• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sen nasilsin arkadasim, tatil planlari yapmissin iyi bir tatil yapmani kafani dinlemeni diliyorum. benim tatil bitti malesef erken gittik biz tatile umarim seneye tam temmuzda veya agustosta tatile gidebiliriz.

kuzumm isviçreli çikolatammmm:38:

iyiyim ben çok şükür , sen nasılsın bakalımmm:34:
ben planı yaparım hep ki , plan tutar mı tutmaz mı onu zaman gösterir:49:

yani kesin adı konumuş , yapılacak bir tatil yok.:37:
ama bu sene fena halde denizim geldi.. bakalım hayırlısı artık:16:

gunaydin kuzucugum benim biraz canim skkn bu ay yine olmadi lekelenme basladi herzamanki gibi.
gerci biliyordum olmuycagini ama insan gizli sakli umitleniyor maalesef. uzgunum ben:14:

Kuzum ya, napalım tüp te bizim kaderimizmiş, allah başka sıkıntı vermesin, çözumu var en azından. Senin dosyanı hala gondermedi mi bu düdükler VU ye

yaw üzme kendini. napalim belki bu isin sirri tüp bebek veya tatil, deniz kum ve güzel gecelerdir. bakarsin tatilde hic bebek olayini düsünmüyorken yakalarsiniz bebisi. hayirlisi selcanim üzülme emi

herkese bu arada günaydin. daha önce baktim kimse yoktu canlanmis gene ortalik :16:

h.geldin kuzum gunaydin

valla zaten bi atabilsek kafamizdan beynimizden yapamiyoruz iste. ne kadar takintili insanlariz yada ben mi oyleyim bilmiyorum ki.

evet evet tatil iyi gelicek hepimize.

Kuzum ya, napalım tüp te bizim kaderimizmiş, allah başka sıkıntı vermesin, çözumu var en azından. Senin dosyanı hala gondermedi mi bu düdükler VU ye

aman ne bilim canim ya ne gitmez dosyaymis. birazdan arayip sorucem yine.

zaten bizim is ekimi bulucak kuzum. biz 9 eylulde donuyoruz cunku.

belki gitmeden bi on gorusme olabilir.

insallah kuzum ama benim tuplerde var bi sakatlik hissediyorum. yoksa gecen ay 9 folikul vardi ovulasyonuda yakalamistim yine kismet degilmis. bi sakatlik olmasa hersey bu kadar iyiyken neden olmuyor.

uzuldugum taraf kocam. zavallim surekli ruyasinda goruyor. ta gecen sene ismine kadar gordu. ismi bile hazir bebegimizin
ama bu zaman oldu hala basaramadik maalesef.

ah selcanim ah. o kadar iyi anliyorum ki seni. benim kocanin yüregi pir pir ediyor cocuk gördügünde gözleri parliyor ama ben ona o sevinci bir türlü yasatamadim. 3 tane tüp bebek. yasadigimiz hayal kirikliklari. bu sabah bizim bu forumdan bahsettim bana dedi ki birakin tirmalamayi bak biz 3 kerede ne elde ettik. zorlamamak gerekir belki de dedi. vazgecmis artik benim yumilerden aynen benim vazgectigim gibi. cok yiprandi o da manevi olarak. hayirlisi artik. su donasyon olayi da olmaz ise alistiracagiz kendimizi bebeksiz bir hayata. kaderden ötesi yok...

Koyu ciktigi gün 24-36 saat icinde yumurtlama olacagini anlatiyor. daha sonra acilmasi yumurtlamanin gerceklstigini anlatiyor. ama bazen kirmiziyi en koyuda yakalamak icin, yumurtlama gününden önce testi günde 2 defa yapmak gerekiyor. özellikle yumurtlama olacagi günü tahmin ediyorsak bu günü degerlendir derim canim.

