- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.581
biliyormusun kuzum icimde en ufak bi korkuda yok bende mi bi mallik var anlamadim
diger topiklerde okuyorum cok fena panik oluyorlar ben niye boyleyim ya galiba olacagin onune gecilmez felsefesiyle
yasiyorum
Herkese merhaba bayanlar,
Bende 40 yaşında anne olma yolunda çabalayan biriyim( 4. tüp bebek denememi Bahçeci kliniğinde Mustafa Bahçeci ile yaptık dün transferim yapıldı ve şimdi test günümü bekliyorum. Sizleri okuyorum ve öylesine neşeli, umut dolusunuzki bana örnek oldunuz çok sağolun. şimdi sizlerden dualarınızı istiyorum. Umarım sizlere pozitif haberimi verebilirim....
topigimize sende h.geldin altun73. umutlu olmak bizim topigin misyonu canim. umutsuzluk yasak bizde.
transferin hayirli ugurlu bebekli olsun insallah. test gunun ne zamandi?
Ne güzel misyon :)) insanoğlu işte yıkılmak kolay, toplanmak zor gelir her zaman yanlış olsa da.... 2 ağustos test günüm 12 gün sonraya
sen niye öylesin , çünküm panikleyecek bir şey yok ki ortadaaaa
he diyelim ki o felsefe ile yaşıyorsun , evet kuzumm , o da doğru bir felsefe...
diyelim ki bebişimiz bu ay gelmeye karar vermedi , hsg yaptırmana hiç gerek olmadığını öğrendik ama böylece...
bir de bu yönden bak bakim...
hoşgeldinn
dilerim 12 gün sonra sen de topiğimizin hamileleri arasına katılırsın.
umutsuzluğu sevmiyoruz biz özellikle de ben...
bütün arkadaşlarım da aynı düşüncede olunca , topiğimiz enerji fışkırtmığı gibi bir şey oluyor.
şu an hepimiz , bir diğerimizin vereceği haberi bekliyoruz. o güzel ve o mutlu haberi..
misyonumuzu seviyim ben beeeee... tekrar hoşgeldin.
hoşluklar , güzellikler , mutluluk haberlerini paylaşmanı dilerim.
mutluyum umutluyum huzurluyum bide saglik Allahtan daha baska ne dileyebilirim ki. zaten duamin biri kabul oldu biraz once aldigim bi habere gore. simdi kanatlanip ucucam. Rabbim sana sukurler olsun.
daha mutlu olacağız , daha huzurlu olacağız kuzum...
Allahın izniyle elbette...
bizler güçlü kadınlarız...
Önce Allahımıza inanıyoruz sonra kendimize...
uçarsan bizim buraya doğru gel tamam mı , ben seni kucaklar tutarım kuzum...
Allahin izniyle bebegimide alip gelicem yanina ben kuzum. elini opucek teyzesinin sonra parka gidicez ahtimiz var
ben simdi cikiyorum kendine cok ama cok dikkat et olur mu
seni ben var ya sapur supur yanaklarindan opuyorum
biliyormusun kuzum icimde en ufak bi korkuda yok bende mi bi mallik var anlamadim
diger topiklerde okuyorum cok fena panik oluyorlar ben niye boyleyim ya galiba olacagin onune gecilmez felsefesiyle
yasiyorum
Herkese merhaba bayanlar,
Bende 40 yaşında anne olma yolunda çabalayan biriyim( 4. tüp bebek denememi Bahçeci kliniğinde Mustafa Bahçeci ile yaptık dün transferim yapıldı ve şimdi test günümü bekliyorum. Sizleri okuyorum ve öylesine neşeli, umut dolusunuzki bana örnek oldunuz çok sağolun. şimdi sizlerden dualarınızı istiyorum. Umarım sizlere pozitif haberimi verebilirim....
Günler geçmek bilmiyor.Test tarihim 29 temmuz.Kasıklarımda ağrılarım var.Arkadaşımın dediği gibi inşallah tek taşım tutunmuştur:)))))
Çok emek çok çaba maddi manevi yıprandım.Allah hepimizin yüzüne güler inş.Kan sulandırıcı ve progynex iğne oluyorum hergün.
Progesteron fitil.Polibol -deltacortril ve estrofem hap.İğnelerden her yerim ağrıyor valla:)))))
3 gün transferi 1 günde PGT için bekledik.4 hücreli imiş.Birde resmi var raporda:)))))
3 embriyodan 1 tanesi sağlıklı çıkınca çok üzülmüştüm ama doktor amniosentezden kurtuldun işte inşallah tutunur dedi.Tek olması nedeniyle şansım düştü diye çok üzülmüştüm önce ama.En azından sağlıklı dedim avundum.Allah takdir ederse olur dedim kendi kendime.
