herkeşlere merhabalar topikdaşlarımmmmmm
hepiniz nasılsınız bakimmm iyi misinizz:44:
selcanım kuzuma ben de çok katılıyorum duovam kuzum. ya havalardan ya sulardan yada bu bebkti tüptü oydu buydu derken bir halleniverdim ben de.
bir de ufak tefek sorunlar ( eltim trafik kazası geçirdi , sol kalçadan kırık , yatıyor hastanede )
10 yaşındaki oğlu bizde kalıyor ( 1 haftadır % 50 anne oldum yanii
)
sırf senin dediğin sebepten , diğer kader ortaklarımızı düşününce , arada bari girip 2 satır yazayım diye düşünüyorum ama bazende kendimi düşünüyorum , yazamıyorum kuzum.
bir de ara verince , yeni gelenleri kaçırınca , hepsine cevap yazamayınca gücenip alınan arkadaşlar oluyor ,onları kırmamak adına , kendimi iyi hissettiğim zamanlarda yazmayı tercih ediyorum.
yoksa burada bir şekilde iletişimde bulunduğum herkes , her gün aklımda. aklıma geldikçe dua ediyorum tanıdığım tanımadığım herkese diye.
duovam kuzum , smear testim kötü çıkınca , bende senin yaşadıklarını yaptım... gördüğüm her arama yazan yere LSIL yazdım durdum. aslında bilgilenmek de iyi , bazen az bilgili kalmakda.
Rabbime emanet ol kuzum , ben eminim ki sağlığına ve bebişine kavuşacaksın.
içimden geçen ise ; LSIL sonucuna göre doktorumun dediği şeyi aktarmak isterim sana : doktoruma , ya bu ay hamile isem ne olacak peki dedim , bizce anne sağlığı önde gelir , gebeliği sonlandırırzı demişti.
bu yüzden kuzum , önce senin sağlığın... sen sağlıklı olacaksın ki , can vereceğin minicik beden senden beslensin
sevgili deti ,
hoşgeldin...
dilerim bu fedakarlığının karşılığını bebişler olarak alırsın.
güzel ve mutluluk haberlerini bekliyoruz
belirtilere ve strese kapılmamanı dileyerek sana da hoş geldin diyorum sevgili acmila
hayırlısını dile , hayırlısını iste... biliyorum herkes aynı şeyi söylüyordur , sen endişe içinde beklerken , en ufak bir hareketi acaba hamile miyim diye anlamaya çalışırken...ama hepimiz aynı şeyleri , benzer şeyleri yaşadık.
stresini azaltmaya be bebişlerini umutla ve pozitif enerjiyle beslemeye çalış. sağlığına lütfen dikkat et. sonrası Rabbimin bileceği iş.
veriyorsa da vermiyorsa da vardır bir sebebi arkadaşım
endişe etmeyinn burdayımmm..hepinizi kocaman öpüyorum ve kucaklıyorummm
canımm ümmücüm teşekkür ederimmm
o doktorlara bendennn
sevgili arkadaşımmm , her şey güzel olacakkkkk lütfen kalbini ferah tut. Rabbim yar ve yardımcın olsunn önce senin , sonra tüm kader ortaklarımızın
işte geldimmm burdayımmmm
seni de kocamannnn öpüyorumm ve kucaklıyorummm kuzummm
5 liram var benimmmm
puffyim kuzummm prensesimizi ve seni kocamannn öpüyorum ve kucaklıyorumm.
telaşın bitsin , benim de eltim bir toparlasın , içelim şu kahveleri artık yahuuu
aminnn aminnnn herkesler için aminnnn
çok güzel haberlerini paylaşmanı dilerimmm arkadaşımm