Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

benim elim ayagim birbirine dolandi inan sana ozelden mesac atayim dedim beceremedim valla yazamadim.
sana sabah mail atmistim ben kuzum gordun mu bilmiyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin kimsenin boynunu bukuk koymasin insallah.

Canim Allaha sukurler olsun! Allahim hayirli ugurlu etsin! saglam bir sekilde bebisini elinize almayi nasip etsin! cok sevindim

benim icin son gunlerdeki en sevindirici haber umit olabilecek canim! opuldum Allahim yardimcin olasun! Allaha emanet ol!

süper bi haber buuuu.. allah tamamına erdirsin breezey.. iltahap gitti bebeiş geldi...darısı bizlere tüm isteyenlere...

:)) olsun biz dansozleri oynamis kabul ediyoruz canim. hatta su anda onlarla birlikte gobek atiyorum ben

selcannnn yavaş yavaş at göbeği kuzumm , bebeişimizin kafası karışacak...

benim elim ayagim birbirine dolandi inan sana ozelden mesac atayim dedim beceremedim valla yazamadim.
sana sabah mail atmistim ben kuzum gordun mu bilmiyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin kimsenin boynunu bukuk koymasin insallah.

aynılarını yaşadım senin haberinde... tahmin ediyorum kuzum..

Dansöz oynatmayi denedim yapamadim. gecikmelide olsa selcan,ve bereezey senin icindi.

kuzummm isviçreli çikolatammm , topiğimizde herkes evladına kavuşsun , toplu oynatırız.
dilerim tez zamanda , Rabbim sana da , bekleyen herkese de nasip etsin.

içimdeki karmakarışık ama güzel duyguları siz de yaşayın inşallah.

sen simdi ruyada gibisindir gercek hayata donmen biraz zaman alicak canim soyleyim.
esin napti onu anlatsana kesin o da inanmakta zorluk cekiyordur.
birde mailime cvp bekliyorum cancazim.

breezey anlat biraz sonucu almadan neler hissettin ..hamile olabileceğin aklına geldimi..nasıl belirtiler vardı..değişik bir şeyler yaşadınmı canım...

teşekkür ederim canım kuka

Rabbim senin de bütün üzüntülerini alsın , sana kötülük edenleri kalpleriyle baş başa bıraksın , sana hayırlı kapılar hayırlı kısmetler açsın.
önce kalbin sonra göbüşün dolsun.
Ne olur umudunu yitirme...
her gecenin bir sabahı var ve sen o sabahı görüyorsan , umudunu korumaya ve mücadeleye devam et.

süper bi haber buuuu.. allah tamamına erdirsin breezey.. iltahap gitti bebeiş geldi...darısı bizlere tüm isteyenlere...

ummu kuzum , hamile totemini sana yaptılar ama sanırım bana tuttu..
bizim bu kızlar bir işler yaptı valla...

elbette önce Rabbimin izniyle sonra sizin dualarınızla sonra soğan suyu ile eee biraz da kocamcımın katkısıyla , bugün bu duyguları yaşıyorum.
Rabbim hepinize yaşatsınn...

Tedavini ve kürlerini aksatma ...inanıyorum ki sen de tez zamanda geleceksin ve buraya " hamileyimmmm " yazacaksın.

amin canim amin icimden bir ses siranin sende oldugunu soyluyor kurlere devam.

evet selcanım kuzumm kürelere devamm sonra da bebeğe selammmm

Allahım topiğimizin bereketini ve uğurunu arttırsın...

bekleyin parklar , meraklı teyzelerr , görersiniz sizzzz

amin kuzum işallah...ayy ben çok duygulandım sen nasılsın selcan canım yarın dı dimi usg.. allahım güzel haberler al işallah canım benim..

bende fena duygulandim ummucum Allahim herkese nasip etsin insallah valla ben hepinize aklima geldikce dua ediyorum.

ben birkac gundur iyiydim dun sabah pat diye yine bi kanama oldu ama ne bi sanci ne bisey. kasik batmalarim gecti gibi

yarin bura saati 10.30da usg yani orda 11.30. Allahim hayirlisini versin. simdiden heyecan basladi bile.

Breezneycim canim kk dolandim senin yazdiklarini basindan okuyabilmek icin bulamadim...Canim kusura bakma 42-yas ilk hamillelik mi? ve kac senedir evlisin? Ben kk arada bir girince cok seyleri kacirmisim...opuyorum seviniyorum
UMIT isigi oldu....

