Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

biliyormusun kuzum icimde en ufak bi korkuda yok bende mi bi mallik var anlamadim
diger topiklerde okuyorum cok fena panik oluyorlar ben niye boyleyim ya galiba olacagin onune gecilmez felsefesiyle
yasiyorum

sen niye öylesin , çünküm panikleyecek bir şey yok ki ortadaaaa
he diyelim ki o felsefe ile yaşıyorsun , evet kuzumm , o da doğru bir felsefe...
diyelim ki bebişimiz bu ay gelmeye karar vermedi , hsg yaptırmana hiç gerek olmadığını öğrendik ama böylece...
bir de bu yönden bak bakim...

hoşgeldinn
dilerim 12 gün sonra sen de topiğimizin hamileleri arasına katılırsın.

umutsuzluğu sevmiyoruz biz özellikle de ben...
bütün arkadaşlarım da aynı düşüncede olunca , topiğimiz enerji fışkırtmığı gibi bir şey oluyor.

şu an hepimiz , bir diğerimizin vereceği haberi bekliyoruz. o güzel ve o mutlu haberi..

topigimize sende h.geldin altun73. umutlu olmak bizim topigin misyonu canim. umutsuzluk yasak bizde.

transferin hayirli ugurlu bebekli olsun insallah. test gunun ne zamandi?

Ne güzel misyon :)) insanoğlu işte yıkılmak kolay, toplanmak zor gelir her zaman yanlış olsa da.... 2 ağustos test günüm 12 gün sonraya

misyonumuzu seviyim ben beeeee... tekrar hoşgeldin.
hoşluklar , güzellikler , mutluluk haberlerini paylaşmanı dilerim.

mutluyum umutluyum huzurluyum bide saglik Allahtan daha baska ne dileyebilirim ki. zaten duamin biri kabul oldu biraz once aldigim bi habere gore. simdi kanatlanip ucucam. Rabbim sana sukurler olsun.

mutluyum umutluyum huzurluyum bide saglik Allahtan daha baska ne dileyebilirim ki. zaten duamin biri kabul oldu biraz once aldigim bi habere gore. simdi kanatlanip ucucam. Rabbim sana sukurler olsun.

daha mutlu olacağız , daha huzurlu olacağız kuzum...
Allahın izniyle elbette...
bizler güçlü kadınlarız...
Önce Allahımıza inanıyoruz sonra kendimize...

uçarsan bizim buraya doğru gel tamam mı , ben seni kucaklar tutarım kuzum...

Allahin izniyle bebegimide alip gelicem yanina ben kuzum. elini opucek teyzesinin sonra parka gidicez ahtimiz var

ben simdi cikiyorum kendine cok ama cok dikkat et olur mu

seni ben var ya sapur supur yanaklarindan opuyorum

Allahin izniyle bebegimide alip gelicem yanina ben kuzum. elini opucek teyzesinin sonra parka gidicez ahtimiz var

ben simdi cikiyorum kendine cok ama cok dikkat et olur mu

seni ben var ya sapur supur yanaklarindan opuyorum

kuzum selcanımmm ben de seni öpüyorummm
kendine dikkat et , görüşürüz yarınn tamam mı

breezeycim tsk ederim! elimden geleni yapacagim.Hakkilisin? Inat etmeliyim,direnecegim/destegin icin tsk ederim canim. Mucadeleye de devam edecgim... Allah razi olsun!

duovacim ecet camin hukkuki yollara bas vurdum. iki esliligi one surecegim....Dedigin gibi seven insan bunu yapmaz. Insan diyebilecekmiyim bilemiyorum. tsk ederim canim! Allah sana da yardimcin olsun!

Selcan Kerem aynen canim az olsun insanlik duygusu olan biri bunu yapmaz...Insan bile diyemiyorum....tsk ederim canim

ummuselamacim yuva yikanin yuvasi olmas bu bir gercek mi? Oyle mi? Oye olmasini goz yaslarim icinde isterim. Dualarin icin amin canim. Allah razi olsun!

tutkucum Allahim yardimcin olsun!

Sevgili cocuk icin ayni yolda yuruyen ayni kaderi paylasan arkadaslar butun zorluklara ragmen yikilip kalkip yola devam edebilen arkadaslar anne adayi olmaya o kadar layiksiniz ki? Allahim hamilleligi anne olabilmeyi bebeklerinizi ellerinize almayi nasip etsin!