Böyle işte 9 yumurta beni çok sevindirmişti önce ama 3 e düştü sonrada 1.
Sanırım yaştan dolayı.Ama aynı merkezde 6 tane PGT ye gönderen 2 tane sağlıklı dönen 37 yaşında aynı anda transferimizin yağıldığı bir bayanda vardı.
Epey masraflı ama PGT yaptırmak şartmış kızlar.
Hepinizi öpüyorum.Dualarınızı benden eksik etmeyin....Sevgilerimle..
Insallah hayirli ugurlu olsun! allahim yardimcin olup hamille kalip bebisini eline almayi nasip etsin Rabbim!
Progestan 50 ml 2 adet kalçadan, hibor 5000ml göbekten iki iğne ve estrofem coraspirin vitamin alıyorum.
Kalçalarım çok kötü durumda. Yamru yumru ağrılı şişlikler dolu. Oturamıyorum yatamıyorum. Göbeğimde de morluklar oluştu ama
Yumrular yok enazından.
Tüm fiziksel aktivitelerim daha şimdiden seromoniyle oluyor.
Herkes bu iğneleri oldu mu merak ediyorum.
26 Temmuz'da kalp atışını göreceğiz inşallah. Doktora sorup hapını falan isteyeceğim.
Birde son 2 haftada 3 kilo birden almışım:/
Karnım 4-5 aylık gibi şiş !
Bu ilaçlarla ilgili olabilir mi?
Bir terslik yoktur inşallah!
Benzer durumu yaşayanlar yada bilgisi olanlar var mı kızlar?
Kocam yokken size mızmızlanıcam napiiim !
Progestan 50 ml 2 adet kalçadan, hibor 5000ml göbekten iki iğne ve estrofem coraspirin vitamin alıyorum.
Kalçalarım çok kötü durumda. Yamru yumru ağrılı şişlikler dolu. Oturamıyorum yatamıyorum. Göbeğimde de morluklar oluştu ama
Yumrular yok enazından.
26 Temmuz'da kalp atışını göreceğiz inşallah. Doktora sorup hapını falan isteyeceğim.
Yumrular yok enazından.
sevgili topikdaşlarımmm
Selcanım
duovam
elfjemm
lejenamm
puffyim
alisim
hope um
ummucumm
deti
tutku
kuka
Alarahan
Mirandam
ismini unuttuklarım ne olur beni bağışlasınlar.
Rabbim mucizesini bir kez daha gösterdi.
Şükürler olsun.
bugüne kadar dualarına beni de dahil eden tüm kader ortaklarımdan Allah Razı olsun...
Rabbimin mucizesi , teker teker hepinize gelsin.
dün akşam yaptırdığım beta hcg testine göre bugün itibarı ile 4 haftalık hamileyim...
daha doğrusuuuuu
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sevgili topikdaşlarımmm
Selcanım
duovam
elfjemm
lejenamm
puffyim
alisim
hope um
ummucumm
deti
tutku
kuka
Alarahan
Mirandam
ismini unuttuklarım ne olur beni bağışlasınlar.
Rabbim mucizesini bir kez daha gösterdi.
Şükürler olsun.
bugüne kadar dualarına beni de dahil eden tüm kader ortaklarımdan Allah Razı olsun...
Rabbimin mucizesi , teker teker hepinize gelsin.
dün akşam yaptırdığım beta hcg testine göre bugün itibarı ile 4 haftalık hamileyim...
daha doğrusuuuuu
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen beni aglatmaya yeminlimisin nesin canim benim tebrikler kuzum
Allahin senide bebeginide korusun tamamina erdirsin insallah. sana sarilip aglamak istiyorum cok fena duygulandim ben ya.
ama artik aglamak yok hersey geride kaldi. Once Allahin izniyle sonra o sogan suyuyla hamile kaldin canim arkadasim.
dur ben bi halay cekeyim
hope cabuk dansozleri oynat cabuuukkkk...
Allahim bu nasil guzel bi haber yarabbim cok mutluyum coookkk...
ummu sira sende kuzum darisi butun topik arkadaslarimin basina insallah.
p.s. su anda sana tupbebek yapan ve seni uzen doktorlarin butun sulalesini ve kendilerini saygiyla aniyorum
umarim kulaklari cinliyordum hepsininde ve onlara burdan koca biryolluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?