- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.781
teşekkür ederim... dilerim " sıra kimde " diye yaptığımız hamile totemimiz de sen de bizlere sürpriz yaparsın canım akidecik
teşekkür ederim... dilerim " sıra kimde " diye yaptığımız hamile totemimiz de sen de bizlere sürpriz yaparsın canım akidecik
kızlar çok üzgünüm değerim 1 çıktı.Çarşamba tekrar edelim dediler....
Sevgili brezzy bizim hormonsuz hamisimiz
inan seni gördükce icim kipir kipir ediyor.. ALLAH yarabbim yüzünden... daha dogrusu tüm hamislerimizin yüzünden gülücükleri EKSIK etmesinnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bügün randevuma gittim.... hem sevindim hem agladim...
ayrica bol bol Organik gida tüketmemi söyledi... zaten hersey hormonlu dedi mümkün oldugu Kadar Organik gida tüketilmesi gerektigini söyledi...
Nerede Istanbulda Organik Gida... :44::44: hersey hormonlu zaten
ALLAHin izniyle olacak ben buna inaniyorum... HEPIMIZIN bebisleriolacak...
Buradan tüm hamislerimize tekrar güzel bir sürec dilerim...
Saygi ve Segiyle kalin hepiniz
Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...
Çok moralim bozuldu benim ya. Ben bu bebeği çok ama çok istemiştim. Kendimi de hazırladım galiba.Aslında ağlamak istiyorum ama onu da yapamıyorum nedense.
Ben çok inatçı bir insanımdır.Daha önce yumurta donasyonu için görüşmelerim olmuştu.Acaba diyorum hiç beklemeden donasyonumu düşünsem malum yaş geçiyor.Birde olsa bile sağlıklı olmadığı için düşebiliyor bizim yaşlarımızda.
Offf Offff ....
selcankerem hayırlı haberlerle gel işallah..seni merak ediyoruz canım..
berzeey sana aynen katılıyorum btün yazdıklarına...yılmak yol..
herkese hayirli aksamlar,
benim hamilelik sevincim buraya kadarmis arkadaslar maalesef bebek yok gelismemis gebelik.
Allahim hayirlisini versin kaderimiz boyleymis. persembe kesin emin olmak icin tekrar ultrasonla bakicak doktor sonra ya kurtaj ya
ilaclarla dusuk tabii o zamana dusuk baslamazsa.
Allaha emanet olun cok opuyorum.
cnm geçmiş olsun....hangi ilacı kullanıyorsun..şimdi tiroit hormonların nasıl düzeldimi...kullandığın ilacın hiç yan etkisi oldumu...
benim hamilelik sevincim buraya kadarmis arkadaslar maalesef bebek yok gelismemis gebelik.
Allahim hayirlisini versin kaderimiz boyleymis. persembe kesin emin olmak icin tekrar ultrasonla bakicak doktor sonra ya kurtaj ya
Bence değerlerin gayet iyi ummucum fsh surekli.oynayan bir Hormon onu dert etme tiroid antikorlar icin endokrine tda dahiliyeye gitmeni oneriyorum eger üniversite hastanesi varsa yakininda oraya basvur izellerde bu antikor yuksek fiyatlı cunku.5.gün 5 gün boyunca dedi canım..günde 2 tane..birde infolik verdi..adet bitincede smaer vercem..fsh 7 lerdeydi..yani aslından ilk fs 12 lerdeydi biosteron dhea arginmax kullanmıştım tüp doktorum ocak ayında vermişti..7 lerdeydi haziran ayına kadar..ama bu ay yükselmiş..prolaktinde 14 olmuş yüksek değil ama oda 8 di mesela..soğan kürü iyi gelmedimi dersin..bugün biosteron dhea tekrar aldım içice..soğan bitti..aslanpençesine başlanıyr..
ayy bulantısıda başlamış..allah tamamına erdirsin canım benim kucağın dolsun işallah..
selcan kuzumda dilnemsin..mucizeler hiç belli olmaz..
Hkkinda hayirlisi inşallah hangi hastaneye gidiyorsun.Sevgili Breezey,
hic bir sakincasi yok canim... genelde almanyada yasiyorum ama bu sürec icin istanbula geldik ve suan istanbulda hastanede tedavi görüyorum...
Program yani terapiye gelince...
ilk 15.07.de gittim ve Menagon, Orgolutron ve Folbil verdiler. ve ayni bugün ilk ultrasyon yapildiginda 4 yumurta oldugu söylendi sonraki ultrasyonda yumurtanin birtanesinin Cabuk büyüdügü ve bunun bos olabilecegi söylenmisti.. ücüncü ultrasyonda iki yumurtanin iyi gelistigi ve ücüncünün Kücük oldugu söylendi. Pazar günü catlatma ignesi dedikleri Ovitrelle ugulandi....
beni en cok üzen tüm ilaclarin hepsinin yumurta toplama günü receteye yazilip alinmasi örnegin benim Estrefem dolapta bekliyor simdi...
bu Therapi boyunca alinan kan tahlilerim hepsi iyi gelmisti. dün de yazdigim gibi simdi Pazartesi tekrar görüsmeye gidecegim... artik Pazartesi hangi Therapi ve ne Zaman tekrar baslayabilirim onu ögrenecegim... Tabiki bana kalsa hemen
Bu arada canim senin adina inan cok sevindim... ALLAH yarabbim sag salim kucagina verir INSALLAH...
