- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.461
selamlar herkeşlereeee
hepinizi okudum gördüğünüz gibi , bugün çok yoğunum , maaş günü..
o yüzden hepinize daha sonra yazacağım tamam mı..
ama okuduğumda , satırlarınız arasındaki sıcaklık beni çok duygulandırdı..
aferimmm hepimizeee
Breezycim bak her işte bir hayır varmış, bu yanlış alarm sayesinde Zeynep kamili keşfettin, belki bebişini kucağına almana sebep olacak, belki başka arkadaşlara vesile olacak...
Dün akşam Wang üstadıma gittik gene iğneleri batırdı bana, bu sefer çok ödem var diye mohsa ısıtıp karnıma koydu, gorsen gobek deliğimde havuz oluştu, bak bu kotü su atmak lazım vicuttan diye gobeğimi silip durdu adamcağız...
Dedim ki yeşil çay içiyorum ben odem atmak içingüldü, dur ben sana gerçek yeşil çay gostereyim dedi. Bi paket getirdi içinde kına gibi kokan top top yeşil yapraklar, benim içtiklerime benzemiyo bile Çin tıbbında kesin doğrular yoktur dedi, herşey yerine koşuluna zamanına gore faydalı yada zararlıdır. Soğuk bir ülkede yeşil çay içersen daha çok odem yapar, yeşil çay sıcak ülkelerde odem sokturur içme sakın dedi
Neyse sonra diyabeti sordum, dolaşımı güçlendiren bir haraket var onu yapacak dedi, ama onu geldğimde gostermem gerekecek...
Başka yeni şeyler de oğrendim, onları da yazıvereyim, ying yang meselesi üzerinde çok durdu, batı tıbbında hep fiziksel tarafın iyileştirilmesi üzerinde duruluyor ancak ruhsal taraf ta bir o kadar onemlidir, dengeli bir vücut için nefes egzersizi yapıp içsel huzurunuz için de ying i düzenlemelisin deyip durdu.
Nefes egzersizi söyle : gozlerini kapatıp rahat bir ortamda 1 den 10 a kadar nefesini sayıyosun, sadece nefes alışına odaklanıp kafadaki diğer düşüncelerden kurtulmaya çalışıyorsun. bitince gene başa donup 1 den 10 a kadar sayacaksın. eğer dış etkilerle kafan dağılırsa tekrar başa donup bir den saymaya başlamak gerekiyo, bu şekilde kendini daha rahatlamış hissedene kadar tekrar etmek gerekiyor.
Başka başka şeyler de anlattı da, aklıma gelmiyo şimdi geldikçe yazarım...
bu nefes egzersizleri bende rahatlamak için yapıyorum..beni iyi bi uyutuyor..:))gerçekten rahatlatıyor yapın arkadaşlar..:)
amanin ben zaten cok uyuyorum adam beni bosar herhalde daha cok uyursam
duova canlı selam sana..nasılsın..
Selam canim, kurstaydim az önce geldim. bir yandan fasulye temizliyorum. bir yandan burayi okumaya calisiyorum. sen iyisindir umarim sicaklardan ne yapti ümmü dedim aksam burasida az sicakti.
Selam canim, kurstaydim az önce geldim. bir yandan fasulye temizliyorum. bir yandan burayi okumaya calisiyorum. sen iyisindir umarim sicaklardan ne yapti ümmü dedim aksam burasida az sicakti.
selcan duova siz hepmi yurt dışındaydınız..hani küçükkendemi..lbiz lisede kura çekiyoduk bana almanca çıkmıştı..:))
adanayı biliyosun canım yanıyoo valla..dahada artcakmış sıcaklar..kolay gelsin sanadaaa..:))
biraz sicaklari da buraya gönderin yahu. hepsini kendiniz kullanmayin. sabah mont giydim üstüme 12 derece falandi. simdi de cok bulutlu ve sagnak yagisli 18 derece. vatani özledim be....
aha benim de kocis adana-ceyhanli
biraz sicaklari da buraya gönderin yahu. hepsini kendiniz kullanmayin. sabah mont giydim üstüme 12 derece falandi. simdi de cok bulutlu ve sagnak yagisli 18 derece. vatani özledim be....
aha benim de kocis adana-ceyhanli
burda bugun biraz gunes var cok sukur. kac gundur yagmur yagmur imanimiz gevsedi yemin billah ya.
bende oslediiimmmm vatanimi hemde coookkkkk
hope canım çok sıcaklıkta çeilmiyor..denizde olsan ohh iyi olur tabii..:)) ama böyle kuru kuru sıcaklık..:)) sizde tabi özlüyorsunuz sıcak kum deniz...tatillerde geliyormusunuz memlekete..
geliyoruz insallah agustos basinda. ama bu sene bahce keyfini bile yasayamadim. az günes ve bol yagmur cimler amazon ormani gibi oldu valla. kurumuyorlar ki bicelim. Allah acisin halimize valla...
peki gelince tüp deniycekmisiniz buralarda..sen hamile kalmıştın şansın yüksek..işallah bu sefer sorunsuz geçer...
yok canimin ici ben tatile geliyorum TR'ye. kendi yumurtalarimla denemeyecegim ben artik. Cek Cumhuriyeti'nden alacagim taze yumurtlalari insallah.en son denememde süper embriyolarim vardi hemde 3 tane 1'i de blastti ama gene olmadi. hamilelik olmasina ragmen devam etmedi. bu sefer cok yikildim. sigarayi birakmistim, güzel embriyolarim vardi, doktorum hamilesin müjdesi verdi ama sonuc hüsran. artik yoruldum ignelerden kilolardan hayal kirikligindan.
sigarasiz hayat neredeyse 10 ayi buldu. bazen merak etmiyor degilim acaba yumurta üretimi ne durumda diye. hani belki daha da kaliteli olmuslardir. sonra da diyorum ki "ac tavuk kendini bugday ambarinda sanirmis" 0.2 AMH ile benim yumilerden ne köy olur ne de kasaba. hayirlisi olsun artik ümmücüm. asil haberleri senden bekliyoruz. calgili cengili bir dansöz oynatalim artik
arkadasim belki donasyondan sonra dogal yoldan hamile kalicaksin ve bebegine bi kardes gelicek bilemezsin ki. etrafimizda bu tur seyleri cok duyuyoruz. kim bilir!!
sen hamileliklerinde ne gibi belirtiler yasamistin yani test yapmadan once?
yok canimin ici ben tatile geliyorum TR'ye. kendi yumurtalarimla denemeyecegim ben artik. Cek Cumhuriyeti'nden alacagim taze yumurtlalari insallah.en son denememde süper embriyolarim vardi hemde 3 tane 1'i de blastti ama gene olmadi. hamilelik olmasina ragmen devam etmedi. bu sefer cok yikildim. sigarayi birakmistim, güzel embriyolarim vardi, doktorum hamilesin müjdesi verdi ama sonuc hüsran. artik yoruldum ignelerden kilolardan hayal kirikligindan.
sigarasiz hayat neredeyse 10 ayi buldu. bazen merak etmiyor degilim acaba yumurta üretimi ne durumda diye. hani belki daha da kaliteli olmuslardir. sonra da diyorum ki "ac tavuk kendini bugday ambarinda sanirmis" 0.2 AMH ile benim yumilerden ne köy olur ne de kasaba. hayirlisi olsun artik ümmücüm. asil haberleri senden bekliyoruz. calgili cengili bir dansöz oynatalim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?