Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ay duova ne karisik bi durum kuzum. asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik hesabi. umarim biran once isin icinden cikabilirsin.
kendine biraz zaman tani sakin kafayla dusun bi karar ver. Allah yardimcin olsun.

ay duova ne karisik bi durum kuzum. asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik hesabi. umarim biran once isin icinden cikabilirsin.
kendine biraz zaman tani sakin kafayla dusun bi karar ver. Allah yardimcin olsun.

bak bunu buldum arastiriyorm habire.

: (Atriyal Septal Defekt) ASD’li hastalarda şant akımı soldan sağa ve NYHA (New York Kalp Cemiyeti) ya göre fonksiyonel kapasite 1 ise, gebelik genellikle oldukça iyi tolere edilir. ASD’li hastaların çoğunda doğurganlık çağında pulmoner hipertansiyon gelişimi ve siyanoz görülmez. Ancak siyanotik, pulmoner hipertansiyon gelişmiş ve aritmik olan kadınlarda gebeliğin önlenmesi en iyi tedavidir.

hmm iyi bisey yazdin galiba canim :) bence gebelik bi sorun olmuycak gibi dimi?

herkeşlere merhabalar topikdaşlarımmmmmm

hepiniz nasılsınız bakimmm iyi misinizz:44:

selcanım kuzuma ben de çok katılıyorum duovam kuzum. ya havalardan ya sulardan yada bu bebkti tüptü oydu buydu derken bir halleniverdim ben de.

bir de ufak tefek sorunlar ( eltim trafik kazası geçirdi , sol kalçadan kırık , yatıyor hastanede )
10 yaşındaki oğlu bizde kalıyor ( 1 haftadır % 50 anne oldum yanii )

sırf senin dediğin sebepten , diğer kader ortaklarımızı düşününce , arada bari girip 2 satır yazayım diye düşünüyorum ama bazende kendimi düşünüyorum , yazamıyorum kuzum.
bir de ara verince , yeni gelenleri kaçırınca , hepsine cevap yazamayınca gücenip alınan arkadaşlar oluyor ,onları kırmamak adına , kendimi iyi hissettiğim zamanlarda yazmayı tercih ediyorum.
yoksa burada bir şekilde iletişimde bulunduğum herkes , her gün aklımda. aklıma geldikçe dua ediyorum tanıdığım tanımadığım herkese diye.

duovam kuzum , smear testim kötü çıkınca , bende senin yaşadıklarını yaptım... gördüğüm her arama yazan yere LSIL yazdım durdum. aslında bilgilenmek de iyi , bazen az bilgili kalmakda.
Rabbime emanet ol kuzum , ben eminim ki sağlığına ve bebişine kavuşacaksın.
içimden geçen ise ; LSIL sonucuna göre doktorumun dediği şeyi aktarmak isterim sana : doktoruma , ya bu ay hamile isem ne olacak peki dedim , bizce anne sağlığı önde gelir , gebeliği sonlandırırzı demişti.
bu yüzden kuzum , önce senin sağlığın... sen sağlıklı olacaksın ki , can vereceğin minicik beden senden beslensin

Selam, bugün Taksim'de ( işyerim taksim meydanda) barikatları bombaları geçerek koşup gittim hastaneye. 3 büyük yumurtam varmış 43 yaş için iyi dediler. Yumurta çıkmasa biber gazından diyecektim :)

sevgili deti ,
hoşgeldin... dilerim bu fedakarlığının karşılığını bebişler olarak alırsın.
güzel ve mutluluk haberlerini bekliyoruz

Slm herkese bende 43yasindayim bu icinci denemem iki gün once yazmistim cuma trasfer yapildi ama hic bir belirti yok sade ara sira karnimda agri var hic bir belirti olmadanda hamile kaln vari

belirtilere ve strese kapılmamanı dileyerek sana da hoş geldin diyorum sevgili acmila
hayırlısını dile , hayırlısını iste... biliyorum herkes aynı şeyi söylüyordur , sen endişe içinde beklerken , en ufak bir hareketi acaba hamile miyim diye anlamaya çalışırken...ama hepimiz aynı şeyleri , benzer şeyleri yaşadık.
stresini azaltmaya be bebişlerini umutla ve pozitif enerjiyle beslemeye çalış. sağlığına lütfen dikkat et. sonrası Rabbimin bileceği iş.
veriyorsa da vermiyorsa da vardır bir sebebi arkadaşım

canım topiğimizin neşesi breezey gelmez oldu..böyle ortalık sessileşti..breezey gel artık...

