Öncelikle Rabbim hepinizin ve benim de yar ve yardımcısı olsun.
42 yaşındayım. 6 yıllık evliyim.hiç hamileliğim olmadı.İlk 5 yıl doğum kontrol hapı ile korunduk ama sonra yani yaş 41 olunca dr. hapı bırakmalısın dedi. Bırakırsam hamile kalır mıyım dedim , istersen test yapalım dedi...herşeyim normaldi, sorun yoktu çok şükür.
şubat 2012 den geldik bugüne kısaca... Aradaki dr. lar , adet olabilmek için kullanılan ilaçlar,tahliller...
Hepinizin hikayesini okumaya çalıştım, ama daha fazla dayanamadan topiğin son bölümüne attım kendimi :)
Hamilelik haberi alan ve şu an bebeği/bebekleri ile olan arkadaşlar için , Rabbim sonuna kadar nasip etsin diyorum. Almaya uğraşanları da fazla bekletmesin...
Ben Hospitalium Tüp Bebek Merkezini seçtim. SGK anlaşması olduğu için.Geçen hafta Cuma günü sadece görüşmeye gitmiştik eşimle. Bu merkezden önce devam ettiğim doktorumla sürdürdüğümüz Klomen tedavisi bitsin mi yoksa devam ettirilebilir mi diye konuşmak için.
Dr. Kamil Kutlay ile görüşmemiz ve muayene sonucunda o zamana kadar kullandığım klomenlerin bana 4 adet yumurta hediye ettiğini öğrendim. :)
İstediği testleri yaptırdım ve devamında 5 kutu menogonla tedavime devam etmeye karar verdik ve hepinizin bildiği diğer süreçlerle bugüne geldik.
Bugün... Saat 10.30 'da 5 adet yumurtam toplandı :) Rabbim kısmet ederse Cumartesi transferim var yada kaliteli embriyolarım oluşursa donduracağız, 1 ay sonra transfer edeceğiz. Şu saatlerde yumurtalarım dölleniyor olmalı yada döllendi ,beni bekliyorlar. :)
Yazdıklarınızı okurken o kadar duygu seline kapıldım ki , kendimle ilgili yazacaklarımı bulamıyorum. Yazımın başındaki dileğimi tekrarlıyorum. Rabbim hepinizin ve benim de yar ve yardımcımız olsun. :)
Hep güzel haberler verelim, alalım birbirimizden.
42 yaşındasın , 40 yaşından sonra hamilelik zor diyen doktorları yalancı çıkaralım :)
Sevgilerimle