Ben basimdan gecen olayi yasarken oldum diye dusunmustum.Aslinda hamilleligin olmamasi bu insanla cocugumuzun olmamasi hayirliymis...Seviniyorum da. Cezasini Allahim versin! Onlar suan mutluluktan ucuyorlar. ben agliyorum o kadar amelyattan sonra saagligimi yerine getirebilmek icin para kazanip tedavi olabilmek icin cabaliyorum o olsa aylilmadan buyuk bir dugun Balayisina bile yurd disina gitmisler.... Allahim adeleti nerde diyordum. simdi benim de mutlu olabilecegim gunler onumuzde diyorum....

SIZLERDEN aLLAH RAZI OLSAUN DESTEKLERINIZ ICIN! TSK EDERIM

biliyormusun kuzum icimde en ufak bi korkuda yok bende mi bi mallik var anlamadim
diger topiklerde okuyorum cok fena panik oluyorlar ben niye boyleyim ya galiba olacagin onune gecilmez felsefesiyle
yasiyorum

canim neden sakinsin cünkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hersey güzel olacak bunu biliyorsun. bebisinin poposunu öpecez hepimiz :)

hayirli ugurlu olsun altun. son olur bebisine kavusursuz insallah. biz burada bir aile gibiyiz. umutsuzluk kapimizdan giremez ve felsefemiz birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin. transferin hayirlara vesile olsun insallah en kisa sürede hamilelik haberlerini de paylasirsin bizimle. aramiza hosgeldin

Insallah hayirli ugurlu olsun! allahim yardimcin olup hamille kalip bebisini eline almayi nasip etsin Rabbim!

Progestan 50 ml 2 adet kalçadan, hibor 5000ml göbekten iki iğne ve estrofem coraspirin vitamin alıyorum.

Kalçalarım çok kötü durumda. Yamru yumru ağrılı şişlikler dolu. Oturamıyorum yatamıyorum. Göbeğimde de morluklar oluştu ama

Yumrular yok enazından.

Tüm fiziksel aktivitelerim daha şimdiden seromoniyle oluyor.

Herkes bu iğneleri oldu mu merak ediyorum.

26 Temmuz'da kalp atışını göreceğiz inşallah. Doktora sorup hapını falan isteyeceğim.

Birde son 2 haftada 3 kilo birden almışım:/

Karnım 4-5 aylık gibi şiş !

Bu ilaçlarla ilgili olabilir mi?

Bir terslik yoktur inşallah!

Benzer durumu yaşayanlar yada bilgisi olanlar var mı kızlar?

Kocam yokken size mızmızlanıcam napiiim !

konuyla ilgili tek bildiğim , o şişliğin sebebi kullandığın ilaçlar.
benim tedavim sırasında da yaşadım aynı şişliği. tabi tedavinin sonu gelmedi o ayrı. nasip kısmet diyelim...

yaşadığın tüm sıkıntılar bunlar olsun , tedavin başarıya ulaşsın sevgili arkadaşım.

Deti merhaba,

kullandığın iğnelerden biri pıhtılaşma ile ilgilidir mutlaka...biri de progesteron iğnesi zaten..

ben pıhtılaşma ile ilgili olarak karından günde bir tane clexan 400 iğne oldum...progesteronu da vaginal jel olarak günde iki kere kullandım...

clexan karnımda ciddi morluklar yaptı..ceviz gibi şişlikler oluştu...

bunlar kan sulandırıcı olduğu için cilt altında kanamaya yol açıyor hemen...

ben anında buz torbası koyuyordum..baya faydası oldu...kalçadan hiç iğne olmadım..

ama inan bana vaginal jel olarak da baya rahatsız edici idi...3 ay boyunca günde iki kere....off of...

bence doktoruna gidince sorabilirsin....buz uygulaması yapayım mı diye...faydası olabilir sana da...

benim de karnımda aşırı şişlik vardı bir ara....mümkün olduğunca sakin yürüyüşler ve bol sebze, bol su..iyi gelebilir zannımca...