endişe etmeyinn burdayımmm..hepinizi kocaman öpüyorum ve kucaklıyorummm

canımm ümmücüm teşekkür ederimmm

buradaki doktorkar pek ilgilenmiyo 43 yasinda cocugu napcaksin gibi davraniyolar
hepinizi sevgiyle selamliyorum

o doktorlara bendennn

Günaydın bayanlar,

sevgili arkadaşımmm , her şey güzel olacakkkkk lütfen kalbini ferah tut. Rabbim yar ve yardımcın olsunn önce senin , sonra tüm kader ortaklarımızın

Bu topik bu kadar sesiz olmazdi neredesiniz arkadaslar brezeey,selcankerem siz hic girmez olmussunuz bilginize.

işte geldimmm burdayımmmm

seni de kocamannnn öpüyorumm ve kucaklıyorummm kuzummm

5 liram var benimmmm

puffyim kuzummm prensesimizi ve seni kocamannn öpüyorum ve kucaklıyorumm.
telaşın bitsin , benim de eltim bir toparlasın , içelim şu kahveleri artık yahuuu

Allah yardımcımız olsun.İnşallah hepimizi bebeklerimizi kucağımıza alırız.Sevgilerimle,

aminnn aminnnn herkesler için aminnnn

çok güzel haberlerini paylaşmanı dilerimmm arkadaşımm

hehh teşhis tamamm
sen de ADS var , şant akımı soldan sağa ve NYHA ' ya göre fonksiyonel kapasite 1.
sorun yok , gelsin bebişşşşş

kuzummm düzelecek her şey hiçç merak etmee,Rabbim yardımcın olsunn her zamannnn

Senin gelisinde muhtesem oluyormus hanihepimizede cevap yazmissin sagolasin. dedign gibi önce annenin saglikli olmasi gerek smear sonucun iyi gelecektir. pozitif düsün sen yinede umarim korktugun seyler olmasin arada topige bak ama olmazki böyle topik cok sessiz kaliyor eltine gecmis olsun iyi bak kendine öpüyorm

Breezey, sende benim gibi sasirip ADS yazmissin ben bazende sasirip AIDS yaziyorum aklimiza yerlsmis isim iyice ögrendim simdi ASD oluyor ismi yani kapte delik böylede diyemiyor insan.

Breezey, sende benim gibi sasirip ADS yazmissin ben bazende sasirip AIDS yaziyorum aklimiza yerlsmis isim iyice ögrendim simdi ASD oluyor ismi yani kapte delik böylede diyemiyor insan.

tamam ASD olsunn...
söyle ona , gitsinnn yanlış adresteeee... bir daha da gelmesinnnn

kuzummm sen de endişelenme olur mu , Rabbim eğer sana evlat sahibi olmayı yazdıysa, değil ASD ne olursa olsun , yolunu açacaktır, sağlığını nasip edecektir ...

Ah keske gitse yok canim gidecek gibi degil dogustan berabermisiz ancak operasyonda kapnirsa gider iyi dileklerin icin cok sagol tüm güzelikler seninlede olsun.

arkadaşlar hepinize selam.. bugün opudan geldim yumoş toplama işlemim yapıldı..yarın arayıp haber edecekler..çok heycanlı bir süreç..allah yardımcımız olsun..breezey stres yapma hiç korkulacak bir şey yok canım..herşey güzel olcak..sadece biraz sabır ve zaman..duovacım hamile kalmanda sıkıntı yok senin ama tabi yinede doktorunla konuşup önce bebekmi ona göre karar ver canım..selcankerem stres yapmanı anlamıyorum ne güzel yumoşların var herşey normal canım..belkide tüpden önce kalacaksın hamiş..deti senin opu ne zaman canım..transferi olan arkadaşlar işallah allah tamamına erddirsin..allah hepimize hayırlı güzel haberler vermeyi nasip etsin..