Ben normalde 26 günde bir regl olurum yani 12. gün kızarması gerekiyordu. Testi aldığım gün (yani dün) bi bakiim dedim, henüz 8. gün olmasına rağmen kızarmıştı. Erken mi yumurtaldım diye anlmaya çalışıyorum, temmuzdaki ilk adetimle tüp bebeğe başlıycaz türkiyede, erken adet olursam kaçırabilrim tedaviyi. yoksa bizim doğal yoldan olma ihtimali çoook düşük malesef

temem canim.
aynen oyle yapicas kuzum once bi kendimize gelelim guzel bi tatil yapalim sonrasi Allah kerim. ben de eski formuma kavusmak cabasindayim zaten. simdi aklima takilmadan rahat rahat yaparim sporumu.

sporunu yap kuzum , tüm kötü düşünceleri kafandan at , negatif enerjiyi bedeninde gönder , bak sonra nasıl her şey tıkır tıkrı olacakkk:31::30::1:

yaw üzme kendini. napalim belki bu isin sirri tüp bebek veya tatil, deniz kum ve güzel gecelerdir. bakarsin tatilde hic bebek olayini düsünmüyorken yakalarsiniz bebisi. hayirlisi selcanim üzülme emi
herkese bu arada günaydin. daha önce baktim kimse yoktu canlanmis gene ortalik :16:

günaydınnn kuzummm:38:

bütün kızlar toplandıkk :24:

insallah kuzum ama benim tuplerde var bi sakatlik hissediyorum. yoksa gecen ay 9 folikul vardi ovulasyonuda yakalamistim yine kismet degilmis. bi sakatlik olmasa hersey bu kadar iyiyken neden olmuyor.

uzuldugum taraf kocam. zavallim surekli ruyasinda goruyor. ta gecen sene ismine kadar gordu. ismi bile hazir bebegimizin
ama bu zaman oldu hala basaramadik maalesef.

kuzummm, birincisi tüplerde bir sorun varsa , hemen wang üstadımıza . biliyorsun.:31:
ikincisi 9 folikül demek , 9 yumurta demek değil ki , en az 1 yumurta demek.:51:
o yumurtanın da her ay aynı kalitede olması beklenemez zaten.:27:
ona bakarsan benim bünye 8 folikül üretiyor ama 1 yumurta çıkıyor.o da nasıl çıkıyorsa sen de biliyorsun beceremedik .:50:
:17:
doktor bile reçetesine yazdı , yine olmadı...demek ki başka bir sebebi var .
hal yoluna girecek her şey , streslenme kuzum lütfen.:38:

eşin de sana manevi olarak destek olsun , rüyalarını sana anlatmasın.beni dellendirmesin.:37:

az sakin..az relax.. göreceksinnn o bebek sana gelecekkkk:34::40:

düdükler stres yapıyorlar selcanıma elfjem yaa, hayır gelicem holland'a görecekler günlerini , o olacak yaniiii:37:

sıkmayın canınızı kıslarrr, tıp dünyası bize hizmet etmek için çalışıyor, gelişiyor...:34:

sabırr sabırrr ya sabırrr:16:

aman ne bilim canim ya ne gitmez dosyaymis. birazdan arayip sorucem yine.

zaten bizim is ekimi bulucak kuzum. biz 9 eylulde donuyoruz cunku.

belki gitmeden bi on gorusme olabilir.

Ya o gonderecek hastaneyi arayıp tefe koysana, ne bu canım, on goruşmeyi yaparsın, ilaç kullanamya başlarsın, tatilden once gorusursen sana 2 ay kazandırır yani.. Verin ben gotureyim elimle, zamanla yarışıyoruz burda de... Ay sinirlendim

ah selcanim ah. o kadar iyi anliyorum ki seni. benim kocanin yüregi pir pir ediyor cocuk gördügünde gözleri parliyor ama ben ona o sevinci bir türlü yasatamadim. 3 tane tüp bebek. yasadigimiz hayal kirikliklari. bu sabah bizim bu forumdan bahsettim bana dedi ki birakin tirmalamayi bak biz 3 kerede ne elde ettik. zorlamamak gerekir belki de dedi. vazgecmis artik benim yumilerden aynen benim vazgectigim gibi. cok yiprandi o da manevi olarak. hayirlisi artik. su donasyon olayi da olmaz ise alistiracagiz kendimizi bebeksiz bir hayata. kaderden ötesi yok...

