• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sükürler olsun masallah süphanallah. insallah sabah kopkoyu olacak o cizgi :51:

insallah canim zaten henuz 1 gun gecti bugun ikinci gunum. Allahim o kopkoyu cizgiyide gosterir insallah.

Allahim isteyen herkeslere gostersin insallah.

Son düzenleme:
Simdi daha emin oldun canim arkadasim, markete gidip geldim merak ettim hemen burayi actim. öglen tekrar testi yapacaksin diye simdide esim kahvalti yapacak. onunla mesgulüm canim bir ara yine gelirim.

ay canim benim valla ne diycegimi sasiriyorum siz boyle konustukca mahcup oluyorum.

sanada kolay gelsin kuzum afiyet olsun:56:

selcan canım hamilesin çok şükür..daha sabaha daha kırmızı olur hopenin dediği gibi..:nazar::nazar: bende ibrahim saraçoğlunu arayıp duruyorum sürekli meşgul nasıl olcak nasıl düşecek bu telefon..:53:

insallah insallah bebeklerimiz gelsinde hormonlu hormonsuz farketmez:46:

kizlar biraz once testi yeniledim sabaha kiyasla silik cikti ama ikinci cizgi yinede mevcut cok sukur.

ay canim benim valla ne diycegimi sasiriyorum siz boyle konustukca mahcup oluyorum.

sanada kolay gelsin kuzum afiyet olsun:56:

insallah canim zaten henuz 1 gun gecti bugun ikinci gunum. Allahim o kopkoyu cizgiyide gosterir insallah.

Allahim isteyen herkeslere gostersin insallah.

:46::46::21::21::32::32::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::70::119::119::119::118:

sükürler olsun masallah süphanallah. insallah sabah kopkoyu olacak o cizgi :51:

olacak demiştim size , az sabır demiştim , her şey güzel olacak demiştim, o bebek ya oraya ya buraya gelecek demiştimm..:34:

oyyy ne çok konuşmuşuum ben yahuuuu:30::52:

evet ya..ekranı da göremiyom ya tam sürpriz oldu ..:1:

diğer hormonsuz bebeğin de yaz bitmeden geleceğine eminim zaten..:emir_bebek:

İnşallah kuzummmm , önce bebişler sağlıklı huzurlu göbüşlerde büyüsünler sonraki siparişler yetişir onlara:9:

selcan canım hamilesin çok şükür..daha sabaha daha kırmızı olur hopenin dediği gibi..:nazar::nazar: bende ibrahim saraçoğlunu arayıp duruyorum sürekli meşgul nasıl olcak nasıl düşecek bu telefon..:53:

bende yavas yavas inanmaya basladim hamile olduguma Allahim kucagima almayida nasip eder insallah. butun arkadaslarimada.

kuzum ben cuma sabah aramistim valla ilk cevirmemde dustu. hic beklemedim. zaten hemen hocayla gorusturmuyorlar canim sana dosya aciyorlar o dosya numarasiyla hocayla gorusebiliyorsun. istersen sen de cuma gunu ara.

:46::46::21::21::32::32::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::70::119::119::119::118:

olacak demiştim size , az sabır demiştim , her şey güzel olacak demiştim, o bebek ya oraya ya buraya gelecek demiştimm..:34:

oyyy ne çok konuşmuşuum ben yahuuuu:30::52:

İnşallah kuzummmm , önce bebişler sağlıklı huzurlu göbüşlerde büyüsünler sonraki siparişler yetişir onlara:9:

iyikide konusmusun arkadasim sen hep konus his susma sakin anlastik mi:29:

ay valla cok özendim Selcanima bende mi bir cubuga cis etsem. kuzular belli mi olur belki benimki de yoktan varolmustur. saka bir yana ne güzel bir haber. üstelik de tam sürpriz bize. ben hastalanacam deyip duruyordu megerim totem yapiyormus haberimiz yokmus. cizgiler insallah her günle birlikte daha da koyulasir.

selcanim bu gidisle hamis göbisinle gelecen mangal yapmaya bize :49:

Tutku merhaba

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...

bu senin ilk denemen olacak...canım lütfen dikkat etmen gerekenleri iyi oku...

aklındaki bütün soruları doktoruna çekinmeden sor...

bunları söylüyorum...çünkü insan bazı detayları bilmeyince

hatalar yapabiliyor...ben çok yaptım da...ev işi yapmak..ağır çanta taşımak vs gibi..:52:

şimdi heyecanla seni takip edeceğiz...sonucu hep birlikte bekleyeceğiz..

sana bol şanslar. diliyorum:16:..

Çok teşekkür ederim.Allahın izniyle hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inş.Sevgiler,

ay valla cok özendim Selcanima bende mi bir cubuga cis etsem. kuzular belli mi olur belki benimki de yoktan varolmustur. saka bir yana ne güzel bir haber. üstelik de tam sürpriz bize. ben hastalanacam deyip duruyordu megerim totem yapiyormus haberimiz yokmus. cizgiler insallah her günle birlikte daha da koyulasir.

selcanim bu gidisle hamis göbisinle gelecen mangal yapmaya bize :49:

oy kuzum Allahim sanada cift cizgileri gormeyi nasip etsin insallah butun arkadaslarima.

ben gecen hafta carsamba persembe cuma lekenlenme yasadim kuzum o yuzden hic umudum yoktu cunku gecen ay da ayni gunlerde olmustu ve cumartesi reglim baslamisti. persembe gunu sabah lekenlemeyi gec hafif kanamam olmustu.

