SARAFEM şu an 6haftalık hamileyim.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Öpüyorum seni.
4 kez düşük yaşadım duayı bilenler lütfen banada mesaj atabilirmisiniz Allah rızanı için ne olur
Allah rızası için hamile kalmak için yapılan dua yı bana da gönderir misiniz
Bana da özelden bu duayı gönderebilecek biri var mı hala bu topikte? Kızlar bebişlerinizi aldınız mı kucağınıza yıllar geçmiş ...şimdi bizler yaşıyoruz bu sıkınıntılar?sarafem ve kazazede nasılsınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar dua ya ulaşabileniniz varsa bana da gönderir misiniz Allah rızası için(
dualarınızı gönderdim her zaman denk gelemiyorum sizlerde isteyen birilerine denk gelirseniz sizlerde gönderirsiniz Rabbim hepimizi sevindirir inşAllahh :109: :109:
benim amh degerım çok dusuk yanı yumurta sayım cok az benım gıbı olup da hamıle olan oldumu aranız da acaba? cok uzgunum 1,5yıldır beklıorum bır tane başarısız tup bebek denemem olduben ne zaman anne olacagım etrafımda o kdr cok hamıle olanlar var kı kımseyı gormek dahı ıstemıorum artık hamıle olan
bi duadan bahsedilmiş banada gönderebilirmisinizdualarınızı gönderdim her zaman denk gelemiyorum sizlerde isteyen birilerine denk gelirseniz sizlerde gönderirsiniz Rabbim hepimizi sevindirir inşAllahh :109::109:
canımın içi birde şu okuduğun duayı banada yazarmısın
sarafem merhaba bnmde bi sorum olacak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?