Puffy68 arkadasimiz haberiniz var mi? kizlar 40-yasindayim hic hamilleik olmamisti hamile olanlari hatirliyorsaniz yazrmisiniz cocugu olan onceden olmayanlar....Ben sanki kendim hamile gibi sevindim

Benim esim ayrilmadan buyuk dugun yapip ikinci kez evlenmis onu yazdim simdi o kadinin hamile oldugu icin evlendigini duydum....Bunlara aglayip dururken guzel haberi duyunca ben de hamile kalirim sorun bende degil diye agliyorum.....Tsk ederim hamile olan arkadaslar bizimle paylastiginiz icin mutlulugunuz sonsuza sursun!

kukacim valla ben bunlari duydukca cildirasim geliyor ama etme bulma dunyasi bu. bakalim o evlat hayirli mu olucak.
seni cok iyi anliyorum canim benim ona benzer seyleri bende yasadim. insanin cok cani aciyor. ama gun gelicek hepsi gecicek.
sakin o adam icin daha fazla yipratma kendini. Allahim senin karsina hayirli bi es cikarir insallah sonrada bebegini mucizesin sana verir.
sen zaman kaybetmeden o adamdan nikahindan kurtulmaya bak. Allah yar ve yardimcin olsun. sana dua edicem canim.

ayy ne güzel bi heyacan canım..pıt ptlerını duyarsın işallah canım..tutunma kanamalarıdır..miniğin sana tutunuyor...ayyy maşallahh..güzel ..haberlerini bekleiyoruz ..

kukacım sabret..allahım sana hayırlı bi eş tez zamanda karşına çıkarsın..herşeyi unuttursun..vucudunu kendini hiiçç yıpratma..değmez çünkü..kendine önem ver ..her şey çok güzel olacak...

breezey anlat biraz sonucu almadan neler hissettin ..hamile olabileceğin aklına geldimi..nasıl belirtiler vardı..değişik bir şeyler yaşadınmı canım...

canım ummcum ilk hissettiğim belirti , regl dönemi yaklaşmasına rağmen akıntımın hala devam etmesi ve çok artması idi.
meğerse içeride hazırlık varmış :))))

bir de hani göğüslerimiz acır ya reglden önce , benimkiler resmen yanıyordu.

bunun dışında da deli gibi su içmeye başladım, hala da içiyorum.

ağızda metal tadı olur diyorlar ya o da doğru.

batmalar da oldu, hatta bugün regl günüm diye sanırım , batmalar daha fazla.ama akıntım da arttı bugün.
benim gibi temizlik hastası olacak sanırım , habire içeriyi temizliyor :))))

ama henüz lekelenme hani yerleşme kanaması dedikleri şeyi yaşamadım.belki de yaşamayacağım kimbilir.
benim kızlarımın ikisi de yaşamadı çünkü.

bir de üşüme...
bu sıcaklarda nasıl üşüdüğümü anlatamam.
hatta dün akşam ayaklarıma çorap giydim , sırtıma da ceket aldım oturdum terasta.

ama en belirgini ne oldu biliyor musun , kendimi bir garip hissettim bu ay hep.
bir farklılık olduğunu hissettim ama ne olduğuna anlama veremedim.

Rabbim dilerim kucağıma almayı da nasip eder.

Sizlere de aynı duyguları yaşamanızı nasip eder. hatta daha güzellerini :)))

