• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kizlar benden haberler pek iyi degil. dun aksam ustu yine adet olucakmisim gibi bi bel agrisi basladi
sonra gece 00.30 gibi tuvalete kalktim yine lekenme oldu bu seferki daha fazla ve kirmiziydi bi korku sardi icimi.
sabah 5 gibi yine cok hafif lekelenme. bel agrim hala devam ediyor heran adet olucakmisim gibi ya cok sinir bozucu.
Sabah doktorumu aradim asistani ile gorustum hic birsey yapamayiz dedi beklmekten baska bi secenegimiz yok dedi.
ya dusuk olur yada hamilelik devam eder dedi. ne bi ilac ne de hormon takviyesi yok. dinlen yat falan diye de hic birsey soylenmedi.
sadece bekliycez dedi. gelseniz bile ultrasonda bizde birsey goremeyiz dedi. en az 8 haftalik olmasi gerekiyormus.

Anliycaginiz arkadaslar 25 temmuzu beklemekten ve dua etmekten baska hic bir secenegim yok.
Allahim herseyim hayirlisini versin.

kizlar benden haberler pek iyi degil. dun aksam ustu yine adet olucakmisim gibi bi bel agrisi basladi
sonra gece 00.30 gibi tuvalete kalktim yine lekenme oldu bu seferki daha fazla ve kirmiziydi bi korku sardi icimi.
sabah 5 gibi yine cok hafif lekelenme. bel agrim hala devam ediyor heran adet olucakmisim gibi ya cok sinir bozucu.
Sabah doktorumu aradim asistani ile gorustum hic birsey yapamayiz dedi beklmekten baska bi secenegimiz yok dedi.
ya dusuk olur yada hamilelik devam eder dedi. ne bi ilac ne de hormon takviyesi yok. dinlen yat falan diye de hic birsey soylenmedi.
sadece bekliycez dedi. gelseniz bile ultrasonda bizde birsey goremeyiz dedi. en az 8 haftalik olmasi gerekiyormus.

Anliycaginiz arkadaslar 25 temmuzu beklemekten ve dua etmekten baska hic bir secenegim yok.

Selcancım...

canım umarım ciddi bir sorun yoktur...

böyle kanaması olan bir çok hamile, sorunsuz doğum yapıyor sonradan...

maalesef ilk 3 ay için heryerde aynı yaklaşım var...düşecekse , zaten düşmeli diye düşünüyorlar...

onlar demese de sen dinlen ve aşırı stres yapmamaya çalış...

çok öpüyorum seni...

canim benim telas etme. bircok hamilede ayni sey olabiliyor. iyice dinlen ve gönlünü ferah tut. hamileligin insallah sorunsuz sekilde devam edecek. bebisimiz birakmayacak bizi :54:

Canim bu nasil bir bekleyis nasil bir korku dolusu umit... Yatmaya calis psikolojik olarak bebislerini eline aldigini dusun baska elden ne gelir stress yapmamaya calis iyi seyleri dusunmeye calis. duaciyim canim...

Allah yardimcin olsun! Insallah hersey yolunda olur

Kızlar nasılsınız? Ben sonunda adet oldum ve dün ilk iğnemi yaptım. 5. kez tüp bebek yolculuğum başladı. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.

Selcankerem Rabbim bebeğini korusun ve güzel bir hamilelik geçirmeni nasip etsin arkadaşım, dualarım hepinizle..

Kızlar nasılsınız? Ben sonunda adet oldum ve dün ilk iğnemi yaptım. 5. kez tüp bebek yolculuğum başladı. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.

Selcankerem Rabbim bebeğini korusun ve güzel bir hamilelik geçirmeni nasip etsin arkadaşım, dualarım hepinizle..

nzn_nln

canım hayırlı uğurlu olsun..

sen de mi Bahçeci'de başlamıştın tedaviye? yazmıştın ama unuttum :44:

elfje, tutku34 ve nzn_nln temmuz ayı anne adayları..

hepinizden iyi haberler bekliyoruz..

sevgiler :16:

nzn_nln

evet canım Bahçecide tedavi görüyorum. Mustafa bahçeci doktorum inşallah bu son olur :((

güzel dileklerin için sağol arkadaşım...