ayni seyleri benim esimde soyluyor ay agliycam nerdeyse ofiste ya o kadar sinirlerim bozuldu.
benim abim ikinci evliligini yapmisti ama cok kisa zaman sonra tatsizlik oldu karisi ailesinin yanina dondu.
ama gittiginde yeni hamileymisti. duyduktu dogum yapmis. oglumuz olmus. kadersiz melegim benim.
o kadar cok kiziyorum ki abime anlatamam. bebek bebek diye insanlar varini yogunu bitirmis bu da kiymet bilmiyor.
birazda bundan dolayi sinirlerim lacka oldu benim icim bi taraftan ofke bi taraftan uzuntu dolu:14:

sporunu yap kuzum , tüm kötü düşünceleri kafandan at , negatif enerjiyi bedeninde gönder , bak sonra nasıl her şey tıkır tıkrı olacakkk:31::30::1:

günaydınnn kuzummm:38:

bütün kızlar toplandıkk :24:

kuzummm, birincisi tüplerde bir sorun varsa , hemen wang üstadımıza . biliyorsun.:31:
ikincisi 9 folikül demek , 9 yumurta demek değil ki , en az 1 yumurta demek.:51:
o yumurtanın da her ay aynı kalitede olması beklenemez zaten.:27:
ona bakarsan benim bünye 8 folikül üretiyor ama 1 yumurta çıkıyor.o da nasıl çıkıyorsa sen de biliyorsun beceremedik .:50:
:17:
doktor bile reçetesine yazdı , yine olmadı...demek ki başka bir sebebi var .
hal yoluna girecek her şey , streslenme kuzum lütfen.:38:

eşin de sana manevi olarak destek olsun , rüyalarını sana anlatmasın.beni dellendirmesin.:37:

az sakin..az relax.. göreceksinnn o bebek sana gelecekkkk:34::40:

düdükler stres yapıyorlar selcanıma elfjem yaa, hayır gelicem holland'a görecekler günlerini , o olacak yaniiii:37:

sıkmayın canınızı kıslarrr, tıp dünyası bize hizmet etmek için çalışıyor, gelişiyor...:34:

sabırr sabırrr ya sabırrr:16:

haklisin kuzum belkide 1 yumurta bile olusmadi ama umut dunyasi iste.

ya bunlar duduklerin onde gideni ya...hastaneyi baslarina yikicam onu istiyorlar.

Ya o gonderecek hastaneyi arayıp tefe koysana, ne bu canım, on goruşmeyi yaparsın, ilaç kullanamya başlarsın, tatilden once gorusursen sana 2 ay kazandırır yani.. Verin ben gotureyim elimle, zamanla yarışıyoruz burda de... Ay sinirlendim

bende sinirlendim kuzum bende..bana verseler ben bile ertesi gun kendi elimle ulastirirdim yani.

Ben normalde 26 günde bir regl olurum yani 12. gün kızarması gerekiyordu. Testi aldığım gün (yani dün) bi bakiim dedim, henüz 8. gün olmasına rağmen kızarmıştı. Erken mi yumurtaldım diye anlmaya çalışıyorum, temmuzdaki ilk adetimle tüp bebeğe başlıycaz türkiyede, erken adet olursam kaçırabilrim tedaviyi. yoksa bizim doğal yoldan olma ihtimali çoook düşük malesef

Benimde 26-25 günde olur 11. gün genelde testte kirmiziligi görüyorum.ama dedigin gibi 8. günde zor biraz regl bittiginde degerlendirdik, hamilelik oldu diyende cok erken yumurtlamada olabiliyor yani testi tekrar etseydin dün hataliysa anlardin olurya hatailidir. dogal yoldan neden olmuyor sorun nedir?

ayni seyleri benim esimde soyluyor ay agliycam nerdeyse ofiste ya o kadar sinirlerim bozuldu.
benim abim ikinci evliligini yapmisti ama cok kisa zaman sonra tatsizlik oldu karisi ailesinin yanina dondu.
ama gittiginde yeni hamileymisti. duyduktu dogum yapmis. oglumuz olmus. kadersiz melegim benim.
o kadar cok kiziyorum ki abime anlatamam. bebek bebek diye insanlar varini yogunu bitirmis bu da kiymet bilmiyor.
birazda bundan dolayi sinirlerim lacka oldu benim icim bi taraftan ofke bi taraftan uzuntu dolu:14:

kuzumm selcanımmmm ,

anladım bak şimdi , sen bugün neden böylesinn..
Allahım yardımcısı olsun o minik masumun.

ama sen kendini yıpratma ve üzme ne olursun.

beklemek zor biliyorum , kendini en ufak baskı altında hissedince de daha da zorlaşıyor. ama güçlü ve dirayetli olmalıyız biz.
hem kendimiz için hem sahip olmayı istediğimiz bebeklerimiz için.

hadi bakalımm... kötü düşünceler , kışş kışşş:22:

kuzumm selcanımmmm ,

anladım bak şimdi , sen bugün neden böylesinn..
Allahım yardımcısı olsun o minik masumun.

