• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

selcan umarım hayırlıdır, yumoşlar bitmesin de.... zaten endo ince.....

aminnnnnn, duova,,, o bebişi bekliyorum artık. ya .........

şimdi ben kendimden çok seni merak ediyorum şeker.....

selcancım hadi bir ikiz daha gelsin, evin şenlensin.... acılarını tamamen unuttursun inşallah

duovacım, pufy nin sünnet telaşı var,,, bebiş de o da gayet iyi...... misafirler vs derken meşgüldur bu ara canım.

üümmüüüü, eşim nigdede, az önce konuştuk, dışarısı sıcak ama evler buz gibi diyor....

umutlu selcan, kaynana selcan mı oluyor........ ne güselllll güselllllllll

Haklisin hele yeni dogmus bebekleri görünce, insan dahada cok istiyor birde bizim yaslarda olunca bir an evvel kendi bebegim olsun istiyor insan ama; hayirlisi ne diyelim elimizden geleni yapiyoruz gerisi allaha kalmis. Ben unutmusum puffy bahsetmisti sünetten sagolasin.

Transfer oldu 4 saat önce..çok enterasan 3 embriyo oldu! Sonradan biri daha gelişmiş!
Hiçbir progestan iğnelerine ilave estrofem hapı verildi.
Yatıyorum kocam yediriyor içiriyor :)
Göğüslerimin başı acıyor. Birde karnım şiş gibi :/
$
hayırlı uğurlu olsun transferin...3 de tutsun işallah..:16::16::16::16:yemek yemeğede vaktin olmasın..uyumayada..:)):9::9:

Transfer oldu 4 saat önce..çok enterasan 3 embriyo oldu! Sonradan biri daha gelişmiş!
Göğüslerimin başı acıyor. Birde karnım şiş gibi :/ Beğen İptal

Hayirli olsun deti, 3. embriyo sonradan bende varim dedi umarim 3 tane bebeginde sana tutunsun.:1: topikte hamilelerimiz artiyor sirayla puffy68,lejena,ümmüseleme,deti böyle devam etsin insallah :1: kendine iyi bak sakin kücük seyleri kafana takma bol bol dinlen arada burayada yazarsan seni merak etmeyiz.

en iyisi önce
den yapmak ..ohh rahat rahat gezersiniz eşinle..:51::51: güzelmi sen isviçredemiydin canım..selcan hollandada..

Evet cok güzel özellikle dogasi cok güzel nüfusu bizim istanbuldan az 7 milyon civarinda ekonomisi cok iyi her ülkeden insanlar var en cokta ispanyol ve portekiz halki burada bizim türkler benim yasadigim yerde cok yok baska kantonlarda var biz fransiz kantonundayiz fransizca konusuluyor bizim kantonda umarim yolunuz düser buralara beraber gezeriz.ama bizim Türkiye bir baska ben ileride esim emekli olunca orada yasamak isterim.

Son düzenleme:
Evet cok güzel özellikle dogasi cok güzel nüfusu bizim istanbuldan az 7 milyon civarinda ekonomisi cok iyi her ülkeden insanlar var en cokta ispanyol ve portekiz halki burada bizim türkler benim yasadigim yerde cok yok baska kantonlarda var biz fransiz kantonundayiz fransizca konusuluyor bizim kantonda umarim yolunuz düser buralara beraber gezeriz.

ayy ne güzel anlatmışsın..bende çok merak ediyorum sizler ordasınız ya..türkiyeden farklımı herşey ..mutlaka her şey sistemlidir..fransızca dil kursunamı gidiyorsun..işallah canım yaa görmek isterim oraları..:10:

ayy ne güzel anlatmışsın..bende çok merak ediyorum sizler ordasınız ya..türkiyeden farklımı herşey ..mutlaka her şey sistemlidir..fransızca dil kursunamı gidiyorsun..işallah canım yaa görmek isterim oraları..:10:

Dogasina diyecek yok buranin ama burada insanlar cok yogun calisiyorlar. Türkiyeden farki var elbet sistemleri oturmus her sey kurallara göre isliyor ama burada yabancilarin bir akli hep yurdunda benim gibi :1:esim alismis 22 yildir burada yasiyor benim ailemden cok kimse yoktu yurt disinda ondan ben zor alistim. esimin ailesi cogu yurt disinda alismis esim bu duruma fransizca ögreniyorum evet zor bil dil ingilizce gibi degil.

