Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

taammm...ama cabuk dagit maaslari bizi cok bekletmeeeee

bu nefes egzersizleri bende rahatlamak için yapıyorum..beni iyi bi uyutuyor..:)) gerçekten rahatlatıyor yapın arkadaşlar..:)

Selam canim, kurstaydim az önce geldim. bir yandan fasulye temizliyorum. bir yandan burayi okumaya calisiyorum. sen iyisindir umarim sicaklardan ne yapti ümmü dedim aksam burasida az sicakti.

gecenlerde okumustum kiz sen nasil ogreniyorsun o fransizcayi valla bravo sana
Allah kolaylik versin

Selam canim, kurstaydim az önce geldim. bir yandan fasulye temizliyorum. bir yandan burayi okumaya calisiyorum. sen iyisindir umarim sicaklardan ne yapti ümmü dedim aksam burasida az sicakti.

adanayı biliyosun canım yanıyoo valla..dahada artcakmış sıcaklar..kolay gelsin sanadaaa..:))

selcan duova siz hepmi yurt dışındaydınız..hani küçükkendemi..lbiz lisede kura çekiyoduk bana almanca çıkmıştı..:))

selcan duova siz hepmi yurt dışındaydınız..hani küçükkendemi..lbiz lisede kura çekiyoduk bana almanca çıkmıştı..:))

yok ummucum ben liseyi bitirdikten sonra geldim. benimde almancaydi dilim. hollandaca (flemenkce) ogrenmemde cok faydasini gordum.

biraz sicaklari da buraya gönderin yahu. hepsini kendiniz kullanmayin. sabah mont giydim üstüme 12 derece falandi. simdi de cok bulutlu ve sagnak yagisli 18 derece. vatani özledim be....

adanayı biliyosun canım yanıyoo valla..dahada artcakmış sıcaklar..kolay gelsin sanadaaa..:))

aha benim de kocis adana-ceyhanli

biraz sicaklari da buraya gönderin yahu. hepsini kendiniz kullanmayin. sabah mont giydim üstüme 12 derece falandi. simdi de cok bulutlu ve sagnak yagisli 18 derece. vatani özledim be....

burda bugun biraz gunes var cok sukur. kac gundur yagmur yagmur imanimiz gevsedi yemin billah ya.
bende oslediiimmmm vatanimi hemde coookkkkk

hope canım çok sıcaklıkta çeilmiyor..denizde olsan ohh iyi olur tabii..:)) ama böyle kuru kuru sıcaklık..:)) sizde tabi özlüyorsunuz sıcak kum deniz...tatillerde geliyormusunuz memlekete..

hope canım çok sıcaklıkta çeilmiyor..denizde olsan ohh iyi olur tabii..:)) ama böyle kuru kuru sıcaklık..:)) sizde tabi özlüyorsunuz sıcak kum deniz...tatillerde geliyormusunuz memlekete..

geliyoruz insallah agustos basinda. ama bu sene bahce keyfini bile yasayamadim. az günes ve bol yagmur cimler amazon ormani gibi oldu valla. kurumuyorlar ki bicelim. Allah acisin halimize valla...

geliyoruz insallah agustos basinda. ama bu sene bahce keyfini bile yasayamadim. az günes ve bol yagmur cimler amazon ormani gibi oldu valla. kurumuyorlar ki bicelim. Allah acisin halimize valla...

peki gelince tüp deniycekmisiniz buralarda..sen hamile kalmıştın şansın yüksek..işallah bu sefer sorunsuz geçer...

peki gelince tüp deniycekmisiniz buralarda..sen hamile kalmıştın şansın yüksek..işallah bu sefer sorunsuz geçer...

yok canimin ici ben tatile geliyorum TR'ye. kendi yumurtalarimla denemeyecegim ben artik. Cek Cumhuriyeti'nden alacagim taze yumurtlalari insallah. en son denememde süper embriyolarim vardi hemde 3 tane 1'i de blastti ama gene olmadi. hamilelik olmasina ragmen devam etmedi. bu sefer cok yikildim. sigarayi birakmistim, güzel embriyolarim vardi, doktorum hamilesin müjdesi verdi ama sonuc hüsran. artik yoruldum ignelerden kilolardan hayal kirikligindan.

sigarasiz hayat neredeyse 10 ayi buldu. bazen merak etmiyor degilim acaba yumurta üretimi ne durumda diye. hani belki daha da kaliteli olmuslardir. sonra da diyorum ki "ac tavuk kendini bugday ambarinda sanirmis" 0.2 AMH ile benim yumilerden ne köy olur ne de kasaba. hayirlisi olsun artik ümmücüm. asil haberleri senden bekliyoruz. calgili cengili bir dansöz oynatalim artik

arkadasim belki donasyondan sonra dogal yoldan hamile kalicaksin ve bebegine bi kardes gelicek bilemezsin ki. etrafimizda bu tur seyleri cok duyuyoruz. kim bilir!!

sen hamileliklerinde ne gibi belirtiler yasamistin yani test yapmadan once?

arkadasim belki donasyondan sonra dogal yoldan hamile kalicaksin ve bebegine bi kardes gelicek bilemezsin ki. etrafimizda bu tur seyleri cok duyuyoruz. kim bilir!!

sen hamileliklerinde ne gibi belirtiler yasamistin yani test yapmadan once?

hay canim agzina saglik Allah söyletti herhal. ben esime söz vermistim evlenirken. kac tane olursa sana doguracagim diye. kariyer is güc palavra hepsi. bir kriz oldu mu demezler aman elemanimiz cok iyi diye. dedim herseyden vazgecerim ve sana sira sira cocuk dogururum diye. ama evdeki hesap carsiya uymadi. son denemede 3 tane transfer ettiklerinde her dakika Yüce Rabbime dua ettim bana 3'ünü de bagislasin diye. ama kismet degilmis. benim belirtilerim aynen adet sancilari gibiydi. zaten insan psikopat oluyor. sürekli sanki bir yerleri agriyormus gibi geliyor. agrimasa bile. kasikta sanci oluyordu birde gögüsler aman Yarabbi. bunun haricinde bende lekelenme falan olmamisti. kan degerlerim de düsmeye basladiktan tam 5 gün sonra adet oldum.

Basbakan 3 istiyor. Allahim sana yeter ki bana nasip eyle ben 5 tane dogururum

hamile kalabilmen çok büyük bi şans ve umut verici..yumışlarına haksızlık etme canım bak ben bi tane oldu 3 aydır..oda orta kaliteli 2. gün embriyosu..düşün yani doktor 3. güne bile bekleyemedi.. hayırlısı allahtan..canım bence dene derim..4 yıl önce bi düşük yaptım bidahada kimyasal bile hamilelik yaşayamadım..belki yine olumsuz olucak ama ne yapalım mücadeleye devam..allah isterse ol derse olacak canım..işallah hayırlı haberler veririm..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…