Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hopecigim, canım ya,,, oh be kendine gelmişsin......

hope bizi bırakamaz, hope bizi bırakamaz....... ya böyle işte.... nasıl bağımlılık yapıyor bu kk ama, gördünmü,
ayrıca , sen dahil oldukça kendiliginden sohbete girdikçe bir bakmışsın ki herkesin herşeyiyle , herkes de herşeyinle ilgileniyor tatlımmmmm...

canım ya, izmir de nasıl yanıyor nasıl yanıyor anlatamam...... Allah kolaylık versin , yandık bundan sonra 2 ay kavrulacagız.

şekerim, iyi yürüyüşler , daim olur inşallah

Ay aglatin ya beni
Sagol varol iyiki varsiniz buraya yazdiklarimikimseye anlatamiyorum is yerim dahil herkes cok fazla üzüyor beni
Sagol arkadasim bu destek baska bende sagimi solumu toplayip turkiyeye gelcem kocayida ikna etim nasilsa

acmilacım, TR gelene kadar takviyeleri yap da buraya gelince bomba gibi olasın..... çörekotu,bal,tarçın karışımını da unutma olur mu.

canimcim kismetse 2 agustosta yola cikacagiz. 20 saatte gireriz annemlere yazliga silivri'ye. ama herhalde ancak hafta icerisinde Istanbul'a geceriz. mutlaka haberin olur bir cay kisir organizasyonu yapariz artik :)

canim bende yalniz ciyorum ki yuruyuse. aahh aahh eskiden haftanin 4 gunu spor salonundaydim daaaa kocacim istemiyor diye biraktim

sen bende habersiz hangi sanal alemlerinde gesiyon bakiimm cabuk hesap ver cabuk benim niye haberim yok

uzuldum bende kuzum ne Allah sana sabir versin. ama benim anlamadigim neden etrafindaki insanlar seni uzuyor neden seni uzmelerine izin veriyorsun. zaten zor bi surecten geciyorsun.

sen git turkiye ye canim daha iyi bencede. Allahim cok bekletmeden tez zamanda kavustursun seni bebegine.

keske bizde az yanabilsek buralarda tukendik ayol yagmur yagmur...

canimcim kismetse 2 agustosta yola cikacagiz. 20 saatte gireriz annemlere yazliga silivri'ye. ama herhalde ancak hafta icerisinde Istanbul'a geceriz. mutlaka haberin olur bir cay kisir organizasyonu yapariz artik :)

size yakin turkiye ne guzel canim. bizede turkiye yolu gorundu kismetse

bizde 19 agustosta ankaradayiz insallah. hepinizi beklerimmmmmm....

canlı selam selcankerem bils73..nasıl gidiyor..

iyim kuzum sen nasilsin belirtiler var mi?

bende breezeyim yolunda ilerliyorum bebek planlarini bi kenari biraktim simdilik tatil derdine dustum. Allah kismet ederse
tatilden sonra kaldiigimiz yerden devam edicez bebek calismalarina

canim bende yalniz ciyorum ki yuruyuse. aahh aahh eskiden haftanin 4 gunu spor salonundaydim daaaa kocacim istemiyor diye biraktim

belli belli sekerim hatta bence sen haftanin 7 fgünü gidiyon herhalde. adam yakinda et bulamayacak tutacak fistigim benim :)

iyim kuzum sen nasilsin belirtiler var mi?

