Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
irnam avatrdaki senmisinnnn???
canlarım hepinize tşk ederim darısı çocukları okuyan arkadaşların başına inş sizlerde mutlu haberler alırsınız hepinizi çok seviyorum
selâmlar olsun hepinize.
Kızlarım geldi. cüvcüvüm, dağçiçeğim ve besa...
ben sadece kek yapmıştım. hazır su böreği ile ekler aldım.
onlar da bir şeyler getirmişler. oturduk sohbet ettik. yedik, içtik.
bana iş yaptırmadılar sağolsunlar.
cüvcüvün oğlu bebek tan, çok şeker olmuş maşallah, onu sevdik
işte böyle sizler neler yapıyorsunuz
irnam, kekik yağı ve kantaron yağı vardı evde. bir güzel ovdum dizimi, yedire yedire. sonra bandajla dizimi sardım, sabah kalktım ağrılarım azalmış. az önce yineledim. şu an hiç ağrım yok hayret
çok teşekkür ederim canım arkadaşım. hiç aklıma gelmemişti bitki yağları....veeee ne varsa kocakarı ilaçlarında var, ben iyice inandım.
umuyorum, çok daha iyi olacak neşem yerine geldi. şükürler olsun
iyi ki varsınız moral arkadaşlarım
Yeşim ablam ağrılarının azalmasına sevindim canım arkadaşlarda moral olmuşdur sana ne güzel böylesi dostluklar değilmi.alkisalkisalkis
Belkide birgün olur bizde tanışırız rabbim nasip ederse.
Sizleri tanımak çok istiyommmmm okadar güzel ve samimisinizki yerimseniben
iyi akşamlar altın kızlar, irnam çok hoş bayansın,,yeşilim ağrılarının geçmesine sevindim,allah iyilikler versin canım ,esmergüzelim ,beğenmene sevindim,şiirleri ,
çok sevindim canım güzel bir gün gecirdiğine,çok ihtiyacın vardı biraz olsun stres atmaya.helede ağrılarının azalmasına gercekten çok sevindim.inş.kökünden halleder. görmemişe dönersin.:1hug:
iyi geceler çıtırlar hayırlı uykular ,yatayım bende artık ,yarın hastaneye gidicem ultrasyon çekilcekk çokkkkkkk öptümmmmm hepiniziiiii
murgizin annesi, canım oğluşun uzmanlık sınavından çok iyi puan aldığını yazmışsın. canım gözün aydın olsun. iyi yerlerede gelir inşallah.
güneşim seninde yeni yaşın kutlu olsun. daha nice sağlıklı yaşlara.
yeşilim ağrılarının geçmesine sevindim canım.
hepinizi çok seviyorum. kendinize iyi bakın. Şeniz