[table="width: 500, height:100, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] NICKI [/td]
[td] YAŞI [/td]
[td] YAŞADIĞI YER [/td]
[td] FSH [/td]
[td] LH [/td]
[td] TSH [/td]
[td] AMH [/td]
[td] E2 [/td]
[td] SAT [/td]
[td] BAT [/td]
[td] ÇOCUK SAYISI [/td]
[td] SON DURUMU [/td]
[td] SORUN [/td]
[/tr]
[tr]
[td] breezey [/td]
[td] 42 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 8,82 [/td]
[td] 3,33 [/td]
[td] 1,53 [/td]
[td] 0,8 [/td]
[td] 220 [/td]
[td] 26-Haz [/td]
[td] 24-Tem [/td]
[td] hiç çocuğu yok , 1 kere tüp denemesi ve sonuç negatif [/td]
[td] 4 HAFTALIK HAMİLE – İLK BETA HCG 76,98 - ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUNN [/td]
[td] SEBEPSİZ İNFERTİLİTE [/td]
[/tr]
[tr]
[td] deti [/td]
[td] 43 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 10 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,16 [/td]
[td] 0 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 40 ve 41 yaşında kürtaj - 42 yaşında 10. haftada sona eren gebelik - 2013 şubatta kimyasal gebelik [/td]
[td] 21 haziranda 3 embriyo ile transferi oldu.en son beta hcg değeri 269,05 [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] SelcanKerem [/td]
[td] 41 [/td]
[td] Hollanda [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] ikiz çocukları var - 21 yaşında [/td]
[td] doğal yoldan hamile - 25 temmuz US günü [/td]
[td] SORUN YOK BEBEK VAR :)) [/td]
[/tr]
[tr]
[td] duova [/td]
[td] 41 [/td]
[td] İsviçre [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 23-Haz [/td]
[td] 18-Tem [/td]
[td] Hic cocugu yok,dogal yoldan hamilelik 2013- subatta 10 haftalik düsük.Tüp denemesi yok [/td]
[td] beklemede [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ummuseleme [/td]
[td] 42 [/td]
[td] Adana [/td]
[td] - [/td]
[td] 7 [/td]
[td] tiroid sorunu var [/td]
[td] 0,19 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 çocuğu var [/td]
[td] - [/td]
[td] REZERV AZLIĞI [/td]
[/tr]
[tr]
[td] lejena [/td]
[td] 43 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 12,9 [/td]
[td] 4,86 [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,36 [/td]
[td] 52,37 [/td]
[td] 12-Mrt [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 5. tüp denemesi - hamile [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hope73 [/td]
[td] 40 [/td]
[td] Almanya [/td]
[td] 5,38 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,2 [/td]
[td] - [/td]
[td] 5-Tem [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 3 tüp bebek denemesi - hamilelik sadece 3.cüde yasandi ama devam etmedi. Donasyon düşünüyor ,sonbaharı bekliyor [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] elfje [/td]
[td] 37 [/td]
[td] Hollanda [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1,66 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 17-Haz [/td]
[td] 13-Tem [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 tüp bebek denemesi dondurulmuşlarla gebelik 12, hafta bebeğin kalbi durdu. 2. tüp bebek denemesi için Tükiye’ye gelecek [/td]
[td] Erkek infertilitesi [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ALISALIS [/td]
[td] 44 [/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 18 [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td]0,18[/td]
[td] 39 [/td]
[td] 8- Haz [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] mini tüp tedavisi görüyor .1 transferi var ,sonuç negatif .2 tane 8 hücreli dondurulmuş embriyo var [/td]
[td] GENEL SORUN : Rezerv azlığı ve/veya sebepsiz infertilite. ŞİMDİ Kİ SORUN : Endo. kalınlığı 5,7 mm 'yi geçmiyor. bu yüzden beklemede. [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TUTKU34 [/td]
[td] 44[/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 7,94 [/td]
[td] 1,22 [/td]
[td] 1,34 [/td]
[td] 2,36 [/td]
[td] 680 [/td]
[td] 29-Haz [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 kızı var 15 yaşında - 1. tüp bebek tedavisini görüyor şu an. [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] PUFFY [/td]
[td] 45[/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 8,1 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,24 [/td]
[td] - [/td]
[td]- [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 oğlu var – normal gebelik [/td]
[td] ilk tüp denemesi negatif – 2. Tam isabet  24 haftalık hamile / Zeynep Bamya  [/td]
[td]yaş kaynaklı sebepsiz kısırlık [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Alarahan [/td]
[td] 43[/td]
[td] - [/td]
[td] 19 [/td]
[td] - [/td]
[td] 8 yıldır troid problemi var[/td]
[td] - [/td]
[td] 19[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] civan perçemi – aslan pençesi içiyor.arı sütü-bal-polen karışımı kullanıyor [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kuka [/td]
[td] 40[/td]
[td]Kazakistan [/td]
[td]- [/td]
[td] - [/td]
[td] 2,88 [/td]
[td] - [/td]
[td] -[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] -2 tup ve 2 aşılama negatif / hiç hamile kalamadı [/td]
[td] troid problemi var , ilaç kullanıyor
[td] - [/td]
[/tr]
[/table]

kukacım sorularının cevabı burada, olur da varsa başka öğrenmek istediğin yazarım yine :))

canım benim ..allahım kucağınada alığın günleri gör işallah..miniğin seni hiç bırakmasın hep senle olsun..
canım benim tabloya baktımda benimle ilgili kısımda son durum yazmiiyy..:)) saraçoğlu kürlerini kullanıyorum ya canım..

Canim tsk ederim! Allahim seni de bebisini de korusun!

Selcancigim o kadar yuzsuz insan diyemeyecek yanimizda insanlar varmis...Ben artik bu seytandir yaptiklarina bakarak bu aile kimdir diye dusunmeye basladim korktum bile....
Artik sevinc goz yaslari olacak. Inadina yikilmayacagim mutlu olacagim. Hayirli birisini bulup hamile kalacagim diye kendimi psikolojik hazirlayacagim.guclu olmalaiyim artik ezilmeye aglayip sizlamaya hic zaman yok. beni aglatanlarda sira....Ben 10 Temmuzda bayram gunleri buraya ben yasadigim ulkeye gel diye aradim konusacagim yuzbe-yuz icimdekileri soylerim ve hukuki olarak hakkimi fazlasiyla ararim. Allah razi olsun!

Ummucum Amin amin amin Insallah sende de butun herkezde herzaman guzel seyler olsun! sevinelim hamile kalalim bebislerimizi elimize alalim. Allahim hepimize yapcimcimiz olsun! Boyle de olacak!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…