- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi akideciknane
- #2.441
kizlar sizden ayri kalmak ne kadar zormus yahu. yok girmeyecegim diye kendi kendime direndim ama nafile. dur bir bakayim napiyorlar falan derken bakmisim begen dügmesine basip duruyorum. hepinize yazdiginiz güzel cevaplar icin cani gönülden tesekkür ederim. sanirim bir an icin kiskanclik dalgasinin altinda kaldim. neden muhabettin disindayim diye. neyse bulutlu günler bitti. gerci bizim burada sakir sakir yagmur var ve 18 derece.sanki kutuplarda yasiyoruz valla. ama ne demisler "almanin karisina ve havasina güven olmaz diye" dogru demisler vesselam he bu arada breezy ile artik KK ortamin disinda diger bir sanal ortamda tanisma firsatina nail oldum nihayet. umarim diger kizlar da gelir sirayla :)))
neyse ben calismaya devam. aksama kocisim ve kuzenimle yemek yiyecez. artik rejim yarindan itibaren devam eder. öpüyorum.
hopecigim, canım ya,,, oh be kendine gelmişsin......
hope bizi bırakamaz, hope bizi bırakamaz....... ya böyle işte.... nasıl bağımlılık yapıyor bu kk ama, gördünmü,
ayrıca , sen dahil oldukça kendiliginden sohbete girdikçe bir bakmışsın ki herkesin herşeyiyle , herkes de herşeyinle ilgileniyor tatlımmmmm...
canım ya, izmir de nasıl yanıyor nasıl yanıyor anlatamam...... Allah kolaylık versin , yandık bundan sonra 2 ay kavrulacagız.he he.. böyle alışkanlık yapıyor işte burası...
alınganlığının geçici olmasına sevindim...
hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz ve hassas olmamız normal..
baksana şimdi de ben kıskandm...neresiymiş o başka sanal alem...benim niye haberim yok...
18 derece ve yağmur ....şu anda ne iyi gelir istanbul'a bir bilsen...yanıyo cayır cayır...
şekerim, iyi yürüyüşler , daim olur inşallaharkadaslarim benim ofiste butun gun pc kk'yi yine acmadi bana gicigi var ellam:)
hepinizi tek tek burdan selamliyor kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum. cunkum ben hemen kaciyorum yuruyuse cikicagim
kilolar benim bas belam oldu bu aralar.
herkese kocaman kocaman opucukler mmuuuuuaaaahhhhhh
Herkes iyi harika amah hep iyi olun bende hersey negatif bu negatiflikle kimsenin moralini bozmayayim dedim ve bunalimdan da yeni ciktim umudum alman doktorlarinda kalmadi eylülde türkiyede denicem ozamana kadar aldim herseyi özel yok Dhea-Dong-Quan kendi kendime tedavi edicem allah büyük olur insallah herkese kocaman Öpücükler allah yardimciniz olsun
Ay aglatin ya beni
Sagol varol iyiki varsiniz buraya yazdiklarimikimseye anlatamiyorum is yerim dahil herkes cok fazla üzüyor beni
Sagol arkadasim bu destek baska bende sagimi solumu toplayip turkiyeye gelcem kocayida ikna etim nasilsa
acmilacım, TR gelene kadar takviyeleri yap da buraya gelince bomba gibi olasın..... çörekotu,bal,tarçın karışımını da unutma olur mu.