- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.481
canım 7 .haftadan sonra kalp atmaya başlıyor senin 7 hafta oldumu canıım..aşırı kanama olmadığı sürece hiiçç korkma..bel ağrımasıda normal..bi arkadaşımında hep ağrıyodu beli..hamileliği devam ediyor..
selcanımm hayırlısı deyip bekleyeceğiz ... kesin olana kadar dert edip üzülmek kederlenmek yok...
kuzum sen tecrubelisin bu konuda sen dusukte ne yasamistin? lekenlenmen basladiktan ne kadar sonra oldu ve sancin varmiydi?
Kizlar sayfaniz bayagi ilerlemis bu yuzden topigin baslarindaki arkadaslarin cogu belkide girmiyorlardir artik
Kendimi tanitayim
Ben 35 yasindayim
29 yasinda basladim asilama tup bebek derken evliligim 13 yili buldu 6 sene de 7 tup bebek denedim
Ilk tupte dondurulmuslarim vardi 11tane yimiden 9 u bolunmustu donrulmuslar derken negetiv
Ikici tupte 8 tane yumi 4 u bolundu ikisi durdu dondurulmus sifir
Ucuncu de 6 tane yumi 3 bolundu 1 tane icin dondurulma yapilamdi cahillik kurallara gore 3 tane transfer yasak degilmis mekezde bilgi vemedi ama bu sefer tuttu
5haftalik dusuk
Ve kanunen bi hak daha verdiler
4.cu baska bi merkez 6 yumi 3 tane bolundu
Ikisi 5.gun transferi 3.cusu 36 larda yavas ilerliyomus negativ
5.turkiyede ankara recai hocada yapildi
Yine 6 yumi 3 u bolundu
Uc tanesi pgt yapildi bir tane saglam
Diger bitanesi monozomi
Diger ikinci koplexanoploidi
Sonuc negativ
Turkiyeden geldim 1 ay sonra kendim kaldim hamile ama degeler cok guzle yukseldi bebek ve kese hic gozukmedi sonuc kurtaj
Bu seferkide haziranin 20 sinde basladim yine negativ bu sefer 3 yumurta ikisi bolundu 3.gun tranferi husran
Cikolata kisti ameliyatlarimda cabasi iki kere ameliyat son hamilelifimde 1 30 cm di terarlamisti ve bebek gozukmedigi icin tuplerde olabilir diye laparakopi yapilmisti ve hazir kameryal girmisken cikolata kisti yine kazildi
Bu son denememde iki tedavim iptal ameliyattan dolayi solda h8c yumi yo sagada kisrler iptal ikinciisid ayni iptal
Allaha sukur haziranda 3 tane sagda.solda hic sifir
Yani anliyacaginiz fsh inip cikmakta yumurta rezervim dusuk erken menepoz zilleri calmakta
Birde aslan pencesi adacayi hayit otu
Bunlara aderliykenmi basliyosunuz ve kac gun kullaniyorsunuz ari sutu polen artik bunlari deniycem
Arti bende prolatinde yukseliyo hergun yarim kirip iciyorum ilaci kizlar benide alin araniza bende gurbertte tek basima savas veryorum
Kizlar sayfaniz bayagi ilerlemis bu yuzden topigin baslarindaki arkadaslarin cogu belkide girmiyorlardir artik
Kizlar maddi manevi toparlamdiktan sonra semra hanima gitmek istiyorum nasipse
Gecen sene burdan bi arkadasimi dinlemedim ve yine bu almanlarin elinde tedavi gordum
Buraya giden arkadaslar cok pahali oldugunu siylediler ve cok ilgi alaka olduguni soylediler
Bu merkeze gidip memnun kalan yada kalmayan arkadaslar varmi ve pgt yaptiran varmi maliyeti cokmu yuksek
Arkadaslar artik somurulmekten biktik acaba atladigimiz bi tahlil varmi acaba diye sonkez.vatanimda kendimizi toladiktantan sonra dunuyorum artik
Gec kalmak istemiyorum ayni protokolleri ayni tedavileri uygulamaktan biktim
Ve benim gibi yurta rezervi az pgt de sorunlu erken meneppz tehtidi haslaerda semra hanim neler uyguladi
Ne olur biraz bilgi verin allah rizasi icin
Yakini giden kendisi giden tanidik tanimadik
Bilgilerinizi bekliyorum
Ilk bastaki sayfalari konrol edince sisili mememorial yazdiginu gorunce hemen buraya kostum sevgiler
6+4 oldu canim yani 7.haftanin icindeyim. korku degilde bu bilinmezlik beni kahrediyor bide 25 temmuz hic gelmiycek gibi sanki
Selam ummuseleme nasilsin?
