• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bugün kontrolün vardı değilmi..haberlerini bekliyoruz canım..güzel güzel büyüyordur işallah yumoşlar..

Selam, bugün Taksim'de ( işyerim taksim meydanda) barikatları bombaları geçerek koşup gittim hastaneye. 3 büyük yumurtam varmış 43 yaş için iyi dediler. Yumurta çıkmasa biber gazından diyecektim :) Aynı iğneler aynı doz devam. Cuma sabah yine kontrol var. Kan aldılar sonucunu cuma söyleyecekler herhalde! Acıbadem çok kalabalık. Ve biraz karışık gibi. Benim zamanımda çok azdı. İyi dediler. Şimdilik . Senden ne haber ümmüseleme?

Slm herkese bende 43yasindayim bu icinci denemem iki gün once yazmistim cuma trasfer yapildi ama hic bir belirti yok sade ara sira karnimda agri var hic bir belirti olmadanda hamile kaln vari

Selam, bugün Taksim'de ( işyerim taksim meydanda) barikatları bombaları geçerek koşup gittim hastaneye. 3 büyük yumurtam varmış 43 yaş için iyi dediler. Yumurta çıkmasa biber gazından diyecektim :) Aynı iğneler aynı doz devam. Cuma sabah yine kontrol var. Kan aldılar sonucunu cuma söyleyecekler herhalde! Acıbadem çok kalabalık. Ve biraz karışık gibi. Benim zamanımda çok azdı. İyi dediler. Şimdilik . Senden ne haber ümmüseleme?

Hayirlisi olsun insallah

Slm herkese bende 43yasindayim bu icinci denemem iki gün once yazmistim cuma trasfer yapildi ama hic bir belirti yok sade ara sira karnimda agri var hic bir belirti olmadanda hamile kaln vari

belirtilere hic takilma bence ben hic tüp denemedim ama gebelik yasadim belirti olmadi bende umarim bebegin sana tutunsun güzel haberlerini bekliyoruz.

:nazar::nazar::nazar: çok güzel 3 yumoşunda aynı hızda büyüyor demekki..işallah sana bebiş olsunlar canım..benimde bir tane önde gitti 18 mm ..yarın opum var canım..ben bu arada adanadayım canım..acıbademde tayfun bağışmı doktorun.i

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..hayırlı haberler vermen dileğiyle..

Sagolun cokkkkk teşekürler iyi dilekleriniz icin aslinda hic umudum yok buradaki doktorkar pek ilgilenmiyo 43 yasinda cocugu napcaksin gibi davraniyolar burda okuyorum herkes ignelerden bahsediyo bense birtane igne ve transfer vede transfer ikinci gün transferi yumurta rezervim az ama bunu gelistirci bircok ilac var hangisini soylediysem yazmam dedi buda olmazsa banada Türkiye görünüyo birkac doktorla görüştüm bize gelene kadar adet duzenleyici yumurta gelistirici kullanin dediler sorundegil biz halederiz dediler yaaa Türkiye bir baska hepinizi sevgiyle selamliyorum

Günaydın bayanlar,

Haftaya pazartesi günü Mustafa Bahçeci ile randevum var. Sonunda alabildik ve heyecan sardı beni.. Her tüp bebek denemesi ayrı bir heyecan ama sonuç yine hüsran :(( bu kezde öyle olcak diye çok korkuyorum arkadaşlar :((

selam acmila,

Herkes aynı belirtileri yaşamıyor bazen. Bu nedenle en doğru sonuç kan testin olacaktır. İnşallah hayırlı haberler verirsin bizlere :))

Canım Merhaba,
Bende 44 yaşındayım tedaviye başladım.Anakara'da tüm değerlerim normal görünüyor? Senin FSH ve AMH kaç çıktı ? Benim ilk tüp denemem olacak.Sen hangi doktorda tedavi oluyorsun ? İlk tüp bebek denemen mi ? Bilgilerimizi paylaşalım ?

Sagolun cokkkkk teşekürler iyi dilekleriniz icin aslinda hic umudum yok buradaki doktorkar pek ilgilenmiyo 43 yasinda cocugu napcaksin gibi davraniyolar burda okuyorum herkes ignelerden bahsediyo bense birtane igne ve transfer vede transfer ikinci gün transferi yumurta rezervim az ama bunu gelistirci bircok ilac var hangisini soylediysem yazmam dedi buda olmazsa banada Türkiye görünüyo birkac doktorla görüştüm bize gelene kadar adet duzenleyici yumurta gelistirici kullanin dediler sorundegil biz halederiz dediler yaaa Türkiye bir baska hepinizi sevgiyle selamliyorum

slm acmila, sen hangi ulkede yasiyorsun bilmiyorum ama ben de yurtdisindayim. turkiyede ki tedavi yontemi burda da kullanilmiyor.
tipki senin soyledigin gibi burda yok igneydi yok ilacti yok. kesinlikle hormon tedavisi kalkmis durumda.

sen cok kafani takma bu duruma. benim bu konu hakkinda tereddutlerim var bu kadar hormon vermeleri ne kadar dogru bilmiyorum.
sen illlaki icim rahat etsin diyorsan turkiye de yeniden denersin. ama insallah buna hic gerek kalmaz bebegin sana tutunur.
sevgiler.