ama sen kendini yıpratma ve üzme ne olursun.

beklemek zor biliyorum , kendini en ufak baskı altında hissedince de daha da zorlaşıyor. ama güçlü ve dirayetli olmalıyız biz.
hem kendimiz için hem sahip olmayı istediğimiz bebeklerimiz için.

hadi bakalımm... kötü düşünceler , kışş kışşş:22:

valla abim falan dinlemiycem agzini burnunu kircam o kadar ofkeliyim ona karsi. tovbe estagfurullah ya sabir.Allahim sen herseyin hayirlisini ver rabbim. ofkemin dinmesine yardimci ol.

valla eger becerebilirsem ben tatilden donene kadar bu bebek meselesini beynimden bedenimden heryerimden atmak istiyorum.
yoksa tatilimde mahvolcak. Alnimiza yazildiysa rabbim zaten bize verecektir hayirlisiyla.

Benimde 26-25 günde olur 11. gün genelde testte kirmiziligi görüyorum.ama dedigin gibi 8. günde zor biraz regl bittiginde degerlendirdik, hamilelik oldu diyende cok erken yumurtlamada olabiliyor yani testi tekrar etseydin dün hataliysa anlardin olurya hatailidir. dogal yoldan neden olmuyor sorun nedir?

Sperm sayı morfoloji her açıdan problemli, bende de bağırsak ameliyatı olmuştumi yani açık karın ameliyatı, tüplerin birini "yanlışlıkla" kapamışlar. yani benim %50 eşimin %10 şansı var desek mucize işte doğal yoldan.

Hayır uçak biletini vs aldım erken adet olacaksam değiiştirip one çekicem, ama test 2 gündür koyu çıkınca teste güvenip te planları değiştiremedim.

Merhaba,

Tam olarak neden bebek sahibi olamadığınızı bilmiyorum ama, 3 tüp bebek denemesinin sonuç vermemesi herşeyin bittiği anlamına gelmez. Tüm yeni teknikleri denediniz mi? Microarray denilen yeni bir tanı yontemi falan var türkiyede uygulanmaya başlandı 38 yaş ve üzeri gebeliklerde %72 gebelik elde etmeye başladılar.
Yani her gün yeni bir teknik gelişiyor, pes etmeyin lütfen, manevi olarak zor biliyorum, ama inat eden sonuç alıyor bu işte.

Sperm sayı morfoloji her açıdan problemli, bende de bağırsak ameliyatı olmuştumi yani açık karın ameliyatı, tüplerin birini "yanlışlıkla" kapamışlar. yani benim %50 eşimin %10 şansı var desek mucize işte doğal yoldan.

Hayır uçak biletini vs aldım erken adet olacaksam değiiştirip one çekicem, ama test 2 gündür koyu çıkınca teste güvenip te planları değiştiremedim.

arkadaslar son aldigim haberi bildiriyorum size. benim dosyam duduklerin eline gecmis ilk randevu planlanmis.
15 temmuzda gorusmemiz var. o gun belli olucak beni tedaviye kabul edip etmiycekleri.

ah bu bile beni umutlandirmaya yetti.

arkadaslar son aldigim haberi bildiriyorum size. benim dosyam duduklerin eline gecmis ilk randevu planlanmis.
15 temmuzda gorusmemiz var. o gun belli olucak beni tedaviye kabul edip etmiycekleri.

:52::52::52:
İşte buu, günün ilk güzel haberi Selcan'dan geldi.... Hadi kıslar, herkes güsel bir haber versin bize bugün...

:7:

:21::21::21::21::32::32::32::32:

gel teskereee gel teskereeeee:24:

hadi kuzummm yaşasınnnnnn...:37:
uffff şimdi 15 temmuz tam olarak kaç gün sonra yahuuu:18:

:52::52::52:
İşte buu, günün ilk güzel haberi Selcan'dan geldi.... Hadi kıslar, herkes güsel bir haber versin bize bugün...

:7:

:23::23::1::1:

:21::21::21::21::32::32::32::32:

gel teskereee gel teskereeeee:24:

hadi kuzummm yaşasınnnnnn...:37:
uffff şimdi 15 temmuz tam olarak kaç gün sonra yahuuu:18:

:23::23::1::1:

bu haber benide cok ama cok mutlu etti :46:
kabul olacagim bile belli degil ama olsun hic degilse gidip konusuruz dimi.

bilmem ki kac gun var 20 gun kadar herhalde yani 3 haftacik.

Back