Hos geldln arkadasim,topige kim gelirse hôs geldi safa getirdi arkadasim.sende cok tedaviler SIKINtilar yasamissin.bitki caylarindan kullanan arkadaslar var ara ara acip takip edersen, sana mutlaka cevap yazacak arkadaslarim.bal,polen,arisütünü regl basladiginda baslaniyor diye ben biliyorum ac karnina iciyorsun.diger bitkileri ben denemedim. sanirim aslan pencesi Fsh dengelemek icin iciliyor sicak suda az bekletip iciliyor diye biliorum. tam bilen arkadaslar cevap yazacaktir.zamanin uygunsa burayi takip etmeye devam et dilerim bebegin seni daha fazla bekletmeden gelsin.
sevgili kabakız hoşgeldin ,
kusuruma bakma , yazını biraz kısalttım ama okudum yazdıklarını...
ben sadece 1 kere tüp denemiş biri olarak , çok deneyimli değilim , deneyimli olan arkadaşlarımız mutlaka sorduğun sorulara , bilgileri doğrultusunda cevaplar vereceklerdir.
ben bu topikte umudu besliyorum , yaşadıklarımız ne olursa olsun pozitif olmamızı diliyorum ...
dilerim Rabbimin mucizesi sana da uğrar, emeklerinin karşılığını bebişler olarak alırsın.
sevgilerimle
kabakız hoşgeldin topiğe canım..şişli mmoriale burdan pufy gitmişti..hamile şimdi kendisi..memorialimi düşünüyorsun..işallah ugur getirsin sana..rezerv azlığında semra hanım diye duydum ..ama bahçeci ekibinede iyi olumlu yorumlar alıyorum..gidip konuşmanda fayda var..murat berksoyda rezerv azlında kalite artırıcı tedavileri oluyormuş..istanbuldaysan ne güzel git görüş..bende gelmek istiyorum istanbula..hayırlı haberlerini bekliyoruz...
kizlar dun gece yine kanamam oldu ama bu biraz daha fazlaydiidrarimla birlikte bayagi bi geldi acik kirmizi.
onceleri tuvalet kagidina geliyordu birtek. beklemekten baska bi secenegim yok. dusecek olan bebegi de icimde tutmaya calismaya
da niyetim yok. Allahtan hayirlisini diliyorum. bekleyip gorucez ya devam ya tamam. kader diyelim.
hepinizi opuyorum...sevgiler
kabakiz aramiza hosgeldin. senin de son derece zorlu bir yolun olmus insallah bir sonraki denemende bebisini kucagina alirsin. gurbette yanliz oldugunu düsünme cünkü artik bizi buldun. buradaki arkadaslarimizin birkaci yurtdisindan. bende Almanya'dayim. hangi sehirdensin. ben son yani 4.cü hakkimi da Almanya'da yaptiracagim. birkac Türk arkadasim var benim onlardan ikisi Semra Hanimdan cok memnun. gerci rezerv azligi problemleri yoktu ama bir tanesi 8 deneme (Almanya) bir tanesi de 4 deneme (Almanya) sonrasinda Semra Hanim ile bebeklerine kavustu. umarim senin icin tedavin istedigin gibi gider. FSH kesinlikle strese bagli da yükselir. kafaya takma gönlünü ferah tut. benim FSH 5.38 olmasina ragmen ben 0.2 AMH ile savasiyorum meselaKizlar sayfaniz bayagi ilerlemis bu yuzden topigin baslarindaki arkadaslarin cogu belkide girmiyorlardir artik
Kendimi tanitayim
Ben 35 yasindayim
29 yasinda basladim asilama tup bebek derken evliligim 13 yili buldu 6 sene de 7 tup bebek denedim
Selcancigim bana sordun ama,2 defa hamilelik yasayan kadinlarda bile her ikiside farkli olabiliyormus.Benim gebeligimin ilk haftalarinda kahverengi bile leke olmadi.9. haftada bir damla geldi. ayni fün doktora gittik kan testinde ve doktorun muayenesinde bebek yerinde yukarida yani rahim agzi acilmamisti. bebek yasiyordu sorun yoktu ertesi gün (tuvalete gittigimde hep görüyodum)yine bir iki damla acik renkte böyle 4 gün sürdü daha sonraki günler rengi degisti. az daha koyu damladan az daha fazla gelmeye basladi. 7. gün 9+6 günde düsük basladi.belim 4. günden sonra argrimaya basladi regl oldugumuzda agridigi gibi ona benzer bir agri arada gidip gelen ama sakin sendede ayni sonuc olacak diye düsünme bunlari yazip yazmamakta kararsizdim haakkindan hayirlisi diyelim canim ne zorluklarla gebelik yasayanlar var unutma hicbirsey olmuyor bebeklerine insallah senin bebeginde annesini birakmacak arkadasim.
