40 ve +40 yaş

Hyırlı günler çıtırt kızlar :)
gelenler gidenler oh oh Yeşilim ablam maaşallah..
Sunay ablam çok sevindim demek mutlu haberi önce burda paylaştın:jeyyar:
Üzerinize afiyet gribim biraz, biraz da garibim eşim öyle diyor hasta hasta gene oturmuşum bilgisayarın başına-tatlicadiarzu-çok görmesin demi KK nükaydirigubbakcemile3
Hepinize kucak dolusu sevgiler..:1hug:a.s.

irnam avatrdaki senmisinnnn???

evet güneşim avatardaki benim.

ay canım kusura bakma sana cevam yazamadım hemen,cıkmıştım çünkü.sabah gördüm.a.s.

nasılsınız hanımlar.inşallah iyi olun,bol kazanc,sağlık,huzur dolsun yuvanız.

Son düzenleme:
günaydın mı tünaydınmı
çıtırlar nasılsınız
ya burdaki kıslar çıtırlar yaş ortalması aşmiş ve yaşlanmiş:):):) neysem her yaş güzel dir şiir için tşk ederim güneşim
kendinize çiçi bakın şirin kalın hoşçakalınnnn bügün çok iyim ya artık yürümem rahatlıdııı :)

iyi günler hanımlar nasılsınız yüzünüzden mutluluk ve gülücükler eksik olmasın

ıyi akşamlar cıtırlar nasılsınız bakalım.a.s.
Yeşilim ablammmm valla bak bende kıskandımmmmmm :eek:
öpüyorum canlar Şeniz

canlarım hepinize tşk ederim darısı çocukları okuyan arkadaşların başına inş sizlerde mutlu haberler alırsınız hepinizi çok seviyorum

selâmlar olsun hepinize.

Kızlarım geldi. cüvcüvüm, dağçiçeğim ve besa...

ben sadece kek yapmıştım. hazır su böreği ile ekler aldım.
onlar da bir şeyler getirmişler. oturduk sohbet ettik. yedik, içtik.
bana iş yaptırmadılar sağolsunlar.
cüvcüvün oğlu bebek tan, çok şeker olmuş maşallah, onu sevdik

işte böyle sizler neler yapıyorsunuz

irnam, kekik yağı ve kantaron yağı vardı evde. bir güzel ovdum dizimi, yedire yedire. sonra bandajla dizimi sardım, sabah kalktım ağrılarım azalmış. az önce yineledim. şu an hiç ağrım yok hayret

çok teşekkür ederim canım arkadaşım. hiç aklıma gelmemişti bitki yağları....veeee ne varsa kocakarı ilaçlarında var, ben iyice inandım.

umuyorum, çok daha iyi olacak neşem yerine geldi. şükürler olsun

iyi ki varsınız moral arkadaşlarım

yeşilim ne güzel bir gün geçirmişsiniz ağrılarınızın azaldığına çok sevindim canım

canlarım hepinize tşk ederim darısı çocukları okuyan arkadaşların başına inş sizlerde mutlu haberler alırsınız hepinizi çok seviyorum

Gözün aydın canım inşallah daha yükseklere gelir sağıkla okur ne güzel allahım herkesin çocuklarına zihin acıklığı versin.:Saruboceq:
Yeşim ablam ağrılarının azalmasına sevindim canım arkadaşlarda moral olmuşdur sana ne güzel böylesi dostluklar değilmi.alkisalkisalkis
Belkide birgün olur bizde tanışırız rabbim nasip ederse.:eek:
Sizleri tanımak çok istiyommmmm :eek: okadar güzel ve samimisinizki yerimseniben

iyi akşamlar altın kızlar, irnam çok hoş bayansın,,yeşilim ağrılarının geçmesine sevindim,allah iyilikler versin canım ,esmergüzelim ,beğenmene sevindim,şiirleri ,

selâmlar olsun hepinize.

Kızlarım geldi. cüvcüvüm, dağçiçeğim ve besa...

ben sadece kek yapmıştım. hazır su böreği ile ekler aldım.
onlar da bir şeyler getirmişler. oturduk sohbet ettik. yedik, içtik.
bana iş yaptırmadılar sağolsunlar.
cüvcüvün oğlu bebek tan, çok şeker olmuş maşallah, onu sevdik

işte böyle sizler neler yapıyorsunuz

irnam, kekik yağı ve kantaron yağı vardı evde. bir güzel ovdum dizimi, yedire yedire. sonra bandajla dizimi sardım, sabah kalktım ağrılarım azalmış. az önce yineledim. şu an hiç ağrım yok hayret

