- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.421
lejanacıım ve ümmücüüm,,, benim de bu amniyosentez konusunda kafam karışık..... bir yandan düşük riski var olmamalı diyorum, bir yandan da gözümü kapamak istemiyorum.... yani kızlar ikinizde haklısınız , umarım en güzel kararı verirsiniz.... benim için o günler gelecek mi onu da bilmiyorum gerçi......
DİLEGİM ŞU Kİ: ŞU mübarek kandil gecesinde hepimizin duaları kabul olsun... bebeksiz topik arkadaşımız kalmasın inşallahhhh.
breezeycik,,, mesajını aldım,, yazacagım... öpüldünüz gıgınızdan.........
işallah hepimizin güzel haberlerini duymayı allhım nasip eder..senin bebişler zati beliyorlar..annesi hazır olunca cee diycekler işallah..
ummucum merhaba, nasiliz bugun? moralimiz nasil? stres yapmiyoruz degil mi?
napıyonus bakemmmm
hepinize iyi haftalar, bereketli günler , hayırlı hamilelik haberleri diliyorum.
Bugün Zeynep kamil'de kolposkopi isteyen doktoruma gösterdim bir kez daha sonucu.
daha doğrusu asistanına ... biliyorsunuz orada tabelada ismi yazan doktora muayene olmak mucize gibi bir şey.
neyse asistanı da biyopsimin temiz olduğunu ve bir sorun olmadığını söyledi.
Hatta bazen hafif enfeksiyon durumlarında bile smear LSIL tanısı ile çıkabilirmiş.
Ola ki başınıza böyle şeyler gelirse hemen paniklemeyin diye bilgi vereyim dedim kuzularım.
Sonra , ne zamandır aklımda olan tüp bebek bölümüne gittim. dedim ki yaşım 42 , bana tüp bebek yapar mısınız ?:18:
dediler ki yaparız ama senin ki ücretliye girer 1200 TL+ ilaçlar ve tahliller ödersin.
ee iyiymiş...aklımın bir köşesinde dursun bence... sizden de olur da ihtiyacı olan arkadaşlarım olursa , onlara da ön bilgi olsun.
Ben bu yazın boş boş geçireceğim , son bahara doğru bakalım, kısmet deyip gireceğiz bir yola.
lejanacıım ve ümmücüüm,,, benim de bu amniyosentez konusunda kafam karışık..... bir yandan düşük riski var olmamalı diyorum, bir yandan da gözümü kapamak istemiyorum.... yani kızlar ikinizde haklısınız , umarım en güzel kararı verirsiniz.... benim için o günler gelecek mi onu da bilmiyorum gerçi......
DİLEGİM ŞU Kİ: ŞU mübarek kandil gecesinde hepimizin duaları kabul olsun... bebeksiz topik arkadaşımız kalmasın inşallahhhh.
Breezey çok sevindim sonuçlarına...
bi de tüp bebek bölümüne gitmekle iyi etmişsin...
ben 39 yaş üstünü nasıl olsa devlet ödemiyo diye hiç gidip sormadıydım bile..salak kafam
ücret çok iyiymiş..5 denemeyi de özelde yaptırarak, sıfırı tükettik + epeyce borçlandık kardeş söylemesi ayıp...
en son yaptırdığım tüp, sonrasında da kullandığım bütün ilaçlarıyla birlikte toplamda 8 - 8.5 milyara maloldu...
gerçi oranın ortamı nasıl hiç bilmiyorum ama sonuçta iyi bir doktor bulmaya bakar herşey...embriyolog da iyiyse...daha ne
olsun...
o zamaaaaaan sana mesajım : yazın boş boş olan göbişin, kışın bebişlerle dolsun....
kuzum sen de bebişini kucağına aldığın , memişlerinle beslediğin günleri görürsün inşallah.
bu kandil günü Rabbim dualarını ve dualarımızı kabul etsin , hayırlı sonuçlar nasip etsin herkese
kizlar sizden ayri kalmak ne kadar zormus yahu. yok girmeyecegim diye kendi kendime direndim ama nafile. dur bir bakayim napiyorlar falan derken bakmisim begen dügmesine basip duruyorum. hepinize yazdiginiz güzel cevaplar icin cani gönülden tesekkür ederim. sanirim bir an icin kiskanclik dalgasinin altinda kaldim. neden muhabettin disindayim diye. neyse bulutlu günler bitti. gerci bizim burada sakir sakir yagmur var ve 18 derece.sanki kutuplarda yasiyoruz valla. ama ne demisler "almanin karisina ve havasina güven olmaz diye" dogru demisler vesselam he bu arada breezy ile artik KK ortamin disinda diger bir sanal ortamda tanisma firsatina nail oldum nihayet. umarim diger kizlar da gelir sirayla :)))
neyse ben calismaya devam. aksama kocisim ve kuzenimle yemek yiyecez. artik rejim yarindan itibaren devam eder. öpüyorum.