Kendimi tanitayim
Ben 35 yasindayim
Ilk tupte dondurulmuslarim vardi 11tane yimiden 9 u bolunmustu donrulmuslar derken negetiv
Ikici tupte 8 tane yumi 4 u bolundu ikisi durdu dondurulmus sifir
Ucuncu de 6 tane yumi 3 bolundu 1 tane icin dondurulma yapilamdi cahillik kurallara gore 3 tane transfer yasak degilmis mekezde bilgi vemedi ama bu sefer tuttu
5haftalik dusuk
Ve kanunen bi hak daha verdiler
4.cu baska bi merkez 6 yumi 3 tane bolundu
Ikisi 5.gun transferi 3.cusu 36 larda yavas ilerliyomus negativ
5.turkiyede ankara recai hocada yapildi
Yine 6 yumi 3 u bolundu
Uc tanesi pgt yapildi bir tane saglam
Diger bitanesi monozomi
Diger ikinci koplexanoploidi
Sonuc negativ
Turkiyeden geldim 1 ay sonra kendim kaldim hamile ama degeler cok guzle yukseldi bebek ve kese hic gozukmedi sonuc kurtaj
Bu seferkide haziranin 20 sinde basladim yine negativ bu sefer 3 yumurta ikisi bolundu 3.gun tranferi husran
Cikolata kisti ameliyatlarimda cabasi iki kere ameliyat son hamilelifimde 1 30 cm di terarlamisti ve bebek gozukmedigi icin tuplerde olabilir diye laparakopi yapilmisti ve hazir kameryal girmisken cikolata kisti yine kazildi
Bu son denememde iki tedavim iptal ameliyattan dolayi solda h8c yumi yo sagada kisrler iptal ikinciisid ayni iptal
Allaha sukur haziranda 3 tane sagda.solda hic sifir
Yani anliyacaginiz fsh inip cikmakta yumurta rezervim dusuk erken menepoz zilleri calmakta
Birde aslan pencesi adacayi hayit otu
Bunlara aderliykenmi basliyosunuz ve kac gun kullaniyorsunuz ari sutu polen artik bunlari deniycem
Arti bende prolatinde yukseliyo hergun yarim kirip iciyorum ilaci kizlar benide alin araniza bende gurbertte tek basima savas veryorum
selcan canım çok iyi anlıyorum bizlerde transferden sonra böyle oluyoz..beklemek sabretmekten başka çare yok..işallah minik mucizen seninledir.. kanama çok olmadığı sürece korkma yani stres olma belirsizlik yaşama..işallah benimle diye düşün az kaldı usg gününe..
selcanim gönlünü ferah tut. Kendini ve bebisini Allaha emanet et. herseyin hayirlisi olacaktir. bebisinin yiyecegi ekmek alacagi nefes varsa ne kanamalar ne de baska hicbir sey engel olamaz buna. aklimda, kalbimde ve dualarimdasin canim benim.
kabakiz aramiza hosgeldin. senin de son derece zorlu bir yolun olmus insallah bir sonraki denemende bebisini kucagina alirsin. gurbette yanliz oldugunu düsünme cünkü artik bizi buldun. buradaki arkadaslarimizin birkaci yurtdisindan. bende Almanya'dayim. hangi sehirdensin. ben son yani 4.cü hakkimi da Almanya'da yaptiracagim. birkac Türk arkadasim var benim onlardan ikisi Semra Hanimdan cok memnun. gerci rezerv azligi problemleri yoktu ama bir tanesi 8 deneme (Almanya) bir tanesi de 4 deneme (Almanya) sonrasinda Semra Hanim ile bebeklerine kavustu. umarim senin icin tedavin istedigin gibi gider. FSH kesinlikle strese bagli da yükselir. kafaya takma gönlünü ferah tut. benim FSH 5.38 olmasina ragmen ben 0.2 AMH ile savasiyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?