• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

merhaba arkadasim, sanirim tüp tedavisi oluyorsun umarim kaliteli yumurtalarin olusur ve bebegin seni bekletmeden gelir bu ilk denememi hikayeni bilmiyorum uzun zamandir yoktum.

İlk denemem. 2011 yılında istenmeyen gebelik ve kürtaj. 2012 de 10 haftalık kalbi durdu kürtaj. 2013 Şubat'ta kimyasal gebelik. Sonrası doktor hemen tüp bebek dedi. 8 Haziran'da başladım tedaviye..
Yaş 43 :/

İlk denemem. 2011 yılında istenmeyen gebelik ve kürtaj. 2012 de 10 haftalık kalbi durdu kürtaj. 2013 Şubat'ta kimyasal gebelik. Sonrası doktor hemen tüp bebek dedi. 8 Haziran'da başladım tedaviye..
Yaş 43 :/

Benim tüp denemem olmadi daha subatta 9+6 günlük düsük yasadim 41 yasindayim. simdide baska bir sorunum oldugunu ögrendim ASD hastasi oldugumu ögrendim. bu yüzden kafam karisik umarim tedavin basarili sonuclanir ve cok beklemezsin.

Benim tüp denemem olmadi daha subatta 9+6 günlük düsük yasadim 41 yasindayim. simdide baska bir sorunum oldugunu ögrendim ASD hastasi oldugumu ögrendim. bu yüzden kafam karisik umarim tedavin basarili sonuclanir ve cok beklemezsin.

Çok geçmiş olsun bebeğini kaybetmek çok çok üzücü bilmez miyim :(. Senin sağlığın konusu için birkaç farklı doktora git bence. Bazen herkesde olabilecek basit sorunları karmaşıklaştırıyorlar. Umarım önemli bir sorunun yoktur.
Benim duruma gelince, bebek için son çağrı gibi :/ biz kadınlara zaman biraz daha acımasız.
Ama deneyeceğim. İsteyen herkese bol şanş diliyorum :)

Bende 3 gündür aynı iğneleri oldum. Bir tanede femara diye hap alıyorum. Hap 5 gün alınacak. İlk 3'ü almış oldum. Elimde iğne bitti yarın öğlen gidiyorum kontrole. İlaçları hastaneden aldım. Fiyatlar heryerde aynıdır değil mi? 5 tablet femara 450 ilk gonol f 6 kutu merional için 475 tl verdim. Toplam. İlaçlar 2.000 civarı tutar dediler :/ yaşla birlikte ilaç artıyor galiba :/

bu femarayı bana geçen ay kullandırmışlardı..ama sadece femara kullandım 5 gün yumoş gelişmeyince bırakıldı tedavim..bu ay da bu iğneleri oldum canım iki yumoş vardı biri yeterli olgunluğa gelmiş diğeri küçük..senin kaç yumoş görülmüştü canım ..aslında yaşltan değil normal tüp bebek tedavi ilaçları böyle pahalı..canım bize uygulanan normal tedavi..ama çoğu merkez bizm gibi hem yaş hemde rezerv az olanlara mini tüp yada düşük doz kullanıyorlar..

bu femarayı bana geçen ay kullandırmışlardı..ama sadece femara kullandım 5 gün yumoş gelişmeyince bırakıldı tedavim..bu ay da bu iğneleri oldum canım iki yumoş vardı biri yeterli olgunluğa gelmiş diğeri küçük..senin kaç yumoş görülmüştü canım ..aslında yaşltan değil normal tüp bebek tedavi ilaçları böyle pahalı..canım bize uygulanan normal tedavi..ama çoğu merkez bizm gibi hem yaş hemde rezerv az olanlara mini tüp yada düşük doz kullanıyorlar..

Neden yaşlılara mini tüp düşük doz kullanılıyor? Ençok ihtiyaç yaşlıların değil mi? :) ;)

Neden yaşlılara mini tüp düşük doz kullanılıyor? Ençok ihtiyaç yaşlıların değil mi? :) ;)

Vallahi hiç ilgilenmedim son 3-4 ay öncesine kadar. Bilgimde pek yok. Hayat işte. Şartlar uygun olunca bir bebeğimiz olsa daha mutlu oluruz dedik. İnşallah olur. Yarın yumurta durumu iyi çıkar inşallah ;)
Ummu sen nerede oluyorsun tedavini ?

Bende 44 yaşındayım.Gelişmediği için şubat ayında kürtajla sonlandırılan 10 haftalık bir gebeliğim oldu.İlk defa tüp bebek tedavisine başladım.Ankara'da Prof.Recai Pabuçcu
ile başladım.Histeroskopi-AMH - hormon değerlerim normal görünüyor.Quenzim Q10 - Arginmax - incir kürü - B6-B12 - Zinco kullanıyorum.13 haziranda ilaca başlıyorum

selam tutku, hayırlısı olsun.... ben de bugün başladım, aynı yaştayız, umarım birbirimize iyi haberler veririz. ben izmir kent hastanesindeyim. mini tüp tedavisi. yani az ilaçlı tedavi oluyor. hosçakal.

