saraçoğlu kür gönderdi onları kullanıyorum bende canım..allah bu yolda kimsenin boynunu bükük koymasın..çifter çifter göndersin işallah..:emir_bebek::emir_bebek:

benim dun gece itibariyle dusuk gerceklesti. gece sanci cektim butun gece parcalar dustu fazla detaya girmek istemiyorum
hos bi goruntu degildi cunku. bu sabah itibariyle daha iyiyim cok sukur. cok korkuyordum ama korktugum gibi olmadi.

insallah Allah fazla bekletmeden tez zamanda yine nasip eder hayirlisiyla. butun arkadaslarima amin...

kadir geceniz mubarek olsun bu arada Allah hepimizin dualarini kabul etsin kimsenin boynunu bukuk koymasin.

çok geçmiş olsun canım..allah bir daha yaşatmasın..sağlıkla kucağına al işallah...:49:

Geçmiş olsun canım.Kendine dikkat et.Allah bu mübarek günlerde hepimize evlatlar nasip etsin inş.
Sevgiler...

Sevgili Arkadaşlarım .Mübarek kadir gecenizi kutlar.Dualarınızın kabul olmasını dilerim.
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşşş... Aminnnnnn.

Hepinizi sevgiyle öpüyorumm...

Sevgiler...
Canim.herseyin hayirlisi kitu sinuclanmis olsada normal yoldan hamile kalabilmen cok guzel bir gelisme yilmak yok yola devam

Ben bahceci fulya erbil beyi tavsiye ederim.

Canim.ananas rahim.kalinlastirdigi icin tutunmada yardimci oluyo ayrica kavrulmamis kabak cekirdegide

Back