kizlar sizden ayri kalmak ne kadar zormus yahu. yok girmeyecegim diye kendi kendime direndim ama nafile. dur bir bakayim napiyorlar falan derken bakmisim begen dügmesine basip duruyorum. hepinize yazdiginiz güzel cevaplar icin cani gönülden tesekkür ederim. sanirim bir an icin kiskanclik dalgasinin altinda kaldim. neden muhabettin disindayim diye. neyse bulutlu günler bitti. gerci bizim burada sakir sakir yagmur var ve 18 derece.sanki kutuplarda yasiyoruz valla. ama ne demisler "almanin karisina ve havasina güven olmaz diye" dogru demisler vesselam he bu arada breezy ile artik KK ortamin disinda diger bir sanal ortamda tanisma firsatina nail oldum nihayet. umarim diger kizlar da gelir sirayla :)))
neyse ben calismaya devam. aksama kocisim ve kuzenimle yemek yiyecez. artik rejim yarindan itibaren devam eder. öpüyorum.
he he.. böyle alışkanlık yapıyor işte burası...
alınganlığının geçici olmasına sevindim...
hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz ve hassas olmamız normal..
baksana şimdi de ben kıskandm...neresiymiş o başka sanal alem...benim niye haberim yok...
18 derece ve yağmur ....şu anda ne iyi gelir istanbul'a bir bilsen...yanıyo cayır cayır...
arkadaslarim benim ofiste butun gun pc kk'yi yine acmadi bana gicigi var ellam:)
hepinizi tek tek burdan selamliyor kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum. cunkum ben hemen kaciyorum yuruyuse cikicagim
kilolar benim bas belam oldu bu aralar.
herkese kocaman kocaman opucukler mmuuuuuaaaahhhhhh
Nasilsiniz arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.
ümmüseleme, nasil gidiyor canim iyimisin? esim 2 gündür izinli ara ara baktim vakit buldukca, yazamadim bir türlü az kaldi canim güzel haberi almana bizde seninle birlikte gün sayiyoruz
brezeey, nasilsin görüsemedik yine doktora gitmissin. iyi olmus en azindan kafandaki soru isaretleri gider bu arastirmalarda.
selcan, yürüyüse cikmissin ne güzel bende arada yürüyeyim diyorum tek basina olmuyor.
hope,buraya yazmana sevindim canim, bizi bizden iyi kim anlar?
lejena, bebegin ve seni iyi oldugunu buradan okudukca, daha umutlu oluyorum canim hic kaygilanma. insallah saglikla dogurup, kucagina alacaksin bebegini.
Herkes iyi harika amah hep iyi olun bende hersey negatif bu negatiflikle kimsenin moralini bozmayayim dedim ve bunalimdan da yeni ciktim umudum alman doktorlarinda kalmadi eylülde türkiyede denicem ozamana kadar aldim herseyi özel yok Dhea-Dong-Quan kendi kendime tedavi edicem allah büyük olur insallah herkese kocaman Öpücükler allah yardimciniz olsun
gel acmilam gel seni de Türk doktorlarına emanet edelim.
hem biz iyi gün topikdaşı değiliz , üzüntülü olduğunda da gel...
aldığın takviyelerin yanına bir de umutlu ve yüksek enerjili olmayı katarsan eğer , emin ol her şey daha güzel olacaktır.
benden de öpücüklerRabbim yardımcın olsunn
Ay aglatin ya beni
Sagol varol iyiki varsiniz buraya yazdiklarimikimseye anlatamiyorum is yerim dahil herkes cok fazla üzüyor beni
Sagol arkadasim bu destek baska bende sagimi solumu toplayip turkiyeye gelcem kocayida ikna etim nasilsa
ama kuzumm lejenam , sana da özel mesaj attım.. mail adresim bu dedim ,adım bu dedimm..
eyvakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ifşa oldummmm
mesac yazdım baksanaaaaaa
amanniin..nerde mesaj..ne zaman attın.. ben niye göremiyom..nerden bakılıyo ki?...:44:
aslında bilgisayar konusunda çok acemi de değilimdir ama KK nün sistemini çözmem zor oldu...
heee..şimdi gördüm canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?