Kacak hamis ve kizi geldiiiiiiiii:52:

Biz iyiyiz Zeynep Alya ve ben cok çalışıyoruz bu aralar , abinin sunnet hazırlıkları full devam , bir pipi uğruna yarab ne hallardeyiz :51:

Sizi özledik bir haber edelim dedik bu arada bu kiz cok yaramaz olacak cok kiprasiyor cokkkkkk gece uyandırıyor beni balik gibi hop atlıyor hop atlıyor :))

Yine uğrar bir bakarız teyzeler nasil , kızımın ilk eşyasını babası aldi bir mama önlüğü uzerinde ÖPÜCÜK 5.-TL yazıyor :))) simdiden kapitalist yetistiriyoruz duyurulur öpeceklere

selam tutku, hayırlısı olsun.... ben de bugün başladım, aynı yaştayız, umarım birbirimize iyi haberler veririz. ben izmir kent hastanesindeyim. mini tüp tedavisi. yani az ilaçlı tedavi oluyor. hosçakal.

Ben İzmir tüp bebek merkezine gittim ilk önce. Operatif histeroskopi yapıldı.Orda devam etmedim.Burdaki doktorum Ankarada'da
Recai Pabuçcuyu önerdi zaten arkadaşıymış.4 Haziranda muayeneye gittim.Kısa protokol kullanacaklar.Muayenede ve tahlillerde herşey normal görünüyor.Amh testide yaptırdım,2 çıktı doktor iyi demiş.Am yaş faktörü var tabikide şimdi Folic asid - zinko - Coraspirin - arginmax ve Quenzim Q10 kullanıyorum.Yarın Estraferm e başlayacağım sanırım 12 güne kadarda hasta olurum.O zamanda Gonof F iğneye başlayacağım.Allah yardımcımız olsun.İnşallah hepimizi bebeklerimizi kucağımıza alırız.Sevgilerimle,

Biz iyiyiz Zeynep Alya ve ben cok çalışıyoruz bu aralar , abinin sunnet hazırlıkları full devam , bir pipi uğruna yarab ne hallardeyiz :51:

Sizi özledik bir haber edelim dedik bu arada bu kiz cok yaramaz olacak cok kiprasiyor cokkkkkk gece uyandırıyor beni balik gibi hop atlıyor hop atlıyor :))

Yine uğrar bir bakarız teyzeler nasil , kızımın ilk eşyasını babası aldi bir mama önlüğü uzerinde ÖPÜCÜK 5.-TL yazıyor :))) simdiden kapitalist yetistiriyoruz duyurulur öpeceklere

puff68,senin ve bebegin iyi olmasina sevindim yanliz biz sehzade beklerken prensesmi geliyormus:52: ne güzel bir habr öptüm ikinizide.

duova selcankerem ve diğer topiktaşlarım..doktordan geldim iki yumoştan biri baya büyümüş 18 mm olmuş diğeri 9 mm de pek bişey çıkmaz bundan dedi doktor..çarşamba günü opu var yumoşlar toplancak..yani tek taşım var görünürde..hayırlıysa hayırlarla oldursun rabbim.:32::32:.allah hepimizin yardımcısı olsun..

tektasin hayirli ugurlu olsun kuzum. umarim sana altin bebek olarak geri doner annesini mutlu eder. Allahim umutlarini bosa cikartmasin insallah. dualarim seninle arkadasim.

ismide pek guzelmis masallah :nazar: Allahim nazarlardan saklasin seni ve minik prensesini.

canım biz daha genciz..:)) sadece 40 lık gençleriz..:)) canım 40 dan sonra yumurta rezervi azalıyor..az olunca yüksek ilaca gerek duymuyrlar zaten az az olanı geliştirip kaliteyi bozmadan tedavi ediyorlar..ama bizim şıu an herkese uygulanan tedavi..genç olup rezervi az olan bayanlarda var onlar içinde mini tüp bebeği uygun görüyorlar...fsh yüksek veya rezervi az olan bayanlara canım uygulanıyor düşük doz veya mini tüp bebek..hayırlı haberlerini bekliyorum canım..beraber tedavideyiz..umarım güzel haberler vermek nasip olur..:16:

Ben İzmir tüp bebek merkezine gittim ilk önce. Operatif histeroskopi yapıldı.Orda devam etmedim.Burdaki doktorum Ankarada'da
Recai Pabuçcuyu önerdi zaten arkadaşıymış.4 Haziranda muayeneye gittim.Kısa protokol kullanacaklar.Muayenede ve tahlillerde herşey normal görünüyor.Amh testide yaptırdım,2 çıktı doktor iyi demiş.Am yaş faktörü var tabikide şimdi Folic asid - zinko - Coraspirin - arginmax ve Quenzim Q10 kullanıyorum.Yarın Estraferm e başlayacağım sanırım 12 güne kadarda hasta olurum.O zamanda Gonof F iğneye başlayacağım.Allah yardımcımız olsun.İnşallah hepimizi bebeklerimizi kucağımıza alırız.Sevgilerimle,

amh testin çok güzel çıkmış,,,,, sende daha yumi çok var hiç telaş yapma,,, benim 0,18 maalesef... şu an 2 dondurulmuş embriyom var, bu ay da aksilik olmazsa yine yumi toplanıp dondurulacak inşallah... biraz birikince de endo inceliğini halledersem transfer olacağım.... inşallah sen de bir problem olmaz.... senin için umarım herşey yolunda gider

Back