Selcan hemen Wang'dan bir randevu alsana, akapunturla desteklesin bebeği.

nzn_nln

Merhaba,

Bugün kotrole gittim, 3 günlük ilaç verdi, yumoşlara baktı sayı soylemedi erkenmiş daha, cumartesi tekrar kontrole gidicem. Şimdilik beklediği gibi gidiyorumuş herşey. Zaten 10 dk bile sürmedi goruşme, pek bişey anlamadım yani

evet canım Bahçecide tedavi görüyorum. Mustafa bahçeci doktorum inşallah bu son olur :((

güzel dileklerin için sağol arkadaşım...

Canım

M.Bahçeci bana 5.de uğurlu geldi...

inşallah sana da uğurlu gelir. bu son olur..

gördün mü bilmem ama bizim artık bir tablomuz var..sanırım 342.sayfada görebilirsin...

eğer sen de yer almak istersen buraya mesaj yaz ..

FSH, LH,E2, AMH, TSH gibi değerlerini kaçıncı deneme olduğunu, yaşını, ilini vs...falan belirt...

Breezey arkadaşımız seni tabloya ekler...

iyi haberlerde görüşmek üzere...kendine iyi bak...

Merhaba, tedavinin başlamasına çok sevindim, ben de 6. iğnemi vurucam bugün. Bahçeci Erbil beyin hastasıyım.

İlaçların neler?

Merhaba,

Bugün kotrole gittim, 3 günlük ilaç verdi, yumoşlara baktı sayı soylemedi erkenmiş daha, cumartesi tekrar kontrole gidicem. Şimdilik beklediği gibi gidiyorumuş herşey. Zaten 10 dk bile sürmedi goruşme, pek bişey anlamadım yani

elfje

1-2 görüşme sonrası durum ancak netleşir heralde..

artık muayeneler kısa..bu normal..çünkü sadece yumurta sayısı ve ölçümü ve

e2 ya da progesteron değerlerine bakıyor. 5 dakikalık iş...kısa sürmesi daha iyi..

yorucu ve bıktırıcı olmuyor..

herşeyin yolunda olmasına sevindim...temmuz anne adayları...sizlerden ümitliyiz...

iyi haberler bekliyoruz...:16:

Selcancım...

canım umarım ciddi bir sorun yoktur...

böyle kanaması olan bir çok hamile, sorunsuz doğum yapıyor sonradan...

maalesef ilk 3 ay için heryerde aynı yaklaşım var...düşecekse , zaten düşmeli diye düşünüyorlar...

onlar demese de sen dinlen ve aşırı stres yapmamaya çalış...

çok öpüyorum seni...

biraz once burda nette de arastirdim hic bir sekilde herhangi birsey onerilmiyormus hani turkiyede yatak istirihati veriliyor ya o burda yok. o eski bi anlayismis cunku hareket etmekle ne bilim bisiklet surmek gibi ata binmek gibi spor yapmak gibi bunlar dusuge sebeb olmuyormus. bunyeyle ilgiliymis ve ilac takviyesi zaten asla yok. benim icim rahat gibi ama yinede insan korkuyor.
bende seni cok opuyorum arkadasim.

canim benim telas etme. bircok hamilede ayni sey olabiliyor. iyice dinlen ve gönlünü ferah tut. hamileligin insallah sorunsuz sekilde devam edecek. bebisimiz birakmayacak bizi :54:

insallah canim insallah. Allahim bebegimi bana bagislar insallah.

Canim bu nasil bir bekleyis nasil bir korku dolusu umit... Yatmaya calis psikolojik olarak bebislerini eline aldigini dusun baska elden ne gelir stress yapmamaya calis iyi seyleri dusunmeye calis. duaciyim canim...

Allah yardimcin olsun! Insallah hersey yolunda olur

sagol kuka arkadasim beklemekten baska yapicak bisey yok gibi su durumda.

amin canim. tedavin hayirli bebisli olsun insallah.

ay ne bilim elif ya napsam bilmiyorum ki. doktorum bekle telas etme dedi ama...