Dogasina diyecek yok buranin ama burada insanlar cok yogun calisiyorlar. Türkiyeden farki var elbet sistemleri oturmus her sey kurallara göre isliyor ama burada yabancilarin bir akli hep yurdunda benim gibi :1:esim alismis 22 yildir burada yasiyor benim ailemden cok kimse yoktu yurt disinda ondan ben zor alistim. esimin ailesi cogu yurt disinda alismis esim bu duruma fransizca ögreniyorum evet zor bil dil ingilizce gibi degil.

evet canım zor bil kardeşimin diliydi..bizim lise zamanında kura çekiliyordu hangi dil çıkarsa o dili öğreniyordun..benimki almancaydı..kardeşimin fransızca..baya zorlanmıştı..ama öğrendikten sonra kolay gelecektir..yazları geliyorsundur değilmi buralara..huzurun yerinde olsunda ..gerisi katlanılır şeyler..

Selcaaannnn;

Kız gecenin bi vakti whatsapptan yazmadım mı akapunkturcuyla goruştüm senin tüpler icin diye... Uyku sersemi okuyup unuttun mu yoksa yiivruummm...:37:

dokunmayın selcanıma , gariptirrr:21:
dokunmayın selcanımaaaa unutkandırrr:24::9:

Sayı gittikçe düşüyor :( yarın transferim var. Umarım 2 tanesi kalır. Biraz üzgünüm :(

İğneler çok acıtıyor. Daha iki tane yapıldı. Kalçadan. Ama zor oturuyorum. Göğüs uçlarım acıyor:/

Şimdi tüm tanıdığım gençlere zamanında bebek yapın diyeceğim...

Çok pesimist oldu kusura bakmayın kızlar

bu mesajını duyan embriyolarından bir tanesi daha atağa kalktı ve 3 embriyon , 3 ışık olarak içine doğdu kuzum...
ben transferde , ultrason ekranında gördüğümde , çok garip olmuştum, eminim sen de aynı şeyleri hissetmişsindir.
hayırlı uğurlu olsun bebişlerin kuzum , dilerim sana en az 2 bebiş olurlar, sağlıkla mutlulukla ve huzurla güzel günler yaşarsın , bebişlerine kavuşursun canım detim :)))

HOPEEEEEEE
Buarada herkese allah evlat nasip etsin simdi yine duaya oturcam hepiniz icinde dua edicem umuselem allah hayirlisini versin cook tatli bebislerin olur insallah benim test günüm yarin ama aglamicam söz verdim kendime herkesi öptüm ama hope yi daha cok öptüm yaaa smayli niye yolayamiyommm offff offfff

öncelikle Rabbim dualarını kabul etsin sevgili arkadaşım.

veee bennn rahatsız edilmek istiyorum..
bana her zaman yazabilirsin , gördüğüm anda cevaplarım , belki geç olur ama cevaplarım.istersen mail adresini yaz , özelden , istersen face in varsa paylaş.

selcan-elfje - miamaya - miranda-puffy ve şimdi de duova... iletişimlerimizi buradan daha fazla olması adına , diğer iletişim yollarına taşıdığım arkadaşlarım ve bunun için çok mutluyum . :))))
dediğim gibi burada sohbet etmek , mesajlaşmak, birbirine benzer dertleri paylaşmak , çare aramak, olabiliyorsak çare olmak, mümkün olan her şeyi paylaşmak çok güzel...
ama ete kemiğe bürününce tadından yenmez oluyor benim için. :))))

tüm arkadaşlara selam.... bu ay ki tedavim iptal oldu, zaten ben ümitli değildim, ufak ufak olan yumoşlar büyümemiş. 15-20 gün sonra yeni tedaviye başlayacağım.....

