Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayirli ugurlu olsun canim cok ugras verdin emeklerin bosa cikmasin insallah yumoslarin sana bebekler olarak geri dönsün ikiz bekliyoruz ona göre yarini bizde bekliyouz habersiz birakma bizi.

Acmila nasılın? Transferin oldu galiba. Test günün ne zaman hangi ülkedesin?
Aynı yaştayız:) inşallah başarırız :)

Acmila nasılın? Transferin oldu galiba. Test günün ne zaman hangi ülkedesin?
Aynı yaştayız:) inşallah başarırız :)

Slamlar herkese yaa buraya girip yazdiklarinizi okumak moral veriyo herkes iyi baksin kendine bu yilin sonu insalah bebislerimize kavusuruz ben almanyadayim ayin21 test günüm basaricaz kizlar azmin elinden birsey kurtulmaz bugün psikoloğa gitim piskolojimi bozdu offf doktorum israr eti kirmak istemedim aslinda yoksa gitmezdim iste benim piskologum burasi iyi geliyo acip okumak rahatliyorum napayim kocamda kiziyo o yatinca aciyorum fikir alis verisi napalim;;))

ümmüselemeciğim, 2 yumurta alınmış , demekki ikincisi de yeterli büyüklüğe gelmiş ne güzel, inşallah ikisi de döllenir ve herşey yolunda gider,
acmila, aynen katıloyorum , paylaştıkça sanki birşeyler çözülüyor gibi geliyor, aslında kendi durumumuza benzerlerini gördükçe normalin bu olduğunu anlıyoruz ve sanırım bu yüzden de rahatlıyoruz... inşallah senin de güzel haberini alırız......

canım ben son iki adettin 35. günde geldi nisan ayında geç olunca doktora gittin adetin 6 günüydü fsh 24 çıkmıştı doktor acil tüp bebek dedi
bu ay ise fsh 10.82 ahm 0.276 ve e2 85.77 çıktı. bu arada izmir kent has. görüştüm beisteron kullan dediler ayrıca hayıt susuna başladın bal polen arı sürü çörek otu yiyorum yarım kaçkaşığı aç karınla keçiboynuzu pekmezi yiyorum kuru incir 4 5 tane günde
abartıyor muyum bilmiyorum ama çaresiz hissedince insan kendini böyle oluyor
neyse canım sıkmayayım ben seni sen rahat ol olacak azim edelim isteyelim inşallah istediklerimize kavuşuruz hepimiz
herkesin yüzü gülsün artık

selamlar arkadasim,keci boynozu pekmezini ve bal poleni banada önerdiler. bende bal ve poleni aldim bir kutu bunlari tam olark nasil kullaniyorsun regl dönemindemi basliyorsun cevaplarsan sevinirim. senin durumunu cok bilmiyorum ilk bebeginmi olacak benim daha ilk olacak tüp denemedim daha umarim bebeklerimiz bizi cok bekletmeden gelsin.

bisde seni cok seviyooossss vallaa baaakkkk...

kuzum benim stres su etrafimdaki luzumsuz gicik kisilerden kaynaklaniyor dun bunu cozmus durumdayim.
ay takmayim diyorum isin icinde ikizlerde olunca ister istemez takiyorum. ne kadar dangalak rahat insanlar var ya
ama burdan hepsine nannniiikkk nanniikkkk yolluyorum huh!!!!

Son düzenleme:
lejana arkadasi merak ettim nasil iyimi kac gündür rastlamadim. ikiz bebekleri nasil haberiniz varmi arkadaslar.

gunaydin duovacim ve bereezeycim,

bugun biraz daha iyi oldugumu belirtmek istiyorum cok sukur.

lejena arkadasimiz ikizin tekini kaybetti maalesef tek bebegimiz iyiydi yakin zamanda ikili testi vardi
fakat girip bildirmedi bizede. aslinda benim de aklimda kac gundur insallah hersey yolundadir.