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun..doktorun haklı canım ..ben düşük yaptığımda iğne vurulmama rağmen düşmüştü..birazda bu ilaçlar insanı psikolojik rahatlatmak için diye inanıyorum..devam edecekse ne kanamalr olursa olsun devam ediyor..o yüzden allaha emanetsiniz..işallah minik melegin seni bırakmaz canım..:49:hayırlı haberlerini bekliyoruz..:16::16:

canım tedavin hayırlı olsun işallah bu sefer uğurlu gelir ve beğine kavuşursun..hayırlı haberlerini bekliyoruz..tedavinle kendinle ilgili biraz bilgi verirmisin..bende bahçeci ekibini düşünüyorumda..

Merhaba,

canım yine aynı ilaçlara devammı..e2 yede bakıyorlarmı..işallah güzel güzel büyüsün yumoşlar sana bebiş olsunlar canım..:16::16:

[table="width: 500, height:100, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] NICKI [/td]
[td] YAŞI [/td]
[td] YAŞADIĞI YER [/td]
[td] FSH [/td]
[td] LH [/td]
[td] TSH [/td]
[td] AMH [/td]
[td] E2 [/td]
[td] SAT [/td]
[td] BAT [/td]
[td] ÇOCUK SAYISI [/td]
[td] SON DURUMU [/td]
[td] SORUN [/td]
[/tr]
[tr]
[td] breezey [/td]
[td] 42 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 8,82 [/td]
[td] 3,33 [/td]
[td] 1,53 [/td]
[td] 0,8 [/td]
[td] 220 [/td]
[td] 26-Haz [/td]
[td] 24-Tem [/td]
[td] hiç çocuğu yok , 1 kere tüp denemesi ve sonuç negatif [/td]
[td] yaz sonuna kadar molada - tedavisiz denemeye devam [/td]
[td] SEBEPSİZ İNFERTİLİTE [/td]
[/tr]
[tr]
[td] deti [/td]
[td] 43 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 10 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,16 [/td]
[td] 0 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 40 ve 41 yaşında kürtaj - 42 yaşında 10. haftada sona eren gebelik - 2013 şubatta kimyasal gebelik [/td]
[td] 21 haziranda 3 embriyo ile transferi oldu.en son beta hcg değeri 269,05 [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] SelcanKerem [/td]
[td] 41 [/td]
[td] Hollanda [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] ikiz çocukları var - 21 yaşında [/td]
[td] doğal yoldan hamile - 25 temmuz US günü [/td]
[td] SORUN YOK BEBEK VAR :)) [/td]
[/tr]
[tr]
[td] duova [/td]
[td] 41 [/td]
[td] İsviçre [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 23-Haz [/td]
[td] 18-Tem [/td]
[td] Hic cocugu yok,dogal yoldan hamilelik 2013- subatta 10 haftalik düsük.Tüp denemesi yok [/td]
[td] beklemede [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ummuseleme [/td]
[td] 42 [/td]
[td] Adana [/td]
[td] - [/td]
[td] 7 [/td]
[td] tiroid sorunu var [/td]
[td] 0,19 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 çocuğu var [/td]
[td] - [/td]
[td] REZERV AZLIĞI [/td]
[/tr]
[tr]
[td] lejena [/td]
[td] 43 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 12,9 [/td]
[td] 4,86 [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,36 [/td]
[td] 52,37 [/td]
[td] 12-Mrt [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 5. tüp denemesi - hamile [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hope73 [/td]
[td] 40 [/td]
[td] Almanya [/td]
[td] 5,38 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,2 [/td]
[td] - [/td]
[td] 5-Tem [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 3 tüp bebek denemesi - hamilelik sadece 3.cüde yasandi ama devam etmedi. Donasyon düşünüyor ,sonbaharı bekliyor [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] elfje [/td]
[td] 37 [/td]
[td] Hollanda [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1,66 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 17-Haz [/td]
[td] 13-Tem [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 tüp bebek denemesi dondurulmuşlarla gebelik 12, hafta bebeğin kalbi durdu. 2. tüp bebek denemsi için Tükiye’ye gelecek [/td]
[td] Erkek infertilitesi [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ALISALIS [/td]
[td] 44 [/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 18 [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td]0,18[/td]
[td] 39 [/td]
[td] 8- Haz [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] mini tüp tedavisi görüyor .1 transferi var ,sonuç negatif .2 tane 8 hücreli dondurulmuş embriyo var [/td]
[td] GENEL SORUN : Rezerv azlığı ve/veya sebepsiz infertilite. ŞİMDİ Kİ SORUN : Endo. kalınlığı 5,7 mm 'yi geçmiyor. bu yüzden beklemede. [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TUTKU34 [/td]
[td] 44[/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 7,94 [/td]
[td] 1,22 [/td]
[td] 1,34 [/td]
[td] 2,36 [/td]
[td] 680 [/td]
[td] 29-Haz [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 kızı var 15 yaşında - 1. tüp bebek tedavisini görüyor şu an. [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] PUFFY [/td]
[td] 45[/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 8,1 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,24 [/td]
[td] - [/td]
[td]- [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 oğlu var – normal gebelik [/td]
[td] ilk tüp denemesi negatif – 2. Tam isabet  24 haftalık hamile / Zeynep Bamya  [/td]
[td]yaş kaynaklı sebepsiz kısırlık [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Alarahan [/td]
[td] 43[/td]
[td] - [/td]
[td] 19 [/td]
[td] - [/td]
[td] 8 yıldır troid problemi var[/td]
[td] - [/td]
[td] 19[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] civan perçemi – aslan pençesi içiyor.arı sütü-bal-polen karışımı kullanıyor [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kuka [/td]
[td] 40[/td]
[td] - [/td]
[td]- [/td]
[td] - [/td]
[td] 2,88 [/td]
[td] - [/td]
[td] -[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td]2 tup ve 2 aşılama negatif / hiç hamile kalamadı [/td]
[td] troid problemi var , ilaç kullanıyor
[td] - [/td]
[/tr]
[/table]

