• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

gunaydin arkadaslar,

dun izinliydim giremedim foruma. lekelenmem cok sukur devam etmedi ama pazar gunu siddetli sancilarim vardi butun gun yattim
aksama dogru biraz rahatladim. su anda bel agrim bide kasik sancilarimdan baska bi sikayetim yok.

puffyicim burda kesinlikle hormon takviyesi yapmiyorlar. doktorum sadece siddetli karnin agrirsa hemen ara demisti dis gebelik
riskinden dolayi. haftaya ultrsano girdikten sonra zaten her ay kontrolum var. bebegim yiyecegi ekmegi varsa bu dunyada
beni birakmaz Allahima emanet. Su da zaten hep cok icmisimdir. sigara zaten hic olmadi hayatimda alkolde oyle.
Gerisi Allahima kalmis.

gunaydin arkadaslar,

dun izinliydim giremedim foruma. lekelenmem cok sukur devam etmedi ama pazar gunu siddetli sancilarim vardi butun gun yattim
aksama dogru biraz rahatladim. su anda bel agrim bide kasik sancilarimdan baska bi sikayetim yok.

puffyicim burda kesinlikle hormon takviyesi yapmiyorlar. doktorum sadece siddetli karnin agrirsa hemen ara demisti dis gebelik
riskinden dolayi. haftaya ultrsano girdikten sonra zaten her ay kontrolum var. bebegim yiyecegi ekmegi varsa bu dunyada
beni birakmaz Allahima emanet. Su da zaten hep cok icmisimdir. sigara zaten hic olmadi hayatimda alkolde oyle.
Gerisi Allahima kalmis.

kuzummm selcanımmmm:38:

hoşgeldinnn:46:

geçecek kuzumm , bunların hepsi bebeğinin seninle olduğunu gösteriyor biliyorsun.hoş TR de olsak , çoktann bütün bilgileri edinmiştik ama , oranın tababeti acık farklı , ne yapalım..

Elbette Rabbim bilir ama bence bebişin gelecek sana annesi , önce göbüşünü sonra kucağını dolduracak :16::34:

ne olur dikkat et kendine :31:
kimseye sinirlenme , hiç bir şey için üzülme... yeryüzündeki en önemli ve tek şey sen ve bebeğinsin , bu unutma , herkeşe de böyle olduğunu hissettir kuzum.:31::51:

şimdiye kadar doğru dediğin ne varsa yapmaya devam et , bebişin o doğrularla sana doğru yola çıktı.:40:
ve ne olursa olsun , o çok sevdiğim pozitif enerjini kaybetme ...:34:
gelecek bebişimiz annesi :32:

kuzummm selcanımmmm:38:

hoşgeldinnn:46:

geçecek kuzumm , bunların hepsi bebeğinin seninle olduğunu gösteriyor biliyorsun.hoş TR de olsak , çoktann bütün bilgileri edinmiştik ama , oranın tababeti acık farklı , ne yapalım..

Elbette Rabbim bilir ama bence bebişin gelecek sana annesi , önce göbüşünü sonra kucağını dolduracak :16::34:

ne olur dikkat et kendine :31:
kimseye sinirlenme , hiç bir şey için üzülme... yeryüzündeki en önemli ve tek şey sen ve bebeğinsin , bu unutma , herkeşe de böyle olduğunu hissettir kuzum.:31::51:

şimdiye kadar doğru dediğin ne varsa yapmaya devam et , bebişin o doğrularla sana doğru yola çıktı.:40:
ve ne olursa olsun , o çok sevdiğim pozitif enerjini kaybetme ...:34:
gelecek bebişimiz annesi :32:

h.buldum kuzum:34:

valla canim korktum biraz ne yalan soyleyim ama netten de arastirdim burda dusecek olan bebege mudahale yok. kese gormek yok sadece kalp atisini dinlemek icin cagiriyor 8.haftadan itibaren. hollandalilarin bi sozu vardir hasta degilim hamileyim sadece diye.
cok rahat burdakiler bende rahatlamaya calisiyorum iste. Allahim nasip ederse kucagimada alirim.

ama iyim artik oluruna biraktim hersey kismet. babamin bi lafi vardi hersey olacagina varirdiye ben sagligima dikkat ediyorum duamida eksik etmiyorum gerisi Allahima kalmis.

hanfendicuğum,,,,,,,, ben yokum ama oğlum paşayı diktim topiğin başına kimseler çalamaz merak etme , bu bir
listedeki en fena değerler maalesef benimkisi olmuş yahu,,,, ama olsun bebiş olunca da diyeceğiz ki,,,,, en en en mücize de alisalisin mucizesi oldu,,,,,,, bu da iki.......
sesim kısık şarkı söyleyemem, sen devam et benim yerime de,,,,,,, bu da üç.......