Aman ne takiyorsun kafana böyle her seyi sorun ailede ise insan dah cok etkileniyor. eger is yeri vs. ise bosver gitsin düzeldigi kadar
üzüldüm ikizlerden birinini kaybtmesine umarim hersey yolundadir.

yok kuzum ben son zamanlarda hic bir kur yapmiyorum saglikli beslenmekten baska. zaten ben yillardir cok dikkat ederim yeni olan bisey degil yani.
bu sabah benim aklima geldi kizlara soyleyim dedim. kizlar soya sutu cok faydali ozellikle biz kadinlara. ben bi ara hergun bir bardak icmistim sonra biraz biktim yogurda yoneldim. bu aralar tekrar baslamayi dusunuyorum.
ben zaten bu yasima kadar ne sigara nede alkol kullandim sanirsam benim yumoslar ondan cok gorundu.

birde burda cok okudum ummu sende yazmistin galiba dhea hormonumu ne. eczaneden alip kullaniyorsunuz galiba.
onu cok tesaduf bi sitede okudum. o hormon birtek avacado meyvesinde bulunuyormus ay hicte sevmem ama zorlada olsa yemeye calisacam bugunden itibaren. genclestirici hormonmus.

ummucum tlfon gelir gelmez bildiriyorsun ona gore.

sen salla psikologu neyin en iyi psikolog burda kk da

21 hazirani seninle birlikte bizde heyecanla bekliyoruz

Aman ne takiyorsun kafana böyle her seyi sorun ailede ise insan dah cok etkileniyor. eger is yeri vs. ise bosver gitsin düzeldigi kadar
üzüldüm ikizlerden birinini kaybtmesine umarim hersey yolundadir.

bizde uzulduk ama Allahim bu bebegimize saglik versin insallah.

aman kuzum takmayim diyorum elimde olmadan oluyor iste. ama bugun daha iyim. zaten bende en fazla 1 gun surer

sen nasilsin bakalim?

Selcan,bana Tr'de bal, ari sütü ,polen karisimi önrdile bende aldim bir kutu nasil kullanacagimi bilmiyorum arastirmadim daha sen duydunmu daha evvel bu karisimi yumurta kalitesini artiriyormus gerci ben bali günlük kahvaltida mutlaka yiyorum avakadoyu esim sevdigi icin aliniyordu bende arada yiyordum demek yararliymis daha bilmedigmiz neler var bitkilerle ilgili birde aslan pencesi diye bir bitki FSH yüksekliginde kullaniliyormus.

polen burda da var canim hemde turkiyeden daha uygun fiyatlari. aktarda satiliyor
alicam alicam hep unutuyorum hatirlattigin iyi oldu. balida ben corek otuyla birlikte kahvaltida yiyorum ama o da bitmis.
normal martkettekilerin tazeligine guvenemiyorum aktara gittim dun kalmamis. onada mutlaka yine basliycam.

aslan pencesine gelince ben bitki caylarini zaten cok severim. ben onu civan percemi ve coban cantasiyla karistirdim
aksamlari bi kupa iciyorum. ada cayinida oyle. bi aksam ada cayi bi aksam diger karisim.

ama kuzum inan ben cok onceden beri yapiyorum bunu. yani bebek icin veya yumoslar icin degil de saglikli yasam icin baslamistim.
gecen hafta folikul sayiminda faydasini gordum. 41 yasinda 9 folikul cok ama cok iyi sonuc sanirsam. ne dersin?

canım ben öyle bir tarih belirledim ama adetinle başla istersen benim de ilk olacak senin hikayen nasıl fsh amh ve e2 sen de nasıl nerde tedavi görüyorsun merak ettim canım ALLAH bize sağlıklı çocuklar nasip etsin

Masallah derim ben bu sayiya sen ovulasyon testini kullanbilsen tüpe gerek kalmaz bence en son kulanacaktin ne yaptin kullanabildinmi gecmisi okuyamadim.

canımaynı yaştayız folikül sayın güzel gercekten hikayeni anlatır mısın ben de aranıza yeni katıldım güzel bebişler diliyorum hepimize güzel kokulu bebişler

canım ben öyle bir tarih belirledim ama adetinle başla istersen benim de ilk olacak senin hikayen nasıl fsh amh ve e2 sen de nasıl nerde tedavi görüyorsun merak ettim canım ALLAH bize sağlıklı çocuklar nasip etsin

Ben hic tedvi görmedim subatta 9+6 günlük düsük yaptim. dogal yoldan olmustu sonrasi dnlenme süreci bu defada gecen hafta baska bir sorunum cikti kalpte bir sorun simdi onu cözmeye calisiyorum.41 yasima girdim mayista yaklasik 2 yil olacak evlendim.AMH yaptirmadim ama gecen sene FSH 6,42 cikmisti iyi dilklerin icin sagolasin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…