canımm kuzummm , bebişin tutunma konusunda sınırları zorluyor sanırım , rahmin en derinine demir atmaya uğraşıyor.:34:

canım ne olur merak etme , endişe etme ... :31:

Mart ayında transferi olanlar topiğinde sabriya vardı hatırlar mısın , o neredeyse 3 ay kanama yaşamıştı ama çok şükür bebeğini kucağına almıştı.:16:

bence bu bebek sana benzeyecek , annesi gibi umutlu ve sağlamcı... işini garantiye alıyor...:49:

üzülme sakın ...sadece 8 günümüz kaldı , bir görelim haytayı , sonra o piyasa çıksın , bak breezey teyzesi neler yapacak ona..:37:

onun o yumuşak totosuna totosuna vurucam valla...:40::1:

Deti selam

ne haberler var sende..merak ediyoruz...

nasılsın? herşey yolunda mı?

deti en son yazdığında , 1,5 kese göründü demişti... biri güzel gelişmiş ama diğeri az gelişmiş..
sonrası ben de yeni bir haber verdiğini okumadım doğrusu , Detiii yerdesinnnn:44:

tedavin hayırlı uğurlu olsun canım.. başladığın ayn rahmeti ve bereketi , tedavinin sorunsuz ve güzel bir şekilde ilerlemesine vesile olsun.:16:

selcan evett , elfjem doğru diyor.. bence de wang a bir uğra canım...:31:
wang bu valla , onu ne yapar eder , tutturur oraya..:4:
tabii senin bebiş daha wang ı tanımıyo:1:

ummucummm seni de öpüyorumm kocamann :38:, saracoğlu ile ilgli detaylı bilgi almak için yazıcam sana, işlerimi toparlıyım da..
lejenam , komşu kızımm , seni ve pembe patiklini de kocaman öpüyorum :38:, ne güzel her yerden birbirimize güzellikler diliyor olmak ...:16:
duovamm isviçreli çikolatammmmm:38:, napıyosunn bakkimm , öperimmm kocamannn :27::1:

elfjemm I know what you're doing :34::1:

hope um , Alamanyalı kuzummm , bak ne güzel olduu.. di mii di mii:31::38:

kukacım canım , topiğimizden sonra listemize de hoşgeldinn... :46:eksikliklerden tamamlamak istediğin olursa , yaz yeter, bulduğum ilk fırsatta eklerim:31:

Mirandaaaaaaa gecelerin kadınıııı , hani diyorummm , anlıyosun di miii , öperimmmm :38:

puffyim ve alisim , sizleri seviyorumm:38::16: ve izinizdeyimmm:10::1:

Back