brezeey, tatlım tekrar geçmiş olsun, sonuçların beni de sevindirdi. maşalllahhhhhh,, ayrıca iyi tatiller sana..... denizde fazla kalıp mikrop da kapma ama.......... yani dikkatli ol lütfen tekrar mikrop,virüs vs vs ile ugraşmak zorunda kalma olur mu

kuzum alısım , bir daha ki sefere inşallah senin için de her şey yolunda gider kuzum benimm :)))
denize şimdilik gitmiyorum ama gittiğimde söylediklerin aklımda olacak , merak etmeeee sennn :))))

aynen soyledigin gibi ummucum. iyiki yanimda yalnizlik zor ne kadar cocuklarin olsada. hayat arkadasin bi baska. Allah yavrularima uzun omurler versin de.

yok kuzum kimsem yok. bi ikizler. zaten babami 2000 de annemide 28ekim2012 de kaybettim Allah mekanlarini cennet eylesin insallah.

Ankara da bi kizkardesim var bide bursada abim. 4de yigen var. hepsi bu iste arkadasim.

Rabbim mekanları cennet , topraklarını bol etsin kuzum selcanım. sabrını arttırsın. :(

Nasilsiniz arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. ümmü daha sakinsin iyi bu durum gögüs agrin vardi gecti anirim yazmadin daha sonra birde Puffy68, nerelerde bu hafta hic gelmedi. umarim her sey yolundadir.

sonreadan alısım kuzumdan da öğreneceğin gibi kuzum , oğluşunun sünnet hazılrıkları ile daha doğrusu , pipi kestirme töreni ile uğraşıyor.en son konuştuğumda şekerleri yapıyordu. şekerlerin hepsini yemediyse , yakınlarda ceee der.
ben onu bir arayayım yarın yahuu... :)))

benimkiler dun bendeydi yemekte. denizin kizarkadasida vardi. cok guzel bi duygu anlatamam. Allah herkese tattirsin bu duyguyu insallah. haftayada oguzun nisanlisi gelicek. insan nasil mutlu oluyor. hernekadar bu kaynana fikrine alisamasamda:27:

kaynanaaa selcannn kaynana selcannnnnnnnnnnnnn:33::33::33:

hepbirlikte dayanicaz arkadasim bizde seninle birlikte bekliyoruz 27hazirani. safak 6. az kaldi az:51:

efettttt gel teskereeee gel teskereee :24:
ummunun bebeişi hadi anneye ceeeeeeee :)))

Wang ın bana gore avantajı çok türk hastası olduğu için bizim bünyeyi yeme alışkanlıklarını iyi tanıyo, bir de gözuü tok bir adam.

wang a laf yok , heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttt:45:

adamımmm benimmmm:9:

umutlu selcan, kaynana selcan mı oluyor........ ne güselllll güselllllllll

bence bu kod tamamdır selcana , diğer kodlarının hepsinden feragat etsin.
puffyime de söyleyelim kuzum , selcan artık kaynana selcannnnnnnnnn oldu diyee:9::9::9:

şu an itibarı ile , dünyaz üzerindeki en değerli en kıymetli en önemli sensin.
dert tasa , ekonomoi siyaset hiç bir şeyi kafana takmaaa kuzum..:50:

bak sen bilmezsin belki , bizim bir sloganımız var..:51:

haydi ellerrrr:3:
ovlansın göbüşler , mutlu olsun bebişler:21::21::21:

amaniiin kaçasım geldi birden.....:52:

:) nasil bi kaynanayim tahmin etmissindir dimi arkadasim :27:

kaynana selcannnnnnnnnnnnnn kaynana selcannnnnnnnnn:33::33:
lejenaaamm kaç kaçç kaççççç:4::9:

he he , ben bi kere 2 kere kaynanayımmmmm:52:

Yaramaz durum yok canim sende sicaklarla ugrasip duruyorsundur. biraz temizlik yaptim az evvel oturdum. yarin gezeriz evde islerim kalmasin istedim.

