çok konuşanlar ummucüm güçlü ve kararlı kuzum
alısım kumrum kuzum
duoavam isviçreli çikolatam
Mirandam kuzulu kuzum
ben de sabaha kadar neden uyuyamadım diyordum..:44: lemm bu neee...
gelen beni çınlatmış , giden beni çınlatmış..
sizde çınlayın e mii
ayy hepiniz çok yaşayın , güle güle okudum valla yazdıklarınızı.
arada da gözlerim doldu ama itiraf edeyim.
nasıl güzel bir bağımız var bizim ya... oyyy var ya hepinizi seviyorum ben...
gördüğüm görmediğim farketmeksizin hepinizi
aslında bir sürü şey yazarım , çok duygusalım ben bu aralar , sanırım soğan küründen:44:
bir tek onu yapmaya karara verdim bu ay , ki en başta nicedir şikayetim olan servisit problemini çözdü...
artık daha farklı hissediyorum.
bebek niyetine olmasa da , enfeksiyon şikayeti olanlarımız varsa aramızda bence kullansın.
saraçoğlu bana yazdığı cevapta , servisit için regl bittikten 10 gün sonra 15 gün demişti. ama ben daha erken başladım. sonra 1 gün ara vermiştim kii , çok sevdiğim arkadaşlarımın uyarısıyla devam ettimm.. şimdilik gidiyoruz bakalım bakalım
geceleri bazenleri mesaide olduğumuz ve bazenleri de uyuduğumuz doğru , napalımm
çalışıyos işteee
selcanım hamile kuzummm sen nasılsın bakalımm..
kuzum bir de bize çok konuşmuşlar demişler di mi, oysa yazdığımız 2 satır yaniii
hope biliyor musun , bizim topiğin geneline hakim olan bu güzel enerjinin , senin de yumoşlarına etki edeceğini düşünüyorum. nedense içimde öyle bir umut oluştu sana dair. hayırlısı kuzum yine de
bu arada aramızdan bir kurban seçerek " hamile totemi " yapma fikrinize bayıldım , ummucum adaylığını şimdiden tebrik ederim kuzum
çiğdemleri alıp , parka giderek , bunlar sizin torununuz mu diyen meraklı teyzelere " puuu " yapma ve elfjemin valiziyle doktorların kafasına vurma fikri hala günceldir.
uygulama safhası için yeterli çoğunluk beklenmektedir ve sanırım alısım kumrumun öngörüs doğru çıkacak ve 1 yıl sonunda bu eylemimizi ama aynı şehirlerde ama farklı şehirlerde yapıyor olacağız
hee alısım kumrum demişkennnn, olmaz olmaz deme kumrumm , olmaz olmazz
şimdilik bu kadar , öpüyorum hepinizi, unuttuklarım varsa onlar da beni öpsünler olsun gitsin