• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

perşembe cuma canım tam test günü..diğer iki denememde de testden bir gün sonra adet oldum..sivilce olumlu belirti değil aslında..deti ne yaptı acaba hiç girmiyor..onda belirti falan varmı acep..

Selam :) iğneler popumu mahvetti :/ karnım şiş gibi. ilaçlardan galiba!
birde işyerinde çok stres var umarım bebişimi etkilemiyordur.
Bugün 5. Gün . Tam 1 hafta sonra test günü..

Çok merak ediyorum idrar testinde çıkar mı ki?

Cok erken deti test yapma cünkü, erken daha bu defa göremezsin cizgiyi stres yaparsin.az kaldi sabir:16:

duova hakli canim. az daha sabir. insallah bebeklerin sana tutunacak seni birakmiycaklar.

kuzum buyuk finale 1 gun kaldi heyecan dorukta. Allahim umutlarimizi bos cikartmaz insallah bize pozitif haberleri verirsin
arkadasim.

Cok erken deti test yapma cünkü, erken daha bu defa göremezsin cizgiyi stres yaparsin.az kaldi sabir:16:

duova hakli canim. az daha sabir. insallah bebeklerin sana tutunacak seni birakmiycaklar.

sevgili Deti ,:38:

heyecanında ve sabırsızlığında sen de haklısın , ama duovam ve selcanım da haklı.:31:
çok zor geçiyor günler biliyorum hatta hiç geçmiyor ama lütfen gününden önce test yapma.:50:
sabırla bekle canım.:31:
dilerim pozitif haberini alırsın , paylaşırsın biz de göbek atarıss:21::21:

napıyonus ki siz:27:

günaydın herkeşlereee:3:

öpüyoluuummmm:38::21:

Hu huu günaydıınn :16:

Benim sabah testi boyle çıktı. üstteki dün alttaki bugün yapılan test.
$IMG01761-20130626-0926.jpg

Sanki biraz açıldı, sizin LH pikten sonraki gün boyle mi oluyodu renk kızlar?

Eki Görüntüle 743021

şimdiii sayın çekirgee:51:

LH pikten sonra 2. çizgi daha fazla silikleşmişti benim.
Ama bu bazı nedenlerden de olabilir olmayabilir deee.. şöyle şeyettireyimm:27:

eğer fazla sıvı alımı sonrası ve kısa süreli idrarla testi yaptıysan , 2. çizgi yine silik çıkar.:31:
veyaaa yeterli idrar kullanmadığın için , az silik çıkmış olabilir.( helecan sebepli , doğru uygulama yapamamışsındır belki kuzum ):34:
göz yanılması olabilir , dünkü kadar koyudur.:27:

test markası farklılığından olabilir , senin ki pik sonrası bu kadar az silikleşiyor da olabilir.:31:

yaptığımız bilimsel çalışmalar sonucu çıkan sonuçlar böyledir kuzumm:1:

Eki Görüntüle 743021

Koyu ciktigi gün 24-36 saat icinde yumurtlama olacagini anlatiyor. daha sonra acilmasi yumurtlamanin gerceklstigini anlatiyor. ama bazen kirmiziyi en koyuda yakalamak icin, yumurtlama gününden önce testi günde 2 defa yapmak gerekiyor. özellikle yumurtlama olacagi günü tahmin ediyorsak bu günü degerlendir derim canim.

gunaydin kuzucugum benim biraz canim skkn bu ay yine olmadi lekelenme basladi herzamanki gibi.
gerci biliyordum olmuycagini ama insan gizli sakli umitleniyor maalesef. uzgunum ben:14:

Hic sIkma canini olur daha zamani var demekki selcancigim.bende regl oldum 3. günüm bugün hani anlatmistim bal,polen,arisütü karisimi vardiya ona baslamadim. su benim saglik sorunumu cözeyimde sonra diyorum.sen ne yaptin alacaktin sende bu karisimdan.

Hic sIkma canini olur daha zamani var demekki selcancigim.bende regl oldum 3. günüm bugün hani anlatmistim bal,polen,arisütü karisimi vardiya ona baslamadim. su benim saglik sorunumu cözeyimde sonra diyorum.sen ne yaptin alacaktin sende bu karisimdan.

elimde degil canim uzuluyorum. ben henuz olmadim da lekenlenmem basladi :(
gidemedim ki alamadim henuz. zaten artik birakicam hic bisey yapmiycam tupbebek olucak zaten bu gidisle.
Allah nasip ederse oyle olur artik napim. kaderimin onune gecemiyorum:50:

gunaydin kuzucugum benim biraz canim skkn bu ay yine olmadi lekelenme basladi herzamanki gibi.
gerci biliyordum olmuycagini ama insan gizli sakli umitleniyor maalesef. uzgunum ben:14:

sıkma canını kuzum yaa..:38:
hani ne yapacaktıkkk,yazın gezices tozucasss, deniz kum güneş...:21::21::21:
yaz sonu bakıcas durumlarımızaaa:51:

bir daha da gizli saklı ümitlendiğini duymayayım , açık açık ümitlen tamam mı:1:

gidemedim ki alamadim henuz. zaten artik birakicam hic bisey yapmiycam tupbebek olucak zaten bu gidisle.

Umutlu selcan, sen yinede umut et bir bakarsin tüppe hic gerek kalmadan bebegin gelmis.:1:

sen nasilsin arkadasim, tatil planlari yapmissin iyi bir tatil yapmani kafani dinlemeni diliyorum. benim tatil bitti malesef erken gittik biz tatile umarim seneye tam temmuzda veya agustosta tatile gidebiliriz.

senin yüzünden benim de karnıma ağrı girdi işte....:41:

ben de gizli saklı ümitlenmiştimmmm:53:

olmadı mı ya yineeeee:37::1::1::1:

bana bak selcanımmmmm, holand'a gelirimmm görersinn.:52:
ümitsizlik yok , yılgınlık yok , pes etmek yoooookkk..:20:
o bebekler biz neredeyse oraya gelecek.. az sabır kuzummmm:38:

sıkma canını kuzum yaa..:38:
hani ne yapacaktıkkk,yazın gezices tozucasss, deniz kum güneş...:21::21::21:
yaz sonu bakıcas durumlarımızaaa:51:

bir daha da gizli saklı ümitlendiğini duymayayım , açık açık ümitlen tamam mı:1:

temem canim.
aynen oyle yapicas kuzum once bi kendimize gelelim guzel bi tatil yapalim sonrasi Allah kerim. ben de eski formuma kavusmak cabasindayim zaten. simdi aklima takilmadan rahat rahat yaparim sporumu.

yaw üzme kendini. napalim belki bu isin sirri tüp bebek veya tatil, deniz kum ve güzel gecelerdir. bakarsin tatilde hic bebek olayini düsünmüyorken yakalarsiniz bebisi. hayirlisi selcanim üzülme emi

herkese bu arada günaydin. daha önce baktim kimse yoktu canlanmis gene ortalik :16:

Umutlu selcan, sen yinede umut et bir bakarsin tüppe hic gerek kalmadan bebegin gelmis.:1:

insallah kuzum ama benim tuplerde var bi sakatlik hissediyorum. yoksa gecen ay 9 folikul vardi ovulasyonuda yakalamistim yine kismet degilmis. bi sakatlik olmasa hersey bu kadar iyiyken neden olmuyor.

uzuldugum taraf kocam. zavallim surekli ruyasinda goruyor. ta gecen sene ismine kadar gordu. ismi bile hazir bebegimizin
ama bu zaman oldu hala basaramadik maalesef.

Back