bende yaptımm temizlik.:31:
yarın diğer topikten tanıştığımız , miacımmayacımın evine çaya gidicess:32:

bohçama doldurduğum ve adını yazamadığım , mesajını toplayamadığım topikdaşlarımm

öpüyommmmm hepinisiiiii:37::38:

deticigım, hayırlısı olsun, inşallah maşaalllah,,,,, güzel haberini alıp havalara zıplayalım
Teşekkürler :) 3 embriyoda transfer oldu. 43 yaşındayım. Doktor şansı artırmak için dedi. Sordum ben ya üçüz olursa diye. Güldü bu yaşta zor dedi.
inşallah üçüde tuttsun , bize yaşı öne süren o doktorlar şişsin.... utansın..... gıcık doktorlar.........
evet...üçüz belki düşük ihtimal ama ikiz olabilir belki..kimbilir?

ben de 43 yaşındayım..benim de 3 embriyom vardı..

ama doktorum maximum 2 tane transfer yapabiliyoruz dedi..:26:

ve ikisi de tuttu..yola ikiz başladık..ama şu anda tek devam ediyor..

umarım senin de, isteyen herkesin de müjdeli haberlerini alacağız..

her iyi haber bana da bu yolda cesaret ve umut veriyor ..

sevgiler...:16:
canım ya, sen niye takvim yapmadın, daha önce de sorduysam affet,,, ama yap ya , gördükçe içim açılıyor benim.

ya sorma arkadasim karsinizda bitanen kaynana var ona gore yani :37::32:
annnnnnnneeeeeeeeciigimmmmmm kaçınnnnnnnnnn
Haklisin hele yeni dogmus bebekleri görünce, insan dahada cok istiyor birde bizim yaslarda olunca bir an evvel kendi bebegim olsun istiyor insan ama; hayirlisi ne diyelim elimizden geleni yapiyoruz gerisi allaha kalmis. Ben unutmusum puffy bahsetmisti sünetten sagolasin.
duovacıgım darısı başımıza şekerim....
$
hayırlı uğurlu olsun transferin...3 de tutsun işallah..:16::16::16::16:yemek yemeğede vaktin olmasın..uyumayada..:)):9::9:
amam aman aman ne güzel dilekler öyle..... darısı hepimize olsun.

evet canım zor bil kardeşimin diliydi..bizim lise zamanında kura çekiliyordu hangi dil çıkarsa o dili öğreniyordun..benimki almancaydı..kardeşimin fransızca..baya zorlanmıştı..ama öğrendikten sonra kolay gelecektir..yazları geliyorsundur değilmi buralara..huzurun yerinde olsunda ..gerisi katlanılır şeyler..
kızlar, evet ya,,, bizim zamanımızda yabancı dil kurayla çekilirdi,,,,, gerçi ben son kayddedilen ögrenci olmuştum ve sadece fransızca sınırfında boşluk var diye oraya kayıt olmuştum...... ne salaklık mış,,,, bu devirde ingilizce varken diger dillerle ugraştırdılar bizi..... gerçi ben fransızcayı çok severdim severim de...... ama ancak 2.dil olmalıydı.... neyse eskiyi yaddettik ne güzel oldu.....

wang a laf yok ........

bizim bir sloganımız var..:51:
ovlansın göbüşler , mutlu olsun bebişler:21::21::21::37::38:

oh oh brezeeeyin mesajını kısaltımmmm,,, hep sen mi kısaltacan şeker,,,,,

sorum 1- wang kimdir, niye hepiniz tanırsınız , merak ettim yahu.....
sorum 2- göbüşler sloganını bir daha ne zaman duyacagım....

bu sloganla tanışmıştım ben seninle....... onu hatırladım şimdi, onu hatırlayınca ilk ve tek transferimi ve negatifimi hatırladım... öyllllllleeeee
bir iç çektim........ sonra da oh çektim, niye demekki saglıklı veya hayırlı olmayacaktı , Yüce Rabbim sonlandırdı diye..... kendimi avutuyorum işte...
brezeyyyy kıskandım ama , çaylar kısırlar...... yarasın , et olsun , sonra bebek olsun,,,, bu arada miranda,miamaya ile yazışırdık, çok çok selam söylersin........ geç saatlerde miamaya ile bayaıgı yazışmıştık, canım ya....... artık göremiyorum onu da...... selamlar......
canlarım iyi geceler diliyorum..çok öptüm sizi..:16::16::38::38:

