• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

brezeey,tabloda senin güncel bilgilerini görünce, daha bir hosuma gitti. umarim tablodaki kizlarda sirayla bebegine kavusur.

Son düzenleme:
sevgili topikdaşlarımmm:3:

alisim
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52:

hafiften kısalttım, kusura bakmayın şekerler, sayfalar dolmasın diye.

şimdi ben nasıl sevindiğimi nasıl anlatacağımı bilemedim ki.
ne yazarsam çok sevindiğimi anlarsın diye düşün düşün düşün, yok bulamıyorum.......

Brezeey im canım tatlım şekerim tebrikleeeeeerrrrrrrrrr
içim pır pır , bir heyecan yaptım inan kelimelerle anlatmak mümkün değil.....
Allah sağlıklı bir şekilde kucağında göstersin inşallahh

brezzecycim , şu ayın hamile topiğini ben yapmıştım , ve sana senden bekliyorum dediğimde, sen de sıra ümmü de demiştin, yanlış hatırlamıyorsam...
sonra da ben sana sen de hamile olsan, fazla hamile göz çıkartmaz demişmiydim dememişmiydim.. yaaaaaaa

şimdi sıra kimde , dur biraz düşüneyimmmm,,,, sonra yazayım olur mu tatlım:54::54:

canım ummcum ilk hissettiğim belirti , regl dönemi yaklaşmasına rağmen akıntımın hala devam etmesi ve çok artması idi.
meğerse içeride hazırlık varmış :))))

bir de hani göğüslerimiz acır ya reglden önce , benimkiler resmen yanıyordu.

bunun dışında da deli gibi su içmeye başladım, hala da içiyorum.

ağızda metal tadı olur diyorlar ya o da doğru.

batmalar da oldu, hatta bugün regl günüm diye sanırım , batmalar daha fazla.ama akıntım da arttı bugün.
benim gibi temizlik hastası olacak sanırım , habire içeriyi temizliyor :))))

ama henüz lekelenme hani yerleşme kanaması dedikleri şeyi yaşamadım.belki de yaşamayacağım kimbilir.
benim kızlarımın ikisi de yaşamadı çünkü.

bir de üşüme...
bu sıcaklarda nasıl üşüdüğümü anlatamam.
hatta dün akşam ayaklarıma çorap giydim , sırtıma da ceket aldım oturdum terasta.

ama en belirgini ne oldu biliyor musun , kendimi bir garip hissettim bu ay hep.
bir farklılık olduğunu hissettim ama ne olduğuna anlama veremedim.

Rabbim dilerim kucağıma almayı da nasip eder.

Sizlere de aynı duyguları yaşamanızı nasip eder. hatta daha güzellerini :)))

tatlım, bugünden itibaren hamilelerimizin dediklerine kulak veriyorsun , ve iki kişilik yaşamaya hemen başlıyorsun, bebişimiz önce Allaha sonra sana emanet......:13::6::49::49::49::49::49::49:

sabah bir bakip cikmistim su saate kadar araliksiz toplantilarim vardi. ne mutlu ne kutlu bir günmüs. breezyyyyyyyyyyy seni seviyom ben taze anne. ne güzel bir haber. Yüce Rabbim tüm kötülüklerden korusun topigimizin annelerini ve bebislerini. teyzeleri onlara kurban. kuzum sen göbekleri atmaya baslayip bebisi sersem etmeden önce ben su kizlara bir göbis attirayim. hayirli ugurlu olsun basta size sonra bize. coooooooooooook sevindim. darisi listede adi olup bekleyenlerde. Yüce Rabbim insallah bu güzel duyguyu bize de tattiracaktir hayirlisiyla. :54:

Eki Görüntüle 763616 Eki Görüntüle 763617 Eki Görüntüle 763618 Eki Görüntüle 763619

bende attim kizlarla beraber göbecikleri. senin icin atacaklari gün de cok uzak degil ümmücüm. bak hele sirasiyla kizlar hamileler kervanina katiliyor. istermisin bir sonraki ay da bize vursun piyango. aman hayali bile güzel. Yüce Rabbim kollarini sana uzatmis ellerini senin yüceligine acmis su aciz kullarini da sevindir.