çok teşekkür ederim canım arkadaşım. hiç aklıma gelmemişti bitki yağları....veeee ne varsa kocakarı ilaçlarında var, ben iyice inandım.

umuyorum, çok daha iyi olacak neşem yerine geldi. şükürler olsun

iyi ki varsınız moral arkadaşlarım

çok sevindim canım güzel bir gün gecirdiğine,çok ihtiyacın vardı biraz olsun stres atmaya.helede ağrılarının azalmasına gercekten çok sevindim.inş.kökünden halleder. görmemişe dönersin.:1hug:

Yeşim ablam ağrılarının azalmasına sevindim canım arkadaşlarda moral olmuşdur sana ne güzel böylesi dostluklar değilmi.alkisalkisalkis
Belkide birgün olur bizde tanışırız rabbim nasip ederse.:eek:
Sizleri tanımak çok istiyommmmm :eek: okadar güzel ve samimisinizki yerimseniben

teşekkürler fato, umarım hepimiz bir gün tanışır, kaynaşırız, neden olmasın? ben de çok istiyorum

iyi akşamlar altın kızlar, irnam çok hoş bayansın,,yeşilim ağrılarının geçmesine sevindim,allah iyilikler versin canım ,esmergüzelim ,beğenmene sevindim,şiirleri ,

paylaşımlarına teşekkürler güneş. bu gün daha iyiyim Allaha şükür. telefonlarınla bana moral vermene ayrı bir haz duydum

çok sevindim canım güzel bir gün gecirdiğine,çok ihtiyacın vardı biraz olsun stres atmaya.helede ağrılarının azalmasına gercekten çok sevindim.inş.kökünden halleder. görmemişe dönersin.:1hug:

irnam, valla görmemiş gibi oldum sen çok yaşa. hafif hafif o da yürürken ağrıyor, geçecek inşallah.

hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar:Saruboceq:

iyi geceler çıtırlar hayırlı uykular ,yatayım bende artık ,yarın hastaneye gidicem ultrasyon çekilcekk çokkkkkkk öptümmmmm hepiniziiiii

iyi geceler çıtırlar hayırlı uykular ,yatayım bende artık ,yarın hastaneye gidicem ultrasyon çekilcekk çokkkkkkk öptümmmmm hepiniziiiii

Saluti&

5285_1410_07092008_10.jpg

1ddsh5.gif

HER GÜNÜN BıTıMıNDE BıR ŞEYLER ÖGRENıYOSAN ÖMRÜN SANA VAZGEÇıLMEZ DOSTLAR KAZANDIRIYOSA SABAHA GÜLEREK GÖZLERıNı AÇIYORSAAN BÜYÜDÜGÜNE ÜZÜLME YÜZÜNDEKı GÜLÜŞÜ DOYASIYA YAŞAYABıLMıŞSEN BÜYÜDÜGÜNE ÜZÜLME BIRAK GÜNLER SANA ıZ BIRAKSIN ÇıZGıLERıN VE AKLARIN ARTSIN YETERKı YARIN DÜNÜ ARATMASIN ıYıKı DOGDUN ıYıKı VARSIN

murgizin annesi, canım oğluşun uzmanlık sınavından çok iyi puan aldığını yazmışsın. canım gözün aydın olsun. iyi yerlerede gelir inşallah.
güneşim seninde yeni yaşın kutlu olsun. daha nice sağlıklı yaşlara.
yeşilim ağrılarının geçmesine sevindim canım.
hepinizi çok seviyorum. kendinize iyi bakın. Şeniz

Hayırlı sabahlar...
GÜNEŞ55 Rabbim hayırlı, sağlıklı, mutlu, uzun ömürler bahşetsin sevdiklerinle birlikte inş.
Ve de bütün çıtır kızlarımıza da:1hug:a.s.

murgizin annesi, canım oğluşun uzmanlık sınavından çok iyi puan aldığını yazmışsın. canım gözün aydın olsun. iyi yerlerede gelir inşallah.
güneşim seninde yeni yaşın kutlu olsun. daha nice sağlıklı yaşlara.
yeşilim ağrılarının geçmesine sevindim canım.
hepinizi çok seviyorum. kendinize iyi bakın. Şeniz

canım darısı senin oğluşunun başına tşk ederim inş kızındanda hayırlı haberler alırsın canım öpüyorum:1hug:Şeniz

gününüz aydın olsun

güneşçiğim doğum günün kutlu olsun sağlıkla daha nice yıllara. pastan gelmiş ben de sana bu çiçekleri yolluyorum

buket_18.jpg

yarın benim doğum günüm hep beraber kutlarız inşallah

Son düzenleme:
X