- Konu Sahibi akideciknane
- #3.601
Dansöz oynatmayi denedim yapamadim. gecikmelide olsa selcan,ve bereezey senin icindi.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzummm canımm selcanımm , bundan sonra dökeceğimiz tüm gözyaşları mutluluktan olacak , sevinçten olacak
sen hamileyim dediğinde de ben aynısını hissetmiştim inan bana , yanımda yakınımda olsan sana sımsıkı sarılmak istemiştim. bu yüzden seni çok iyi anlıyorum şu an.
Rabbimin bu mucizeleri karşısında , şükretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor.
Şükretmek ve bebeğimizi kucağımıza almayı , sağlıkla sıhhatle büyütmeyi dilemek...
hala elimdeki hcg değerinin kendime ait olduğuna inanamasam da oldu sanırım ...
bizi üzen tüm doktorlar , hiçbirimizi tanımıyorlar. o yüzden onları Allaha havale diyorum...
seni çok seviyorumm kocaman sarılıyorum sana ve bebişine, yarın senden bu mutluluğumuzu katlayacak güzel haberler bekliyorum.
güzel yürekli kuzum selcanım
Dansöz oynatmayi denedim yapamadim. gecikmelide olsa selcan,ve bereezey senin icindi.
sevgili topikdaşlarımmm
Selcanım
duovam
elfjemm
lejenamm
puffyim
alisim
hope um
ummucumm
deti
tutku
kuka
Alarahan
Mirandam
ismini unuttuklarım ne olur beni bağışlasınlar.
Rabbim mucizesini bir kez daha gösterdi.
Şükürler olsun.
bugüne kadar dualarına beni de dahil eden tüm kader ortaklarımdan Allah Razı olsun...
Rabbimin mucizesi , teker teker hepinize gelsin.
dün akşam yaptırdığım beta hcg testine göre bugün itibarı ile 4 haftalık hamileyim...
daha doğrusuuuuu
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sevgili topikdaşlarımmm
Selcanım
duovam
elfjemm
lejenamm
puffyim
alisim
hope um
ummucumm
deti
tutku
kuka
Alarahan
Mirandam
ismini unuttuklarım ne olur beni bağışlasınlar.
Rabbim mucizesini bir kez daha gösterdi.
Şükürler olsun.
bugüne kadar dualarına beni de dahil eden tüm kader ortaklarımdan Allah Razı olsun...
Rabbimin mucizesi , teker teker hepinize gelsin.
dün akşam yaptırdığım beta hcg testine göre bugün itibarı ile 4 haftalık hamileyim...
daha doğrusuuuuu
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
süper bi haber buuuu.. allah tamamına erdirsin breezey.. iltahap gitti bebeiş geldi...darısı bizlere tüm isteyenlere...
:)) olsun biz dansozleri oynamis kabul ediyoruz canim. hatta su anda onlarla birlikte gobek atiyorum ben
benim elim ayagim birbirine dolandi inan sana ozelden mesac atayim dedim beceremedim valla yazamadim.
sana sabah mail atmistim ben kuzum gordun mu bilmiyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin kimsenin boynunu bukuk koymasin insallah.
amin canim amin icimden bir ses siranin sende oldugunu soyluyor kurlere devam.
selcannnn yavaş yavaş at göbeği kuzumm , bebeişimizin kafası karışacak...
aynılarını yaşadım senin haberinde... tahmin ediyorum kuzum..
kuzummm isviçreli çikolatammm , topiğimizde herkes evladına kavuşsun , toplu oynatırız.
dilerim tez zamanda , Rabbim sana da , bekleyen herkese de nasip etsin.
içimdeki karmakarışık ama güzel duyguları siz de yaşayın inşallah.
Canim Allaha sukurler olsun! Allahim hayirli ugurlu etsin! saglam bir sekilde bebisini elinize almayi nasip etsin! cok sevindim
benim icin son gunlerdeki en sevindirici haber umit olabilecek canim! opuldum Allahim yardimcin olasun! Allaha emanet ol!
süper bi haber buuuu.. allah tamamına erdirsin breezey.. iltahap gitti bebeiş geldi...darısı bizlere tüm isteyenlere...
amin canim amin icimden bir ses siranin sende oldugunu soyluyor kurlere devam.
amin kuzum işallah...ayy ben çok duygulandım sen nasılsın selcan canım yarın dı dimi usg.. allahım güzel haberler al işallah canım benim..