hem hem hemde gece kuşu olmanın saati şu şaattir, ( yukarı bak şekerim)

o paşa bir kere , kulaklarındaki ısırıklardan , hırsızın sesini duyamaz.. :52::31:
Ama yine de hisleri kuvvetlidir diyerek , sana olan güvenimle elbette , ohh beee diyorum o zaman:9:

evettt , sen oradaki değerlerinle , puffyimden sonra , topiğimizin ikinci mucizesi olacaksın.:16::46:
bu yüzden , bırak şu abuk sabuk test lab. larının hakkımızda söylediklerini, tamamen uydurma onlar.:31:
biz kendimizi biliyorum bikeremmmmm:51:

sesim konusunda üstüme rakip tanımam valla....:24:
bir kargalar bir ben , o derece:52::9::9:
özellikle sabah uyandığımda şarkı söylemeyi çok severim ama kocam nedense benimle aynı fikirde değil:27::36::9:

olsunn yine de , bülbül sesimle evde dolanmam mutlu ediyordur eminim de , şımarmıyım diye söylemiyordur:23::9:

tamamm gece kuşu olun siz napalım , duovamla vardığımız mutabakat sonucu , biz de gündüz kuşları olacağız:37:
gündüz biz gece siz:51: Allahım sen koru topiğimiziii:16::1:

valla da billa da sefiyom ben hepinizi cok. iyiki varsiniz :54:

efett bunu kelimelerin arasından kalbime dolan sıcaklıktan anlıyorum Alamanyalı kuzumm:34::23:

yaşaşsın topik kardeşliğimiss , oleyyyyyyyy oleyyyyy:46::21::21:

Selcan,iyi olmana sevindim canim bizim buradada muayene sekli ayni herseyde müdahele olmuyor.gebelikte ilac takviyesi falan cok yok, ama olsun sen rahat ol iyi düsünki bebegine yansisin.hamileleik takvimi olustur annesi biz teyzeleride buradan takip edelim.

Brezeey,bu ne enerji sabah sabah sende masallah enerjin yansidikca, umutlu oluyor okuyanlar hep böyle olmani diliyorum.bebeklerin geldiginde dahada umut sacacaksin etrafa:49:

Selcan,iyi olmana sevindim canim bizim buradada muayene sekli ayni herseyde müdahele olmuyor.gebelikte ilac takviyesi falan cok yok, ama olsun sen rahat ol iyi düsünki bebegine yansisin.hamileleik takvimi olustur annesi biz teyzeleride buradan takip edelim.

Brezeey,bu ne enerji sabah sabah sende masallah enerjin yansidikca, umutlu oluyor okuyanlar hep böyle olmani diliyorum.bebeklerin geldiginde dahada umut sacacaksin etrafa:49:

zaten benim yapimda pek negatiflik yoktur canim iyi dileklerin icin cok sagol arkadasim:29:
hamilelik takmini dusunuyorum aslinda:31: bi ultrasano gireyim sonrasinda benimde aklimda.

isyerimde henuz kimsenin haberi yok Allahin izniyle 3 aylik olsun ondan sonra soyluycem. ikizlerinde haberi yok onlarada ultrasondan sonra insallah. daha dogrusu kizkardesimide bide kocacigimi saymazsak topu topu 3 kisiye soyledim:30:

zaten benim yapimda pek negatiflik yoktur canim iyi dileklerin icin cok sagol arkadasim:29:
hamilelik takmini dusunuyorum aslinda:31: bi ultrasano gireyim sonrasinda benimde aklimda.

isyerimde henuz kimsenin haberi yok Allahin izniyle 3 aylik olsun ondan sonra soyluycem. ikizlerinde haberi yok onlarada ultrasondan sonra insallah. daha dogrusu kizkardesimide bide kocacigimi saymazsak topu topu 3 kisiye soyledim:30:

Istedigin zaman söyle tabii.. Türkiye tatiline gidecektin. is yerinden uzaklasman, ve degisik bir ortam iyide gelir sana. bebegini saglikla kucagina almani diliyorum canim.:49:

Istedigin zaman söyle tabii.. Türkiye tatiline gidecektin. is yerinden uzaklasman, ve degisik bir ortam iyide gelir sana. bebegini saglikla kucagina almani diliyorum canim.:49:

aynen oyle canim cok iyi gelicek insallah bu tatil bana:51:

cok sagol duova arkadasim:16:

selcankerem iyi olmana sevindim..:nazar::nazar:demekki bebiş tutunmaya çalışıyor ağrılar ondan oluyor..cici hamişimizi çok öpüyorum..:54:

selam arkadaşlar..:3: breezeycik duovacık nasılsınız..lejana nerelerdesin neler yapıyosun miniğin nasıl..:):49: hope sen neler yapıyorsun..bu arada tutku geldinmi evine haberlerini bekliyoruzz..:49::49:

selam arkadaşlar..:3: breezeycik duovacık nasılsınız..lejana nerelerdesin neler yapıyosun miniğin nasıl..:):49: hope sen neler yapıyorsun..bu arada tutku geldinmi evine haberlerini bekliyoruzz..:49::49:

Selam ummucuk:1:iyidir canim senden ne haber? bende bir degisiklik yok ayni devam, havalar nasil arada serinliyormu bari yoksa hic cekilmez, genelde evdesin sanirim birseylerle ugrasiyorumusun.

enerji fışkırtmığı gibiyim bu sabah di mi kuzumm...:35::1:
ama şu saatlerde depresifleştimm...:5:
bu havalar beni hiç iyi etkilemiyor , bazen çok canlıyım bazen de , keyifsiz...:31:
zaten çok düzgündü hormonlarım , bir de ben bozuyorum arada ayarlarını...:37:

hay ben bu burcumun yaaa:37:

buralardayımmm, arada topiğe bakıyorum , bu aralar işler yoğunn..artık topik arası iş yok:20: , iş arası topik var:31:

öpüyorum hepinizi , kendinize iyi davranınn:38:

canim benim desene büyük sürpriz yapacaksin herkese. ne güzel amma sevinecek herkesler. öpüyorum ikinizi de :):54:

canim benim hicte atlamaz. iyiyim birtanem ya sen nasilsin.

Selam ummucuk:1:iyidir canim senden ne haber? bende bir degisiklik yok ayni devam, havalar nasil arada serinliyormu bari yoksa hic cekilmez, genelde evdesin sanirim birseylerle ugrasiyorumusun.

canım evdeyim genelde.. ramazan iyi geçiyor çok şükür.. havalarda o kadar sıcak değil..işallah böyle devam eder..:)) :54:

enerji fışkırtmığı gibiyim bu sabah di mi kuzumm...:35::1:
ama şu saatlerde depresifleştimm...:5:
bu havalar beni hiç iyi etkilemiyor , bazen çok canlıyım bazen de , keyifsiz...:31:
zaten çok düzgündü hormonlarım , bir de ben bozuyorum arada ayarlarını...:37:

hay ben bu burcumun yaaa:37:

buralardayımmm, arada topiğe bakıyorum , bu aralar işler yoğunn..artık topik arası iş yok:20: , iş arası topik var:31:

öpüyorum hepinizi , kendinize iyi davranınn:38:

canım ikizler burcumu balık burcumusun.. arkadaşım bizim psikolojide farketmiyor hangi burç..ne zaman bebiş olur heralde o zaman normale döneriz..:9: ayy görecekmiyiz işallah o günleri..:49: allahım ramazan ayının hürmetine herkesin dileğini verssin:29:..:16::16: tamam arkadaşım önce iş..:1::1:

günaydin kizlar. ne güzel etmissiniz face'deki grubu kurarak. öpüyorum hepinizi. bu arada Deti uzun zamandir yok umarim hersey yolundadir. :54:

canlı selam kuka nasılsın..:3:

Ummucum iyiyim sukur. Sen nasilsin? haberler nasil? sevindirici haberlerin vardir insallah!

TSH 2,88 cikmisti suan ilaclar aliyorum.Genel olarak durumum iyi bir kac ay kist tekrar olusmustu igne serum v.s. hic yardim vermeyince SULUKLE tedavi eden merkeze basvurdum. tedaviden sonra bir ay biraz agrilar oldu suan iyiyim.Yuzum de temizlendi. Esim olmasa bile tedaviyi tamamiye birakmadim yavassa Dr gitmeye basladim suan sukur arkadaim halim boyledir...

Burda topikte hic cocugu olmayan arkadaslar massallah ugrasiyorlar tedaviye devam ettigini okuyunca tekrar bir umit isigi olustu. Insallah neticeli olur.

Kizlar beni listeye ekleyebilirmisiniz Kuka: yas 40, 2-tup bebek olumsuz, 2-asilama olumsuz, hic hamilelik olmadi bugune kadar, TSH 2.88, ( tahliler 1.5 sene once yapilmisti o yuzden yazmadim), Suan sogan kurunu ve suluk tedevisin bitirdim, troid icin ilac aliyorum;

Ramazan ayi hepimizin dualarimiz kabul olsun! Allah yardimcimiz olsun!

Son düzenleme:
Back