• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

,
benim hormonlar çabuk bozulabiliyor..o yüzden baya bi korkuyorum canım..en iyisi yavaş yavaş artırmak..suyla içmek daha iyi oldu..çok sağol miranda canım..

Rica ederim burada birbirimize yardim etmek icin variz.hepinize hayirli geceler rabbim.kimin gonlunden ne geciyorsa onu versin inşallah

sana hayırlı geceler, ben biraz yumurtalık rezervi az topiğine bakayım, sonra ders çalışayım sonra uyuyayım.. ekimde büyük bir sınavım var.. ara ara hazırlanıyorum, hafta sonları kurstayım...... sırf bu bebek işini takmamak için böyle bir yola girdim..... iyi de oldu..... öpüyorum çok çok.....

canım bişey sorcam sana mali müşavirmisin..onunla ilgilimi sınavların canım..

valla çok sıcak , hepinizi okudum ama toplayamadım , duovamın deyişiyle bohçacılık yapamadım , kimse kusuruma bakmasın :17:

Tutku bomba gibi e2 değerini bekliyoruz. dilerim umduğundan fazla sayıda ve kaliteli yumoşların olur.

Selcanım kuzumm , tamamm , duova da bastı fırçayı dün yapıyorum tekrar kürü , kızmayın az bi yaaa:53:

Ummu kürlerini gerektiği gibi kullan canım yoksam burada bazı arkadaşlar çok hassalaşıyor bu konuda. yürekten inan önce olacağına , sonrası valla süper gelişecek aha da buraya yazıyorum.:31::1:

kuka kuzum , Rabbim yüzünü bundan sonra güldürsün inşallah.:16::38:

duova kuzum , tamam başladım tekrar , kızma artık olur mu :34:

Miranda 3 günde kür o akıntıya yol açar mı ki , ay bilemedim de bakimm...:44:

elfjem kuzusu TR sınırlarında ve hatta İzmir de şu an.. İstanbul' düşeceği günü bekliyorussss..:10:
çok işimiz var onunla:4::1:

hope um , Alamanyalı kuzumm , hani umudu koruyacaktık , hani hanii, cevap ver bakimmm:20:

heee bi de çörek otu yağı ne beee.. :44::27:

öpüyom hepinizi , valla çok sıcakk:52:

ya tabi ki yazgecmek yok. en son umut ölür. kuzum sen görmedin herhalde ben yazdim bir ara. donasyon öncesinde muhtemelen bir kez daha deneyecegiz benim yumilerle. kismet belki dördüncü denemeyedir. ücüz doguracagim insallah Allahin izniyle :51:

Kızlar bugün muayene günümdü..az önce döndüm..

bebeğimizin kız olduğu kesinleşti teyzeleri....

Eşim kız olmasını daha çok istiyodu , ağzı kulaklarında şimdi, inmiyo...eliyle tutup indiriyo..:52:

17.haftadayım...doktor haftasıyla boyu , posu vs uyumlu dedi...

2-3 hafta sonra detaylı ultrasound ve 5.ayda amniyosentez var...:18:

onlar çoook büyük sınavlar..çok tırsıyom valla..:53:

çok duygusallaştım bugün...

çocuk isteyen herkesin, bir an önce kavuşmasını tüm kalbimle diliyorum...

hepinizin tek tek güzel haberlerini alacağız inşallah...

hepinize sevgiler....:16:

hay masallah kizimiza. ne cok sevindim bende. benim esim de kiz icin deliriyor. ay dogurayim yeter diyorum kiz erkek farketmez. benim koca da erkek olursa senin oglun ama kiz olursa sadece ve sadece benim kizim olur diyor. adam siyirmis hafiften sanirim. canim benim pembe patisin sana ve esine hayirli olsun. Yüce Rabbim apaydin güzel bir gelecek bahsetsin insallah

Arkadaşlar lütfen umutsuzluğa kapılmayın...

benim çocuğum yok...4 yıllık bir mücadele...

2 rahim ameliyatı...4 ovulasyon hapları ve takibi , 4 olumsuz tüp bebek, ilki ikiz düşük...