AMINNNNNNNNNNNNNN

öncelikle sizler için aminn kuzumm..:38:
teşekkür ederim güzel dileklerin için.
darısı başınıza , siz de şenlenin , sağlıkla hamile kalın , göbüşleriniz bebişlerle dolsun inşallah :16::30::49:

amin canım işşallah..:49::49::emir_bebek::emir_bebek::16::16:

brezeey,tabloda senin güncel bilgilerini görünce, daha bir hosuma gitti. umarim tablodaki kizlarda sirayla bebegine kavusur.

hafiften kısalttım, kusura bakmayın şekerler, sayfalar dolmasın diye.

şimdi ben nasıl sevindiğimi nasıl anlatacağımı bilemedim ki.
ne yazarsam çok sevindiğimi anlarsın diye düşün düşün düşün, yok bulamıyorum.......

Brezeey im canım tatlım şekerim tebrikleeeeeerrrrrrrrrr
içim pır pır , bir heyecan yaptım inan kelimelerle anlatmak mümkün değil.....
Allah sağlıklı bir şekilde kucağında göstersin inşallahh

brezzecycim , şu ayın hamile topiğini ben yapmıştım , ve sana senden bekliyorum dediğimde, sen de sıra ümmü de demiştin, yanlış hatırlamıyorsam...
sonra da ben sana sen de hamile olsan, fazla hamile göz çıkartmaz demişmiydim dememişmiydim.. yaaaaaaa

şimdi sıra kimde , dur biraz düşüneyimmmm,,,, sonra yazayım olur mu tatlım:54::54:

tatlım, bugünden itibaren hamilelerimizin dediklerine kulak veriyorsun , ve iki kişilik yaşamaya hemen başlıyorsun, bebişimiz önce Allaha sonra sana emanet......:13::6::49::49::49::49::49::49:

tamam gelecek pontansiyel hamile adayımızı bekliyoruz senden kumrum:38:
hepinizin dedikleri altın değerinde benim için.
söz siz ne derseniz onu yapıcamm:31::17:

hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum,, iyi ki sizinle buluşmuş ve paylaşmışım , her şeyimi:16::46:

Sevgili hamilslerimiz gelecek anne adaylari Yazdiklarinizi okurken agliyorum!!! Allahim saaglam bir sekilde ellerinize bebislerinizi almayi nasip etsin! Insallah Allahin yardimiyla hamile kalacagiz insallah! Bu yazdiklarinizi okurken hayata tekrar tekrar donuyorum....seninc guven olusuyor....

Ben kac gundur agliyordum elimde degildi icim dolu kalbim yarali ama bu yazdiklarinizi okurken Ya rabbim sukur bu gunleri biz de yasayalim diye dua ediyorum umitlendiriyor....Bol bol dua edelim kizlar ramazan ayi insallah birimizin olmasa ikincimizin duasi hepimiz icin kabul olur insallah!
Allah yardimciniz olsun!

"sen hala cocuk olacagini düsünüyor musun? olsaydi 3 senedir olurdu. bak olanin nasil oluyor" cümlelerini acaba benden baska duyan var mi kocalarindan. yoksa tek gercekci düsünen benimki mi...

"sen hala cocuk olacagini düsünüyor musun? olsaydi 3 senedir olurdu. bak olanin nasil oluyor" cümlelerini acaba benden baska duyan var mi kocalarindan. yoksa tek gercekci düsünen benimki mi...

senden başka duyanlarda var canım ben...

bide sana suçlu gözlerle bakılmıyor mu kafayı yememek elde değilki. bizim tercihimiz sanki bu durum. bizde her çift gibi evlendikten sonra çocuğumuz hemen doğal yolla olsun isterdik ama napalım olmayınca olmuyor. buda bizim sınavımız diyorum, bu nasıl sınav diyen eşim var benimde. Allahın gücüne gitmezmi...

