İlişkiye birkaç defa girdim zaten bunca yıldır . Tek korkum yaştan dolayı dokularda iyileşme olmazsa diyeNiye tutmasinki? Sizin yaşınızla ne alakasi var?
Yani 20 yaşında 4 senedir günde 3 kere cinsellik yaşayan insanlarınki tutuyor...sizinkide tutar
40 yasinda bi kadin bakire olmak zorunda midir?20 YAŞINDA OLSAM ETTİK BİR CAHİLLİK DER ÇIKARDIM İŞİN İÇİNDEN AMA 40 YAŞINDA TUTMAZSA REZİLLİK 40 KAT OLUR
40 yasinda olgun kocaman kadinsiniz, suzin tercihiniz saygi duymak zorunda karsinizdaki kisi , bence ayipmis gunshmis gibi kendinizi yadirgamayin bu cok dogal bir durum , ve karsinizdaki kisiyede bu yuzu vermeyinMERHABA KIZLAR BEN ÇOĞUNUZUN ABLASI BAZILARINIZINDA ANNESİ YAŞINDA OLABİLİRİM 40 YAŞIMDA OLMAMA RAĞMEN BAZI ÖZEL SEBEPLERLE KIZLIK DİKTİRMEK ZORUNDAYIM DOKTORLAR OLUR DİYOR AMA İNTERNETTE BU YAŞTA DİKTİRENE RASTLAMADIM BİRKAÇ GÜNDÜR BU SİTEYİDE TARADIM GÖREMEDİM. BİLDİĞİNİZ VARMI İLERİ YAŞTA DİKTİREN ??
Birazda kendi hayallerim için olacak bu40 yasinda olgun kocaman kadinsiniz, suzin tercihiniz saygi duymak zorunda karsinizdaki kisi , bence ayipmis gunshmis gibi kendinizi yadirgamayin bu cok dogal bir durum , ve karsinizdaki kisiyede bu yuzu vermeyin
Tabiki anliyorum , kendiniz icin yapiyorsaniz birsey diyememB
Birazda kendi hayallerim için olacak bu(
Adam süperse evet :)40 yasinda bi kadin bakire olmak zorunda midir?
peki o süper adama yalan söylecek olmak?kandırmak ?sizin süperliğiniz?Adam süperse evet :)