Sevgiler
Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...
Arkadasim antikor ilacla dusecek bir sey degip yuksekse hasimato hastalığının habercisidir.Canim bende Trooit antikorlari yuksekdi. Siz ne tur bitkisel tedavi yada kur uyguluyorsunuz bunlara. Ben sadece troit hapi aliyorum. Baska'da doktor birsey vermedi. Hashamito troit benimkisi yani. O antikorlara'da yeni bakildi.
Ve tiroidten suphen varsa tiroid usg de cektirebilirsin.ayrica kilo durumun ne bilmiyorum ama insulin direncinede bir baktir.seni bahceciye bekliyoriz erbil beye :)selam canlar..
tutku hayırlı haberlerini bekiyoruz..
dupava canım çok sağol iyi dileklerin için..aynısı senin içinde canım..bir an önce işlerini halledip..bebişine kavuşursun..
selcan canım nasıl oldun..tekrar kontrolün ne zamandı canım..
duova canım troid antikorlar demişsin ben tekrar smae için hastaneye gidicem..acaba her hastane yapıyormuki..sorayım..zaten tahlillerimi eksik yapmış..t3 ve t4 de baktımamış..troidide yazdım deyince ne bileyim sadece tsh ye baktırmış..hep bir şeyleri eksik bırakıyorlar..
lejana deti pufy selcan brezey cici hamişlerimiz nasılsınız..bizede hamiş hamiş dua edin canlarım..topiğimizde hamiş kalmayan kalmasın..
Bence değerlerin gayet iyi ummucum fsh surekli.oynayan bir Hormon onu dert etme tiroid antikorlar icin endokrine tda dahiliyeye gitmeni oneriyorum eger üniversite hastanesi varsa yakininda oraya basvur izellerde bu antikor yuksek fiyatlı cunku.
Birde bu inofolic pko lu hastalar icinmis sana neden verdi pko varmi sende b3ndemi kullansam acaba :)
Hkkinda hayirlisi inşallah hangi hastaneye gidiyorsun.
Arkadasim antikor ilacla dusecek bir sey degip yuksekse hasimato hastalığının habercisidir.
Ve tiroidten suphen varsa tiroid usg de cektirebilirsin.ayrica kilo durumun ne bilmiyorum ama insulin direncinede bir baktir.seni bahceciye bekliyoriz erbil beye :)
Uzuldum cnm hakkinda hayirlisi ama cok sukurki normal yoldan hamile kalabiliyorsun.bu hollanda politikası kotu en azindan progesteron takviyesi verip bebegi tutabilirlerdi.
canım troid için usg ylede bakıldı çok şükür bişey yok..troid sınırın hafif üstünde..doktorlar 2 yada 3 arasında olmasını istiyorlar..ilaç kullanıyorum düzenli..infolik için reçeteyi okudum evet pko için yazıyordu..ama doktor bana yumurtalıklara iyi geliyor diye verdi..fsh 10 olmuş çok yüksek değil..işallah daha yükselmez..biosterona başladım..tekrar düşer işallah..evet canım işallah bahçeciye bende gelmek istiyorum..çok iyi şeyler duyorum..senin tedavin nasıl gidiyor..işallah bebişine yada bebişlerine kavuşursun...:)
Ozaman sadace antikora baktirman yeter bende arastiriyirum simdi belki bende alip icerim dr takibi sart değilse tabi.ben tavas yavas rwstlerimi yaptiriyorum bayram sonrası rahim filmi ve genetik tahlilleri yaptircam birde spermiyogram suan tup düşünmüyorum normal deneyecegiz bakalım
Sevgili topikdaşlarım
napıyosunuz nasılsınız bakalım...
biliyorum bencilce ama , bir süreliğine kendimle ve topikle ilgili aldığım bir kararımı paylaşmak istiyorum.
henüz çok erken ve yeni de olsa yaşadığım hamileliğim sebebi ile sanırım , duygusal olarak garip günler geçiriyorum.
bu yüzden , bir süre topiğe yazamayacağım.
hepinizden şimdiden özür diliyorum.
Anlayışınız için teşekkür ediyorum.
Kocaman öpüyor ve kucaklıyorum.
dilerim tedavi olanlar başarılı tedavilerine , transfer bekleyenler kaliteli embriyolarına , test için gün sayanlar kat be kat artmış hcg değerlerine , bebişlerinin doğmasını bekleyenler sağlıkla sıhhatle hamileliklerini sürdürüp bebişlerine , bir kayıp yaşayıp üzülenler ama ne olursa olsun umudunu yitirmeyenler yeniden göbüşlerinde bebişlerine tez zamanda kavuşurlar inşallah.
Mübarek ayın rahmeti ve bereketi hepimizi sevindirsin.
kendim içinse sizlerden her zaman yaptığınız gibi yürekten dualarınızı eksik etmemenizi ve yarın 5 haftalık olacak biriciğimle , hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirip , onu kucağıma almayı diliyorum.
Bu süreç duygusal açıdan umduğumdan zorlu geçecek sanırım.
yine arada uğrar , bakarım size... ama eskisi kadar yoğun yazamayacağım , kusuruma bakmayın tekrar.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?