Topikteki taze hamişleri ve tüm hamileleri tebrik ediyorum sizlerin mutluluğu inanın bizim mutluluğumuz.. çünkü ara ara yok olan umudum yeniden şahlanıyor :)

Teşekkürler ve sağlıklı hamilelikler kızlar :64: :64: :64: :64:

Son düzenleme:
Topikteki taze hamişleri ve tüm hamileleri tebrik ediyorum sizlerin mutluluğu inanın bizim mutluluğumuz.. çünkü ara ara yok olan umudum yeniden şahlanıyor :)

Teşekkürler ve sağlıklı hamilelikler kızlar :64: :64: :64: :64:

teşekkür ederim yyonja , bu haberle seni tekrar burda görmek daha da güzel oldu.:38:
darısı başına kuzum.

ne olur , umudunuzu yitirmeyin olur mu ?
doktorların bana dediklerini düşünüyorum , son 1,5 yıldır.
o gözlerindeki ifadeyi hatırlıyorum.

sonra yakın çevremin bana bakışları.
eşimin ilk evliliğinden çocukları olduğu için , bana acıyarak bakmalarını...
üzülme üzülme demelerini...

çok kolay şeyler yaşamadık hiçbirimiz ... ama umudumuzu da kaybetmedik ve kaybetmeyeceğiz.
ve sonunda kazanan , gülen biz olacağız.

Merhaba,

Senin bugün US vardı değilmi ? Sonuçlarını bekliyorum.Allah yardımcın olsun.

yaklaşık yarım saat sonra selcanımdan gelir haber.:31:
bende merakla bekliyorum..:18:
kuzum inşallah şenlendirecek bizi:16:

breezey,kan testi icin doktora ne zamn gidecektin.

selcan,senin gelip buraya yazmani bekliyoruz canim.

hope,canim cok yanlis bir sey söylemis esin, ne demek olsaydi simdiye olurdu falan anne olmayi ne kadar istedigini bilmiyormu? seni üzüyor, sen sakin takilma tüp denemesinden önce, bazi kürleri falan dene bakarsin kendiliginden olur hamileleik:49:diliyorumki cok bekletmeden gelsin bebegin.

senden başka duyanlarda var canım ben...

bide sana suçlu gözlerle bakılmıyor mu kafayı yememek elde değilki. bizim tercihimiz sanki bu durum. bizde her çift gibi evlendikten sonra çocuğumuz hemen doğal yolla olsun isterdik ama napalım olmayınca olmuyor. buda bizim sınavımız diyorum, bu nasıl sınav diyen eşim var benimde. Allahın gücüne gitmezmi...

Onlar iyi bir sopayı haketmiş bence, :41:

şaka bir yana üzmesinler sizi ya...sizin morale çok ihtiyacınız var..

benim eşim ilk denemede ikiz düşükten sonra o kadar çok üzüldü ki...

çok zormuş heveslenip kaybetmek ,bi daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, vazgeçelim dedi.. ilk önce...

sonra bir kadın için çocuğun ne ifade ettiği vs...türünden konuşmalar yaptık ara ara...

benim ne kadar istediğimi ve üzüldüğümü gördükçe, düşüncesi değişti..

sonra 6.denemeye kadar yapıp olmazsa o zaman vazgeçmeye karar verdik birlikte...

ve daha sonra hiç bir ümitsiz konuşmasına şahit olmadım...

ağlama krizlerimde, ümitlerim azaldığı anlarda vs...o kadar çok destek oldu ki...

o böyle olmasa, gene de denerdim...ama herşey daha zor olurdu benim için...

eğer sizi çok anlamadığını düşünüyorsanız...

aklı başında, güvendiğiniz , onların da dinleyeceği birinin konuşmasını isteyin bence....

belki faydası olur...olmazsa da hiç takmadan yolunuza devam edin kızlar...