ümmüüüü,, canikom, saat 22.30 larda uyuman pek hoşuma gitti,,,, sorumlu düşünceli annemiz ....... dinlen dinlen canım..... hafta sonu kurstayım, gece fırsat bulursam girerim,,,,,,

herkeşlere ama herkeşlere iyi hafta sonları..... öpüldünüz canlar

deticigım, hayırlısı olsun, inşallah maşaalllah,,,,, güzel haberini alıp havalara zıplayalım

inşallah üçüde tuttsun , bize yaşı öne süren o doktorlar şişsin.... utansın..... gıcık doktorlar.........

canım ya, sen niye takvim yapmadın, daha önce de sorduysam affet,,, ama yap ya , gördükçe içim açılıyor benim.

annnnnnnneeeeeeeeciigimmmmmm kaçınnnnnnnnnn

duovacıgım darısı başımıza şekerim....

amam aman aman ne güzel dilekler öyle..... darısı hepimize olsun.

kızlar, evet ya,,, bizim zamanımızda yabancı dil kurayla çekilirdi,,,,, gerçi ben son kayddedilen ögrenci olmuştum ve sadece fransızca sınırfında boşluk var diye oraya kayıt olmuştum...... ne salaklık mış,,,, bu devirde ingilizce varken diger dillerle ugraştırdılar bizi..... gerçi ben fransızcayı çok severdim severim de...... ama ancak 2.dil olmalıydı.... neyse eskiyi yaddettik ne güzel oldu.....

bu sloganla tanışmıştım ben seninle....... onu hatırladım şimdi, onu hatırlayınca ilk ve tek transferimi ve negatifimi hatırladım... öyllllllleeeee
bir iç çektim........ sonra da oh çektim, niye demekki saglıklı veya hayırlı olmayacaktı , Yüce Rabbim sonlandırdı diye..... kendimi avutuyorum işte...
brezeyyyy kıskandım ama , çaylar kısırlar...... yarasın , et olsun , sonra bebek olsun,,,, bu arada miranda,miamaya ile yazışırdık, çok çok selam söylersin........ geç saatlerde miamaya ile bayaıgı yazışmıştık, canım ya....... artık göremiyorum onu da...... selamlar......

ümmüüüü,, canikom, saat 22.30 larda uyuman pek hoşuma gitti,,,, sorumlu düşünceli annemiz ....... dinlen dinlen canım..... hafta sonu kurstayım, gece fırsat bulursam girerim,,,,,,

herkeşlere ama herkeşlere iyi hafta sonları..... öpüldünüz canlar

sanada iyi hafta sonları..:16: canım erken uyumuyorum..:)) 11 de fitil saatim..sabah 7 kalk fitil..pek uyku uyuyamıyorum..bugün karışık rüyalar gördüm..biraz olumsuzun..:53::53: off ne zor günler geçiriyoruz allah yardımcımız olsun..

bize yaşı öne süren o doktorlar şişsin.... utansın..... gıcık doktorlar.........

brezeyyyy kıskandım ama , çaylar kısırlar...... yarasın , et olsun , sonra bebek olsun,,,, bu arada miranda,miamaya ile yazışırdık, çok çok selam söylersin........ geç saatlerde miamaya ile bayaıgı yazışmıştık, canım ya....... artık göremiyorum onu da...... selamlar...

kuzummm:38:

senin şahsında bütün topikdaşlarımıza , kader ortaklarımıza güzel hafta sonları diliyorum..:16:
hee bir de bereketli:1:

gelelim sorularının cevaplarına alısım alısım izmirli kumrum:30: ( sana kod buldummmmm:31::37: )

