- Konu Sahibi akideciknane
- #3.581
biliyormusun kuzum icimde en ufak bi korkuda yok bende mi bi mallik var anlamadim
diger topiklerde okuyorum cok fena panik oluyorlar ben niye boyleyim ya galiba olacagin onune gecilmez felsefesiyle
yasiyorum
sen niye öylesin , çünküm panikleyecek bir şey yok ki ortadaaaa
he diyelim ki o felsefe ile yaşıyorsun , evet kuzumm , o da doğru bir felsefe...
diyelim ki bebişimiz bu ay gelmeye karar vermedi , hsg yaptırmana hiç gerek olmadığını öğrendik ama böylece...
bir de bu yönden bak bakim...
Herkese merhaba bayanlar,
Bende 40 yaşında anne olma yolunda çabalayan biriyim ( 4. tüp bebek denememi Bahçeci kliniğinde Mustafa Bahçeci ile yaptık dün transferim yapıldı ve şimdi test günümü bekliyorum. Sizleri okuyorum ve öylesine neşeli, umut dolusunuzki bana örnek oldunuz çok sağolun. şimdi sizlerden dualarınızı istiyorum. Umarım sizlere pozitif haberimi verebilirim....
hoşgeldinn
dilerim 12 gün sonra sen de topiğimizin hamileleri arasına katılırsın.
umutsuzluğu sevmiyoruz biz özellikle de ben...
bütün arkadaşlarım da aynı düşüncede olunca , topiğimiz enerji fışkırtmığı gibi bir şey oluyor.
şu an hepimiz , bir diğerimizin vereceği haberi bekliyoruz. o güzel ve o mutlu haberi..
topigimize sende h.geldin altun73. umutlu olmak bizim topigin misyonu canim. umutsuzluk yasak bizde.
transferin hayirli ugurlu bebekli olsun insallah. test gunun ne zamandi?
Ne güzel misyon :)) insanoğlu işte yıkılmak kolay, toplanmak zor gelir her zaman yanlış olsa da.... 2 ağustos test günüm 12 gün sonraya
misyonumuzu seviyim ben beeeee... tekrar hoşgeldin.
hoşluklar , güzellikler , mutluluk haberlerini paylaşmanı dilerim.