Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar selam,

ben 17 haziranda regl oldum ortalama 26 günde bir de tekrarlanır. Bugün bi ovulasyon testi aldım, ikinci çizgi bayağı bir koyu çıktı... normalden once mi yumurtladım acaba ben? Hayır temmuzda tüp bebeğe balşamak için türkiyeye gidicem 11 temmuzda orda olurum diye hesapladıydım, 12,13 gibi de adet olurum diyodum.

Yumurtalamdan 14 gün sonra mı adet oluyoduk biz?
O zaman yandım 8 gibi adet olurum bütün planlar şaşar :26::26:

kiz tuylerimi diken diken ettin hee...valla ben cok duydum boyle mucizeleri.
sende de esinde de bi skinti yok. cok istiyorsan yap donasyonunu sonrasida Allah kerim derim ben.
biz kucukken ankarada bizimle yasit kucuk bi kiz cocugu vardi yuzu su an bile gozumun onunde. evlatlikti. butun mahalle biliyordu evlatlik oldugunu. zengin durumu iyi bi aile evlatlik almis uzun sure cocuklari olmayinca. gel gorki annesi bi sure sonra hamile kaldi ve bir erkek cocuk dunyaya getirdi. yani diycem o ki Allahtan asla umit kesilmez.

yumurtlamak üzeresin canım..:) bugünü mutlaka değerlendir..bu ovülasyon zamanı beli olmayabiliyor..bazen erken bazen geç oluyor..ovülasyondan 14 gün sora adet ama..oda belli olmaz progestan seviyen normalse o kadar gün sürüyor..lüteal faz deniyor..yaşın kaç bilmiyorum..bizim gibi 40 lardaysa..lüteal fazdada oynamalar oluyor..yumurtlamadada..işin rast gitsin bebiş olsun işallah..

ummu sen bize bi hayirli haber ver ben gobek aticam gobek

aha nolcek simdi biletini almadiysan bi kac gun gec git bari kuzum.

Ben 38 im ama 40+ olgunluğundayım o yüzden gruba kaynadım... Breezy ve Selcan nerde ben orda... Lüteal fazım hakkında hiç bir bilgim yok, hemen googleliim....

Değerlendirme konusunda hemen kocişe bilgi veriyorum :) ya tutarsaaa ya tutarsaaaa dimi

bide kırmızı çok kırmızı diyosunki..çatır çatıt yumurtluyon..maşallah..değerlendir canım..değerlendir boş durmak yok..:)) senin normal adet aran 24 üzeri ise lüteal faz iyidir..benim mesela kısa 24 23 güne oluyorum..ama zaten önemli değil hamişlik olsun yeterki dışardan progestan takviye veriyo doktorlar.:))

didim ben sana diyeceğimi o kadar

biraz sicaklari da buraya gönderin yahu. hepsini kendiniz kullanmayin. sabah mont giydim üstüme 12 derece falandi. simdi de cok bulutlu ve sagnak yagisli 18 derece. vatani özledim be....
aha benim de kocis adana-ceyhanli
hope kuzummm , sıcakk buralar valla istemezsin bu kadarını.
oturduğum yerde , eriyorummmm eriyorummmmmm

burda bugun biraz gunes var cok sukur. kac gundur yagmur yagmur imanimiz gevsedi yemin billah ya.
bende oslediiimmmm vatanimi hemde coookkkkk

Sizin vatanınız İstanbul Ümraniye bizim ev.. bize gelinnnnnnn

olmas olmass demeyinn , beni akıllı etmeyinnnn

olacak olacak , o bebişler , biz neredeysek oralara gelecekkkkkk

başbakanı dinleme sen sakın , 3 ten çok yap tamam mı kuzum..
sonra seninkiler , benimkiler , kızlarınkiler parkta oyun oynarken , biz çekirdek çitleriz.

bunlar torunlarınız mı diyenlere de , çekirdeklerin kabuklarını " puuu " diye suratlarına atarız tamam mı

p.s : çekirdek çitlemeyi , kısırı yedikten sonra yapıcasss

ummu sen bize bi hayirli haber ver ben gobek aticam gobek

ben peşinen attım ummucumm
ummu burayaaa - ummu burayaaa

Aldım bileti ama sun express fark odeyip tarih değiştirebiliyorum, yarın sabah ta olceyim, olmadı değiştiricem mecbuurrr

Uff yumurtlasan bi dert yumurtlamasan bi dert, off poff afra tafraa

yarına geç olur canım..10 saat yumoş duruyor..sonra puff yok oluyor..:)).bence hemen değiş canım..

olgun elmam elfjem benimmm

kocişe bilgi vermeeee , direk uygulaaaa

Aldım bileti ama sun express fark odeyip tarih değiştirebiliyorum, yarın sabah ta olceyim, olmadı değiştiricem mecbuurrr

Uff yumurtlasan bi dert yumurtlamasan bi dert, off poff afra tafraa
ne çektinn beee kuzummm , ne çektinn beeee

yok ummu çıtır o çıtır

olgun elmam elfjem benimmm

kocişe bilgi vermeeee , direk uygulaaaa

ne çektinn beee kuzummm , ne çektinn beeee

yok ummu çıtır o çıtır

Kocam elmam kızardı mı diyim kızıım Gıt gıt gıdaak yumurtam sıcakk mı diyim, allam allaaammm tecavüz kaçınılmaz zevk almaya bak ta olabilir (direk uygulama orneği )

Ay tek günlük teste güvenip değiştirmiyim dedim bileti, resmi yolluyorum bi siz de bakın boyle %100 değil de %85 kırmızı gibi mi ?

Eki Görüntüle 742680

Ay inşlalah geçen ay HSG ve histeroskopi yapıldı, sağ tüpüm kapalıymış ama belki soldadır belki olur. Bunlardan sonra hamile kalanlar varmış

HSG ve histeros eşittir bebekkkkk

haid kuzumm , sen gelip erbile bir nanik yapıyo musun şimdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…