Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hayirli olsun tedavin. insallah bu son olur bebisini veya bebislerini kucagina alirsin. Yüce rabbim tedavide olan, bebisini karninda tasiyan ve sabirla hamile kalacagi günleri bekleyen herkeze yar ve yardimci olsun.

öpüyorum kocaman tarafindan

kizlar dun gece yine kanamam oldu ama bu biraz daha fazlaydi idrarimla birlikte bayagi bi geldi acik kirmizi.
onceleri tuvalet kagidina geliyordu birtek. beklemekten baska bi secenegim yok. dusecek olan bebegi de icimde tutmaya calismaya
da niyetim yok. Allahtan hayirlisini diliyorum. bekleyip gorucez ya devam ya tamam. kader diyelim.

hepinizi opuyorum...sevgiler

kuzum günaydınn

hayırlısı olsun diyelim bence... diyelim ki istediğimiz neticeye ulaşamadık , en azından tüplerinin tıkalı olmadığını ve hamile kalabildiğini görmüş olduk..
belki sırf sen bunu bil ve rahat et diye Allahım böyle bir yol çizmiştir.

Hollandlar da , TR deki gibi , ha deyince ilaç , HSG yapmıyorlar , sen sağlığının ve vücudunun iyi olduğunu anla diye olmuştur.

Dilerim senin için hayırlısı neyse o olsun kuzum...

Seni sevgiyle kocaman kucaklıyorum.

Canım Selcan'ım...

bekleyip görcez...zaten sağlıklıysa tutunacak, kanama falan engel olmaz...merak etme..

çok öpüyorum seni...

Selam canim,kanama ara ara gelen cok kisi var coguda saglikli dogum yapmislar.Amcamin kizi 7. aya kadar kanamasi gelmis.umarim seninde öyle kanamalardandir.olumsuzu yasayacaksan, elimizden gelen birsey olmuyor.ama biz yinede olumluya dönmesini niyet edelim.

ben bundan hic bisi anlamadim canim ya surekli bi bel agirsi ara ara kanamalar Allah beni siniyor galiba.

ama seninde soyledigin gibi hic degilse hamile kalabildigimi ogrenmis oldum. haftaya bebek var mi yok mu hayatta mi degil mi
gorucez artik.

kuzum sen tecrubelisin bu konuda sen dusukte ne yasamistin? lekenlenmen basladiktan ne kadar sonra oldu ve sancin varmiydi?

Breeznycim listeye ekledigin icin tsk ederim! yasdigim yer Kazakistan/ Sebepsiz infilitre idi suan yalniz yasadigimdan dolayi burayi bos biraktim..Hepimize allahim yardimcimiz olsun!

Selcan Keremcim hayirlisi diyelim ...Insan ne yazacagini da bilmiyormus? Allahim yardimcin olsun! Allahim tutundursun Rahime hamillelik evam etsin6 bebisini eline almayi da nasip etsin diyorum orucluyuz insa aramizda birimizdin duamiz belki kabul olur...Insaallah! Allaha emanet ol canim!

Son düzenleme:
selcankerem hyaırla senle birlikte bekliyoruz sonucu..herşeyin hayırlısı ..işallah meleğin seni bırakmaz..belli olmaz devam edebilir hamileliğin ..canım benim hamile kalman bile çok güzel sıkıntı yok demekki..işallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

Canım geçmiş olsun, beklemek çok zor biliyorum, idrarla birlikte diyorsun ya acaba bu kasık ağrıları falan idrar yollarını üşütmüş olmayasın? yaparken bir yanma var mı, benim bazen idrarla birlikte kanama gelir eğer üşütmüşssem...

sagol kukacim. Allah orucunu kabul etsin insallah. bekliycez canim hayirlisi napalim.

insallah iyi haberler verebilirim size ummucum insallah.

yok kuzum yanma falan yok. belim cok agriyor sanki adet oluyorum. biraz oncede kahve lekeler geldi yine.
elfjem senin bebegin kalbi durmustu ya hani acaba kanama veya lekelenme yapiyor mu kalbi durunca. doktorlar ne demisti sana
bu konu hakkinda

canım stres yapma..düşük olduğunda çok kanama gidiyor..bildiğin gibi değil yanii..işallah hamileliğin devam eder canım..tutunma kanamlarıdır diye düşünüyorum ben bunları..pufy de kanamalrı olmuştu dinlenmen lazım..ayağını yukarı kaldırıp yatcan canım..sen doktoru boşver..ben inanıyorum dinlenmek önemli..fazlada banyo yapma canım..izin alabiliyorsan izin al en azından ulturasona kadar dinlen canım..

yok kuzum yanma falan yok. belim cok agriyor sanki adet oluyorum. biraz oncede kahve lekeler geldi yine.
elfjem senin bebegin kalbi durmustu ya hani acaba kanama veya lekelenme yapiyor mu kalbi durunca. doktorlar ne demisti sana
bu konu hakkinda

Yok canım ultrasondan oncekş haftalarda akıntı oldu bi kahverengi sonra kesildi, bebeğin kalbi atarken gorduk sonra bi belirti yoktu kalbi durdu. yani şoyle diyim düşük hapından sonra bile 4 gün kanamam başlamadı benim, lekelenmem bile olmadı.

Bebeğin durumuyla lekelenme arasında hiç bir bağlantım olmadı, zaten düşmesi haftalar sürdü biliyosun...

bu aralar izin alma imkanim yok canim maalesef. ama isim rahat oturup yapiyorum isimi. fiziksel bi yorulma yok yani.
belim cok agriyor o benim kafama takiliyor.

evet biliyorum canim. burdaki forumlarda okudumda bazilari bebegin kalbinin durmasindan sonra lekelenme veya kanama yasiyormus
acaba bi baglanti var mi diye merak etmistim.

evet biliyorum canim. burdaki forumlarda okudumda bazilari bebegin kalbinin durmasindan sonra lekelenme veya kanama yasiyormus
acaba bi baglanti var mi diye merak etmistim.

canım 7 .haftadan sonra kalp atmaya başlıyor senin 7 hafta oldumu canıım..aşırı kanama olmadığı sürece hiiçç korkma..bel ağrımasıda normal..bi arkadaşımında hep ağrıyodu beli..hamileliği devam ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…