bende breezeyim yolunda ilerliyorum bebek planlarini bi kenari biraktim simdilik tatil derdine dustum. Allah kismet ederse
tatilden sonra kaldiigimiz yerden devam edicez bebek calismalarina

he valla aynen bende. tatil planlari hazir. 2 agustos yola cikis. 3 agustos varis. 15 agustosa kadar anneme ve kayinvalideme full gaz simarmaca. istanbul'u da biraz gezmece. zaten Türk-Alman ortak yapimi abim ve sirine karisi da geliyor. tarihi ve turistik yerleri gezmeden olmaz pek tabiiki. 15 agustos sabaha karsi yola cikmaca ve solugu Bulgaristan Varna'da almaca. 1 hafta Bulgar sahilinde tatil yapmaca ve 22'sinde tekrar yola cikmaca. 26 Agustos'da yeniden ise baslamaca. bebis planlari da Eylül ve Ekim'e kalmaca. zaten dadanacagiz Cek kizlari yumurtasina o yüzden zaman cok da dert degil. öpüyoru sizi kocamanca.

valla bana kalsa giderim 7 gun cok seviyorum spor yapmayi cok ama kocami daha cok sevdigim icin o istedi diye biraktim.

ay benim basim dondu okurken cok faaliyetli bi tatil plani masallah. bizim ki o kadar yogun degil.
zaten 3 haftaligina gidicez. ankara karadeniz bursa bizdeki planda da. bizim tupbebek iside eylul ekimi bulacak.

napalim gec olsun guc olmasin.

Breezycim bak her işte bir hayır varmış, bu yanlış alarm sayesinde Zeynep kamili keşfettin, belki bebişini kucağına almana sebep olacak, belki başka arkadaşlara vesile olacak...

Dün akşam Wang üstadıma gittik gene iğneleri batırdı bana, bu sefer çok ödem var diye mohsa ısıtıp karnıma koydu, gorsen gobek deliğimde havuz oluştu, bak bu kotü su atmak lazım vicuttan diye gobeğimi silip durdu adamcağız...
Dedim ki yeşil çay içiyorum ben odem atmak için güldü, dur ben sana gerçek yeşil çay gostereyim dedi. Bi paket getirdi içinde kına gibi kokan top top yeşil yapraklar, benim içtiklerime benzemiyo bile Çin tıbbında kesin doğrular yoktur dedi, herşey yerine koşuluna zamanına gore faydalı yada zararlıdır. Soğuk bir ülkede yeşil çay içersen daha çok odem yapar, yeşil çay sıcak ülkelerde odem sokturur içme sakın dedi

Neyse sonra diyabeti sordum, dolaşımı güçlendiren bir haraket var onu yapacak dedi, ama onu geldğimde gostermem gerekecek...

Başka yeni şeyler de oğrendim, onları da yazıvereyim, ying yang meselesi üzerinde çok durdu, batı tıbbında hep fiziksel tarafın iyileştirilmesi üzerinde duruluyor ancak ruhsal taraf ta bir o kadar onemlidir, dengeli bir vücut için nefes egzersizi yapıp içsel huzurunuz için de ying i düzenlemelisin deyip durdu.

Nefes egzersizi söyle : gozlerini kapatıp rahat bir ortamda 1 den 10 a kadar nefesini sayıyosun, sadece nefes alışına odaklanıp kafadaki diğer düşüncelerden kurtulmaya çalışıyorsun. bitince gene başa donup 1 den 10 a kadar sayacaksın. eğer dış etkilerle kafan dağılırsa tekrar başa donup bir den saymaya başlamak gerekiyo, bu şekilde kendini daha rahatlamış hissedene kadar tekrar etmek gerekiyor.

Başka başka şeyler de anlattı da, aklıma gelmiyo şimdi geldikçe yazarım...

ay elif saskinlik icinde okudum yazdiklarini ben ya..ozellikle yesil cay konusunda. sen bize yaz ogrendiklerini zaten yazdan sonra
bende gitmeyi dusunuyorum wang amcamiza. bakalim bana ne diycek. umutsuz vaka diye eve yolluyormus beni

Son düzenleme:

selamlar herkeşlereeee

hepinizi okudum gördüğünüz gibi , bugün çok yoğunum , maaş günü..
o yüzden hepinize daha sonra yazacağım tamam mı..
ama okuduğumda , satırlarınız arasındaki sıcaklık beni çok duygulandırdı..
aferimmm hepimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…