canımsın kıyamam,biz birbirimize çok benziyoruz,ben pkolu olduğum için hamile kaldığımı 2.ayın sonunda bildim,oda adet göremedim diye adet söktürücü almaya gitmiştim ve 2 aylık hamilesin demişti,diyorumya benim oğlum bir mucize,bendede hiç mide bulantı,aşerme,bel ağrısı,ayak şişmesi olmadı 9aya kadar,her türlü yattım,bende eşimden canım şunu çekti diyerek hiçbirşey istemedim,çok rahat bir hamilelik yaşadım,oğlumun bebekliğide öyle geçti,çok sakin kendi kendine yeten zararsız bir çocuk,ama bende senin gibiydim heleki artık hareketlerini hissettiğim dönemde biraz hareket etmese hemen doktora gidiyordum,geç ve zor bulunca öyle oluyor demekki,anlayacağın yanlız değilsin,bence o 7 ayın kıymetini bil tadını çıkar,çok çabuk geçiyor inan,bana gelince adet söktürücü kullandım geçen salı bitti yarın 1hafta ama daha gelen giden yok,gelse hemen incire başlayacağım ama
canım çok teşekkür ederim,inan birileriyle konuşmak o kadar iyi geliyorki,demek tek ben değilim diyorsun,insan çevresindeki hamile bayanlara psikolojisinden bahsedemiyor,ne bileyim insan çekiniyor,ama burada istediğin gibi açık açık korkularını endişelerini yaziyorsun.Ben bugün doktora kontrole gideceğim,inşallah herşey yolundadır,gidip bebeği görünce beni birkaç gün rahat ettiriyor biliyormusun,o yüzden şimdi hem neşeliyim,hem endişeliyim,dönüşte mutlaka yazarım.
Hadi bakalım inşallah hamilesindir,değilsende küre başlayıp yeni bir sayfa açıyorsun unutma,bunun yanında yazdığım dualarıda bol bol okuyorsun,sonrada bana müjde veriyorsun inşallah.