hayirli ugurlu osun insallah yumuslarin ummucum bebis olsun once gobusunu sonra kucagini doldursun.

ben niye stres oluyorum kendim cozersem sana da soylerim kuzum :)

osluyos seni ama bis

Ah keske gitse yok canim gidecek gibi degil dogustan berabermisiz ancak operasyonda kapnirsa gider iyi dileklerin icin cok sagol tüm güzelikler seninlede olsun.

senin ASD ne ve benim LSIL me ve diğer strese sokan sonuçlaraa

sen ver güzel haberi de neşemiz yerine gelsin kuzummm, hadi hadii hadiiiii

hayirli ugurlu osun insallah yumuslarin ummucum bebis olsun once gobusunu sonra kucagini doldursun.

ben niye stres oluyorum kendim cozersem sana da soylerim kuzum :)

umutlu selcandan , tırsak selcana değişen ve şu an itibarı ile stress selcana dönüşen kuzumm...
ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler kampanyamızdan sonra ki , kampanyaya davet ediyorum seni..
bizi üzen ve strese sokan her şeyeee
nanikk nanikkk nanikkkkkkkk ( bu da kampanya sloganımız )

osluyos seni ama bis

bana gösterdiğiniz sevgi ve ilgi için , başta sen olmak üzere tümmm topikdaşlarımızı kocamann öpüyorum ve kucaklıyorum

hepinisiii seviyommm benn , valla bakkkk

çok sağolun..hepinizi çok öpüyorum.. bakalım yarın bize ne gösterecek..işallah bir an evvel hepiniz bebişlere kavuşursunuz..hepimiz işallah..zaran senin fsh kaçtı temmuzda tedavi düşünüyordun değilmi..öncesinde kür yapmayı mı düşünüyorsunselcankerem sende herhangi kür felan yapıyormusun.

Maslak Acıbadem'de Bülent tıraş. Ymurtalar 9-10 mm dediler. Cuma kontrol var. O zaman benim opu tarihim belli olacak galiba. Sana bol şans nasıl geçtiğini yaz mutlaka. Sabah mı olacak opu?

Merhaba, benim ilk tüp bebek denemem. Fsh 10.2 , amh 0.16 idi. Rezerv de azalma var. Acıbadem maslak Bülent tıraş Dr.
Hikayem şöyle

2011 de istenmeyen gebelik
2012 ağustos da 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu operasyon
2013 Şubat'ta kimyasal gebelik
Sonrası hiç hamilelik olmadı.
Dr. Acil tüp bebek dedi. 8 Haziran'da başladım iki iğne gonolf 150 ve merional mıydı unuttum bak ondan da 2 toz bir su karışımı olmak üzere günde 2 iğne var. Birde 5 günlük (bugün bitti) femara diye bir hap aldım. Dün kontrolde 3 büyük yumurta çıktı 9-10 mm dediler. Bir dahaki kontrol cuma günü. Bol şanslar hepimize. Sen hangi gün başladın hangi ilaçlar ile ? Yumurtan kaç tane?

Son düzenleme:
Maslak Acıbadem'de Bülent tıraş. Ymurtalar 9-10 mm dediler. Cuma kontrol var. O zaman benim opu tarihim belli olacak galiba. Sana bol şans nasıl geçtiğini yaz mutlaka. Sabah mı olacak opu?

canım ne güzel hepsi aynı anda büyüyor..benim adetin 2.günü 3 yumoş vardı iğneyle 2 büyüdü..bir tanesi önden gitti canım..ama önemli olan bize bebiş olması ..allah güzel haberler vermeyi nasip etsin..canım benim opum oldu bugün iki yumoş aldılar..yarın haber bekliyorum..kalbim dım dım dım dım..:)) allah hepimizin yüzünü güldürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…