Breezneycim canim kk dolandim senin yazdiklarini basindan okuyabilmek icin bulamadim...Canim kusura bakma 42-yas ilk hamillelik mi? ve kac senedir evlisin? Ben kk arada bir girince cok seyleri kacirmisim...opuyorum seviniyorum
UMIT isigi oldu....
Puffy68 arkadasimiz haberiniz var mi? kizlar 40-yasindayim hic hamilleik olmamisti hamile olanlari hatirliyorsaniz yazrmisiniz cocugu olan onceden olmayanlar....Ben sanki kendim hamile gibi sevindim
Benim esim ayrilmadan buyuk dugun yapip ikinci kez evlenmis onu yazdim simdi o kadinin hamile oldugu icin evlendigini duydum....Bunlara aglayip dururken guzel haberi duyunca ben de hamile kalirim sorun bende degil diye agliyorum.....Tsk ederim hamile olan arkadaslar bizimle paylastiginiz icin mutlulugunuz sonsuza sursun!
bende fena duygulandim ummucum Allahim herkese nasip etsin insallah valla ben hepinize aklima geldikce dua ediyorum.
ben birkac gundur iyiydim dun sabah pat diye yine bi kanama oldu ama ne bi sanci ne bisey. kasik batmalarim gecti gibi
yarin bura saati 10.30da usg yani orda 11.30. Allahim hayirlisini versin. simdiden heyecan basladi bile.
Breezneycim canim kk dolandim senin yazdiklarini basindan okuyabilmek icin bulamadim...Canim kusura bakma 42-yas ilk hamillelik mi? ve kac senedir evlisin? Ben kk arada bir girince cok seyleri kacirmisim...opuyorum seviniyorum
UMIT isigi oldu....
Puffy68 arkadasimiz haberiniz var mi? kizlar 40-yasindayim hic hamilleik olmamisti hamile olanlari hatirliyorsaniz yazrmisiniz cocugu olan onceden olmayanlar....Ben sanki kendim hamile gibi sevindim
Benim esim ayrilmadan buyuk dugun yapip ikinci kez evlenmis onu yazdim simdi o kadinin hamile oldugu icin evlendigini duydum....Bunlara aglayip dururken guzel haberi duyunca ben de hamile kalirim sorun bende degil diye agliyorum.....Tsk ederim hamile olan arkadaslar bizimle paylastiginiz icin mutlulugunuz sonsuza sursun!
breezey anlat biraz sonucu almadan neler hissettin ..hamile olabileceğin aklına geldimi..nasıl belirtiler vardı..değişik bir şeyler yaşadınmı canım...
canım ummcum ilk hissettiğim belirti , regl dönemi yaklaşmasına rağmen akıntımın hala devam etmesi ve çok artması idi.
meğerse içeride hazırlık varmış :))))
bir de hani göğüslerimiz acır ya reglden önce , benimkiler resmen yanıyordu.
bunun dışında da deli gibi su içmeye başladım, hala da içiyorum.
ağızda metal tadı olur diyorlar ya o da doğru.
batmalar da oldu, hatta bugün regl günüm diye sanırım , batmalar daha fazla.ama akıntım da arttı bugün.
benim gibi temizlik hastası olacak sanırım , habire içeriyi temizliyor :))))
ama henüz lekelenme hani yerleşme kanaması dedikleri şeyi yaşamadım.belki de yaşamayacağım kimbilir.
benim kızlarımın ikisi de yaşamadı çünkü.
bir de üşüme...
bu sıcaklarda nasıl üşüdüğümü anlatamam.
hatta dün akşam ayaklarıma çorap giydim , sırtıma da ceket aldım oturdum terasta.
ama en belirgini ne oldu biliyor musun , kendimi bir garip hissettim bu ay hep.
bir farklılık olduğunu hissettim ama ne olduğuna anlama veremedim.
Rabbim dilerim kucağıma almayı da nasip eder.
Sizlere de aynı duyguları yaşamanızı nasip eder. hatta daha güzellerini :)))