Günaydın bayanlar,

Haftaya pazartesi günü Mustafa Bahçeci ile randevum var. Sonunda alabildik ve heyecan sardı beni.. Her tüp bebek denemesi ayrı bir heyecan ama sonuç yine hüsran :(( bu kezde öyle olcak diye çok korkuyorum arkadaşlar :((

korkma canim insallah korktugun basina gelmez. icini ferah tutmaya calis. hollanda da yapilan arastirmalarda tup bebegin tutmamasinin en buyuk nedeninin stres oldugu belirlenmis. biliyorum cok zor ama lutfen sakin olmaya calis olur mu?

:nazar::nazar::nazar: çok güzel 3 yumoşunda aynı hızda büyüyor demekki..işallah sana bebiş olsunlar canım..benimde bir tane önde gitti 18 mm ..yarın opum var canım..ben bu arada adanadayım canım..acıbademde tayfun bağışmı doktorun.i

ummucum Allah yar ver yardimcin olsun kuzum. umarim hic bir aksilik cikmaz guzel haberlerini bekliyoruz.

Bu topik bu kadar sesiz olmazdi neredesiniz arkadaslar brezeey,selcankerem siz hic girmez olmussunuz bilginize.

kuzum ben kendimi bu bebek olayina cok kaptirdigimi dusunuyorum. gecen ay yok doktor kontroluydu yok kan testiydi simdi nolcak derken stres yasadim ve bu hemen regl dongume yansidi. bunun sonucunda da bi karar aldim kendimi biraz geri cekmek adina.
yani anliycagin canim eskisi kadar girmiyorum foruma.

kuzum ben kendimi bu bebek olayina cok kaptirdigimi dusunuyorum. gecen ay yok doktor kontroluydu yok kan testiydi simdi nolcak derken stres yasadim ve bu hemen regl dongume yansidi. bunun sonucunda da bi karar aldim kendimi biraz geri cekmek adina.
yani anliycagin canim eskisi kadar girmiyorum foruma.

Haklisin cok kafaya takinca daha cok olumsuzluklar yasiyoruz. topikte bazen farkli konularida konusabiliriz abartmadann sonucta burdan bilgilenmek icin giren insanlari düsünmeliyiz arada öyle yapalim bende hastaligimi arastiriyorum bebek,regl,belirtti cok düsünmez oldum bu siralar her yere ASD yazmaya baslamisim kadinlar kulübünde bile aradim.

Haklisin cok kafaya takinca daha cok olumsuzluklar yasiyoruz. topikte bazen farkli konularida konusabiliriz abartmadann sonucta burdan bilgilenmek icin giren insanlari düsünmeliyiz arada öyle yapalim bende hastaligimi arastiriyorum bebek,regl,belirtti cok düsünmez oldum bu siralar her yere ASD yazmaya baslamisim kadinlar kulübünde bile aradim.

dogru soyluyorsun canim. ama bazen heseyden once kendi saglimiz demeyi unutuyoruz galiba.
umarim seninde korkulacak bi durumun yoktur. aile hekimine gittin mi peki?

dogru soyluyorsun canim. ama bazen heseyden once kendi saglimiz demeyi unutuyoruz galiba.
umarim seninde korkulacak bi durumun yoktur. aile hekimine gittin mi peki?

Burada doktora gitmedim daha saskinim gecen cuma ögrendik tam sonucu eko yapildi o zaman süpheleniler 10 gün sonraya gün sonrayada TEE diyorlar onu yaptilar. cok zor bir islem bu tee bogzdan hortumla girip kalbe bakiliyor gelecegimiz günden bir gün önce gecen cuma o zaman bellli oldu baska doktora gitmeyede zaman kalmamisti. ögleden sonra saat 16:00 olmustu rapor yazilmasini bekledik. ertesi gün öglen istanbula uctuk hala ne yapacagiz düsünüyorum. semsiye yöntemini yapabiliriz dedi doktor oraya kapama yapilacak yani kasiktan girrilecekmis.buradami gitsem Tr'demi olsam kararsizim birde kullanilan malzeme iyi olsun istiyorum. o acikliga kapama yapacaklarya onun kaliteli olmasi önemli ileride ne olur bilmiyorum. jinekologa gitmek gerekirdi gebelik olusursa ne olur gerci cocukluktan kalma bir hastalik oldugunu söyledi dokor sonradan olma olasiligi düsük bir olasilikmis. cocuken fark etselerdi edememisler malesef operasyon cok zor degilmis ameliyat sonrasi bir süre takip edilecekmis sonra ara ara kontrol olacak sanirim su an hic bir problem yok ama ileride yasarmisim.nefes darligi ve kalp yetmezligi olurmus o yüzden gciktrmek istmiyorum operaasyonu bir aklimda diyor önce bebek icin tüp vs. dene sonra bu operasyonu ol jinekologa gitmek lazimdi simdi burada bunun icin gitmek istesek zaten kac gün sonraya randevu verecekler.

Back