şimdilik diyebileceklerim bu kadar canım...

iyi geceler

ah kuzum kiyamam ben senin o moraran kalcalarina sisen göbisine. kocan kadar olamasak da sevkatte 1 Numarayiz. hepsi ilaclarin yüzünden deticim dayan az kaldi. mükafatin herseye deger. iyi gelecekse sabah öglen aksam sen mizmizlan bize, biz her daim sevkate devam ederiz. göbisi de büyürmüs hamis kuzunun. oy oy oy

Deticim insallah hersey yolunda gider hamile kalirsin! Bu sislikler normal ilk tup bebekte ben 8-9 aya kadar hamile gibi ikincisindeyse t 1-seneye kadar 4-5 aylik hamileller gibi gezmistim. Bunlar gecer Allahtan dilerim ki yeter ki sonuc guzel olsun! yuzunuz gulecek sevinecek sukur edecek SONUC olsun!

Canım hiç canını sıkma.Bende günde 2 tane iğne oluyorum.Hemşire her yer mor yapacak yer bulamıyorum diyor:)))))
Karnımda acaip şiş.allahın izni ile Bebişlerimiz olsunda hepsine razıyız geçecek.Moralini yüksek tut.Öpüyorum seni...

sevgili topikdaşlarımmm

Selcanım
duovam
elfjemm
lejenamm
puffyim
alisim
hope um
ummucumm
deti
tutku
kuka
Alarahan
Mirandam

ismini unuttuklarım ne olur beni bağışlasınlar.

Rabbim mucizesini bir kez daha gösterdi.
Şükürler olsun.
bugüne kadar dualarına beni de dahil eden tüm kader ortaklarımdan Allah Razı olsun...
Rabbimin mucizesi , teker teker hepinize gelsin.

dün akşam yaptırdığım beta hcg testine göre bugün itibarı ile 4 haftalık hamileyim...
daha doğrusuuuuu

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sen beni aglatmaya yeminlimisin nesin canim benim tebrikler kuzum

Allahin senide bebeginide korusun tamamina erdirsin insallah. sana sarilip aglamak istiyorum cok fena duygulandim ben ya.

ama artik aglamak yok hersey geride kaldi. Once Allahin izniyle sonra o sogan suyuyla hamile kaldin canim arkadasim.

dur ben bi halay cekeyim

hope cabuk dansozleri oynat cabuuukkkk...

Allahim bu nasil guzel bi haber yarabbim cok mutluyum coookkk...

ummu sira sende kuzum darisi butun topik arkadaslarimin basina insallah.

p.s. su anda sana tupbebek yapan ve seni uzen doktorlarin butun sulalesini ve kendilerini saygiyla aniyorum
umarim kulaklari cinliyordum hepsininde ve onlara burdan koca biryolluyorum...

canım ya..çoook çook tebrik ediyorum...

inşallah sınavları bir bir geçip annesine kavuşacak minik sıpa...

kızlar sıraya girin... bakalım bi dahaki hamilemiz kim?..bu topiğe giren hamile kalıyor ona göre...

Hayirli ugurlu olsun canim,saglikla kucagina almani diliyorum ve hani cok cocuk yapacaktinya tekrarini bekliyorum.

topikteki kizlar siraya girin bu topik ugurlu topik hamile olmayan kalmayacak topikte.

kuzummm canımm selcanımm , bundan sonra dökeceğimiz tüm gözyaşları mutluluktan olacak , sevinçten olacak

sen hamileyim dediğinde de ben aynısını hissetmiştim inan bana , yanımda yakınımda olsan sana sımsıkı sarılmak istemiştim. bu yüzden seni çok iyi anlıyorum şu an.
Rabbimin bu mucizeleri karşısında , şükretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor.
Şükretmek ve bebeğimizi kucağımıza almayı , sağlıkla sıhhatle büyütmeyi dilemek...

hala elimdeki hcg değerinin kendime ait olduğuna inanamasam da oldu sanırım ...

bizi üzen tüm doktorlar , hiçbirimizi tanımıyorlar. o yüzden onları Allaha havale diyorum...

seni çok seviyorumm kocaman sarılıyorum sana ve bebişine, yarın senden bu mutluluğumuzu katlayacak güzel haberler bekliyorum.

güzel yürekli kuzum selcanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…