- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.401
canım, çok çok uyu sen, ayrıca nolur nolur olumsuz düşünme.... şu an topikten birinin hamile olması hepimze müthiş moral olacak, o da sen olmalısın lütfennnnnnn pozitif olllllllll....... bu kadar ugraştın o bebiş gelecek buraya ........ haaa kızarım bak...... pozitif........sanada iyi hafta sonları..canım erken uyumuyorum..:)) 11 de fitil saatim..sabah 7 kalk fitil..pek uyku uyuyamıyorum..bugün karışık rüyalar gördüm..biraz olumsuzun.. off ne zor günler geçiriyoruz allah yardımcımız olsun..
kuzummm
senin şahsında bütün topikdaşlarımıza , kader ortaklarımıza güzel hafta sonları diliyorum..
hee bir de bereketli
gelelim sorularının cevaplarına alısım alısım izmirli kumrum( sana kod buldummmmm )
1 - wang , Holland da yaşayan bir akupunktur uzmanı , çinli biras
en önce tanıyan elfjem kuzum, düşük yaptıktan sonra tavsiye üzerine gitmiş , düşük sürecinde ve kanamalarının azalmasında çok büyük yardımı olmuş.
sonra o selcanım kuzuma anlatmış.sonra ben elfjemle face de sohbet ederken , alternatif tedavilere olan ilgimi anlatınca , bana da bahsetti hatta wang ın uyguladığı bir kaç teknik konusunda bilgi verdi , resimli olarak bizim için önem taşıyan bir tekniği de paylaştı benimle.
resimli tekniğin bizim için önemi şu ki ; yumurtalıkları ve rahmi uyarıyor, hamile kalmayı kolaylaştırıyor hatta tıkalı tüplere bile faydalı , bildiğin lavabo aç misali açıyor
ben de çekirge elfjem den ( hani o çinli usta ya , bizim kuşak hatırlar kungfu'yu ) öğrendiklerimi , kaynanaaaaa selcanım ve isteği üzerine duovam isviçreli çikolatamla da paylaştım.
istersen sana da mail atarım yada elfjem de paylaşabilir seninle.
wang üstadımızın bana kadar ulaşan tanıma hikayemiz kısacaböyle kuzum kumrum
2 - ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler uygulamamız , esas olarak transfer sonrası için uygun ama aklına gelen her an uygulamanın da bence sakıncası yok.
vücudunla kurduğun iletişim sana neler kazandırı bilemezsin.
bu yüzden , bizim için en değerli parçamız olan , rahim ve yumurtalıklarımızı , ovalamanın onlara iyi enerji göndermek adına , olumlu olacağına inanıyorum.
wang üstadımız , göğüslere her gün yapılacak 5 - 10 dakikalık ovalama uygulamasının göğüs kanserini önlemede faydası olacağını söylüyor.
miacım mayacım 2 bebekli kuzumla , kısmetse bugün görüşeceğim , onlara davetliyiz.
yüz yüze söylerim selamını canımm benim. şimdiden aleyküm selam
çay ve kısır konusuna gelince , olur da istanbul'a yolun düşerse , mutlaka haberim olsun.
puffyim kuzumla seni ağırlamaktan mutlu olacağımıza emin olabilirsin.
olur da İzmir'e benim yolum düşerse , çaylar kısırlar senden olsun ama tamam mıı kuzummm
miacım mayacımm kuzum yakında oraya taşınıyor..
aa bakkk belki siz izmirde buluşursunuz onunla....
ki izmirde kuzenlerim var , teyzem var, miacım mayacım kuzumda orda....
kimbilirrrr belki de oralarda buluşuruz..
kordon daa , konak pierre de falannn
öpüyolummmmmmmmmmmmmmm
p.s : kısaltma iyi de bir de az yazmayı becerebilsemmm , bu ne yaaaaa sankimmm hint destanı :))))
sen kısa yazma şekerim,,, bu marifetinle keyifleniyoruz ne güzellllll......... ayrıca istanbulda izmirde bir yerlerde buluşacagız mutlaka..... o günler de, bebişli günler de gelecek inşallah,,,, miacım ile izmir sohbeti yapmıştık, sen söyleyince hatırladım..... pufycigim de çok mutlu olur bu durumdan.......... mail adrsini yazarım sana özelden. face ve twittir yok çünkü...... konak pier falan derken izmiride biliyossss yani..... gezgin brezeeey....... benim kodu da buldun ya,,,,,,, son eksiigimiz de tamamlandı sanırım.... canım çok öperim, severim, öperim ona göre.............. az breezeylik bulaştı sanırım........
deticiigim, bizlere ya da çoğumuza diyeyim, test gününe kadar ilişki yasaktı , ona göre tatlım....... doktorun 2 gün dediigine göre demekki o da normaldir,, ama yine de bir daha araştır ......derim ben.........Cuma 18:00de transferim oldu. 3 embriyo verildi(43 yaşındayım) 2 tanesi iyi durumda, 3. Daha yavaş gelişiyormuş öyle dedi Dr.
3. Gün embriyosu oldu yani.
İğneler haplar devam. Yıkanmak, Çay kahve yok. Cinsel ilişki 2 gün sonra serbest dediler.
3 nün birden tutma olasılığını sordum. Bu yaşta çok zor dedi Dr.
Yanlış birşey yapmaktan korktuğum için hiçbirşey yapmadan yatıyorum . Ama Pazartesi iş var tabii.
Karnım şiş gibi. Gaz dolu galiba :/
2 Temmuz test günüm. Nasıl geçecek bilmiyorum