yen ne diyoruz hicbirzaman umudumuzu kaybetmiyoruz diyoruz

Çok sevindim hayırlı olsun.Ama ben ne dedim sana içime öyle doğuyor olacak demiştim hatırladınmı:)))
Allah tamamına erdirsin inş.Sevgiler,

ayy kızlar çokşükür saraçoğluna ulaştım..benimle uzun uzun konuştu kürler gönderecek..işallah doğal yoldan kalırsın dedi..iişallah allahım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün..hopecim güldürdün beni allahta seni güldürsün..:))çubuğa çiş edesin gelmiş..:)) çok hoşuma gitti..hepinizi öpüyorum..:38::38:

ayy kızlar çokşükür saraçoğluna ulaştım..benimle uzun uzun konuştu kürler gönderecek..işallah doğal yoldan kalırsın dedi..iişallah allahım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün..hopecim güldürdün beni allahta seni güldürsün..:))çubuğa çiş edesin gelmiş..:)) çok hoşuma gitti..hepinizi öpüyorum..:38::38:

ummu detayları yazsana ( fiyat ve kür detaylarını ) olur muuu:34:

napim ummu canim cekti valla. hatun habire cubuga cis ediyor. bende mi alsam test nefsimi körelteyim bari böylelikle. ayol aserdim resmen hamilelik testine :51:

tutku hayırlı olsun tedavin beişle sonuçlansın işallah..

selcankerem duoava breezey elfje nasıl gidiyor..elfje yumurta takibin nasıl sanki sürekli kırmızı yanıyor gibi..:) hayırlı olur işallah bütün sıkıntıların dan kurtulursun tez zamnda..
lejana hep sormayı unutuyorum bebiş nasıl hareketlerini hissediyormusun..:49: cinsiyeti belli oldumu canım..
alısalıs nasıl gidiyor endoda bi değişiklik varmı canım..desteklerin için çok teşekkür:38:
ya arkadaşlar bu yaşı hep söylüyor ama neyapalım..bizmi istedik bu yaşa gelmeyi..genç olup yumoş sıkıntısı yaşanlarda var neyapalım..işallah elimizden gelen gayreti yapalım taktir allahın..allah ol derese olacak..yaratılış bir mucize allahda işallah mücizelerinden hepimize ganiy ganiy göndersin..:16::16: sonuçta blast transfer yapılıyor çok genç hasta ama olmayınca öylede olmuyor..

Canım selam,

Valla ben kutudaki son testi kocama denettim, onunki de silik pozitif çıktı, once test bozuk diye suphelendim, sonra baktım erkekte de LH hormonu varmış, sperm yapımında kullanılıyomuş, iyice kafam karıştı...

Bugün yeni bir kutu aldım, denedim, silik pozitif çıktı... Yani nedendi neydi o kırmızılar hala bir fikrim yok :)))

napim ummu canim cekti valla. hatun habire cubuga cis ediyor. bende mi alsam test nefsimi körelteyim bari böylelikle. ayol aserdim resmen hamilelik testine :51:

Hahahaa süpermiş, Ben pozitif olan tüp bebekte heralde 10 çubuğa falan işedim, yok bu early emin olamadım, yok bu sabah idrarı değil tekrar deniyim, bunun markasını gozüm tutmadı derken 10 çubuğu geçmiştir... Nasıl bir gozüm koktuysa bu bebek işlerinden gozümün gorduğunu aklım kabul etmiyodu... :37:

ummu detayları yazsana ( fiyat ve kür detaylarını ) olur muuu:34:

canım 6 aylık zaman istedi tüp bebek deneme bu dönemde dedi..bende zaten 4 5 ay düşünmem..bu dönemde bakım yapmak istiyorum dedim..tüp bebekte baya bi hormon ilaçları kullanılıyor çok sık yaptırmak vucut için iyi değil dedi..amh 0.19 düşük ama çokta kötü değil dedi..kürler vericem 2,5 ay ullanıp tekrar beni ara ona göre tekrar planlıycaz dedi ..yapalım ya herşeyi yapıyoruz..fiyatı 255 tl..biosteron dhea arginmax cinseng kullanıyordum ya..onları kullanmıycakmışım..sadece gönderdiği kürler..detaylı bir şekilde yazıp gönderiyorlarmış..bu arada ALISALIS umarım okursun yazımı..endo için dimes marka yüzde yüz nar suyunu günde 2 bardak..gerçi sen içiyosun ama olsun bunuda denersin canım..

Canım selam,

Valla ben kutudaki son testi kocama denettim, onunki de silik pozitif çıktı, once test bozuk diye suphelendim, sonra baktım erkekte de LH hormonu varmış, sperm yapımında kullanılıyomuş, iyice kafam karıştı...

Bugün yeni bir kutu aldım, denedim, silik pozitif çıktı... Yani nedendi neydi o kırmızılar hala bir fikrim yok :)))

bende sen o kırmızı çıktığı dönemde baya baya yumurtladın canım..şu anda düşüşte tabi yumurtlama geçmiş..işallah seninde bebişli oldun..adete kadar yap bencede.:)) kırmızı çıkmaya devam ederse hamile olduğunuda gösteriyormuş canım..

Sevgili Hope,

şimdi hamile olmama rağmen o çubuğa benim bile çiş edesim var...

o kadar çok tek çizgi gördüm ki...en son gebelik testini de kanda baktırmıştım...

bi tane çift çizgili çubuk yapıp anı olarak saklayasım var...:52:

Back