erkekler için konuşması kolay....bizim kadar derinden yaralanmıyo çoğu...

haddimi aşmadım inşallah....sadece ne hissettiğinizi anlıyorum, ondan heralde...kayıtsız kalamadım...

hepinizi çok öpüyorum...:16:

O ne demek Allah aşkına ya,15 sene sonra oluyor,3 sene ne ki? Allahım daha fazla bekletmesin en kısa zamanda müjdeli haberini duyalım canım

Bende bekliyorum canim selcani, kahvalti hazirlayacagim sonrada bende seni öpüyorum taze annemiz.:38:

arkadaslar size iyi haberler veremiycem. bebegin kalp atisi yok zaten cok minicik bisey doktor bile zor gordu embriyoyu. buyuk bi ihtimalle gelismemis. zaten kanama veya lekelenme iyi isaret degil dedi. yine de her ihtimale karsi bir hafta bekliyelim tekrar ultrason yapilcak sonra karar verilecek. belki gec dollenme olmus olabilir ama umutlanma sen dedi.

cok uzgunum arkadaslar ne hissedecegimi ne dusunecegimi sasirdim.

herkese merhaba,

önceki haftasonu bir arkadaşımla buluştuk

43 yaşına kadar 6 tüp deneyip, % 1 bile ümit yok denerek evine yollanmış bir arkadaşım...

( hem kadında hem erkekte problemler vardı) ...

çaresizce eve dönmüş ve tam vazgeçmişken tam 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı...

çocuk şu an 5 yaşına girdi...

ama asıl ne öğrendim biliyo musunuz?...nasıl olsa artık çocuğumuz olmuyor diyerek

korunmayan kadın meğersem ilk çocukta sonra daha 1 sene geçmeden yeniden hamile kalmış...

ama maddi , manevi şartlar uygun değil diyerekten....aldırmışlar..bundan daha yeni haberim oldu benim de...

birinci elden böyle bir deneyim aktarayım , moral olur herkese dedim...

iyi günleeer...:16:

arkadaslar size iyi haberler veremiycem. bebegin kalp atisi yok zaten cok minicik bisey doktor bile zor gordu embriyoyu. buyuk bi ihtimalle gelismemis. zaten kanama veya lekelenme iyi isaret degil dedi. yine de her ihtimale karsi bir hafta bekliyelim tekrar ultrason yapilcak sonra karar verilecek. belki gec dollenme olmus olabilir ama umutlanma sen dedi.

kuzum üzüldümm...
ama bir kere benim gözümde o holland lı doktorlar güvenilmezler.kesin yanlış karar verdiler.
elfjemin neler yaşadığını en iyi bilenlerden biri sensin, bebeğin parçası kalmış görememişler, kuzum geldi burada ameliyat oldu tekrar.
onlar görememiştir.

diyelim ki dedikleri doğru , ben hala inanmamayı seçiyorum...
hayırlısı demiştik kuzum...
ne konuşmuştuk , en azından hamile kalabildiğini öğrenmiş olduk.
tüplerin de sorun olmadığını...

şimdi üzüntün içinde bu söylediklerim sana fayda etmeyecek biliyorum ama kuzum bir sefer başardın , bir sonrası için artık daha fazla umutlu olabilirsin.
zaten sağlığına çok dikkat ediyorsun...sonra ki seferin daha az bekleyerek gerçekleşeceğine eminim.

üzülme... az üzül yada... bununda altından kalkacak ve yeniden sevinçli haberlerini paylaşacağız kuzum.
kocamannn öpüyorum seni:38:

canım seni bekliyoduk dört gözle..işaallah bir hafta sonra mucize gerçek olur hayırlısıyla...sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun..gebe kalman çok büyük bi umut..demekki normal yoldan rahat hamiş kalıyosun..dualarımız seninle..

canim üzme sakin kendini bebegin seni birakmasin diliyorum. insallah bir hafta sonra güzel haberlerin gelsin.

Back