1 - wang , Holland da yaşayan bir akupunktur uzmanı , çinli biras:27::1:
en önce tanıyan elfjem kuzum, düşük yaptıktan sonra tavsiye üzerine gitmiş , düşük sürecinde ve kanamalarının azalmasında çok büyük yardımı olmuş.
sonra o selcanım kuzuma anlatmış.sonra ben elfjemle face de sohbet ederken , alternatif tedavilere olan ilgimi anlatınca , bana da bahsetti hatta wang ın uyguladığı bir kaç teknik konusunda bilgi verdi , resimli olarak bizim için önem taşıyan bir tekniği de paylaştı benimle.
resimli tekniğin bizim için önemi şu ki ; yumurtalıkları ve rahmi uyarıyor, hamile kalmayı kolaylaştırıyor hatta tıkalı tüplere bile faydalı , bildiğin lavabo aç misali açıyor:31::34:
ben de çekirge elfjem den ( hani o çinli usta ya , bizim kuşak hatırlar kungfu'yu ) öğrendiklerimi , kaynanaaaaa selcanım ve isteği üzerine duovam isviçreli çikolatamla da paylaştım.:40:
istersen sana da mail atarım yada elfjem de paylaşabilir seninle.:31:

wang üstadımızın bana kadar ulaşan tanıma hikayemiz kısaca:52: böyle kuzum kumrum:16:

2 - ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler uygulamamız , esas olarak transfer sonrası için uygun ama aklına gelen her an uygulamanın da bence sakıncası yok.
vücudunla kurduğun iletişim sana neler kazandırı bilemezsin.
bu yüzden , bizim için en değerli parçamız olan , rahim ve yumurtalıklarımızı , ovalamanın onlara iyi enerji göndermek adına , olumlu olacağına inanıyorum.

wang üstadımız , göğüslere her gün yapılacak 5 - 10 dakikalık ovalama uygulamasının göğüs kanserini önlemede faydası olacağını söylüyor.

miacım mayacım 2 bebekli kuzumla , kısmetse bugün görüşeceğim , onlara davetliyiz.
yüz yüze söylerim selamını canımm benim. şimdiden aleyküm selam :3:

çay ve kısır konusuna gelince , olur da istanbul'a yolun düşerse , mutlaka haberim olsun.:49::34:
puffyim kuzumla seni ağırlamaktan mutlu olacağımıza emin olabilirsin.:31::21:
olur da İzmir'e benim yolum düşerse , çaylar kısırlar senden olsun ama tamam mıı kuzummm:34:
miacım mayacımm kuzum yakında oraya taşınıyor..:53:
aa bakkk belki siz izmirde buluşursunuz onunla....:31:
ki izmirde kuzenlerim var , teyzem var, miacım mayacım kuzumda orda....:32:

kimbilirrrr belki de oralarda buluşuruz..
kordon daa , konak pierre de falannn:21::21:

öpüyolummmmmmmmmmmmmmm:37::38:

p.s : kısaltma iyi de bir de az yazmayı becerebilsemmm , bu ne yaaaaa sankimmm hint destanı :))))

Son düzenleme:
kuzummm:38:

senin şahsında bütün topikdaşlarımıza , kader ortaklarımıza güzel hafta sonları diliyorum..:16:
hee bir de bereketli:1:

gelelim sorularının cevaplarına alısım alısım izmirli kumrum:30: ( sana kod buldummmmm:31::37: )

1 - wang , Holland da yaşayan bir akupunktur uzmanı , çinli biras:27::1:
en önce tanıyan elfjem kuzum, düşük yaptıktan sonra tavsiye üzerine gitmiş , düşük sürecinde ve kanamalarının azalmasında çok büyük yardımı olmuş.
sonra o selcanım kuzuma anlatmış.sonra ben elfjemle face de sohbet ederken , alternatif tedavilere olan ilgimi anlatınca , bana da bahsetti hatta wang ın uyguladığı bir kaç teknik konusunda bilgi verdi , resimli olarak bizim için önem taşıyan bir tekniği de paylaştı benimle.
resimli tekniğin bizim için önemi şu ki ; yumurtalıkları ve rahmi uyarıyor, hamile kalmayı kolaylaştırıyor hatta tıkalı tüplere bile faydalı , bildiğin lavabo aç misali açıyor:31::34:
ben de çekirge elfjem den ( hani o çinli usta ya , bizim kuşak hatırlar kungfu'yu ) öğrendiklerimi , kaynanaaaaa selcanım ve isteği üzerine duovam isviçreli çikolatamla da paylaştım.:40:
istersen sana da mail atarım yada elfjem de paylaşabilir seninle.:31:

wang üstadımızın bana kadar ulaşan tanıma hikayemiz kısaca:52: böyle kuzum kumrum:16:

2 - ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler uygulamamız , esas olarak transfer sonrası için uygun ama aklına gelen her an uygulamanın da bence sakıncası yok.
vücudunla kurduğun iletişim sana neler kazandırı bilemezsin.
bu yüzden , bizim için en değerli parçamız olan , rahim ve yumurtalıklarımızı , ovalamanın onlara iyi enerji göndermek adına , olumlu olacağına inanıyorum.

wang üstadımız , göğüslere her gün yapılacak 5 - 10 dakikalık ovalama uygulamasının göğüs kanserini önlemede faydası olacağını söylüyor.

miacım mayacım 2 bebekli kuzumla , kısmetse bugün görüşeceğim , onlara davetliyiz.
yüz yüze söylerim selamını canımm benim. şimdiden aleyküm selam :3:

çay ve kısır konusuna gelince , olur da istanbul'a yolun düşerse , mutlaka haberim olsun.:49::34:
puffyim kuzumla seni ağırlamaktan mutlu olacağımıza emin olabilirsin.:31::21:
olur da İzmir'e benim yolum düşerse , çaylar kısırlar senden olsun ama tamam mıı kuzummm:34:
miacım mayacımm kuzum yakında oraya taşınıyor..:53:
aa bakkk belki siz izmirde buluşursunuz onunla....:31:
ki izmirde kuzenlerim var , teyzem var, miacım mayacım kuzumda orda....:32:

kimbilirrrr belki de oralarda buluşuruz..
kordon daa , konak pierre de falannn:21::21:

öpüyolummmmmmmmmmmmmmm:37::38:

p.s : kısaltma iyi de bir de az yazmayı becerebilsemmm , bu ne yaaaaa sankimmm hint destanı :))))

Seninde hafta sonun güzel gecsin. gez bakalim ye kisirlari ic caylari döktürmüssün yine :1:

evet...üçüz belki düşük ihtimal ama ikiz olabilir belki..kimbilir?

ben de 43 yaşındayım..benim de 3 embriyom vardı..

ama doktorum maximum 2 tane transfer yapabiliyoruz dedi..:26:

ve ikisi de tuttu..yola ikiz başladık..ama şu anda tek devam ediyor..

umarım senin de, isteyen herkesin de müjdeli haberlerini alacağız..

her iyi haber bana da bu yolda cesaret ve umut veriyor ..

sevgiler...:16:

Nasıl oldu 2. Alındı mı? Nasıl bir süreç oldu? Çok merak ettim durumunu şimdi kaç haftalık?
Bizim 3. Embriyo fazla gelişmemiş diğer 2 tanesi gelişmiş Dr öyle dedi. Ama hepsini transfer etti.

Cuma 18:00de transferim oldu. 3 embriyo verildi(43 yaşındayım) 2 tanesi iyi durumda, 3. Daha yavaş gelişiyormuş öyle dedi Dr.
3. Gün embriyosu oldu yani.
İğneler haplar devam. Yıkanmak, Çay kahve yok. Cinsel ilişki 2 gün sonra serbest dediler.
3 nün birden tutma olasılığını sordum. Bu yaşta çok zor dedi Dr.

Yanlış birşey yapmaktan korktuğum için hiçbirşey yapmadan yatıyorum . Ama Pazartesi iş var tabii.
Karnım şiş gibi. Gaz dolu galiba :/

2 Temmuz test günüm. Nasıl geçecek bilmiyorum ;)

Back