- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.961
bugün kontrolün vardı değilmi..haberlerini bekliyoruz canım..güzel güzel büyüyordur işallah yumoşlar..
guzel haberlerini bekliyoruz Deti. bi suru bi suru dolu dolu yumurtalarin olsun insallah. bu arada amh degerinde super cikmis masallah.
Selam, bugün Taksim'de ( işyerim taksim meydanda) barikatları bombaları geçerek koşup gittim hastaneye. 3 büyük yumurtam varmış 43 yaş için iyi dediler. Yumurta çıkmasa biber gazından diyecektim :) Aynı iğneler aynı doz devam. Cuma sabah yine kontrol var. Kan aldılar sonucunu cuma söyleyecekler herhalde! Acıbadem çok kalabalık. Ve biraz karışık gibi. Benim zamanımda çok azdı. İyi dediler. Şimdilik . Senden ne haber ümmüseleme?
Slm herkese bende 43yasindayim bu icinci denemem iki gün once yazmistim cuma trasfer yapildi ama hic bir belirti yok sade ara sira karnimda agri var hic bir belirti olmadanda hamile kaln vari
Selam, bugün Taksim'de ( işyerim taksim meydanda) barikatları bombaları geçerek koşup gittim hastaneye. 3 büyük yumurtam varmış 43 yaş için iyi dediler. Yumurta çıkmasa biber gazından diyecektim :) Aynı iğneler aynı doz devam. Cuma sabah yine kontrol var. Kan aldılar sonucunu cuma söyleyecekler herhalde! Acıbadem çok kalabalık. Ve biraz karışık gibi. Benim zamanımda çok azdı. İyi dediler. Şimdilik . Senden ne haber ümmüseleme?
Slm herkese bende 43yasindayim bu icinci denemem iki gün once yazmistim cuma trasfer yapildi ama hic bir belirti yok sade ara sira karnimda agri var hic bir belirti olmadanda hamile kaln vari
Bu topik bu kadar sesiz olmazdi neredesiniz arkadaslar brezeey,selcankerem siz hic girmez olmussunuz bilginize.
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..hayırlı haberler vermen dileğiyle..
Sagolun cokkkkk teşekürler iyi dilekleriniz icin aslinda hic umudum yok buradaki doktorkar pek ilgilenmiyo 43 yasinda cocugu napcaksin gibi davraniyolar burda okuyorum herkes ignelerden bahsediyo bense birtane igne ve transfer vede transfer ikinci gün transferi yumurta rezervim az ama bunu gelistirci bircok ilac var hangisini soylediysem yazmam dedi buda olmazsa banada Türkiye görünüyo birkac doktorla görüştüm bize gelene kadar adet duzenleyici yumurta gelistirici kullanin dediler sorundegil biz halederiz dediler yaaa Türkiye bir baska hepinizi sevgiyle selamliyorum
Günaydın bayanlar,
Haftaya pazartesi günü Mustafa Bahçeci ile randevum var. Sonunda alabildik ve heyecan sardı beni.. Her tüp bebek denemesi ayrı bir heyecan ama sonuç yine hüsran( bu kezde öyle olcak diye çok korkuyorum arkadaşlar (
çok güzel 3 yumoşunda aynı hızda büyüyor demekki..işallah sana bebiş olsunlar canım..benimde bir tane önde gitti 18 mm ..yarın opum var canım..ben bu arada adanadayım canım..acıbademde tayfun bağışmı doktorun.i
Bu topik bu kadar sesiz olmazdi neredesiniz arkadaslar brezeey,selcankerem siz hic girmez olmussunuz bilginize.
kuzum ben kendimi bu bebek olayina cok kaptirdigimi dusunuyorum. gecen ay yok doktor kontroluydu yok kan testiydi simdi nolcak derken stres yasadim ve bu hemen regl dongume yansidi. bunun sonucunda da bi karar aldim kendimi biraz geri cekmek adina.
yani anliycagin canim eskisi kadar girmiyorum foruma.
Haklisin cok kafaya takinca daha cok olumsuzluklar yasiyoruz. topikte bazen farkli konularida konusabiliriz abartmadann sonucta burdan bilgilenmek icin giren insanlari düsünmeliyiz arada öyle yapalim bende hastaligimi arastiriyorum bebek,regl,belirtti cok düsünmez oldum bu siralar her yere ASD yazmaya baslamisim kadinlar kulübünde bile aradim.
dogru soyluyorsun canim. ama bazen heseyden once kendi saglimiz demeyi unutuyoruz galiba.
umarim seninde korkulacak bi durumun yoktur. aile hekimine gittin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?