5.de pozitif..

yılmak yok..mücadeleye devam...:kkk:

yilmak yok mücadeleye devam. rap rap rap ileri mars :kkk:

Kampa, güzel haberlerini bekliyorum. Uzun zamandır foruma girmiyordum. Puffy, Selcan, Lejana'dan haberler iyi. Darısı hepimize olsun.
Yaşlar kemale ermiş, zaman daralıyor. AMH testi yaptırdım, 0,01 çıktı, çok mutsuzum. 2 ay önce açık myom ameliyatı olmuştum, adetlerimde düzensizlik yaşıyorum. Ameliyat sonrası ilk adet bitiminde ofis histereskopi yapıldı, endometrium çok inceymiş, doktor bana daha önce adet olup olmadığımı sordu bende çok düzenli olduğunu ama bundan sonra yoksa olamayacağımı mı sordum. Ameliyat etkisidir belki bekleyelim dedi. :( Bu ay da gecikme var ve bekliyorum.
Alisalis, endo inceliği ben de oldu canım, sen neler yapıyorsun?
ummuseleme, ben de troid ilacı kullanıyorum, haşimato troidiyim. Saraçoğlu'nun AMH kürünü mü yapıyorsun? Çörek otu yağını ne için verdi?
Hope, sende bir çalışma var mı?
Wannabemumy, gebelik nasıl gidiyor?

canim benim bende pek bir hareket yok. esimle donasyona karar vermistik 3. denemede de benim blast embriyo tutup düsünce. ama su siralar acaba son kez bir daha denesek mi diyoruz. ama ancak Eylul ayinda baslayabiliriz. malum agustos adetine herhalde TR'de oluruz. tatilden dönünce insallah. AMH'yi da cok kafana takma. inanki ne kadar takarsan o kadar kötüler. herseyin basi stres. Yüce Rabbim hepimize duygularin en güzeli anneligi insallah tattiracak. öpüyorum canim:54:

alisalis ummu duova,

size kisaca yuuuhhhhhh diyorum kim kaynatiyor soyleyin bakeemmm:51:

hope canim bencede cok dogru karar almissiniz tekrar tupbebek denemekte. bu kararinizi sonuna kadar destekliyorum
bilesiniz:40:

çok konuşanlar :20::1:
ummucüm güçlü ve kararlı kuzum:38:
alısım kumrum kuzum:38:
duoavam isviçreli çikolatam:38:
Mirandam kuzulu kuzum:38:

ben de sabaha kadar neden uyuyamadım diyordum..:44: lemm bu neee... :15:gelen beni çınlatmış , giden beni çınlatmış..:36:
sizde çınlayın e mii :52::9:

ayy hepiniz çok yaşayın , güle güle okudum valla yazdıklarınızı.:9:
arada da gözlerim doldu ama itiraf edeyim.:53:
nasıl güzel bir bağımız var bizim ya... oyyy var ya hepinizi seviyorum ben...:16:
gördüğüm görmediğim farketmeksizin hepinizi:23::38:

aslında bir sürü şey yazarım , çok duygusalım ben bu aralar , sanırım soğan küründen:44::1:

bir tek onu yapmaya karara verdim bu ay , ki en başta nicedir şikayetim olan servisit problemini çözdü...:31:
artık daha farklı hissediyorum.:37:
bebek niyetine olmasa da , enfeksiyon şikayeti olanlarımız varsa aramızda bence kullansın.:31:
saraçoğlu bana yazdığı cevapta , servisit için regl bittikten 10 gün sonra 15 gün demişti. ama ben daha erken başladım. sonra 1 gün ara vermiştim kii , çok sevdiğim arkadaşlarımın uyarısıyla devam ettimm.. şimdilik gidiyoruz bakalım bakalım:34:

geceleri bazenleri mesaide olduğumuz ve bazenleri de uyuduğumuz doğru , napalımm:17::1:

çalışıyos işteee:30::9:

selcanım hamile kuzummm sen nasılsın bakalımm..:37:
kuzum bir de bize çok konuşmuşlar demişler di mi, oysa yazdığımız 2 satır yaniii:31::9:

hope biliyor musun , bizim topiğin geneline hakim olan bu güzel enerjinin , senin de yumoşlarına etki edeceğini düşünüyorum. nedense içimde öyle bir umut oluştu sana dair. hayırlısı kuzum yine de:16::34:

bu arada aramızdan bir kurban seçerek " hamile totemi " yapma fikrinize bayıldım , ummucum adaylığını şimdiden tebrik ederim kuzum:46::1:

çiğdemleri alıp , parka giderek , bunlar sizin torununuz mu diyen meraklı teyzelere " puuu " yapma ve elfjemin valiziyle doktorların kafasına vurma fikri hala günceldir.
uygulama safhası için yeterli çoğunluk beklenmektedir ve sanırım alısım kumrumun öngörüs doğru çıkacak ve 1 yıl sonunda bu eylemimizi ama aynı şehirlerde ama farklı şehirlerde yapıyor olacağız:49::1:

hee alısım kumrum demişkennnn, olmaz olmaz deme kumrumm , olmaz olmazz:32::31::38:

şimdilik bu kadar , öpüyorum hepinizi, unuttuklarım varsa onlar da beni öpsünler olsun gitsin:38::1:

Son düzenleme:
çok konuşanlar :20::1:
ummucüm güçlü ve kararlı kuzum:38:
alısım kumrum kuzum:38:
duoavam isviçreli çikolatam:38:
Mirandam kuzulu kuzum:38:

ben de sabaha kadar neden uyuyamadım diyordum..:44: lemm bu neee... :15:gelen beni çınlatmış , giden beni çınlatmış..:36:
sizde çınlayın e mii :52::9:

ayy hepiniz çok yaşayın , güle güle okudum valla yazdıklarınızı.:9:
arada da gözlerim doldu ama itiraf edeyim.:53:
nasıl güzel bir bağımız var bizim ya... oyyy var ya hepinizi seviyorum ben...:16:
gördüğüm görmediğim farketmeksizin hepinizi:23::38:

aslında bir sürü şey yazarım , çok duygusalım ben bu aralar , sanırım soğan küründen:44::1:

bir tek onu yapmaya karara verdim bu ay , ki en başta nicedir şikayetim olan servisit problemini çözdü...:31:
artık daha farklı hissediyorum.:37:
bebek niyetine olmasa da , enfeksiyon şikayeti olanlarımız varsa aramızda bence kullansın.:31:
saraçoğlu bana yazdığı cevapta , servisit için regl bittikten 10 gün sonra 15 gün demişti. ama ben daha erken başladım. sonra 1 gün ara vermiştim kii , çok sevdiğim arkadaşlarımın uyarısıyla devam ettimm.. şimdilik gidiyoruz bakalım bakalım:34:

geceleri bazenleri mesaide olduğumuz ve bazenleri de uyuduğumuz doğru , napalımm:17::1:

çalışıyos işteee:30::9:

selcanım hamile kuzummm sen nasılsın bakalımm..:37:
kuzum bir de bize çok konuşmuşlar demişler di mi, oysa yazdığımız 2 satır yaniii:31::9:

hope biliyor musun , bizim topiğin geneline hakim olan bu güzel enerjinin , senin de yumoşlarına etki edeceğini düşünüyorum. nedense içimde öyle bir umut oluştu sana dair. hayırlısı kuzum yine de:16::34:

bu arada aramızdan bir kurban seçerek " hamile totemi " yapma fikrinize bayıldım , ummucum adaylığını şimdiden tebrik ederim kuzum:46::1:

çiğdemleri alıp , parka giderek , bunlar sizin torununuz mu diyen meraklı teyzelere " puuu " yapma ve elfjemin valiziyle doktorların kafasına vurma fikri hala günceldir.
uygulama safhası için yeterli çoğunluk beklenmektedir ve sanırım alısım kumrumun öngörüs doğru çıkacak ve 1 yıl sonunda bu eylemimizi ama aynı şehirlerde ama farklı şehirlerde yapıyor olacağız:49::1:

hee alısım kumrum demişkennnn, olmaz olmaz deme kumrumm , olmaz olmazz:32::31::38:

şimdilik bu kadar , öpüyorum hepinizi, unuttuklarım varsa onlar da beni öpsünler olsun gitsin:38::1:

ben senin enerjine kurban olam beee:23:
sogan kurune devam arkadasim sana bebek getirecek o sogan sulari :31:

selam canlarım..:16::16: kaynattık gece yarısı ..duova hala uyanamadı sanırım..:)) yatmaya gitmişti bi baktım geri gelmiş..:)) çok opüyom sizi..:38:
hope işallah bu defa kucağına alırsın..umutsuzluk yok..veren alahh..işallah hepimizin güzel güzel haberleri duyulur burdan..daha dur neler yapıcaz hele bi olsun bebişler..:))hayırlı haberlerini bekliyoruz..hadi bakalım tutku ilk sıradasın..ama belli olmaz bu işler bşka arkadaşlarımıznda hamiş haberini alabliriz..breezey iltahapta gitti heran herşey olabilir.:)):49:işallah hayırlar:49:la yar:49:bbim..:16::16:

kizlarr ben minicik kirmizi bir oyuncak aldim (cingirak) napim ya gorunce dayanamadim ben:emir_bebek:

aa eşimle meslektaşsınız canım..:)) nasıl gidiyor..transferin ne zaman olucak canım..:49::emir_bebek:

Şimdi doktordan geldim. Bu gece çatlatma iğnesi olacak.Cuma gece yola çıkıyoruz.Cumartesi sabahı yumurtalar toplanacakmış.
Ay çok heyecanlandım bennn.Dualarınızı eksik etmeyin ne olur.Sevgilerrrr..

Şimdi doktordan geldim. Bu gece çatlatma iğnesi olacak.Cuma gece yola çıkıyoruz.Cumartesi sabahı yumurtalar toplanacakmış.

heyecanlanmamak elde mi ki:34: canim guzel haberlerle geliceksin insallah. Allah yolunuzu acik etsin.

canlarim benim hepinizin hastasiyim valla. kiminiz cikolata kiminiz seker ama hepiniz güzel gönüllü kuzularsiniz. yahu bizde bu bitmez tükenmez enerji ve umut oldukca önümüzde ne daglar ne duvarlar ne gicik kocalar ne de merakli ve kiskanc akrabalar durabilir. hepimiz birimiz birimiz hepimiz icin. :52:

selam canlarım..:16::16: kaynattık gece yarısı ..duova hala uyanamadı sanırım..:)) yatmaya gitmişti bi baktım geri gelmiş..:)) çok opüyom sizi..:38:
hope işallah bu defa kucağına alırsın..umutsuzluk yok..veren alahh..işallah hepimizin güzel güzel haberleri duyulur burdan..daha dur neler yapıcaz hele bi olsun bebişler..:))hayırlı haberlerini bekliyoruz..hadi bakalım tutku ilk sıradasın..ama belli olmaz bu işler bşka arkadaşlarımıznda hamiş haberini alabliriz..breezey iltahapta gitti heran herşey olabilir.:)):49:işallah hayırlar:49:la yar:49:bbim..:16::16:

ümmüm benim canim arkadasim. insallah Allahin taktiri. ama inanki ister benim yumilerle ister donasyon yumileriyle olsun hic bilem farketmey. bebisi kucagima aldigimda nasilsa benim olacak. bakalim 4. denemeyi bir yapalim hayirlisi ile. kismet belli mi olur. bakarsiniz bu sefer kaleyi tuttururuz. gecen sefer direkten dönmüstü. ben biliyorum ve kesin de eminim eninde sonunda bizim cocuklari besik kertigi yapacaz. simdi can arkadaslar sonra da dünürler olacaz. ay ne güzel kocaman bir aile :34:

canimin ici benim dualarimiz iyi dileklerimiz her daim seninle. hayirli opular. güzel güzel yumoslar olsun sonra da saglikli harika bölünmeli embriyolara dönüssünler insallah. annelerine simsiki yapisip kalsinlar kocaman oluncaya kadar. hersey güzel olacak. aklimiz ve gönlümüz seninle :54:

canimin ici benim dualarimiz iyi dileklerimiz her daim seninle. hayirli opular. güzel güzel yumoslar olsun sonra da saglikli harika bölünmeli embriyolara dönüssünler insallah. annelerine simsiki yapisip kalsinlar kocaman oluncaya kadar. hersey güzel olacak. aklimiz ve gönlümüz seninle :54:[/QUOTE]

Çok Teşekkür ederim canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

Back